Så himla spänd!

Ligger i min säng och kan inte släppa tankarna ifrån att när jag vaknar upp kommer det finnas Fjordingar i spelet eller så kommer servern vara nere för att Fjordingarn läggs till. Så himla roligt att dem äntligen kommer, med tanke på hur folk verkligen tjatat och längtar efter dem.
 
Jag kommer köpa två, för vad jag vet kommer det att komma tre. Jag ska ha den ljusaste och sedan den gråa. Namn är redan bestämt men mer än så ska jag nog inte säga! 
 
Är så himla spänd, äntligen!
Better sleep så tiden går fortare!


Postat av: Claire Masterknight

Såg trailern och OJ, vad vackra! Att jag måste vara level 13! Dx Men får väl nöja mig med att jag kommer att kunna rida in i GÅD idag! :) Amanda en fjording skulle ju passa dig riktigt bra, i alla fall i mina tankar! (:

2014-12-10 @ 08:36:24
Postat av: Claire Masterknight (Igen)

Detta har inget med inlägget att göra, men...

GOLIAT ÄR SÖTAST I VÄRLDEN! Var köper man Goliat-hästar?

2014-12-10 @ 13:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0