Hoppa i Silverglade byn!

Under min, Sallys och Nathalies levling så stannade vi förbi i SGB för att sally skulle byta hår mot sin vilja :)))
Då upptäckte Nathalie något nytt.. man kan nu hoppa i Silvergladebyn! 


EDIT: Det är en bugg som man får om man sitter av och kliver på hästen!

Hur nöjd är du med ditt utséende?

När man börjar på starstable så får man ju välja hur man vill att ens karaktär ska se ut, man väljer det man gillar bäst och sedan börjar man spela. MEN under spelets gång så ändrar man smak och ångrar lätt hur man ser ut. 

Jag var inte nöjd med att jag valt röda ögon tidigare då jag är en tjej som ÄLSKAR rosa, men jag har börjat älska det då det är så unikt och det är väldigt coolt om jag får säga det själv. Sedan bytte jag till platinablondt hår och jag tycker verkligen det framhäver ögonen och jag älskar hur min karaktär ser ut!

Dagens outfit!

Såhär ser jag och Snowgaze ut idag, kunde inte motstå tränset så igår så blev de mitt IIH
Tycker det är lite för vitt men då det inte finns mycket i rätt lila färg så får det vara okej ;)


staket klättring!

Något jag älskar att göra är att tvinga upp folk på hästmarknadens tak på vingården, jag har blivit ganska bra på att lyckas ta mig upp så det är ganska kul o reta de som inte kan ;)

Sally och Mille från OW utsattes igår, Mille blev dock tvungen o gå efter en liten stund.
Det gick inte alls bra för lilla sal så tillslut fick jag gå in på hennes konto och hoppa upp henne och sedan bytte vi tillbaka :D

 

Jag vill inte ha fler hästar.

Eller jo egentligen vill jag ha det.. för variation.

Men det känns som att Snow glömms bort pågrund av de andra hästarna.. och jag ÄLSKAR snow över allt annat på hela denna planeten. Hon är så himla fín och jag skulle inte vilja ha någon annan häst än henne.
Igår så tävlades snow hela dagen och vi vann 3 guld och 1 silver tillsammans, och det är helt otroligt hur duktig hon är. VARFÖR vill man sälja sin första häst? är det bara jag som fått ett himla starkt band till min och tycker den är finare och bättre än ALLA andra när jag rider på den? Min snow kommer alltid att vara MINMINMIN.

Den dagen snow försvinner.. den dagen lämnar jag SSO.


Min gratisdesign!

folk undrar vart den går att hitta nu när jag inte har den i sidomenyn.. men det finns en kategori som heter "gratisdesign" där ni kan hitta den. KOLLA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Har planer på att fixa en ny gratisdesign ;)


Stallets hemlighet

Har absolut inte kunnat sova så jag har suttit någon timme och spelat Stallets hemlighet som jag hittade liggande, OH HERREGUD vad grafiken var dålig.. kan inte förstå att det kallades bra när man var mindre. 

Men det var skoj, jag minns första gången jag såg detta spelet, var med min ja morfar på lantmännen där det fanns att köpa.. jag sa redan direkt när jag såg det att jag ville ha det så när jag sedan fyllde år så gav han mig det.. var ju så liten <3

Vilket hästspel som inte är online är din favorit? :3


AJ LAJK TO PARTY

 

Midsommaroutfit!

Idag så firas ju Midsommar här på jorvik, och såhär hade jag och Snow tänkt se ut.

 

Bus på gården!

När jag hämtade Goliat i hagen idag så slutade det med att jag släppte honom lös på gården, det bara kändes rätt. Han följde mig hela tiden och försökte inte sticka alls så det var himla tur det. Mina lägervänner blev helt impade ;)

Eftersom han är så ny så kan man ju inte tro att han redan känner mig som en i hans flock, men det gör han absolut och han känner sig trygg med mig.

 

Silver ponies ♥

Silver ponies var den klubben som ändrade på hela mitt liv, jag minns fortfarande den dagen då jag fick bli klubbledare.

Det var en kväll i Januari som Nicole verkligen kände för att få igång sin klubb och satsa rejält med den, medans jag bara lixom var med i klubben och hade ingen aning om vad en klubb var till för egentligen. Hon frågade alla i klubben om det var någon som skulle vilja hjälpa henne att ta hand om och få igång klubben och jag svarade "Jag är knappt inne längre, annars hade jag hjälpt dig" eller något sådant, det var då vi fick kontakt. Nicole fick mig att tacka ja då hon sa att jag bara behövde hålla 1 event i veckan och det var ju okej för mig även om jag typ spelade 10 minuter om dagen.. eller var det varannan dag?`ja det var inte mycket iallafall. När jag väl var klubbledare så bytte jag och Nicole KIK och jag fick lite inlogg o sådant.. och sen den dagen har vi varit oskiljaktiga.

Jag kom som en tjej som inte visste något och knappt spelade men på 1 dag så blev jag superaktiv och började förstå vad klubbar handlade om. 

Från Januari så kämpade jag och nico och byggde upp klubben rejält, det kom fler och fler medlemmar och tillslut hade vi lyckats få en KÖ till klubben, det var overkligt och vi var så himla glada att klubben spridits så♥

Medlemmar kom in och alla bildade ett starkt band, hur olika vi alla än var så hade vi himla kul tillsammans och ingen lämnades utanför. Det var helt otroligt hur man kunde få en klubb att bli så himla perfekt. Alla eventen var så himla perfekta.. medlemmarna gjorde allt så bra och lyssnade o skötte sig.. det var ungefär aldrig någon som klagade eller liknande.

Jag träffade även 3 personer till som förändrade mitt liv, förutom Nicole då..
Nathalie Mcstar, Emilia Winternight och Esther Lightwater
3 underbara tjejer som fortfarande än idag betyder väldigt mycket även om vi knappt pratar längre. När man skiljs från 1 klubb så är det väldigt svårt att hålla kontakten från olika klubbar. Saker förändras och man träffar olika nytt folk. 

Vi hade ju även vår lilla Glädjespridare Tuva Skyfall även kallad Grodan.. hon är en medlem som man minns väldigt väl.. åh vad jag saknar henne och alla medlemmarna♥

Den 14 mars gjorde jag något som jag inte borde. Jag lämnade SP, min familj, mitt allt och skapade kaos.. SP familjen sattes i ett val.. mig eller nico.. SP splittrades och alla miste varandra, bandet brast och efter några dagar upplöstes SP. 

Det är inte förens efter man inser vad man hade och vad man förlorat.

Nej, Silver Ponies ligger mig varmt om hjärtat och det är en klubb jag vill tillbaka till även om jag har OW.. jag saknar SP så det för ont i hjärtat ;__;

Att se någon annan springa runt med namnet "Silver Ponies" under namnet får det att skära inombords, det var ju det jag brukade ha, det mina närmsta vänner brukade ha.

Nu blev det mycket text och lite sådär deppigt, men för er gamla Silver ponies så kommer jag och Nico att hålla en återträff nästa vecka antagligen, och vi hoppas att ni vill komma!

Nu till lite mycket gamla bilder

 

...

 

Bus i hagen!

Jag vaknade upp ungefär klockan 01:00 och kunde absolut inte somna om igen, jag hade fått en himla huvudvärk som bara inte ville låta mig sova. Jag steg upp för att lyckas ta en huvudvärkstablett för att lindra smärtan samtidigt som jag försökte att vara tyst för att inte väcka dom andra lägerdeltagarna. Jag fick syn på kameran och jag absolut inte kunde stå emot att smyga ut. Det bästa man kan göra på natten när man inte kan sova är ju att smyga ut och gosa med hästarna i hagen och fota.

Så efter någon timme ute så hade jag fått till några fina bilder på Goliat och Justines häst Daisymist som delar hage på nätterna här under lägret vilket dom trivs väldigt mycket med! :D

Men nu är det dags att försöka sova igen medans huvudvärken har släppt, godnatt på er.

Dålig bloggning!

Hejsan på er mina fina läsare
Idag kommer uppdateringen bli sämst, kanske kommer ett långt inlägg lite senare men annars å blir det inga inlägg. Jag är somsagt sjuk IRL och vill bara ligga och vila mig idag för jag vill bli frisk.

Jag hoppas ni klarar er utan mig för 1 dag.. ha en trevlig torsdag♥


Med dessa bilder säger jag godnatt!


P.S glöm inte tävlingen  HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Tack för ikväll bästa ♥

Underbart kul ridläger med underbara medlemmar och nära vänner♥

Bjuder på bilder från ikväll och låter dom tala för sig själv ♥

 

shoppaholic

Jag gillar nog mest GÅD.. ;)

Sjuuk!

verkar som att det är många som blir sjuka just nu, jag har iallafall drabbats så blir nog inte så mycket SSO mer idag.


SSO.. give me *-*


Jag har hittat hästen från mina drömmar.. hur vacker är den inte? 
Har alltid velat ha en brun häst med vit man.. men detta var nog ännu bättre *-*

Kommer dessa raser till jorvik?

Eller tror ni dessa är de hästar som tillexempel står i varje stall?
Dom finns iallafall bland SSO's filer nu.. spännande!

Uteritt med Goliat

Jag och Goliat tänkte rida ut en liten runda för att han ska lära känna naturen runt Valedale eftersom vi kommer bo där i 3 veckor. Tog med mig 2 flickor vid namn Lisa och Sally som är med i samma klubb och på samma läger som också skulle visa sina hästar runt lite. Vi hade verkligen supermysigt och i slutet så kom ju lilla majsen och red med oss det sista! :D

Hollow woods har verkligen bra ridvägar att rida på så det är väldigt bra att man har nära till det!

Lycka till allihopa!

GLÖM INTE SKRIVA ERAT SSO NAMN I MAILET
fribiljetten går att ge bort till en vän eller kanske nån i våran kö?

Får man skriva till text, eller räknas det som redigering?
SVAR:
 nej det får man inte :)

•Får man beskära?
SVAR: Ja det får man!

Får man skicka in flera bilder?
SVAR: 1 bild per person!

Har ni några frågor så ställ det här under.. svaren kommer läggas till i inlägget! :)

Vågar du berätta? ;)

jag har lagt ungefär 2106 kronor på detta spel sen jag började i juni/juli förra året! 

Ibland måste man tänka till

Jag och pelle tog en ridtur från valedale längst med floden, vi behövde båda bara tänka lite då det vart en liten jobbig kväll. Jag har behövt skicka ut 2 varningar och det är verkligen inte roligt att göra det.. men eftersom att jag fick brev om att stämningen blivit sänkt av 2 personer i klubbchatten så måste det ju förbättras.

Pelle hade dock annat att tänka på, hon vet inte om hon ska behålla en av hennes hästar. Jag har själv varit i de beslutet (senast igår) och vet hur jobbigt det är, men jag hoppas hon behåller carrot ♥

Sedan så har jag nästan bestämt mig för vad jag ska ha för tävling, kommer bli AWESOME :D
Kommer DU delta ?

jag hoppas ni alla haft en trevlig kväll
 
 

Tävling?

Jag vill starta upp en tävling åt er, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad det ska vara för tävling.. det är här ni kommer in. Ni ska nu få hjälpa till att tipsa om vad ni vill ha!

Kommentera i detta inlägget bara! 

Tips på priser (inte SC)
• jag gör en design utifrån min egen smak som vinnaren sen får (inte headern)
• En bild ritad av Justine Southbell  (Southbell.blo.gg)
• En header
• En fribiljett till OW (kanske)
• Har du något annat förslag?

Så hjälp till nu! :D

Information om Goldeye!

Goldeye är nu min och anlände till mitt stall tidigt imorse, vilken guldklimp ♥

Goldeye även kallad Goliat är en Hingst på 12 år (Född 2001) av färgen Bork, han är uppfödd i Jorvik Stall av Herman men kom i ung ålder till marley där han växt upp. Alla trodde att han skulle hamna på runt 155 i manken då båda hans föräldrar är det, men han slutade växa redan när han var 147 i mankhöjden och klassas nu som en D ponny. 

I Temperamentet så är han väldigt lugn och fin, han är väldigt säker på sig själv men tror lätt att han är bättre än alla andra hästar och ska inte låta dom andra komma nära hans ägare.
På Ridturer så sköter han sig utmärkt men blir lätt skrämd så det gäller att vara redo hela tiden, därför så behövs en ryttare som kan hantera det så inga olyckor sker!
I Stallet så är han väldigt lugn och fin, han står still och bara njuter när man sköter om honom, så att låta barn få borsta och så är inga problem. I boxen är det dock bäst att en erfaren hämtar ut honom då han är väldigt rastlös och blir väldigt glad när det är dax att ta ut honom.

Goliat älskar knäckebröd och äpplen, det är 2 av hans favoriter att få som belöning, dock så får han ite äta för mycket då hans mage inte älskar det lika mycket som honom.

Vad kommer han användas till?
Jag och goliat kommer fortsätta med samma sak som han och marley, Terräng.
Vi kommer träna stenhårt för att vi ska kunna delta i terrängtävlingar så småningom.

Bildbomb på finisen när han fick besöka hagen för första gången

Tack söta Mille!

http://lionnight.blogg.se/

Varit och kollat på häst!

Idag så var jag och kollade på denna fina skönheten, han var supervacker! 
Egentligen så skulle jag bara visa upp min Spirit för en tjej vid namn Mille som kanske ska köpa honom av mig, så hon var och kollade och fick rida spirit lite och känna på honom!

Men marley hade denna skönhet tillsalu så om spirit säljs så kanske denna fina hingst kommer bli min inom en snar framtid.  Vad tycker ni om honom?

EDIT:
HE'S MINE

Jobbigt läge

Ni vet ju att jag funderat på denna hästen väldigt länge, den är ju så ståtlig o fin.
Nu när Justine har den så fick jag rida den lite och jag har inga ord, helt galet vacker är vad den är!

Men är den en Amanda häst?`Vill jag köpa den när de kanske kommer finare hästar? och speciellt... Kommer jag ha tiden för den just nu?

Det är frågor som snurrar runt. väldigt svårt!

Äger någon av er denna hästen och kan beskriva hur den är i längden? tröttnar man på den? :$

Dagens fråga!

 

Dagens Outfit!

Såhär ser jag och Frosty ut idag när vi skuttar runt på jorvik, väldigt gulliga♥

Köpte kappan och filten igår för 96 SC styck.. men så värt det

 
RYTTARE
keps - Vingården
Kappa - Vingården
Handskar - SGB
Byxor - Fort pinta
Skor - Fort pinta (finns liknande i SGB med)

HÄST
Träns - Fort pinta
Sadel - Marleys
Filt - Fort pinta
Benlindor - Fort pinta

♥You're perfect♥

 

Dressyrtävling med OW.

Nyss haft Dressyrtävling med klubben, det var väldigt stressande men roligt.
Dom fick rida ett LB:1 program som dom fått chansen att träna på sen i söndags vilket de flesta gjort och lärt sig vägarna. Dom kunde högst få 190 poäng och vinnaren vann med hela 174, Grattis till dig Amanda Sunbridge!


Skickat in tips!

Nu har jag varit i farten igen och skickat in ett tips hur dom kan göra med galoppbanan, det skulle vara SÅÅÅÅ KUL! :D

Tänkte ta och dela med mig av det här:

"Hejsan, idag när jag körde galoppbanan fick jag en idé till den och tänkte dela med mig av den till er!

Varje dag startas ett galopprace och man måste anmäla sig dagen innan för att få vara med. Sedan 1 timme innan starten så ska alla som inte ska vara med kunna satsa på vem som vinner av de som är anmälda, då satsar man 100 JS eller kanske 3 SC och vinner den man satsat på så vinner man 500-1000 JS eller 50-100 SC. (beroende på vilken man satsat med) Sedan tycker jag bara man får ställa upp varannan dag eller så för att alla ska ha chans och vinna.
Det skulle vara riktigt roligt!

Tack för detta underbara spel och jag hoppas ni gillar idén lika mycket som jag även om de kanske inte går att göra! :D "


har ni något annat tips på hur ni vill ha galoppbanan?

 

Något av det tråkigaste jag vet

Det är att levla.. men som hästägare har man ansvaret att träna upp hästarna.
Jag hoppas innerligt på träningsläger för usch o fy vad det är tråkigt, jaja man får ta sig i kragen och bara göra det. BRB BLOGGEN :)

 

Bästa natten på länge!

Bilder säger mer än 1000 ord!
 
 
 

GRATTIS JUSTINE SOUTHBELL!

GRATTIS PÅ 16 ÅRS DAGEN! :D

Alla spamma henne på post och gratta henne! :D
Bara för att hon inte vill så måste ni!

 

Platinablond!

jag är inte så van vid att ha ljust hår, men jag kände att jag skulle testa ha detta under sommaren då det inte känns så dystert och är mer somrigt och jag tycker jag blev väldigt söt i de♥
Visst det kommer kanske inte kännas som manda, men till hösten så kommer rödtotten tillbaka♥


Anna bytte även smink.. hot or not ;)
 
 

GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR JAG O HÄSTARNA!

 

jag..älskar..dig.

 

Bästa ni!

Förlåt för dålig bloggning idag, varit på stranden i typ 3 H IRL och sedan så har jag haft aktivitet med klubben, ska försöka slänga in några inlägg nu ikväll.

Imorgon kommer bloggen också vara död men på lördag kommer jag försöka blogga som vanligt om inget kommer ivägen!
 

Ny header!

Imorse innan jag gick och la mig IRL (HEHEEE) så gjorde jag en ny header och la upp, var dock FÖR trött för att blogga om den så jag gör det nu istället.

Vad tycker ni? jag tycker denna smälter in i designen mer bara att jag skulle ha  gjort den och tagit bilderna när de var full sol men är super nöjd ändå <3

Northblaze

Denna finna bilden ritade min fina IRL kompis Felicia (Justine Southbell) på Nora, så himla duktig hon är, håller ni inte med? ♥


Coolaste hästnamnet ? :D

Jag läste på Lucys blogg att det kommit nya hästnamn och var bara tvungen att rida och kolla när jag plötsligt fick upp "lion" och tänkte direkt LEJONKUNGEN.. och det slutade med att jag o Justine (även kallad pelle (hon heter felicia IRL) ) tyckte det var så coolt så hon bytte till det.
Jag vet inte om det funnits innan men.. de är ju väldigt awesome.


Köpa heeezzt

Dadde kommer förmodligen säljas, inte för att jag har 2 svarta hästar, inte för att jag inte skulle tycka om honom utan för att vi inte passar tillsammans, vi har lärt känna varandra ganska länge nu och vi klickar inte så som vi borde.. Jag har ett väldigt starkt band till alla mina hästar och jag vill att dom ska ha det bra.
Eftersom jag tror att han skulle få det bättre hos någon annan så måste jag gå vidare..

Samtidigt som dom tankarna går så har jag länge fallit för marleys häst, den är ju så himla vacker i utsläppt man och jag har blivit helt förälskad!
Mina funderingar går på om jag ska köpa den eller inte? Om dadde säljs så har jag ju plats.. (vill inte ha mer än 6 hästar just nu) vad skulle ni gjort?

Tack till Lily för att jag fick kolla på din häst 
 

Klagat på SSO!

Nu har jag skrivit in mitt första klagobrev till SSO.

Brevet handlade om Championaten och dess grupper som knappt varieras alls!

Delar med mig av texten jag skickade här:

"Nu måste jag tyvärr klaga lite på er. Ni har gjort ett jättebra jobb med allt som har med spelet att göra men det finns en sak jag är väldigt irriterad på just nu..
Under championat så kommer man ALLTID i samma grupper.. jag kommer alltid i Grupp 1 och där är det personer som ungefär ALLTID vinner och jag tycker väldigt synd om det som inte har någon chans, det är samma sak i andra grupper där är de sånna som vinner hela tiden och dom som inte klarar av att vinna över de personerna blir ju väldigt ledsna som inte har en chans att få ett pris. Jag skulle gärna se att ni fixade så grupperna varieras då jag är själv är trött på att hamna i samma grupp med samma personer.

Kram Amanda!"

Håller ni med mig i vad jag skrev? :)

We don't like it!

Jag och Snow gillar INTE dom nya uppdragen, visst är det kul med uppdrag.. men att man måste bygga rykte för o komma vidare är så jobbigt, bara det är lättare blå och roligare än dom som var i trädgården så funkar det väl, men hade hoppats på uppdrag som förr!

Gillar ni det nya sättet att få uppdrag på? 

Dubbla Star coins helg ~ Ska du köpa?

Denna helgen så kommer det enligt mina och flera personers beräkningar att vara dubbla star coins helg!
Jo hur vi vet det? För att det har varje månad varit helgen innan det är den 25.. då den 25 är nästa tisdag så borde det vara denna helgen!

Varför dom satt det då vet jag inte, men 25 är den dagen alla våra jobbande föräldrar får sin lön och det kanske är så att dom vill ha in det sista till lönen hehe.. ;)


Har själv inte bestämt mig ifall jag vill köpa, känns som att det är bättre o unna sig IRL samtidigt som jag vill kunna ha råd med min svarta skäck när den kommer.. hum!
 

Brb Fira Ruth!

Fick en inbjudan till Ruths fest så ska vara med o fira henne nu.. GRATTIS! :D



Min nya tävlingsoutfit!

Var trött på att vara så omatchande så satte ihop denna tävlingsoutfiten, man får lite sämre start men man blir snyggare iallafall.. Att vinna är inte allt så behöver inte ha det bästa! :D


Undersökning!


Vad tycker ni om saker som detta, mer sånt i framtiden? :D

Klippning CHECK!

Idag så har Snow klippts, hennes man hade blivit väldigt sliten så vi gjorde den kort och hon blev supersöt!


Championat bugg

Har haft väldigt roligt att springa runt och chatta i gruppen som var kvar efter championatet, den var kvar fram tills klockan 18:26 och det verkade bara vara vår grupp som fick den buggen av de som skrev i klubbchatten iallafall. 10-5 minuter innan champis så kunde man inte heller logga in på sso då jag försökte tvinga in pelle för att testa FPC.. men servern var nere för underhåll


~Crying like a baby~

är ordlös, älskar dig nico ♥
detta gjorde hon helt i hemlighet.. åhh ;__;♥


~when you find that special thing~

Hängt med Nicole och busat lite, vi klättrade upp i bergen, fotade, bråkade om vem som skulle bjuda vem på picnick och åt picnick på en kulle vid erwind fälten, VÄRY NAJS.

Jag är så himla glad för att jag träffade denna underbara flickan, tänk hur hon förändrat mitt liv..
Utan henne hade jag inte spelat SSO nu, utan henne hade jag inte haft denna bloggen, utan henne så hade jag varit en helt annan människa, bättre eller sämre människa har jag ingen aning om, men hon har vänt mitt liv upponer iallafall♥

 

Nytt smink!

när jag ändå var vid SGB så hälsade jag på i skönhetssalongen och lät mig bli sminkad, denna gången körde vi på rosa och svart och det blev super gulligt!

Fick lite support från 2 OWare och vänner eftersom jag var så nervös för resultatet, men det blev super bra!
 

Flyttningen är över!

Det har varit mycket jobb nu hela morgonen, vi skulle packa upp allt i nya stallet och hästarna skulle få lära känna de andra hästarna i stallet, sedan hade jag fått låna lite saker av steve som skulle tillbaka till honom så jag la det i min ryggsäck och tog spirit och red ner till silverglade.

Nu är iallafall allt med flytten klart, så det känns bra! :)
 

Söndag ~ OW dagen!

Känns skönt att söndagen nästan är över nu, för det är så mycket som ska göras i klubben.
Det jobbigaste är nog att behöva kicka folk som man egentligen vill behålla i klubben, men vad ska man göra när man hade en kö på 56 personer.. 4 personer fick tyvärr gå :/

Men annars så är det mer jobbiga saker som att göra schema, hålla ett långt möte där man ska byta titlar, svara på frågor med mera, men verkligen värt det ♥

 

Flytt på gång!

Jag ska börja lasta ut hästarna i hästlastbilen vi lånat av en kompis till Steve, sedan så kör Steve oss till Valedale där vi ska bo under sommaren, kommer bli himla mysigt även om jag kommer sakna alla hos steve.

Men mot hösten så flyttar jag tillbaka, det är bara att hålla ut! :D

Jorvik runt~

Jag och Esset bestämde oss idag för att ta ut Nora och Rebel och rida runt hela jorvik för att dom ska se miljön här, dom var väldigt lugna under hela resan fram tills gyllene åsarnas dal där dom blev lite rädda av sig men det var bara att ge dom tid så fukade det.

Jag tror inte det tog mer än 1 timme och vi hade räknat med mycket längre iomed att det var deras första gång. Men eftersom det inte blev några problem så tog det halva tiden!

Vi red från steves->ML->FP->FG->VD->Väderkvarnen->Marley->VG->RH->GÅD
 

Man är ju smidig..

när man fastnar här och OW skrattar åt en ;__;
 

Flum!

Direkt när jag kom till stallet så träffade jag på Jaquelin Goldbell och vi började flumma runt, haft väldigt roligt och mysigt. Nora och Wille verkar lite förtjusta i varandra ;)

 

Åker bort över dagen!

Det är sommar och jag kommer kanske ha lite döda dagar här på bloggen men det borde ni ha förståelse för, idag ska jag åka bort då det är en liten Festival i närheten av här jag bor och vet inte när jag kommer hem, det kan komma inlägg ikväll så håll utkik, annars så hörs vi imon, puss♥

Bild i repris!
 
 
 

Discooowwooooo

 

Uppe på toppen av jorvik!

Efter championatet så kände jag och Esset för att göra något roligt, så vi packade våra ryggsäckar med lite fika och gav oss upp i bergen.
Snow kändes väldigt lugn och glad, och hon lyssnade på vad jag ville att hon skulle göra hela tiden och ville inte svika mig så allt gick bra. Det kan bli väldigt farligt om man ger sig upp med en häst man inte kan lite på till 100% så jag ber er att inte ens försöka.. vill gärna se er levande ;)

 

Dagens outfit ~ Nora

Shoppat lite nu såhär på eftermiddagen och det slutade med 2 filtar 1 par byxor och 1 hjälm.
Allt det som är med i outfiten och den röda proffsfilten inhandlades, väldigt nöjd! :D

 

manda goes Hinder!

Jag och några OWare har varit och tränat våra hästar, efter passet ställde jag och Nora oss för att kolla på dom andra och sedan så ser vi hur OWare tar modet att använda oss som hinder.

Nora blev inte alls rädd heller, hon är väldigt modig.
 

Omgjord design!

 

Militärvecka ~ Paint boll

Idag var det dags för 3dje aktiviteten i militärveckan nämligen att träna på att smyga och försvar.
Slavarna (Mihihii) fick börja med att värma upp och träna att skjuta fort och sikta på träden i HW, vilket dom gjorde jättebra. Sedan var det dags för Paint Ball.
Jag började med att berätta hur allt skulle gå till och dom förstod ganska bra, men såklart så kom det några enkla frågor som vi snabbt svarade på. Sedan blev dom indelade i 2 olika lag och bestämde en lag färg, det blev Svart och Vit färg och sedan stack de och hämtade tröjor i lagens färg innan fighten startade!

Det verkade vara en väldigt uppskattad aktivitet och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Dressyrlektion för Anna ~

Som jag skrev tidigare idag så skulle Anna hålla en Lektion för mig och Nora, vi skrittade lungt till ridhuset då hon inte är så van vid miljön ännu men det gick väldigt bra.
När vi väl kom dit så var där flera andra hästar och hon blev lite nervös men efter en liten stund så kände jag att jag fick kontrollen och kunde kontrollera henne under resten av passet.
Anna tyckte vi såg väldigt bra ut tillsammans och jag kände att hon och jag lixom klickar.

Jag kommer inte blogga om alla våra pass då vi kommer träna ungefär varje dag och det inte är så kul att läsa om kanske för er så det mesta får stanna utanför bloggen♥

Mysig uteritt med Frosty!

Innan championatet så tog jag ut Frosty på en mysig uteritt och träffade Anna som var ute och fotade till sitt bildprojekt i skolan, hon låg i gräset helt fokuserad så kom jag och min ståtliga frosty där.

Det hela slutade med att anna ville fota oss till sitt projekt så hon gick med oss under hela turen och det var väldigt mysigt. Vädret var perfekt och solen lagom stark!


Inlägg av Miranda Moonbell!

läste detta inlägget på mirres blogg, och hon har så himla rätt i allt hon skrev.. så tänkte ta och dela med mig av det här!

"
Har precis insett en sak, sso är jäkligt smarta.
Frieserhästarna är de mest 'unika' hästarna på Jorvik just nu, i alla fall av dem som man kan ha som egen häst. De har så mycket som inte de övriga hästarna har. Och det är just därför alla medlemmar vill ha dem, de är nya, spännande & exklusiva.
Imorgon är det, om jag har räknat rätt, dubbel starcoins helg. Hur många (förutom dem som redan köpt en) kommer inte att vilja köpa star coins för att köpa en frieser? Detta måste vara största ekonomiska förtjänsten sedan hästfunktionen kom. Dessutom; genom att gå ut med att hästarnas pris sedan kommer att höjas så 'stressas' man omedvetet till att köpa.
Jag har en liten teori om att inom 2 veckor kommer alla hästar röra på huvudet och så som frieserhästarna gör, men just nu ska det vara exklusivt för att locka oss ännu mer till att köpa en frieser.
Jag har själv fått tänka till ordentligt några gånger. Om jag någonsin köper en frieser vill jag vara säker på att jag köper en den just för att det är en av mina favoritraser, och inte för att den är ny och exklusiv."

http://moonbell.blogg.se/ 
Hennes blogg.

Finally, done! :D

Äntligen verkar Björn och Agnetha vara klara med trädgården, det blev väldigt vackert tillslut.. och nu slipper jag jobba där mera och kan lägga mer av min tid på mina 6 hästar.
Jag undrar hur brunte har det där, Björn verkar ju inte så intresserad i honom längre.

Spirit älskade iallafall rosorna i trädgården och han var så söt bland dom :D

Levla ~

Haft en underbar dag med underbara vänner,Började dagen med att skypa med Nico och träna dressyr i Steves paddock, Nora var väldigt duktig och det gick jättebra, ikväll ska antagligen fina Anna hålla en lektion för oss.

Sedan behövde Nico gå så jag och Nathalie ringde upp varandra och tog en picnick för att sedan sticka vidare och levla tillsammans, alltid roligare med sällskap! ;D

Min åsikt angående LAGG

Det har varit mycket omkring lagg det senaste och jag har även blivit anklagad för att använda det i championat, men varför skulle jag göra de? man tävlar för att det är kul och att man vinner är en extra bonus, jag skulle aldrig vilja vinna orättvist och alltså använda mig av lagg som man kan kalla "ett fusk".
det är ORÄTTVIST och gör man det så tycker jag INTE man har respekt för andra, det är pinsamt.

När jag blev anklagad så kände jag mig bara ledsen för att H*N tror så om mig, men jag levde vidare och senare så såg Anna att jag "flög" fram när vi var påväg till fiskebyn och det var då jag kom på att.. det är min dator som börjat lagga det senaste vilket har fått H*N att tro att jag laggar frivilligt.
Nu kom jag ifrån ämnet ehm..

Jag tycker personligen att det är fel att använda lagg på vanliga lopp med, då det blir supersvårt för den som inte laggar att ta tiden.

Vad tycker ni om detta med lagg? Okej eller inte okej?

Information om Northblaze

Nora är en ung vacker frieser dam på 6 år som är uppfödd på Jorviksstall av Annas familj.
Där utbildades hon av dom grundligt i dressyren som är hennes starka sida. Nora har väldigt fina gångarter och har väldigt stora chanser eftersom hennes pappa Dakke är en väldigt framgångsrik dressyrstjärna.

Nu när Nora kommit till mig så kommer vi satsa stark på dressyren och försöka kvala upp i höga klasser, vi kommer hyra in de bästa tränarna och ta emot all hjälp vi kan få på vägen till toppen!

Nora är en väldigt bestämd dam och vill göra det mesta på sitt egna sätt, så man måste verkligen vara en bestämd ryttare för att klara av henne. Men förutom hennes bestämda sida så är hon en väldigt mysig tjej som aldrig skulle få för sig att skada någon om det inte är någon som visar på att det är ett hot mot henne.

 

Välkommen Nora !

Nu har äntligen lilla Northblaze Aka Nora kommit till mig, Samtidigt hämtade Anna sin Dakke som även är Noras fader.. så himla kul!

Jag kommer att skriva mer info om henne ikväll men just nu ska jag pyssla om henne och släppa ihop henne med dom andra, wish me luck :D

 

Northblaze

Nu ska älsklingen hämtas hos sin förra ägare, TAGGAD!

Arkivbild, en kväll jag aldrig glömmer!
 
 
 
 

SIR yes SIR

Idag har vi i OW varit väldigt lydiga och duktiga, tränat så att vi kunde känna hur musklerna arbetade och bara blivit starkare och starkare.
Vi förbereder oss på krig på lördag och alla måste vara väldigt tränade inför detta!

Daphne höll i dagens träning som var super, det var Armhävningar, situps, balansövningar och mycket mer, himla bra träning inför kriget.
 

Söta bloggläsare.

Chattade lite i global tidigare idag när några tjejer skrev att dom älskade min blogg och det var verkligen väldigt roligt att höra, sedan kom Tove Moonstar och Alicia Friendwater till Firgrove för att dom ville träffa mig, sötaste tjejerna! 

Fick kalla dit min liv vakt Siri Månbjörn för att överleva!


Bilar i Starstable

Hur coolt hade det inte varit med bilar i SSO? att man kunde ta med en häst i hästtransport kanske och åka för att tävla, eller att man kunde köra snabbt runt för att shoppa istället för att rida på hästar hela tiden? det skulle bli mer verklighetstroget och allt skulle gå snabbare.  

Skulle vara väldigt kul att möta folk i sina bilar, och om alla hade olika sorter som SAAB, VOLVO.. m.m  och att ha en cabriolet *-*

Nej men detta skulle vara en funktion jag skulle älskat, då jag tycker det är så tråkigt och segt att rida mellan alla områden.. men kanske hela SSO skulle vara fullt med bilar så det inte går o komma någonstans.
DOCK skulle man ju kunna göra så att man bara ser bilar som ägs av sina vänner och folk från samma klubb så skulle det inte bli överfullt! (tack Wilma för tipset)

Vad skulle ni tycka om en funktion som denna?

Min bil skulle såklart vara rosa, Ljusare än denna fast denna färgen var väldigt fin.
 Detta var bara en liten fundering jag fick när jag red förbi på vingården :)

Dagens fråga


Säljer medaljer!

Nu har jag börjat sälja av mina medaljer från championat, hade 101 guld, hade 6 stycken på sida 2 också (sålde bara 1 av de på sida 2) och sålt alla brons o silver så jag har 1 av varje på alla championat, wiie.. när jag är i behov kommer jag sälja mer! :)


Redo inför veckans event!

Jag och Anna har sprungit runt och shoppat inför veckans MILITÄR tema, såhär kommer vi se ut denna veckan, hot or not?
Hon bytte även håår, så smääxii! 


FATAL ERROR.

Bara jag som börjat få Fatal Error ganska ofta nu?  så sjuukt jobbigt .. man måste logga in på nytt hela tiden.. nej usch hoppas dom fixar detta snart! :)


Klubbmöte!

Nu har OW haft sitt första klubbmöte, var väldigt kul att så många kom verkligen
Schema ska nu planeras osv, så vet inte hur mycket fler inlägg som kommer dyka upp idag!


Imorgon = No blogging!

Ska till liseberg med några IRL vänner så förvänta er ingen bloggning, kanske gör några tidsinställda.
 

Dagens fråga


Dagens Outfit ~ Blue and Pink

Medans de flesta matchar med svart eller vitt så tar jag och matchar Rosa och blå, dock lite svart pga att jag inte har de i rosa eller blått.



 

Drömhäst!

Vem skulle inte vilja ha denna vackra varelse som springer runt på jorvik? En riktig drömhäst!
Alltid velat ha en häst som är brun med vit man, men de hade lagt sig lite tills nu, lixom kolla så vacker..
Galnamandaärtillbaka.se

Emelie Silverhaven måste vara världens lyckligaste!



Ocean Warriors Skattjakt!

Hade ett grymt roligt event idag med bästa klubben, vi körde en lite annorlumda skattjakt som gick ut på att jag (som skulle vara röd) Tove (svart) och Daphne (Blå) skulle springa och gömma oss på ett varsitt ställe, vi var värda 5, 3 eller 0 poäng och det var hemligt tills resultatet presenterades, när någon hittades så skulle vi springa till ett annat gömställe och ge 3 ledtrådar. 

Det var verkligen grymt kul, tack till er som kom! <3

Grattis till 
Sabrina Mountainnight till 3a platsen
Vera Westgren till 2a platsen
och
Esther Lightwater (världens bästa sis) till 1a platsen <3

Staketklättring och takklättring!

Var med 2 av mina bästa vänner idag och vi tog oss upp på hästmarknadens tak på Vingården, det var lite komplicerat första gången men tillslut så gick det, vi tog oss sedan upp på staketet och skrittade runt och kände oss som kungar ^-^

Bilderna är i oordning men.. det får gå ;)

Fastnade så jag testade att hoppa av Bella för att siri sa åt mig, men vad hände.. jag föll ner :)))

Om ni vill så kan ni ju ta o besöka deras bloggar..  http://annawaterdawn.blogg.se/   http://moonbear.blogg.se/

Manklippning!

Fick direkt efter championatet åka tillbaka till stallet, märkte att det var något fel på Bella men jag förstod inte vad, när man rörde på hennes knoppar så visade hon att hon inte alls ville det.
Hon försökte även att bitas och det är något hon aldrig gjort förut så jag var tvungen att höra av mig till veterinären för att hon skulle komma och kolla på det och tydligen så skulle Bella vara väldigt känslig mot att ha knoppar.
Det spänner för mycket på henne eller något så jag var tvungen att ta bort dom så snabbt det gick.
Hon fick lite lugnande innan så att jag skulle slippa att bli biten och lätt kunde släppa ut dom.
Men tydligen så hade hennes man slitits av ganska mycket så hon var tvungen att klippas också, men nu mår hon iallafall bra och är supersöt i sin nya frisyr! 


Im back!

Nu är jag tillbaka i min rätta plats och har varit i stallet och fodrat mina pållar, jag vill säga ett stort tack till Emlan som hjälpt mig att sköta dom dessa 2 dagar jag haft fullt upp IRL och verkligen inte hunnit!

Nu kommer bloggningen komma igång som vanligt igen så håll ut! :D

OMFG

DU SKOJJAR MED MIG? DETTA ÄR HELT AWESOME❤❤
Mobilbloggar höhö!

Men en ny medlem i familjen väntas ;)


Bloggen nere idag

Är på marknad IRL!
Återkommer imorgon ❤


Running wild and free♥

Jag tog ut Bella idag och körde lite galopp på ängen och det var helt magiskt, hennes galopp är nog den underbaraste jag varit med om.

Annars så ska hästarna få vila idag och bara få gå ute och beta, kanske tar ut någon liten rackare ikväll det får vi se. Steve ska dock köra mig och några vänner till stranden för att bada i några timmar tills OW ska ha sin första riktiga Aktivitet! spännande.  BRB BLOGGEN.


Bellsan i knoppar ♥

Jag vill ha en knopphäst och.. jag var bara tvungen att knoppa bellas fina långa mysiga man, hon blev ganska fin och unik enligt mig men det är nog många som kommer att vilja slå mig lite för detta.. ;)

Visst så ser hon lite ut som en kille men hon är samtidigt fortfarande lika fin ♥

Före
Efter

OW festen!

helt lyckad var den forutom att jag blev lite sen.. hade glömt bort :$ *woopsiie*
Fick också gå mitt i då jag var tvungen att laga mat eftersom jag är hos min syster så finns det ingen pappa som gör det åt en ;)

Men tack till alla som kom, det var så himla kul & Välkomna till alla nya ♥
Hinner inte fixa alla bilder men ni kan få 2 stycken.


Dadde & Frosty

Idag så tog jag med Dadde och frosty till en kompis till mig som ville styla deras manar, och dom blev hur gulliga som helst.
Dadde skulle först fått knoppar men han var typ omöjlig att knoppa då han inte alls tyckte om det, så hon stylade hans man som frostys, blev veckert det med. Frosty ser verkligen ut som Frosty nu och ååh blir kär i hennes man!


Har du stylat dina hästars manar? vilken och till vad? :D


Önskeinlägg - min äldsta bild!

Fick en frågan om att lägga ut den äldsta bilden på mig från starstable i ett inlägg här på bloggen.
Och den äldsta som fanns i arkivet var denna, skillnad huh... ;)

Uppdrag check

Äntligen så kände Björn och agnetha att dom kunde lita på mig mer och gav mig lite mer jobb, vill ju bara få det klart nu så kändes skönt.

Bella fick följa med mig och hon gillade att hjälpa till och fattade lite tycke för brunte, kanske blir något i framtiden? ;)
Nu ska hon iallafall få tävla lite också i denna värmen och vi får hoppas hon inte avlider. nejdå klart hon inte gör :)


Duktiga tjej ♥

Ni minns väl att jag berättade att bella var väldigt nervös på sitt första championat, det har vi helt tränat bort och hon går som en raket. Jag tror det var det ända championatet som hon INTE fått medalj på, hon har fått minst 4 guld *håller inte räkningen*. Mina hästar är alla väldigt bra på championat!

Dadde och Snow kommer också få komma ut på banorna ibland, dom älskar de lika mycket och är lika duktiga på alla sätt ♥


OW nu händer det grejer!

Jag och daphne har sedan jag kunde logga in ikväll planerat inför sommaren 2013, DET KOMMER BLI SÅÅ KUL och jag är riktigt taggad. Jag tror stort på OW då jag känner mig väldigt avslappnad och Daphne har så mycket fantasier och är väldigt duktig!

Bomben om vad vi kommer göra släpps på klubbmötet som antagligen kommer ske redan på söndag, håll utkik på klubb bloggen  OCEANWARRIOR.BLOGG.SE

Är hos min syster tills fredag ungefär, så vet inte hur uppdateringen blir. Men har med min dator och kommer uppdatera er så mycket det går, kramis ♥

Svar på Kommentar!

Tänkte ta och svara på 2 kommentarer här i detta inlägg!

"Får jag gå med i OW?" har jag fått ett antal gånger sen den öppnade igår, och svaret är..
Innan OW öppnades så hade klubben 60 intresserade på en lista, och det är personerna som kommer in först, men sedan så kommer vi ju ha en kö och det är bara att kontakta Daphne southwood eller mig för att bli dit skriven!

Oceanwarrior.blogg.se

Vart köpte du din outfit på bloggträffen?  fick jag en fråga om och om fler undrar så skriver jag det här!

RYTTARE:

Keps - Minns inte, men Vingården trorja!
Jacka - Fiskebyn
Handskar - Silvergladebyn
Byxor - Fiskebyn
Stövlar - Fiskebyn

HÄST:
Träns - Stall Gyllenbladet
Sadel - Fiskebyn
Filt - Fiskebyn
Benlindor - Fort Pinta


Ocean Warriors is here!


Min randomt mysiga nya familj <3

Flum och bad med Majsen

Mötte upp Majs aka Långben vid steves och red och badade vid törne, tog med Spirit idag för han älskar ju att bada så himla mycket, så det kändes bra.
Invigde den nya tröjan också, blev bara en snabb runda i garderoben för att hitta något men blev ganska så nöjd ändå!

Flumm med långben.. wiie. BILDBOMB.. igen

Bloggläsarträffen!

Oh gud vad roligt jag hade igår, så underbara och härliga personer som kom!
Ni är bara bääst *-*

Och till er som inte kunde komma så lovar jag att hålla en till inom en snar framtid, fast denna gången får den nog vara längre, vi fick lite bråttom innan MLC! :D

BILDBOMB med förklaringar på vad vi gjorde! :D

Vi var där redan 19:30 och började vänta in folk, Matilda var först på plats!

När alla kommit satte vi upp på hästarna och välkomnade folket! :D

Sedan var det dags för Fotografering, badet fick bli samtidigt då vi märkte att tiden inte skulle räcka till annars!
Sedan var det dags att rida till ett fält för att köra lite Under hökens vingar, det blev bara 2 rundor då tiden gick så fort!
Efter MLC så möttes vi där jasper bodde innan för att rida vidare till Discot

Och vi shakade loss!

Hade gärna fortsatt och kört lite lekar med er som ni ville men behövde tyvärr gå! :(

Tack för att ni kom! :D

Tack Paula Goldforest!

Åååh skulle kika in på min mail och såg detta fina mailet från Paula, hon har gjort en superfin header till mig, guud vad glad jag blev ♥♥

Tack så hemskt mycket Paula, du är verkligen superduktig!
skulle så gärna vilja använda den för o visa hur mycket jag tycker om den, men den är för liten i storleken tyvärr >.<
Men ni måste få se den! 


För er som vill skicka bilder eller så till mig så är min mail  [email protected] och den står även i menyn! 

Bergsklättring ^-^

Inatt så tänkte jag ta och köra lite lopp och få ihop pengar, men det slutade med att Evelina fick mig att bergsklättra med henne Abril och Nikolett, så fotade tooon med bilder under denna lilla stund i bergen.

Väldigt mysigt var det så på natten i mörkret :)

Och tack Evelina för att du gillar min blogg ;)
De lilla berget under här längst "ut" hyres ut av Evelina för 100 SC i veckan! :D
Visade sedan evelina flygbuggen ! :D

Levlat CHECK

Äntligen så är levlingen över, hade iallafall sällskap hela rundan så det gick ganska fort.
Frosty gick upp 2 levlar och är nu level 4, wiie!

Tänkte visa upp min nya outfit som jag gjorde till henne, ÄLSKADE tränset *-*  
men önskar dock att de hade varit mindre beige i det..


Nattshopping

Köpte denna ursnygga tröja som jag länge velat ha, hade nästan 10000 JS så behövde shoppa bort lite.


Taggar bloggläsarträff!

Åh vad kul det ska bli med denna träffen, tog på mig en rosa grön och vit outfit eftersom det representerar bloggens färger.
Kommer finnas vid törne redan nu fast det börjar 19:00.

Hoppas verkligen vi ses!



FPC med bella

Hon blev lite rädd av sig så det slutade som 7a, men det gick väldigt bra annars! <3

Älskar min bella *-*



BTW, ni missar väl inte bloggläsarträffen ikväll klockan 19:00? Mer information HÄÄÄR



Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas