Höggravid och födelse

Det dröjde inte många dagar förens Vanessa insåg att hennes mage började växa, den blev allt större och större. Hon bestämde sig dock för att göra ett graviditetstest för att vara på den säkra sidan, hon kanske bara hade ätit många kakor. Hon åkte till affären för att köpa ett test och sedan var det direkt hem. Johan var på jobbet vid denna tiden och barnen var hemma hos mormor. Hon gick in på toaletten och plussade, hon var gravid och tårarna kom. Det var ju precis vad hon och Johan ville och hon blev så lycklig.

Hon bestämde sig för att göra det lika annorlunda än att bara säga rakt ut till Johan att hon är gravid, så hon börjar pyssla och gör ett speciellt kort uppradat med olika namn förslag

Selma, Viktor, Oscar, Saga, Cilla, Lovisa, Isac och Hugo

Var några av namnen som skrevs ner, längst ner kunde man hitta "vilket namn gillar du mest?" och sedan la hon den plussade stickan bredvid. 

Några veckor senare var Vanessa höggravid och fotades till en gravid tidning, hon fick även svara på massor av frågor kring familjen och hur det är att vara gravid. Det var första gången hon fick göra något sådant och det var bara några få dagar kvar till förlossning så det kunde hända nästan när som. Med en pirrande mage tog hon sig igenom allt och hon lovades få hem ett exemplar när de kommer ut i tidningen.
Några dagar senare precis när Lily-loo gått till skolan och Johan till jobbet så kom sammandragningarna och vattnet gick, Vanessa la och skrek i soffan och försökte nå telefonen men det gick inte. Hon fick försöka lyckas föda ut barnet själv i soffan vilket hon trodde skulle gå åt skogen, men hon kämpade och kämpade och tillslut hörde hon ett barn skrika - en liten Flicka. Hon tvättade av den nyfödda flickan och klädde på henne fina kläder och ringde direkt till Johan. Han kom hem direkt och dom satt och pratade om namn.
"Saga är ju väldigt fint" höll sig Vanessa till medans Johan satt och kom på olika namn, tills "Jag vet det perfekta namnet för henne, hon skulle inte kunna få något bättre" fick han ur sig, han tog henne i sin famn och sa "Hon är född till en liten Selma" och helt klart höll Vanessa med och namnet var bestämt. 
 

Postat av: Abbie ponystar

Grattis till Vanessa! :D

2014-01-28 @ 16:20:55
Din bloggadress: http://lifeinjorvikonline.bloggo.nu
Postat av: Saga Sagis Hallonet Korven Hallonkorven Pandan SunstarS

nooooo kunde hon inte Saga, mitt namn haha xD Nej men, va fin händelse :D

2014-01-28 @ 17:05:25
Din bloggadress: http://jorvikjo.blogg.se
Postat av: Linn

vad menas med "vattnet gick"?

2014-01-28 @ 17:08:28
Postat av: Liv Ponyborn

Men awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww va roligt, hoppas det går bra!;DDDD

2014-01-28 @ 18:07:31
Postat av: Hilda Highberg

Jag och min sims familj Wood skulle vilja gratta lilla Semla! :) och hoppas att hon får en fin och snäll ponny i framtiden :)

2014-01-28 @ 18:24:00
Postat av: Sandy Sleepymountain

Åh vad roligt! Hälsa till familjen Lyngfelt och deras nya bebis! Gratulerar! Btw undrar jag också vart du fått ögonen och munnen till Vanessa? Finns dem i SIMS 3 direkt eller har du laddat ner dem någonstans? Isåfall vilken hemsida? :) Grattis än en gång! Med vänlig hälsning Sandy Sleepymountain

2014-01-28 @ 18:41:44
Postat av: Maya Hayfall

Fin välling...grön xD :DD

2014-01-29 @ 08:32:31
Postat av: Bella Highgarden

MANDA, MIN FAVVOHÄST PÅ MIN RIDSKOLA HETER SELMA!

2014-01-29 @ 14:49:41
Din bloggadress: http://highgarden.bloggo.nu/
Postat av: Selma Ottosson

JAG HETER SELMA PÅ RIKTIGT JAAAAAAAAAAAAAA TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TAAAAAAAAAACK :D

2014-01-30 @ 14:59:22
Postat av: Bella

Hur gör man för att byta kläder på en gravid sim? för det går inte för mig xD

2014-02-08 @ 12:04:12
Postat av: Viktoria

Bella, man kan inte, det är en mod DX

2014-02-27 @ 15:27:04
Postat av: Sandy Southside

Hur kan barnet se ut så som nyfödd?

2014-04-06 @ 17:55:25
Postat av: Saga Sunstar

Hej! Hur kan bebisen ha sånna kläder? Tycker att det var så himla gulligt *-*

2014-04-15 @ 13:25:30
Din bloggadress: http://jorvikjo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0