Varför...

 

Postat av: Sandy Southside

Jag tycker dem är så himla söta! Och de är helt undebara. Om jag hittar en häst jag gillar e sällan på sso men nu äger jag en Paint, Ponny, Andalusier och ett Jorvisiskt Fullblod. Snart kanske en Alhek Theke elr va dem heter. Den Guldiga speciellt :)

2013-11-16 @ 17:41:13
Din bloggadress: http://starstablefridenslife.blogg.se
Postat av: Sofia Goldwood

Mina små pållar betyder allt för mig! Min första häst köpte jag för att, ja det var nästan klart att jag skulle ha en häst när dem kom! Men Hon tittade på mig som en ängel. Det lyste om henne! *-* Mina andra hästar är så söta det såg ut som det bad att köpa dem och vill inte svika några av mina pållar det är oxå roligt för dem andra dem får en ny kompis! c: Många av dem hästarna jag hade betydde mycket för mig men har sålt några för dem såg bara där som ingen ting... Men nu saknar jag faktiskt en Morab jag ägde... <3

2013-11-16 @ 17:45:14
Din bloggadress: http://sofiagoldwoodstarstable.blogg.se
Postat av: Abbie ponystar

Blev kär i min svart vita paint! sen så blev jag förälskad i frieserna. tyckte att ponnyn var sååå söta! men min första häst tycker jag mest om! eftersom den har fin färg och allt!

2013-11-16 @ 18:07:18
Din bloggadress: http://lifeinjorvikonline.bloggo.nu
Postat av: Alessandra Kinglord

Älskade min häst så fort jag såg den

2013-11-16 @ 18:10:19
Din bloggadress: http://jorviknew.bloggo.nu
Postat av: Matilda Greenstone

Jag har ju mitt Jorvikiska varmblod - Skydancer, älskar hans färg så därför har jag honom.
Sedan köpte jag Ashdancer, mitt svarta engelska fullblod, då jag alltid gillat svarta hästar.
Efter honom köptes Firesoul, jag gillar hans bruna färg och hand breda bläs. När ponnyerna kom flyttade Midnighttrouble in i stallet, den svarta tigrerade, för att han är grymt söt och ja. Nu senast kom Sapphireheart, isabell ponnyn, som har en otroligt fin färg.

Så ja, jag väljer nog mest efter färgen och hästarnas tecken ^^

2013-11-16 @ 18:13:36
Postat av: Zoe Dolphinborn

Jag har nu en ponny och ett danskt fullblod eller vad det nu är. Och förstås mitt jorviska full blod. Blev bara kär i den svart-vita ponnyn älskar dens blick den ser så busig ut min älskling heter WildHeart. och mitt danska fullblod-kallblod heter CoolBoy köpte honom på grund av färgen den var så fin<3 och mitt jorviska fullblod heter Skysong och är så där mörk-brun älskar honom Det var allt för mig Bye.

2013-11-16 @ 18:13:43
Postat av: Sophia Puppyheart

Jag sparade länge till en svart frieser, jag köpte inga sc! De stig stilla väldigt länge när jag skulle välja namn. Först skulle de va Midnightbeuty och sen nära andra. Tillslut fastnade jag för Morningmist. De passade ju en frieser, morgondimma. De tog ett tag att välja smeknamn men jag kom på Misty senare.

2013-11-16 @ 18:18:20
Din bloggadress: http://starstablecuntry.blogg.se
Postat av: Ebba Flowerstorm

Har EN. Varför? Har inte råd med en och älskar min Rosedream för mycket <3

2013-11-16 @ 18:35:20
Postat av: Madison Skystar

Jag har ju Starshadow min första häst. Jag valde färg på honom efter min dåvarande favorithäst irl. Sedan köpte jag efter mycket om och men min fina lilla Midde. Den svarttigrerade ponnyn. Jag visste att hon skulle heta någon med midnight och sen blev det Midnightmystey. Midnight = Det svarta och mystery = det vita i hennes päls. För nuvarandet har jag bara två hästar men samlar just nu till en tredje.

2013-11-16 @ 18:37:11
Postat av: Jane Riverwood <3

Angelsoul: Vet inte. Hon var min nybörjarhäst och jag ville ha en brun :) tror att hon är ett Svenskt Halvblod eller nåt :P


FireFlame: Förälskade mig direkt. En brun ponny, och sockersöt! :)


MoonBlood: VÄLDIGT fin. Mörkbrun ponny med vit man - finns det något sötare?! :D <3<3<3<3

2013-11-16 @ 20:08:56
Postat av: Klara Masterlund

Har bara köpt den vita ponnyn men är så nöjd kan inte sluta tänka på den

2013-11-16 @ 20:15:33
Postat av: Avery Friendstar

Dom hästar jag har är mina familj inte bara djur man rider på utan mina familj. Mina hästar betyder allt för mig om jag blev av med några så skulle jag bli ledsen. Hästarna jag äger nu är hästar jag alltid har viljat ha.

2013-11-16 @ 20:40:53
Din bloggadress: http://avery-friendstar.bloggplatsen.se
Postat av: Ellen Nightyard

Jag ÄLSKAR mina 2 hästar! Min starthäst Daydream är döpt efter en häst IRL som min kusin ägde för många år sedan och Daydream påminner verkligen om den hästen. Sen har jag min underbara ponny Airmagic också. Jag har alltid tyckt om ponnyerna sen de kom till Fort Pinta och de är jätte vackra allihopa! Jag köpte den bruna och idag sparar jag till den vita. Daydream har jag för han påminner om en IRL häst som är död. Airmagic är en häst som jag ville ha för jag älskade ponnyerna så fort de kom! Men Airmagic är inte direkt en favorit för mig, så vi får se hur länge han står i mitt stall

2013-11-16 @ 21:21:11
Postat av: Haley (Harley ehehehe )

Det finns ett väldigt enkelt svar på det: Jag har ingen som helst självbehärskning ^^

2013-11-16 @ 21:22:15
Din bloggadress: http://ssohaley.blogg.se
Postat av: Tuva Westlord

Grodan: Köpte jag för att han är så lik en häst jag red förr.
Hetingen: För att jag behövde en ponny ;) Han är söt, men så otroligt svårmatchad :O

Sen jäklar ska den gråa, ev vita också, andalusiern samt en frieser hamna i mitt stall höhö ;)

2013-11-16 @ 21:28:11
Din bloggadress: http://fluffyfighter.blogg.se
Postat av: stella pinkcake

Jag älskar mina hästar och är nöjd över dom även om det inte alltid går så bra i cam...ups haha nej men min stohäst är mitt alt o min lilla ponny är mitt ögongodis *-*

2013-11-16 @ 21:55:20
Postat av: Elvira Loudforce

För dom är så söööööööööta♥ *-*

2013-11-16 @ 22:01:42
Din bloggadress: http://elviraloudforcestarstableonline.bloggo.nu
Postat av: Tilde Darkforest

efter som jag inte får köpa sc så köper jag bara hästar med speciella former så har bara en friser min början häst och en ponny ( har inte råd med en andalusier än :/)

2013-11-17 @ 12:16:01
Postat av: Emma Shortroad

Oj en svår fråga men då börjar jag så här:
Angelbelle, starthästen, gillar henne jätte mycket då hennes färg påminner om Flax leverfärgad fux som finns på Howrse (Fantasia där).

Frosteye - min cremello akhal-teke som också är min absoluta favorit. Älskar henne på grund av den ljusa och fina cremefärgen och de blå ögonen! En perfekt häst för mig i spelet! :D

Silverrain - skimmelponnyn, allvarligt talat så var hon ett impulsköp men trots det så gillar jag henne, rider henne sällan så hon är väl stallets lilla maskot ;)

Darkpearl - Svarta engelska fullblodet med enorm kraft i benen! Hade en häst innan henne (gråa appalossan som jag sålde) som jag hade väldiga problem med! Vart less på honom så sålde han och köpte in henne! Inget jag ångrar, världens finaste och svarta häst ;)

2013-11-17 @ 12:43:03
Din bloggadress: http://emmashortroad.blogg.se
Postat av: Minna Silverhill

Jag ÄLSKAR mina hästar och är svåra att skiljas från :), men en häst av mina 5 hästar (förutom orginal häst) är min fina Starjoy <3 jag älskar honom verkligen, han är ett engelst fullblod, svart :)
Jag fattar inte hur folk säljer sina fina engelska fullblod och går och köper en oldenburgare. Engelska fullblod har sämre rykte än vad de förtjänar /:

2013-11-18 @ 18:43:09
Postat av: Julia Shywater

oj, heter en av dina hästar SilverPearl?? jag har ochså en som heter SilverPearl! men tro inte att jag är en som ska härma dig hela tiden... jag köpte den hästen innan jag viste vem du var... men aja, Jag köpte henne (vit andalusie) för andalusierna hadde en sådan fin form och den vita vart jag kör i.. råsa liten plutt mule oxå <3

2014-01-04 @ 00:33:29
Postat av: Nadine catheart

har min Daisybeauty och vill ha den mörkbruna ponnyn:)
någon som vet var den finns?:)

2014-06-22 @ 12:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0