Spara / slösa

Innan jag började spela Star Stable så var jag en riktig pengarspenderare och såfort jag fick pengar så tog dom slut, vilket var väldigt jobbigt. Hade jag dock en summa över 1000 så sparade jag någon vecka sedan köpte jag något lite dyrare som jag ville ha - objektiv bland annat.

När jag sedan började spela så var det likadant där, veckopengen försvann på någon dag och jag hade aldrig mer än 200 Star Coins vilket idag känns som INGENTING, när jag sedan träffade några av mina vänner ändrades min syn på Star Coins, jag började spara OCH köpa massor.. det var inte så bra för mina riktiga pengar men jag sparade ju det mesta i spelet. Sedan kom en dag då jag började må dåligt av att jag slösade pengar på ett spel, trots att jag fortfarande gjorde det om jag kände mig "fattig" i spelet. (inte så ofta)

Efter sommaren så fick jag själv mitt studiebidrag, det kändes bra och jag märkte sedan att jag inte ville slösa dom, jag vill ju spara och kunna köpa något finare & dyrare som jag VERKLIGEN vill ha, jag hade aldrig tänkt så om inte Star Stable tagit mig dit och visat mig vägen att man verkligen ska köpa vad man vill ha och inte köpa för att man kan eller för att det är snyggt för stunden - ha gärna en idé!

Det negativa med det hela är att jag fått svårt att köpa saker för mina egna pengar, jag mår dåligt om jag bara ska köpa något nödvändigt för 20 SEK, men hellre det än att jag ska köpa upp allt direkt ;)

Jag har gått från Slösa till Spara!

Spara du med!

Postat av: Emma

Vill du bli rik så kan du ju göra en bloggdesign till Tyra.

Tyrashastar.se hon erbjuder 10k till den som gör bäst bloggdesign ;)

2013-12-03 @ 17:20:40
Din bloggadress: http://teengan.blogg.se
Postat av: Lucy Flowerlake

Jag var ganska Slösa förut, men sen fick jag mitt Bankkort och sedan dess har jag blivit bättre på att spara, plus att halva månadspengen hamnar direkt på ett annat konto så har jag pengar om jag vill köpa något dyrt. Men jag kan fortfarande slösa ibland.

2013-12-03 @ 17:39:38
Din bloggadress: http://jorvikliv.bloggplatsen.se
Postat av: Alicia Friendwater

Jag är en riktig slösare, nåväl ska försöka spara lite nu!

2013-12-03 @ 18:06:21
Din bloggadress: http://Friendwaters.bloggo.nu
Postat av: Esmeralda Eastdotter

Ska spara SC ända tills julhelgen och då ska jag köpa en ny häst :D

2013-12-03 @ 19:03:13
Postat av: Moffe

Jag måste säga att jag är bra på att spara, har 2665 sc och ska spara till 4000 innan jag handlar för hälften :D

2013-12-04 @ 09:49:25
Postat av: Ximena Darkwood

Gah ska spara men kan inte

2013-12-04 @ 11:44:48
Postat av: Tuva Westlord

Jag är en periodare, ibland så har jag över 2000 på kontot, ibland knappt 100.. Men det beror på helt om jag behöver köpa nått, shoppar jag då ryker ju allt på en gång .. Men sen är jag inte sån som shoppar varje dag hehe ;)

På sso blev jag en spara i slutet på Goldvalley, sen böt jag och eftersom jag inte hade några kläder blev jag helt plötsligt en slösa igen ;) Men snart ökar nog kontot igen c:

2013-12-04 @ 15:33:24
Din bloggadress: http://fluffyfighter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0