Sunny days

2 HELA TIMMAR (minst) HAR JAG NU SUTTIT MED DENNA BILDEN, ouch nu kan jag äntligen ta det lite lugnt igen. Fick ett riktigt sug att redigera men jag intalade mig själv att jag inte är bra på det, dock så får SP mig att göra det iallafall medans de fick sitta och kolla på. 

SLutresultatet blev faktiskt RIKTIGT BRA. Tack SP för supporten♥

Före:

Hallonmunk

Jag fryser, vart tog sommaren vägen? eller, solen kanske man ska säga. 

Jag sitter just nu och ältar mig med bilder från göteborg horse show där Starstable teamet befinner sig at the moment. Nästan så att jag vill sätta mig på tåget direkt och bara dra upp dit för att få träffa dom. Känns riktigt tråkigt att jag ändå bor så nära men inte är där. Hoppas ni skaffar lite koder till mig! ;)

Annars så är det fredag och det känns underbart, blir nogg att spela SSO hela kvällen nu, ah så skönt. Så bättre och roligare uppdatering kommer. Ville att ni skulle vara säkra på att jag lever!

Åh mina fina pärlor, älskar er ♥

bloggfri dag


Ännu mera hästar på semester

Nu säger vi även farväl till Tellus och Rivala som åkt iväg på en förtjänt semester. Stallet töms ner mer och mer och det känns riktigt skönt. Har en väldig beslutsångest. Funderar på att skicka iväg någon arab eftersom jag har fyra stycken, MEN JAG ÄLSKAR DOM SÅ ♥

Tycker det är riktigt bra att de nu sänkt priserna för att skicka till hästön, bara hästarna kostar lixom en hel del.

Lyxsemester kostar 129 sc
Budgetsemester kostar 495 js eller 9 sc.

Riktigt bra priser!

By the way, har märkt att jag tar väldigt många liknande bilder. Sorry. Men hinner typ aldrig lägga ner tid på fotandet :3

Sommarfeeling

Sedan i måndags så har jag börjat känna en rejäl sommarfeeling. Åh vad jag längtar, det kommer hända så mycket kul OCH INGA MER TJOCKA KLÄDER *-*

Jag har länge suktat och längtat efter att värmen ska komma, och igår så klädde vi på och gick ut med barnen och det var varmt solsken jag skådade. Och dessutom har vi ingen snö alls i Halmstad vilket vi inte haft på länge, så himla underbart.

Detta tar jag med mig till SSO, jag försöker så mycket jag kan att klä mig efter väder i vekligheten då jag tycker de känns "rätt". Men ibland vill man bara var snygg och slänger på sig sommarkläder. Men idag kände jag värmen inom mig och tog med det till SSO och försökte se somrig ut, dock inte för somrig.  Dessutom så sket jag och Santos i sadeln ocvh red iväg helt sommartaggade båda två. 

perioder människa

Jag är verkligen en person som har perioder, ett tag gillar jag något sedan gillar jag något annat istället och sedan gillar jag det andra igen. Det kanske ni har märkt? Som sims, inte spelat på riktigt länge nu för att jag inte är i den perioden. Dock kommer det nog snart igen.

Istället är jag nu i redigerar perioden och jag övar men och svans som jag vet inte vad, tycker det blir bättre och bättre iallafall. Håller ni med? :D
 

Redigerad bild

 

♥Mimmi♥


Work work

 

Så nära men ändå så långt bort
Ponny uteritt med SP

Igår så höll Sofie i klubben en ponnyuteritt med grillning som jag deltog i. Jag har verkligen aldrig varit en person för ponnys men jag kunde inte undgå hur underbart söta de var när man såg så många tillsammans. Melody älskade sina Ponnyvänner och vi hade riktigt skoj.

Jag blir sugen på så många fler ponnys, men jag skulle tröttna väldigt snabbt så jag håller i plånboken. ;D


Slarvig video :3


Moonsong aka Musse


Moonsong även kallad Musse är en hingst på 10 år och av rasen Arabiskt fullblod. Han föddes i en liten stad i utkanten av Belgien. Han kom redan som 3 åring till jorvik och reds in av en av jorviks bästa ryttare. Man såg redan när han börjades ridas in att han hade en väldigt bra benteknik. Detta i både sina rörelser och när han hoppade.

Musse kom att bli en av jorviks vackraste hästar och den hästen som många var ute efter. Dock var han med om en tragisk olycka under en hopptävling och han fick en spricka i ena benet. Sedan dess har han sjunkit i värde trots att sprickan inte var så allvarlig. Han kan dock inte hoppa lika höga klasser längre. 

Musse är en kelgris, han gillar att pussas och han älskar uppmärksamhet. Han ska knuffa på folk för deras uppmärksamhet såfort han har möjligheten och han är verkligen ingen blyg häst. Han är riktigt snäll och duktig på det han gör, väldigt populär i stallet. Musse rids mest i Hoppning men han är en allroundhäst och kan grunderna i det mesta.

Minidale aka Melody

Melody är en liten ponny på 1.35 i mankhöjden. Hon är 14 år gammal. Hon föddes upp i ett ponnystall på nordöstra jorvik där hon bodde kvar tills hon var hela 6 år gammal. Hon flyttade sedan till en familjegård i södra jorvik där hon bodde hos en barnfamilj, dock så blev barnen alldeles för stora.

Melody är en väldigt pålitlig ponny, precis som hennes föräldrar. Hon är även ganska lat vilket betyder att det kan vara väldigt svårt att få igång henne i de olika gångarterna. Annars är hon väldigt busig och glad som de andra hästarna. 

Melody älskar att bli ryktad och tvättad, det är hennes höjdpunkter. Hade hon själv fått bestämma så hade hon blivit ryktad och omhändertagen flera timmar i rad. Hon gillar även att få komma ut i skogen och hoppa små hinder och stockar. Hon är dock inget för att rida runt i ridhus eller paddock. 

Melody är mer en allroundhäst, hon är inte inriktad på någon speciell gren. Man får inte heller sätta för höga krav från henne utan hon vill vara ens bästa vän och bara ha kul.

Sunmist aka Mimmi

Mimmi är ett ståtligt arabsto från Holland. Hon är 150 cm i mankhöjden.  Mimmi har alltid varit den hästen som folk dragits till när dom besökt gårdarna där hon varit. Det är väldigt få som vill ha henne pågrund av hennes färg, det är ingen godkänd färg. Mimmi har en speciell personlighet. Vissa dagar är hon världens underbaraste och andra dagar så vill hon inget alls.

Mimmi köptes från Holland, hon fanns på ett väldigt populärt stall där dom säljer hästar för dyra pengar. Trots att Mimmi inte hade det dom sökte eller var en häst som kunde säljas för riktigt dyra pengar så fanns det en historia som gjorde att dom inte kunde säga nej. Mimmi hittades nämligen på en gård lite utanför Holland där många djur blivit misshandlade. Hon hade nog väldigt nyligen kommit dit när hon hittades så inga större skador hade påkommits. 

Mimmi älskar morötter och saltsten. Det är det hon behöver få för att hon ska acceptera en människa så det är väldigt enkelt att vinna hennes tillit. Sedan hon kom till jorvik har många fäst sig vid henne. Att hon har en icke godkänd färg är inget som stör jorvikborna, dom älskar hennes personlighet och tycker hon är riktigt fin trots allt.

De nya hästarna

Suzie fick ta sig en semester idag eftersom jag kände att jag tappat suget på henne lite, så det kändes som att de kan ändras om hon åker bort ett tag. Istället kom en hingst och ett sto hem till stallet idag.

Den första som anlände var Moonsong även kallad Musse, han kom runt 14:30 och är en väldigt ståtlig arab.

Runt 17:00 tiden kom även Minidale även kallad Melody till stallet. Hon är en seg liten Ponny.

Ska försöka få upp info om Mimmi, Musse och Melody ikväll. (oj jag gillar tydligen M)

Hjälp med hästnamn

Ska köpa min 2a häst för dagen, och behöver verkligen hjälp. 

Hästen ska kallas Melody, men jag behöver ett namn. Finast och mest passande namn kan få en länk om personen har blogg!

Försöker redigera

Svans är något av de svåraste jag vet, så beskärde bilden istället. Har även inte fixat klart allt men gav typ upp hehe :3

Dubbla starcoins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått! 

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 14.00 (Svensk tid) Fredagen den 21 februari till 12.00 (Svensk tid) Måndagen den 24 februari. Skynda dig så att du inte missar erbjudandet!
Horse
Vi rekomenderar:
  • Köp ett Lifetime-medlemskap med 20% rabatt och få 2400 Star Coins på direkten (vanligtvis får du 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Ha en fin helg så ses vi på Jorvik!
Star Stable-gänget

Vet ni att..

Jag är med och filmar med kim för första gången på åratal, så snart får ni se mig i ett eller några avsnitt på youtube igen!

Dagens outfit

Såhär ser jag och danne ut idag, äntligen får jag användning för denna snygga kappan. Outfiten är en blandning av Lila, svart och Vit vilket jag tycker är stilrent. En färg blandat med Svart och Vitt utgör riktigt snygga outfits, därav önskar jag fler av dessa schabrak!

Väntlistan till SP finns nu att hitta på klubbens blogg HÄR 

Ny filt i spelet

Denna filten verkar ha kommit till spelet igår och inhandlades direkt av mig, LOVE♥

Dagens uppdatering

Jag är ingen person som skriver om uppdateringar, men idag var jag så nöjd så jag gör ett undantag
Dessa 3 ursnygga nya hästar anlände till spelet, till en början föll jag för allihopa, men med tiden så föll min blick på den bruna. Den är riktigt snygg och helt perfekt. Verkligen en perfekt häst OCH jag har även ingen helbrun häst i stallet. Så i helgen åker den mest troligt hem till mig.

Den sabiano färgade araben är verkligen riktigt fin, men jag ogillar BENEN skarpt, annars hade den också följt med hem. Jag tycker verkligen att det är de enda misstaget teamet gör med hästarna, BENEN. Kanske är det så de måste se ut för att de ska vara snyggt i rörelser? ingen aning. 

Den vita då, Älskar att den är kritvit. DOCK, jag hade velat ha lite mer "liv" och 3D i den då den ser lite plastig ut, men annars riktigt bra gjord. Tycker det svarta ger liv i ögonen! :D
Häsrfrisören uppdaterades till "bås" och man kan nu kolla på frisyrer i olika vinklar innan man bytar, perfekt. Förut kunde man bara se i en dålig vinkel vilket gjorde de svårt att välja. Det finns 4 olika bra vinklar att kolla i.

Förutom uppdaterad frisör så fick vi en ny man till araberna, ÄNTLIGEN. Min efterlängtade Arabman är här!
Bytte på alla mina araber, dock är jag inte riktigt nöjd med den på mimmi, vad tycker ni, behålla eller byta tillbaka? Annars var den riktigt snygg på mina andra araber.

Dock måste jag vara en liten tjurtant och gnälla på att de e man på båda sidor, eftersom den ser så tjock ut så är deras man SUPERTJOCKA om man lägger ihop dom. Minns jag rätt så har araber ganska tunna manar, eller är jag ute på hal is?

Jaja riktigt nöjd och 10/10 till teamet!

Min önskan är uppfylld ♥


Griefare ~ skaffa ett liv

Bli inte rädda när ni kommer in på servern, nån jävla unge har använt hack och sprängt det mesta kring spawn. vet inte hur långt den hunnit. Bygg upp det du gjort igen så hjälper vi dig skydda området så bara du kan ta bort och lägga till saker. Detta ska inte hända igen!

Jag har blivit Generös

Medans jag levlade så bestämde sig jag och SP för att fika, så vi bestämde att vi skulle fika i gåd så efter RH red jag direkt till caféet för att ta gåd efteråt. Får höra i klubb att det pratas om mig i global och att det skulle vara en söt bloggläsare vid namn Hannah Highheart som pratade om mig. Jag kände att hon var riktigt trevlig och bjöd henne till fikat, men eftersom att hon inte kunde komma till GÅD så¨red jag och mina pärlor ner till RH och träffade henne. 

Det blev lite folksamling kring mig och medlemmarna men det var bara roligt att få träffa er, var så snäll att jag lovade några tjejer denna fina bilden.
 
Sedan forsatte levlingen, dock inte ensam utan Zelda och Matilda följde efter och gjorde det ännu roligare. Dom skrev gulliga saker såfort jag kom i mål, underbara♥ 
Tack för en trevlig kväll, ni är för underbara allihop :)

Mitt livs bästa beslut

Jag är så otroligt tacksam och glad för att ni gav mig en chans, att starta upp SP var mitt livs bästa beslut ♥

Wanties


Det är dags för mig att skaffa en ponny, men vilken ._.

När ska vi få vita benlindor

Denna ursnygga outfiten är SP's klubboutfit, vi gjorde den tillsammans och alla blev nöjda och glada. Den känns lite unik som klubboutfit och samtidigt helt grym. men det jag stör mig på är att benlindorna är LJUSGRÅ.
I flera månader har det bara funnits gråa att använda och folk kallar de för "vita" eftersom de är de vitaste lindorna som finns. Tycker det är riktigt tråkigt men hoppas verkligen på helvita lindor snart.

Alla nya sorts kläder och utrustning tycker jag ska finnas i VIT och SVART eftersom de är de populäraste "färgerna" och används ständigt. Sedan så brukar allt nytt ha färger som inte matchar något, de hoppas jag också att de inte fortsätter. Då kan man inte köpa de nya kläderna för man kan inte använda det, förbättring SSO!

♥♥♥


http://shadypearls.blogg.se/ Vi släpper inte in folk ännu, men ni kan redan nu ansöka!

Utveckla brevfunktionen

Jag sitter och läser Emlans blogg när jag kommer på en riktigt bra idé. Hon hade lagt upp ett inlägg med alla sina alla hjärtans dag brev hon fått under gårdagen. Vi kom in på att prata om brev och fulla brevlådor.

Det finns en brevfunktion som jag verkligen skulle vilja ha. Ibland får man ju brev som man verkligen vill spara av sina nära vänner. men med tiden så fylls lådan och man blir tvungen att radera dessa brev man verkligen ville ha kvar. Det kan även vara riktigt svårt att hålla ordning och reda på bara för att man inte hinner svara på dom direkt. Så hur skulle det då vara om dom utvecklade hela funktionen och la dit lite flikar. De flikarna jag skulle vilja ha är "olästa, Obesvarade, besvarade och sparade" 

Olästa, Detta skulle vara den fliken som kom upp när man klickade på brevlådan, alla nya brev skulle hamna här.

Obesvarade, när man har läst ett oläst brev men inte svarat så skickas de automatiskt till denna mappen om man inte raderar brevet. Detta skulle underlätta att komma ihåg vilka brev man ska svara på.

Besvarade, om man läser och svarar på ett oläst brev så skickas det hit om man inte raderat. Kanske är det ett brev man måste komma ihåg,

Sparade, har man kanske fått ett riktigt fint brev som man vill spara så skulle man kunna välja att skicka det till denna mappen. Ligger de i denna mappen är dom som osynliga och tar ingen plats i ens brevlåda. Dom finns alltid tillgängliga att läsa.

Vad tycker ni? skulle ni vilja ha något mer än detta ?

Ni är underbara!

Hur ska jag någonsin kunna tacka er för allt ni gjort för mig? era stöttande kommentarer när jag mår dåligt. Era underbara ord som berömmer och allt som ni gör för mig. Det skulle nog aldrig riktigt gå, jag skulle aldrig kunna beskriva hur mycket ord varje litet ord som ni säger ger mig så mycket ork till allting.

Ni är helt amazing och vi har haft en sådan otrolig resa tillsammans, en resa jag verkligen inte ångrar. Man kan tänka tillbaka och undra ibland, hur hade allting varit om jag inte hade hittat Star Stable. Man skulle kunna tro att det hade varit riktigt bra. Men om man tänker på allt jobbigt som hänt så hade jag nog inte orkat eftersom att det är ni som gett mig stöd när ingen annan har kunnat göra det. 

Tack så himla mycket för allting, jag lovar att försöka att aldrig svika er. ♥

glad alla ♥ Dag

 

Streamar med min syster

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Alla hjärtans dag outfit

Såhär kommer vi se ut
Skicka gärna bilder på era alla ♥ dag outfit så lägger jag upp dom här imorgon. Skicka till amandastarstable@hotmail.com :D

Skicka iväg hästar till Hästön

Jag vill tömma ner mitt stall lite men vet verkligen inte vilka hästar jag vill skicka iväg till hästön då jag älskar de allihopa. Tror jag vill skicka iväg 3 stycken. Men ni måste hjälpa mig välja vilka!

Rösta här nedanför på den hästen ni tycker jag SKA skicka iväg till hästön. 
   
Vilka hästar ska skickas iväg?

Coralwalker (Collin)
Daydancer (Danne)
Frostriver (Rivala)
Goldeye (Goliat)
Snowgaze (Snow)
Southrain (Suzie)
Spacestone (Santos)
Sunmist (Mimmi)
Thundersmash (Tellus)

    View results

Alla hjärtans dag brev

Jag tycker väldigt mycket om att SSO uppskattar högtider som dom gör. Påsk, alla hjärtans dag, julafton m.m
Idag fick vi tillgängligt ett lite "skattjakt uppdrag" av derek eftersom alla hans brev hade blåst iväg igen runt om hela jorvik. Jag tyckte det verkade skoj tills jag verkligen förstod att det var runt om HELA jorvik. Jag själv tycker det är ett alldeles för stort område men eftersom hela RD samarbetade så gick det ganska snabbt att hitta. Har dock bara hittat 8 st, vet inte om det finns fler än det eller inte. Men jag vet att det finns ett i FP som man bara har om man har gjort ponnyloppet. (edit: det finns 9 brev)

Jag tycker verkligen om när det kommer lite klurigare uppdrag men jag hatar när man måste rida runt som jag vet inte vad, jag är väldigt lat. Men annars så var det både roligt och lätt att lösa mystieriet om vem som skulle ha vilket brev 8'D 

Hur många har ni lyckats hitta?

Vackra Tellus♥


Nytt lopp

Ett nytt lopp har kommit till SSO, ett speciellt kärlekslopp som ännu inte går att köra. (man får fatal om man testar)

Edit från sso's facebook: 

Hej! 
Klicka inte på skylten på Everwindfälten (den med ett hjärta på). Om du gör det kommer ditt spel krascha. Det är en känd bugg som kommer krascha spelet varje gång och vi kommer ta bort skylten imorgon.

/Star Stable-gänget

Alla hjärtans dag

När servern öppnar kommer jag och Emlan livestreama på http://www.twitch.tv/baraamandah96 (vi är live)
Idag var det en speciell Alla hjärtans dag uppdatering, jag älskar verkligen att SSO har speciella uppdatering för olika högtider. Det som jag reagerade mest på i uppdateringen var den nya speciella alla hjärtans dag outfiten, den är RIKTIGT snygg och jag blev typ kör i den, passande till alla ♥ dag right? ;)

Det senaste har det kommit sjukt snygga grejer till spelet och jag tror spelet utvecklas i "modet" lika mycket som vi, superbra. Vad tyckte ni om den? :D

Level 15

Btw. Streamar minecraft live just nu, kolla vettja. (så uppdateringen här kan suga idag)

Livestreamar

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Uppdrag som kräver sammabete

Jag och lilz satt och bollade lite ideér till bloggarna när jag kom på världens roligaste grej.

Hur underbart skulle det inte vara med uppdrag som krävde sammarbete? tänk gemenskapen spelet skulle kunna ge samtidigt som det skulle vara riktigt roligt. Då skulle det vara så att man var tvungen att va kanske 10 stycken för att bekämpa t.ex en stark pandoriaspricka som man inte skulle kunna klara ensam, Då skulle man få bjuda med sina kompisar för att få hjälp att klara av den. Detta skulle även göra att vissa får göra det flera gånger för att hjälpa sina vänner. 

Uppdraget skulle då inte gå att göra förens man är rätt antal i en grupp, och när man samlat alla så kan en eller alla personer ta uppdraget. När första personen tagit uppdraget så räknar en klocka ner från 60 sekunder så att de som har ett uppdrag får hinna att ta det innan det börjar. 

Man skulle även kunna göra ett tillägg i spelet. Där uppdragsloggen är kan det läggas till en flik där det står "sammarbetsuppdrag" där man kan klicka på en knapp för att random hitta andra spelare som också behöver göra uppdraget. När 10 stycken tryckt på knappen så blir det en grupp och uppdraget påbörjas. 

Det behöver självklart inte vara en spricka man kan bekämpa utan det kan vara att fly från häxor.. eller allt möjligt. Men det skulle vara ett huvuduppdrag och bara gå att starta en gång såvidare man inte hjälper en kompis. 

Vad skulle ni tycka om detta kom till spelet? I would love it!

You're the most beutiful creature♥

Taggar mitt första klubbmöte med Rainbow Dragons, det känns riktigt spännande eftersom jag inte alls vet hur det funkar med allt sådant i RD. Så det blir intressant!

Red förresten Collin förut och det var riktigt underbart. brukar knappt rida honom så jag kände att det var dags. Man blir alltid lika nykär i honom. Jag kände solskenet på ryggen och kände doften av nyklippt gräs, nu är det snart sommar! :D

Kurvsig text ~ citerat av Emlan

Arabiska fullblod

Jag kan inte låta bli att visa upp mina vackra arabiska fullblod, det känns så underbart att äga dom och dom är verkligen spelets vackraste varelser. Jag är helt fäst i Araberna och jag tror hela mitt stall kommer vara fullt av dom i framtiden. Det finns ingen häst som jag älskar så mycket som dessa och jag tror inte någon kommande ras kan få mig att släppa blicken från dom.

Teamet har verkligen lyckats riktigt bra med dessa hästar. Visst att många anser att Mimmis färg inte är godkänd i verkligheten så är detta ett spel som inte alltid behöver vara verklighetstroget. Jag älskar henne riktigt mycket och hennes färg är magisk. 

Araberna är väldigt unika, lite mindre, annorlunda arabform och faktiskt så perfekta jag tror dom kan bli i sso. Vad finns det att klaga på? Det ända är väl att fler manalternativ skulle vara bra och där ska man kunna välja en lång man där manen börjar längre ner, precis som dannes man på bilden här under.
Manen och svansen på denna bilden är nog det finaste jag någonsin fått till, jag har dock aldrig lyckats få till lika bra man igen och har inte tiden till att redigera som innan. Men denna manen, eller liknande skulle jag gärna vilja kom till araberna. Håller ni med? :)

Vilken är eran favoritras på SSO och vad vill ni ha för förbättringar med den rasen? berätta! 


Skeptiska är vi alla!

Att vara skeptiskt mot saker är en del av "naturens gång" och det är vi alla, men oftast när man kommit förbi stadiet att vara skeptisk till en speciell sak så kan man faktiskt hitta något speciellt, eller hur man nu ska formulera sig.

Jag köpte ju i onsdags en ny häst vid namn Mimmi. Detta var en häst jag varit emot att äga i början, jag gillade inte färgen riktigt och jag hade inga tankar på att köpa den. Sedan insåg jag mer och mer att trots att en arab inte kan se ut så i verkligheten så är den ju faktiskt riktigt fin, och jag lät mig själv gilla hästen. Idag är den hästen som jag helst rider på för jag älskar verkligen allt med henne.

Så jag tycker man måste försöka låta sig själv gilla saker, inte bara bestämma sig för att den är FUL pågrund av något litet störande. Har ni varit i en liknande situation där ni faktiskt varit skeptiska mot en häst men sedan har ni köpt den och blivit förälskade? :D

Livestream

Kommer gå live om runt 30 minuter på LIVE NU! :D

http://twitch.tv/baraamandah96 

 

Telefonsupport till SSO

Jag har länge funderat kring detta och inte riktigt förstått varför teamet inte införskaffat detta. 

Många företag, eller faktiskt nästan alla företag har en telefon som man kan ringa till om det uppstår problem. Vi säger att man köpt något som inte riktigt funkar, då kan man ringa supporten och få hjälp direkt. En telefon är snabb och det är lätt att få hjälp. 

SSO har väldigt många buggar ibland som kan störa ens spelande, skulle man då råka ut för en bugg så man inte kan spela förens man har fått hjälp så är det inte så kul att behöva vänta minst en dag innan man kan spela, skulle då telefonsupport finnas tillgänglig så skulle man snabbt kunna få hjälp vid värre problem. Dock så ska det också finnas regler då säkert många skulle utnyttja och ringa för det minsta lilla, därav så kanske de ska finnas en regel att man bara ringer om man hittar en bugg som kan förstöra, och inte om några filtar blivit utbytta. Förstår ni?

Jag tycker det skulle underlätta väldigt bra vid snabb hjälp och jag hoppas det införskaffas. Vad tycker ni?

Åsikt ~ Mina hästar Del 2


Spacestone ~ En riktigt vacker Arab som är kolsvart med fint perfektliggande ljus på kroppen. Denna var en av de första araberna som kom till SSO och mångas ögon blev förälskade. 

Jag tycker denna hästen är riktigt vacker, kolsvart och vacker form, den höga svansen gör ett riktigt fins intryck. Hästen har väldigt stora och vackra ögon vilket väcker mycket intresse. Det finns inte direkt mycket att skriva om denna hästen och knappt något att klaga på, men skulle det vara nångonting så skulle det vara att han inte har en riktig arabman samt att ryggen är helt rak i snabb galopp. Hästen får 4/5

Daydancer ~ Denna hästen var även den en av de första hästarna, den var nog den minst populära men även den var riktigt populär när araberna landade. 

Med sin vackra palominofärg får han en att bli helt såld, han har perfekta vita strumpor och en perfekt bläs. Manen är Kritvit jämnfört med den vita starthäst färgen och den är riktigt snygg. Skuggorna ligger bra och hästen har en snygg form. Färgen är riktigt snygg och prickarna passar in riktigt bra. Skulle jag klaga på något är det samma som ovanstående. hästen får 4/5

Foxchaser ~ Painthästen som fick mångas blickar på sig med sina klarblåa ögon som stack ut ifrån mängden.

Denna hästen är väldigt väldigt fin, fläckarna ser riktigt bra ut och ögonen känns helt magiska. När paintarna kom visste jag direkt att jag ville ha just denna och det var mest pågrund av hans blåa ögon som jag föll så hårt som jag gjorde. Dock så tycker jag hästen är ALLDELES för vit och benen är även dom för vita. Svansen ser även konstig ut färgmässigt och samma med manen när den är lång. så denna hästen får 2,5/5

Thundersmash ~ Den där vackra hästen som alla pratade om när hästen landade på jorvik.

När Tellus kom till jovrvik visste jag direkt att jag ville ha honom, dock så hade han knoppar och jag tror inte riktigt manfunktionen hade kommit ännu just då. hans man var även för grå när han kom och jag tyckte inte det såg bra ut. Sedan kom manfunktionen och dom ändrade till kolsvart man och hästen blev perfekt. Manen är svart, kroppen är vacker och strumporna är perfekta. Finns det något att klaga på skulle det vara bläsen. Jag tycker den går för långt upp, det syns när hästen har kort man och därav fick han efter ett bra tag ha lång man. Hästen får 4,5/5
Silverpearl ~ Den där vita skönheten som var alldeles för dyr.

När pärlan kom så störde jag mig enormt på de svarta hovarna, dock hade jag alltid drömt om att ha en vit häst på sso så tankarna gick fram och tillbaka hela tiden. När jag provred tais vita andalusier så visste jag att hon var perfekt för mig. Jag behövde även en stor häst i stallet. Nu när jag haft henne ett tag så tycker jag inte om henne som förut, hennes svarta hovar passar inte riktigt in och inte heller hennes mule. Pärlan är inte perfekt, men hon är trots det fin. Jag är väldigt kritiskt och därav får hon endast 2/3.

Global är fixat!


I gårdagens uppdatering så fixade dom ÄNTLIGEN global, det känns riktigt bra att man nu bara kan skriva i den i begränsade områden precis som det var med Stallchatten. Dock så tyckte jag att det skulle varit tillgängligt vid alla stall också, men teamet vet nog bäst och då får det vara såhär.

Jag tycker det är superbra att det kommer upp text oxkså så man ser att man är i ett område där det går att skriva o global och även att de står att man lämnar området och inte kan chatta där längre. Nu hoppas vi på att det hjälper lite med hur folk använder chatten! :D
 

Välkommen Sunmist aka Mimmi ♥


Pärlan betar på hästön!


Tack, äntligen!!

Bästa uppdateringen *-*


Inför imorgon, namntips!

Imorgon kommer hästön äntligen och jag kommer köpa hem en ny häst, och det känns så spännande att se hur hela funktionen funkar. Pärlan kommer åka och nya hästen kommer hem! 

Hästen som kommer köpas blir, den prickiga araben. Det kändes bäst eftersom jag vet säkert att jag vill ha den och kommer köpa fler araber, sedan så vill jag bara ha en ponny och då är de bäst att man väntar med den för att de kan komma flera vackra. 

Fick även testa både Alicias ponny och Juliettes Arab, och araben tilltalade mig bäst. 
Jag har dock inte kommit på något fint namn till den eller bestämt vilket kön det ska vara, men det lutar mot sto eftersom mina andra araber är hingstar. Så nu behöver jag eran hjälp, vad tycker ni hästen passar i för namn och vad ska smeknamnet vara? Sedan så kan ni även kommentera om vad ni tycker hästen ska ha för personlighet. Var med och bestäm! :D

PANIIK

jag kan inte spela ;;;;;;;;;;((((((((((((((((((
kommer direkt till skapa en karaktär.. damn aIUDIFDIUDFHDKJFSFPF ;((((((((((((((((((((((Edit: Puuuh jag var inte ensam tack och lov!

Min första aktivitet som drake

Igår så var jag med på min första aktivitet med RD, den hölls av Nellie Silverbell och det var hoppträning. Det kändes riktigt spännande och roligt och lektionen var faktiskt lite annorlunda från vad jag varit med på innan men rolig. Jag var dock så dödstrött att jag failade hela tiden, hoppade fel hinder, gjorde volt när de skulle vara volt tillbaka och sådana vackra failar. 

Annars så tyckte jag om lektionen pch jag hade med mig fina Collin. Han skötte sig riktigt bra och hela lektionen gjorde han som han skulle. Dock dog mitt internet vid avskrittningen så jag förlorade ett poäng i poängjakten, så lite tråkigt kändes det. Är även väldigt nöjd över att gå med i RD och måste verkligen säga de. Trots att jag saknar WR så lägger jag inte min energi på det, älskar RD redan! :D
Åh denna bilden under, så himla söööt *-*

Black & brown

Gjorde en ny outfit igår med Emlan, eftersom att de buggade filtarna kommer stanna så kändes det okej. Annars kärar man ner sig i en outfit i onödan. Jag har planer på att införskaffa benlindor jag tror kan passa riktigt bra, är dock väldigt fattig känner jag, men man lever bara en gång! ;)

Vad tycker ni? 

Ska försöka skriva del 2 av inlägget om mina hästar ikväll! :)

Jag har blivit en drake

Igår upplöstes som sagt WR och jag vet att många tänker att det är konstigt att direkt gå med i en klubb när man upplöst något man älskar. Jag har väldigt länge, ungefär 2 måmnader suttit och funderat kring RD, för hela WR tiden har varit kämpigt, så jag har nästan gett upp flera gånger tidigare. Men jag älskar WR och medlemmarna så jag har kämpat, fram tills igår då jag fick läsa något sårande som fick bägaren att rinna över.

Jag brevade direkt Calle om att joina RD med lily, dock så tänkte vi inte joina samma dag men det gick inte hålla och vi joinade direkt efter deras möte. Det känns riktigt bra och jag är redan idag mer avslappnad än vad jag varit på väldigt länge. 

Direkt när vi gick med fick vi så himla många välkomnanden så man blev helt varm i kroppen, det kändes rätt från första början. Ser fram emot min första vecka :')

Breaking news

Äntligen gör jag någon nytta, levlar och samlar JS till att köpa RD's outfit oh yes! :D

Spela Minecraft med oss!

Eftersom att det är mycket strul när jag streamar och samtidigt har uppe en server så har nu Kimpzor tagit över våran gemensamma server, den kommer nu att gå att komma in på med server IP : 212.85.81.182:25565

Denna server kommer vara öppen så mycket som möjligt dock inte dygnet runt, och det är alltså kim som sköter om den är öppen eller ej. Så prata med honom om den är stängd men tjata INTE. Joina nu så ses vi där :D

Från Wr's blogg

Hej, detta är Lily som skriver tillsammans med Amanda. Ja, idag den 2/2 upplöstses Water Roses, efter 6 fantastiska månader med både berg och dalar. 
 
Varför?
Dagens mest populära fråga. Och svaret är helt enkelt att vi orkar inte mer. Vi har experimenterat nya sätt att få in folk, att hålla klubben aktiv, att göra klubben unik, göra allt för att det ska bli så bra som möjligt för alla.
 
För det har alltid varit ägarens och alla klubbledares poäng. Att göra alla glada och nöjda.
Det är ju därför vi har en klubb?!
Poängen med Water Roses var att vi skulle ha en trevligmysig klubb med fantastiska personer. Som skulle vara aktiv.
 
Och det är totalt fel att säga att vi inte har lyckats, för det har vi. Vi har haft fantastiska minnen tillsammans och vi har klarat oss igenom vått och torrt. Tillsammans! Vi alla har nog fått många goda skratt och visst har vi haft en fantastisk gemenskap i WR, det är något som aldrig kommer vara värt att glömma. 
 
Men problemet är att det har varit väldigt många, för många, som inte uppskattat det vi gjort. Faktiskt inte sett vad vi försöker göra. 
 
Och vissa personer verkar inte klara av förändringar. Detta med kön till exempel, det var något som vi gjorde för att vi ville att klubben skulle vara ännu AKTIVARE, vilket medlemmarna ville. Vi ville att fler skulle ha chansen att upptäcka WR, och låta alla få en chans.
 
Vi gjorde det för en god orsak. 
Men oavsett vad så var det många som inte blev nöjda.
 
Så oavett hur vi gjorde, så blev inte alla nöjda. Om vi har kö - så blir medlemmarna ledsna, medans alla andra som får chansen att gå med i WR blir glada.

Och så är det ju, allting kan inte passa alla! Det är ju så det fungerar? Men livet är ingen dans på rosor, och det kanske fler skulle insett. Man får istället uppskatta vad man faktiskt har. 
 
Anledningen sammanfattat var helt enkelt att vi orkade inte med allt tjat, dels p.g.a. främlingar, men även för att vi faktiskt inte alltid fick den uppskattningen vi ville ha. 
 
UPDATE: Sen är det ju SJÄLVKLART att detta tråkiga som vi just nämnt inte gäller alla. Och ni vet vilka ni är! Och det kanske låter som om vi skyller på medlemmarna, men det var det verkligen inte. Det var bara en liten del i det hela, mycket gällde ju oss och runt om också. Vi nämnde ju dock endast det ni påverkat.
 
Men kom ihåg, vi älskar er alla och det kommer vi alltid göra.

Ni kommer få svar, lovar.


Testar streama ensam när jag spelar SSO

Ni får gärna gå in och säga om det laggar för mycket eller liknande, detta är bara test som sagt för att jag ska se om det funkar! 

http://www.twitch.tv/baraamandah96
http://www.twitch.tv/baraamandah96
http://www.twitch.tv/baraamandah96


Underbara vän♥

Igår så bestämde sig min underbara vän Esther för att åter börja spela igen, dock mest på helger. Tyckte det var riktigt roligt och skoj att ha henne tillbaka och speciellt att hon ville joina WR♥ 

Esset och jag har hållt ihop sedan SP och det är helt otroligt, ungefär 1 år har vi känt varandra nu, tiden har gått riktigt fort. Jag skulle aldrig kunna överleva utan att kunna prata med henne, hon har alltid varit en syster för mig. Vi kan prata med varandra om allt och vi stöttar varandra i vått och torrt. Tack för allt♥

Vi tog även ett dopp, det första i år tror jag och det var riktigt mysigt, Rivala fick följa med och hon plaskade och lekte, sedan så fick hon även träffa Rebel som kom tillbaka till essets stall igår.. åh vad de är fina ihop han o ess. Rivala var väldigt mycket på bushumör och lekte massor, men så mycket som hon stått så förstår jag henne!
Har ni tagit årets första dopp? :D

Streaming

Jag, (lily) och Anna Waterdawn streamar lite Minecraft! :D

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Kommer streama mer imorgon, håll utkik!

Nästan 2 månader försent..

Men tack lilla esset för min magkramp, bilden passar verkligen in på gårdagen eftersom jag inte fick min tacos, så tack ♥♥♥ Hahahah!
 

Denna hästen behöver mer kärlek

Så den kanske åker hem till mig på onsdag.. står mellan denna och ponnyn höhö.Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas