Utnyttjar för status

Detta är inte riktat till någon speciell, så det skulle vara bra om ni inte tog illa upp :)

Jag visste inte riktigt hur rubriken skulle lyda på detta inlägg, men den spelar inte så himla stor roll :)

Många anser att jag är känd och likaså tillexempel Lucy Westlake, Jenny Snowhill o Lily Rainstorm m.fl. Men egentligen, så kan man inte kallas för känd, jag brukar kalla det att jag är igenkänd, att folk i spelet vet vem jag är men känd, nej jag är inte en justin bieber. Det finns många där ute som vill försöka få kontakt med oss för att dom vill lixom, försöka glida in på en räkmacka och bli "kända" själva, det är så himla patetiskt för man märker direkt om det är en sån person man har o göra med. En person som vill synas på din blogg och bönar och ber eller kanske som ber om att bli länkad för att få upp läsarantalet på sin blogg. jag vet även att man ibland kan få brev där det står kanske "Hej, du är snäll så kan vi bli vänner?" Lixom, det hyser direkt vibbar enligt mig, speciellt då när det är till en person som är "känd". Den personen känner ju inte mig riktigt då och hur kan hen veta att jag är snäll?

Har ni hört om att man har olika "roller" ? Det har jag. När jag är i skolan IRL så är jag på ett sätt och när jag är hemma på ett annat. Då bytar jag roller beroende på hur miljön är. Och jag tror även att det blir så när man bloggar, man skriver på ett sätt i sin blogg eftersom att man vet att många kommer att läsa det, men i spelet är man någon helt annan. Därav ska man inte riktigt dömma bloggarna efter bloggen eftersom att man kan vara bättre/sämre när man väl möts inne i spelet. 

Jag vill ha vänner som tycker om MIG för den jag är och inte folk som tycker om min blogg och vet att dom kommer att få synas och kanske tillomed få en LÄNK.

Böna o be aldrig om att bli vänner, för vänskap är inget man ber om, det är något som blir automatiskt. Kanske om vi chattar lite i global och jag tycker du verkar vara en awesume person så kanske det blir att man blir vänner i spelet och sedan börjar chatta o umgås utan att någon av oss bad om det. ;)
Jag hoppas ni förstår vad jag menar och inte tror jag menar att ni inte ens får komma fram och prata med mig, för de är klart ni får göra det
 

Postat av: Exenzia

Håller med dig Mandanas, du har rätt i allt du säger. Jag vet inte vilka som är mina riktiga vänner när de säger att de vill ha länk osv hela tiden...

2013-08-28 @ 17:42:39
Din bloggadress: http://exenzia.blogg.se/
Postat av: Siri

Måste vara skitjobbigt att aldrig veta om folk vill vara med dig för att de läser din blogg eller för att de tycker om dig haha :(

Svar: väldigt >.<
Amanda ~

2013-08-28 @ 19:09:41
Din bloggadress: http://moonbear.blogg.se
Postat av: Wilma Westbridge

du har sååååå rätt manda(rin) (HAHA MANDARIN ;-; NU VAR WILMA ASROLIG NOOOOT)

2013-08-28 @ 20:36:24
Din bloggadress: http://starstablefanta.bloggo.nu
Postat av: Adrienna Darkbell

Jag håller absolut med dig. Jag tycker inte om att få vänförfrågningar av folk som jag inte känner, och jag är verkigen inte igenkänd eller känd eller vafan. JAg började inte heller blogga för att bli känd, utan för att det verkade kul och det visade sig stämma.
Har typ kanske omkring 6 vänner på min vänlista nu (hoho poppis), för att jag rensade bort folk jag aldrig pratat med.. *-*
I WANT THAT COOKIE *klickaa*

2013-08-30 @ 18:56:31
Din bloggadress: http://adriennadarkbell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0