Att ha kontollen över hästen

Frosty som många vet om är min cremellofärgade terränghäst, hon har väldigt starka ben och är riktigt snabb när det väl gäller, så att vinna terrängtävlingar tror jag absolut inte hon kommer att ha några problem med. 
Men lilla Frosty blir även väldigt stressad och "hinner inte" enligt sig själv att lyssna på sin ryttare, hon vill göra som hon själv vill. 

På torsdag ska vi för första gången träna i terräng och därför så bestämde jag mig idag för att ta ett dressyrpass och träna på att jag ska kunna kontrollera henne så jag ringde och bokade vingårdens paddock och skrittade dit henne från steves.

Vi körde på med mycket halt, snett igenom och volter i både skritt trav och galopp. 
Hon lyssnade väldigt bra och tog verkligen till sig av mina hjälper så det var ett väldigt bra pass, jag ville inte heller köra för länge för man ska ju sluta när det går som bäst right? 

Några bilder från passet


Vill passa på att tacka Filippa Sunside som bidrog rejält till en stackars liten fattig flicka, så jag finally kunde köpa drömhatten! Besök Flipps blogg HÄÄÄÄR eller klicka på bilden nedan!

Postat av: Cassandra

vad heter typsnittet på rubriken? vill så gärna ha den, den är så fin :)

2013-07-22 @ 13:32:36
Din bloggadress: http://riverforce.blogg.se
Postat av: Sylvie Yellowstone

Jättehärlig outfit, marinblått är en galet snygg färg, passar utmärkt på en cremello också :>

2013-07-22 @ 18:12:54
Din bloggadress: http://sylvieyellowstone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0