Åsikt ~ Mina hästar Del 2


Spacestone ~ En riktigt vacker Arab som är kolsvart med fint perfektliggande ljus på kroppen. Denna var en av de första araberna som kom till SSO och mångas ögon blev förälskade. 

Jag tycker denna hästen är riktigt vacker, kolsvart och vacker form, den höga svansen gör ett riktigt fins intryck. Hästen har väldigt stora och vackra ögon vilket väcker mycket intresse. Det finns inte direkt mycket att skriva om denna hästen och knappt något att klaga på, men skulle det vara nångonting så skulle det vara att han inte har en riktig arabman samt att ryggen är helt rak i snabb galopp. Hästen får 4/5

Daydancer ~ Denna hästen var även den en av de första hästarna, den var nog den minst populära men även den var riktigt populär när araberna landade. 

Med sin vackra palominofärg får han en att bli helt såld, han har perfekta vita strumpor och en perfekt bläs. Manen är Kritvit jämnfört med den vita starthäst färgen och den är riktigt snygg. Skuggorna ligger bra och hästen har en snygg form. Färgen är riktigt snygg och prickarna passar in riktigt bra. Skulle jag klaga på något är det samma som ovanstående. hästen får 4/5

Foxchaser ~ Painthästen som fick mångas blickar på sig med sina klarblåa ögon som stack ut ifrån mängden.

Denna hästen är väldigt väldigt fin, fläckarna ser riktigt bra ut och ögonen känns helt magiska. När paintarna kom visste jag direkt att jag ville ha just denna och det var mest pågrund av hans blåa ögon som jag föll så hårt som jag gjorde. Dock så tycker jag hästen är ALLDELES för vit och benen är även dom för vita. Svansen ser även konstig ut färgmässigt och samma med manen när den är lång. så denna hästen får 2,5/5

Thundersmash ~ Den där vackra hästen som alla pratade om när hästen landade på jorvik.

När Tellus kom till jovrvik visste jag direkt att jag ville ha honom, dock så hade han knoppar och jag tror inte riktigt manfunktionen hade kommit ännu just då. hans man var även för grå när han kom och jag tyckte inte det såg bra ut. Sedan kom manfunktionen och dom ändrade till kolsvart man och hästen blev perfekt. Manen är svart, kroppen är vacker och strumporna är perfekta. Finns det något att klaga på skulle det vara bläsen. Jag tycker den går för långt upp, det syns när hästen har kort man och därav fick han efter ett bra tag ha lång man. Hästen får 4,5/5
Silverpearl ~ Den där vita skönheten som var alldeles för dyr.

När pärlan kom så störde jag mig enormt på de svarta hovarna, dock hade jag alltid drömt om att ha en vit häst på sso så tankarna gick fram och tillbaka hela tiden. När jag provred tais vita andalusier så visste jag att hon var perfekt för mig. Jag behövde även en stor häst i stallet. Nu när jag haft henne ett tag så tycker jag inte om henne som förut, hennes svarta hovar passar inte riktigt in och inte heller hennes mule. Pärlan är inte perfekt, men hon är trots det fin. Jag är väldigt kritiskt och därav får hon endast 2/3.

Postat av: Sarah Skyhill

Du är riktigt bra på att blogga C:

2014-02-06 @ 19:00:34
Din bloggadress: http://jorviksarah.blogg.se
Postat av: Alma Rainfall

Enligt mig ser painthästen ut lite som en ko om man kollar på magen underifrån. Det får mig att ibland vilja sälja min paint.

2014-02-06 @ 19:13:07
Postat av: Alma Rainfall

Enligt mig ser painthästen ut lite som en ko om man kollar på magen underifrån. Det får mig att ibland vilja sälja min paint.

2014-02-06 @ 19:13:07
Postat av: Esmeralda Eastdotter

Hej Amanda! Detta rör inte själva inlägget, men hoppas på att du ser det! :) Jo idag så hittade jag en blogg där en tjej nog skrev sitt egna SSO namn men på profilbild hade hon använt din nuvarande profilbild. Det är ju direkt inget "brott" men ville i alla fall att du skulle veta. Adress till bloggen:
http://sunmist.bloggplatsen.se/ Och om hon bytt bild nu så blir detta lite pinsamt...;__; Aja, ville bara att du skulle veta!
/Esmeralda c;

Svar: Tack så mycket! hon kopierar hela inlägg och bilder :)
Amanda ~

2014-02-06 @ 19:36:34
Din bloggadress: http://esmeraldastarstable.bloggplatsen.se
Postat av: Gevaudan

Vad menar du med att de inte har "riktig arabman"? Om du syftar på att den ska börja lite längre ner på nacken så är ju inte det någonting naturligt, utan det är folk som brukar klippa eller raka bort därifrån.

2014-02-07 @ 02:08:00
Postat av: Vilda Moonstreet

Manda hur kommer man med i Rd?:o Har alltid älskat klubben så vill gärna vara med<3 Snälla svara puss<33

2014-02-07 @ 18:28:29
Postat av: Vanessa Bunydawn

Jag tycker om pärlan också men om man kollar fram ifrån från mulen är hon ganska söt med det vita sträcket eller??

2014-02-08 @ 09:22:10
Postat av: Holly moonmountain

Snäääällla kan någon svara var man köper den röda ridjackan! Har letat efter den JÄTTE länge men hittar den inte! Tacksam för svar

Svar: Firgrove
Amanda ~

2014-02-08 @ 09:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0