Skördebygden

Vad är era förväntningar på SB?
Jag har väldigt höga förväntningar när det kommer till Skördebygden. Dom har hållt på med området i över ett år och de kommer säkert MASSOR av coola saker. Jag hoppas på att det ska vara väldigt vacker med massor av detaljer, det ser ut som att dom lyckats väldigt bra med detta när man ser videon. Jag hoppas även på att de kommer nya saker som man kan köpa där, kanske täcken till hästarna? Reflexer till när man rider på kvällen eller något sånt häftigt.  Jag hoppas även att det kommer många nya funktioner dit, kanske hagar till hästarna då man såg hästar som gick i spelet. Detta skulle kräva massor av kodning men tänk på hur länge dom hållt på.. man vet ju aldrig men kanske, inget är omöjligt!

Vad är det första ni ska göra när det öppnas?
Jag tror det första jag kommer göra är att möta upp de jag ska rida över med och sedan springa runt och kolla in alla ställen som Jorvikstallet, paddockön, jarlaheim osv innan jag börjar rida rutn och kolla mer på naturen, kommer även ta en bloggfri dag då och när jag känner mig klar kommer BLOGGEN spammas med bilder och jag kommer inte spoilervarna så ni går in på egen risk. De första dagarna ska jag bara njuta och jag kommer nog inte kunna sitta still. Så späänd!

Just nu har jag 2999 star coins, kommer köpa när det är dubbla och sen kommer nog allt ta slut i SB ;)

Jag kommer nog inte orka lägga ut bilder på allt, men det görs nog av andra bloggare ändå!

Jag och WR tog en tur och spanade in SB idag och vi längtar som fasen tills vi får komma in, bilderna talar 8'D

Postat av: maja

hej vad snäll du är♥♥

2013-10-06 @ 16:37:05
Din bloggadress: http://mpshanty.se
Postat av: Exenzia

Har väldigt höga förväntningar angående Skördebygden, men om jag känner SSO rätt lär de inte göra oss besvikna.. ;)

2013-10-08 @ 18:09:29
Din bloggadress: http://exenzia.blogg.se/
Postat av: Isabella Moonwater

Hej jag har också tänkt mycket om skördebygden nu och har kommit på att det kan öppna den 30 oktober.... Förklarar inte här varför men om du vill vara jätte snäll och gå in på min blogg och titta på min idée skulle jag blivit jätte glad. Moonwater.blogg.se

2013-10-08 @ 18:52:43
Din bloggadress: http://moonwater.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0