Brev -> Lily Rainstorm

För någon vecka sedan så satt jag och pratade med Lily och några andra på kik om Water Roses då vi kom in på detta med brev, jag berättade hur trött jag var på att få så många varje dag och att jag inte ens orkar läsa dom varje dag längre vilket gör min brevlåda full och att jag får ännu mera jobb när jag ska läsa dom.

Lucy har inte haft ansvaret länge men känner också att hon inte orkar med breven, och då erbjöd sig Lily att hon kan ta emot dom och meddela oss vilka hon tycker låter bra. Och jag vet att lily är bra på det med att avgöra sådant så därför låter jag henne ta över de ansvaret ett tag iallafall så jag kan få vila. 

I första hand brevar ni Lily Rainstorm och är hennes brevlåda full får ni breva mig eller Lucy Westlake.

Postat av: Charlotte Mcdotter

Men, jag har skrivit till dig om din klubb, men ska jag skriva det istället till Lily Rainstorm? :o

2013-11-14 @ 16:23:42
Din bloggadress: http://starstablecharlotte.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0