Bort från sso inläggen snabbt

för jag måste bara skriva ut detta, som jag skrev igår så åkte jag till Borås för att vi skulle rädda katter, så många vi kunde men det slutade inte bra, kom hem klockan 12 på natten!
Jag måste varna er för denna människa!

Det finns en dam som heter Anita, hon är runt 40 års åldern och bor i borås i ett hus där hon har över 20 katter vilket inte är bra för katterna alls och bryter mot lagen!
Vi åkte dit och skulle rädda MINST 5 katter, (främst dom dräktiga) tydligen så skulle hon vara "elallergisk" så vi fick stanna med bilarna en bit bort och sedan fick bara en kille från djurskyddet och min pappa gå dit, MEN dom fick varken ha med bilnycklar mobil eller något sånt.
Efter en stund kommer min pappa och sa att dom fick hämta en bil, så han körde dit men då hade hon ändrat sig, han fick komma närmare men han måste vara 50 m från huset med bilen.

Sedan så hade hon tydligen gett dom 1 katt och sedan så började hon att hon mår så dåligt osv över att bli av med dom, sedan hade hon också sagt att Min systers arbetskollega skulle hålla på med healing.. ;s

Det slutade med att hon bad oss sticka där ifrån så vi åkte till ett ställe där 2 katter som bott hos henne fanns, så totalt har 3 katter räddats av 20+

detta är kopierat från min systers facebook
"
OBS! Jag och en kollega från kattfotens katthem var idag tillsammans med chaufförer för två st bilar och "besökte" denna kvinnan för att hämta upp MINST fem st katter, med anledning av att hon har över 20 st i sitt hem. Hon godkände att vi skulle få hämta fem st, men det är med besvikelse, ilska, sorgsenhet att planeringen ändrades helt och hållet på plats. När vi kom dit tillsammans med en man från djurskyddet så ombads vi att parkera några hundra meter från hennes bostad, det var bara en person som fick gå dessa hundra meter fram till hennes hus och en andra person som fick stå ca 50 meter där ifrån... Dessa personer fick inte ha bilnycklar, mobil, klockor eller andra el grejer... Helt plötsligt kommer min far (som var den ena chauffören) tillbaka med besked om att vi kunde få köra fram den ena bilen. Väl på plats med den så var det en massa krångel och förflyttningar som var tvungen att göras. Kvinnan är SJUK! Hon säger att hennes hus är elsanerat och det är skitsnack, hon hade lampor tända i varenda rum på nedervåningen. (såg vi från utsidan då ingen får vistas i hennes hus) Så känslig som hon sägs vara utifrån sig själv så borde hon reagerat på lamporna hon har i huset, mobilerna som vi hade i närheten och bilen som stod nära och för att inte tala om mobilen hon själv pratar i. Hon påstod sig känna av att Mia håller på med healing och dessutom är en kattmördare.... Kvinnan har både tv, dator och lampor i sina rum UTAN någon som helst reaktion trots hennes ord om hennes extrema känslighet för el. Mia pratade även med hyresvärden idag, allt är lögner... Hon var helt galen på plats och allt vi fick med oss från huset var EN katt och två stycken som lyckats tas där ifrån vid ett tidigare tillfälle som i en vecka bott hos en äldre dam. Vi hade hoppats på att få med oss i vare fall de fyra st dräktiga honorna som hon har, men läser man en annan artikel så förstår vi nu varför vi inte fick/kunde få ta med oss dom. Hon säljer dom för att få in pengar. Blir så jädrans förbannad! Nu ska jag krypa ner i sängen, så får det bli nya tag om vidare fortsatt kämpande i detta ärendet i morgon (idag). Vi räddade i alla fall tre st katter idag som jag placerade ut i jourhem vid hemkomst till Halmstad, och det är definitivt en början! OBS! Skänk INTE pengar till Anita, även kallad elallergiska Anita!!! Anita är definitivt sjuk, men inte elallergisk! LÄS härhttps://www.flashback.org/sp21354342 "

FÖRLÅT för detta inlägget men detta är det sjukaste jag varit med om så jag ville dela med mig av det!

2 av de räddade katterna som ligger och gosar sig! (det finns mycket utrymme bakom så det är inte att buren är liten haha!

Postat av: Nichole Lightwater

Åh vad läskigt....

2013-04-15 @ 14:45:09
Postat av: Nicooo ♥

Alltså usch :( Att ni inte fick med er fler, så synd, men jättebra början och fint gjort av er iaf! ♥

2013-04-15 @ 14:48:40
Din bloggadress: http://Fireruby.blogg.se
Postat av: Tuva Skyfall

Ojoj....
Att det finns såna sjuka människor... o.o
Fattar inte att hon kan hålla på så där!
Stackars katter :'(
Iaf är de jättesöta på bilden <3 Mhahaha kom just o tänka på min katt Bobby... mhahaha

2013-04-15 @ 16:19:40
Din bloggadress: http://jorvikshastar.bloggo.nu
Postat av: Lisa Winterstorm

Stackars katter :'(

2013-04-15 @ 16:24:46
Din bloggadress: http://frostmane.blogg.se
Postat av: Anna Waterdawn

Ni borde fått med alla katter. Lider med dom.. ;__;

2013-04-15 @ 17:08:15
Din bloggadress: http://annawaterdawn.blogg.se/
Postat av: Kate Mistwood

Stackarna :'(

2013-04-15 @ 17:10:43
Din bloggadress: http://katemistwood.blogg.se
Postat av: Matilda Greenstone

Verkligen fint av er att försöka rädda dem <3 Stackars kattor <3 D':
Hoppas ni får flera tillfällen då ni lyckas rädda flera <3

2013-04-15 @ 18:16:56
Din bloggadress: http://skydancers.blogg.se
Postat av: Matilda Greenstone

Verkligen fint av er att försöka rädda dem <3 Stackars kattor <3 D':
Hoppas ni får flera tillfällen då ni lyckas rädda flera <3

2013-04-15 @ 18:16:56
Din bloggadress: http://skydancers.blogg.se
Postat av: Matilda Greenstone

Oj, råkade klicka två gånger ^^

2013-04-15 @ 18:20:15
Din bloggadress: http://skydancers.blogg.se
Postat av: Miranda Moonbell

Fy fan för sådanna människor.. :C Vill jättegärna veta hur det går för er, så Manda; snälla lägg upp fler inlägg om detta när det hänt något mer! :)

Svar: jag lägger upp om jag får veta hur det går! :)polisen kontaktades iallafall igår!
Amanda ~

2013-04-15 @ 19:12:25
Din bloggadress: http://designmoonbell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0