Uteritt på busponnysarna

Jag och Anna tog en liten mysig uteritt med våra ponnys, eftersom att sasha är så ny och behöver miljötränas så valde vi att ta en lite lugnare runda. Så vi möttes upp vid steves och satte fart mot hollow woods.

När vi kommit en bit så dök en bil upp i full fart, helt från ingenstans och tutandes på oss, vissa borde inte ha bil.
Sasha stegrade och sedan tvärstannade hon medans bilen bara for förbi och låtsades som ingenting hade hänt. Detta kommer jag att prata med rådsmannen om så de får tag i föraren, eftersom hen bor på jorvik borde hen vara mer försiktig.

Efter att ha lyckats lugna ner hästarna så fortsatte vi ridturen samtidigt som solen bara stekte på oss.
Väl i Hollow woods så tog vi ett skutt över en stock, jag kände att sasha verkligen ville så jag chansade även om det fanns risker, hon är ju inte alls van vid miljön och allt skulle kunna hända
När vi kommit förbi den gamla sommarstugan skiljdes vi åt då vi bor i olika stall, Sasha blev lite orolig när Daisy försvann men efter 5 minuter så kunde vi fortsätta.
Precis efter väderkvarnen så satte jag igång i full galopp hem till Steves och vi bara flög fram, Sashas passion för galopp är oändlig och hon tar så himla fina steg!



Postat av: Esmeralda Eastdotter

ÄLSKAR DIN BLOGG MANDA!!!

2013-08-26 @ 20:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0