Varför valde jag att köpa Suzie

När paint hästarna kom så visste jag exakt vad det var jag ville ha - en svart vacker skäck. Det var bara Felix som då tilltalade mig och han hamnade snabbt i mitt stall. Jag såg hur snabbt folk köpte alla förutom henne och jag började spana in henne väldigt mycket. Hon bara växte i mina ögon och när jag fick se henne i lång man då var jag fast - hon var en riktig Amanda häst.

Jag köpte aldrig Suzie då jag inte ville göra fel val.. jag ville inte köpa en häst jag skulle ångra mig för och sedan så gick mpånaderna. När jag var vid marleys ställdejag mig vid henna och suktade och längtade men jag vågade ändå inte köpa henne. Hon väckte många minnen inom mig från en häst som jag saknar - Suzie, hon var dock en brun skäck och jag har lagt upp bild på henne tidigare.. kan lägga upp den igen.

Dom är inte så lika - det enda är att dom båda är skäckfärgade. Men det är någon som får mig att sakna henne när jag ser min nya fina flicka. 

Den riktiga Suzie var en ridskolehäst som var en av mina favoriter precis som felix - det har jag dock berättat innan.
När jag såg Esmeralda Silverforce's bilder på Denna fina paint ifrån marleys så gick det inte att hålla mig länmgre - jag var helt fast. Dagen efter drog jag med mig Lucy till marley för att kolla på henne och det slutade med att hon följde med mig hem. Jag är idag gladare än någonsin och jag älskar min fina tjej♥ hoppas bara det håller i sig!

Postat av: Esmeralda Silverforce

Man kan inte ångra sig om en så snygg pålle med en sån fin historia bakom allt ♥

2013-10-29 @ 22:16:14
Din bloggadress: http://monokerus.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0