Fotomodeller på stranden!

Vaknade tidigt idag av att mobilen ringde, jag sträckte på mig och försökte nå mobilen utan att behöva öppna ögonen vilket gick sådär, fick efter en liten stund tag i mobilen och tog den sakta emot mig.
Jag svarade och sa väldigt tyst "Hej det är Amanda"
kände hur ögonen bara ville stängas samtidigt som en lite mörkare röst svarade
"Hej, det är james.. Jag tänkte fråga om du har tid att följa med ut med någon häst, skulle behöva några bilder till ett skolprojekt"
Jag som är så snäll kunde inte säga emot honom och vi bestämdes för att mötas nära törneklipporna om bara 10 minuter, jag fick snabbt försöka vakna till och borsta tänderna.

Efter 5 minuter så var jag i stallet och sadlade frosty, hon var väldigt lugn idag så det kändes behagligt att välja henne till denna photoshoot.
När jag var klar med all utrustning så log jag henne ut ur stallet och satte upp för att sedan skritta iväg och möta james.

Frosty kändes väldigt lugn och avslappnad, hon var även ganska så nyfiken på allting hon såg och var lite okoncentrerad på vart hon gick, men vi kom fram säkert till mötesplatsen.

Vi blev lite sena men det gjorde ingenting, för James han är alltid lika glad han.. vi satte igång direkt med att fota bilderna, han ville ha lite allt möjligt, skritt trav galopp och massa olika poser.
Jag fick även några av bilderna med mig hem för att visa upp här så njut! :D



Ett lite annorlunda inlägg och jag suger på att skriva på detta sättet, men det var kul och blev en lite längre text iallafall.  Vad tyckte ni? :3

Postat av: Anonym

Hej Amanda snälla kan du säga till att jag vill vara med i klubben som ni ska göra. Men det handlar inte om det det är så här. Jag var med i FR och VET DU VAD nån har tagit namnet:(

2013-05-22 @ 21:21:34
Postat av: Eleanor

/// Eleanor gladecake

2013-05-22 @ 21:22:27
Postat av: Sara Flowerlord

Gud vad fina ni e!!! <3

2013-05-25 @ 12:36:23
Din bloggadress: http://flowerlord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0