Silver ponies ♥

Silver ponies var den klubben som ändrade på hela mitt liv, jag minns fortfarande den dagen då jag fick bli klubbledare.

Det var en kväll i Januari som Nicole verkligen kände för att få igång sin klubb och satsa rejält med den, medans jag bara lixom var med i klubben och hade ingen aning om vad en klubb var till för egentligen. Hon frågade alla i klubben om det var någon som skulle vilja hjälpa henne att ta hand om och få igång klubben och jag svarade "Jag är knappt inne längre, annars hade jag hjälpt dig" eller något sådant, det var då vi fick kontakt. Nicole fick mig att tacka ja då hon sa att jag bara behövde hålla 1 event i veckan och det var ju okej för mig även om jag typ spelade 10 minuter om dagen.. eller var det varannan dag?`ja det var inte mycket iallafall. När jag väl var klubbledare så bytte jag och Nicole KIK och jag fick lite inlogg o sådant.. och sen den dagen har vi varit oskiljaktiga.

Jag kom som en tjej som inte visste något och knappt spelade men på 1 dag så blev jag superaktiv och började förstå vad klubbar handlade om. 

Från Januari så kämpade jag och nico och byggde upp klubben rejält, det kom fler och fler medlemmar och tillslut hade vi lyckats få en KÖ till klubben, det var overkligt och vi var så himla glada att klubben spridits så♥

Medlemmar kom in och alla bildade ett starkt band, hur olika vi alla än var så hade vi himla kul tillsammans och ingen lämnades utanför. Det var helt otroligt hur man kunde få en klubb att bli så himla perfekt. Alla eventen var så himla perfekta.. medlemmarna gjorde allt så bra och lyssnade o skötte sig.. det var ungefär aldrig någon som klagade eller liknande.

Jag träffade även 3 personer till som förändrade mitt liv, förutom Nicole då..
Nathalie Mcstar, Emilia Winternight och Esther Lightwater
3 underbara tjejer som fortfarande än idag betyder väldigt mycket även om vi knappt pratar längre. När man skiljs från 1 klubb så är det väldigt svårt att hålla kontakten från olika klubbar. Saker förändras och man träffar olika nytt folk. 

Vi hade ju även vår lilla Glädjespridare Tuva Skyfall även kallad Grodan.. hon är en medlem som man minns väldigt väl.. åh vad jag saknar henne och alla medlemmarna♥

Den 14 mars gjorde jag något som jag inte borde. Jag lämnade SP, min familj, mitt allt och skapade kaos.. SP familjen sattes i ett val.. mig eller nico.. SP splittrades och alla miste varandra, bandet brast och efter några dagar upplöstes SP. 

Det är inte förens efter man inser vad man hade och vad man förlorat.

Nej, Silver Ponies ligger mig varmt om hjärtat och det är en klubb jag vill tillbaka till även om jag har OW.. jag saknar SP så det för ont i hjärtat ;__;

Att se någon annan springa runt med namnet "Silver Ponies" under namnet får det att skära inombords, det var ju det jag brukade ha, det mina närmsta vänner brukade ha.

Nu blev det mycket text och lite sådär deppigt, men för er gamla Silver ponies så kommer jag och Nico att hålla en återträff nästa vecka antagligen, och vi hoppas att ni vill komma!

Nu till lite mycket gamla bilder

 

Postat av: Matilda Greenstone

Jag saknar också SP emellanåt. Även om jag älskar OW och så, dock var jag inte så väldigt aktiv i klubben i början jag var medlem men ni tog verkligen hand om en <3
När ska återträffen hållas och var? Jag vill gärna komma :)

2013-06-28 @ 10:39:08
Din bloggadress: http://skydancers.blogg.se
Postat av: Evelyn darkknight

Jag kmr självklart jag och Mille plus em har pratat om det länge :) saknar sp så det gör ont <3

2013-06-28 @ 13:25:26
Postat av: Tuva Skyfall

Aww, vad rörd jag blir <3

2013-06-28 @ 13:36:18
Din bloggadress: http://starstablefaces.blogg.se
Postat av: Siri

Awwwwwwwwwwweeeee

2013-06-28 @ 15:40:58
Din bloggadress: http://moonbear.blogg.se
Postat av: Miranda Moonbell

Saknar SP jag med :/ ♥

2013-06-28 @ 21:02:03
Din bloggadress: http://designmoonbell.blogg.se/
Postat av: Lilly Eaststar

Skulle du kunna fixa en återträff för dom som var med i FR också? Jag ville gå med i SP men dagen då jag skickade in så lades klubben ned. Jag saknar FR mycket och har inte hittat någon klubb som kunnat ersätta det även om det bara varade i några timmar för mig.

2013-06-29 @ 18:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0