Hiss och Diss

Observera att detta är MINA åsikter och inget illa menat.

Det är många som börjat hissa och dissa saker och nu tänkte jag hoppa på tåget och göra detsamma.
Jag tänkte Hissa 2 saker och Dissa 2 saker.. NU KÖR VI.

1.Jag måste självklart hissa häst funktionen, hur länge väntade folk inte efter att kunna skaffa sig flera hästar att rida runt på. STOR HISS

2. Jag måste även ta att hissa GÅD för det är underbart vackert där och där finns även hur snygga kläder som helst.. LÖVE♥

1. Kostnader. Jag tycker vissa kläder kostar för mycket och är inte alls värda sitt pris. O med tanke på att veckopengen är 100 SC så tycker jag absolut inte saker ska kosta mer än det. vissa får inte köpa SC för sina föräldrar. Sedan så är det ju det höga priset för att tränaren ska levla upp din häst, såklart ingen vill betala över 2000 för att få sin häst fulllevlad, då spenderar man hellre 1 h om dagen till att levla själv + att man får JS.. CASHING.

2. Jag måste också dissa att det inte finns transport till GÅD. Jag själv älskar GÅD men tillbringar väldigt lite tid där då jag inte orkar rida den biten för att komma dit. stor diss till det.

Hehe nu var GÅD med som Hiss och Diss.. ;)

Vill ni har fler inlägg som detta där jag hissar och dissar fler saker?

Postat av: Abril Riverwright

Jag håller helt med dig på alla sakerna! Vissa saker är så hiimla dyrt! Tänk på alla sakerna i the fashion barn, en deluxe-utrustning kan typ kosta 400 (gissar bara på nåt) Och det är väldigt dyrt med tanke på att man får 100 sc i veckan. Sen en sak som är väldigt konstigt är att det kan vara jättedyrt att köpa utrustning för jorvik shillings. Väldigt många saker kostar mellan 6000 och 9000 och tänk hur groteskt dyrt det är när max jorvik shillings är 10 000! Så om man har MAX js då kan man typ köpa en sadel t.ex :O Och att transporten i GÅD inte går till övriga delar i Jorvik, va f'n? förstår inte vrf!

2013-08-08 @ 12:15:53
Din bloggadress: http://abrilriverwrigt.bloggo.nu
Postat av: Alexandra Mistdawn

Fortsätt med det. :D

2013-08-08 @ 17:23:37
Din bloggadress: http://starstableryttarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0