om du fick..

Tänkte köra en lite annorlunda grej här på bloggen för att göra något lite kul, om ni fick bestämma hur min nästa häst skulle se ut HELT från grunden, hur skulle ni då designa den? 

Alltifrån färg till hur personligheten den skulle ha är, använd er fantasi! berätta i en kommentar och den jag gillar bäst kommer jag länka under bloggar jag läser redan ikväll :'3
 

Postat av: Elvira Moonbaker

Nu fattade jag inte riktigt hur du menade?
Menar du att man ska hitta på en häst eller ta en som finns?

Svar: Hitta på :D
Amanda ~

2014-01-07 @ 12:47:43
Din bloggadress: http://moonbaker.nicke.dk
Postat av: Christelle Ponnywood (mitt starstable namn!)

En chocklad färgad arab med svart man och svans. Och vita strumpor.Den ska vara framåt och ska ha en super skön galopp! Den ska också vara väldigt lättlärd men den ska också ÄLSKA att bara gosa och få bara springa fritt i hagen!
Det är min starstable drömhäst. Hoppas du gillar den!

2014-01-07 @ 13:19:09
Postat av: Juliette Starlord

En häst som passar i alla lägen,lungn,trevlig,gosig. En som inte får för mycket vinter päls,en man kan galoppera hur snabbt som helst på och man kan ändå sakta av till skritt på 2 sek. En fin lite ljusare fux med lång fin glänsande man och hög skaftad svans lite som en Arab,kanske en fin Welsh med uttrycksfulla ögon och små fina öron. En läromästare som man kan ha till alla olika grenar. En vän man kan lita på i alla lägen som alltid finns där för dig ♥♥♥ (En av mina 1000 drömhästar cx) Men verkligen en häst alla kan drömma om ♥

2014-01-07 @ 13:37:28
Din bloggadress: http://juliettestarlords.blogg.se
Postat av: En ned i sso men ändå lvl 10

den ska vara svart som kol och ska kunna galoppera lätt och ska ha ett busigt utsende lite het men lysnar endå och älskar att gosa men ändå lite som en tonåring

2014-01-07 @ 13:45:39
Postat av: Ebba Flowerstorm ♥

Jag skulle vilja ha min häst som en vacker sötnos med lång man och en låång ljus grå slinga i manen. Jag skulle vilja designa min "Dröm häst" i vit och grå jag skulle också vilja att den skulle ha glittrande ögon med söta små öron. Jag tänker mig lockar i slutet av manen och hon är en stor häst som en Andalusier eller Friser. Hon är en riktig sago häst <33 Hon är alltid lugn i stallet och när alla hästar är rädda för ngt där ute tar hon tag i det!

Jag skulle vilja säga enkelt den gråa och vita Andalusiern i VG! <33

2014-01-07 @ 13:47:14
Postat av: Ebba Flowerstorm ♥

Och självklart blir hon glad när jag kommer! <3

2014-01-07 @ 13:48:20
Postat av: Rose Greenhill

En fjordhäst, definitivt! Lika hög som araberna eftersom fjordingar i regel är ganska små, men bastant bygd med kort hals, korta kraftiga ben och rund rygg. Den ska förstås vara blackfärgad med den typiska trefärgade manen och svansen. Manen ska såklart vara stubbad, men pannluggen ska vara lång och tjock precis som svansen. Den ska vara stabil, klok och kunna gå i all sorts terräng, en riktig klippa i alla lägen, men nyfiken på nya äventyr. De flesta fjordingar jag känner är riktigt keliga och älskar att bli ompysslade och klappade, så det skulle den vara såklart.
Fjordhästar är min absoluta favoritras, jag skulle nog tro att jag dött och kommit till starstablehimlen om en lurvig liten fjording dök upp i spelet :'D

2014-01-07 @ 14:13:12
Postat av: Ida Silverrck

En stor och ståtlig flux färgad häst (har du läst King of Sunset? För typ en sådan som Sunset) med lång pannlugg och lång man och svans. Den ska vara smidig och riktigt vältränad, lite glänsande (inte lika mycket som din häst Goliat, bara nästan) och så ska den vara lite typ svart på mulen. Den ska vara ganska stor, typ som frieserna, fast inte sådär.... Tjocka om man någon gång får säga det (xD) men en sådan häst som jag försökt beskriva, det är mitt bidrag :) hoppas att du gillade det, Amanda :D

2014-01-07 @ 14:32:21
Din bloggadress: http://horseheart.bloggo.nu
Postat av: Sara Flowerlord

Jag är väldigt mycket för att hjälpa de lite mer ''utsatta'' djuren, som igen annan vill ha... Så om jag skulle få designa en egen häst från grunden så skulle den se ut såhär:
Den skulle ha storleken som araberna. Men hästen skulle ha lite hängigare hållning.
Självaste färgen skulle vara isabellfärgad, med vit lykta i ansiktet!
Hästen skulle se lite trött ut i hållningen då, som sagt.. Men min drömhäst behöver bara en sak: Det är glimten i ögat, som visar att hästen fortfarande har en själ där inne, den ser nedbruten ut på utsidan, men där inne, där inne finns en ung, vild häst, som fortfarande älskar livet <3
Jag förstår att detta var lite osammanhängande, men själva innehållet har haft mycket eftertanke, eftersom att jag har tänkt på detta förut, medans självaste skrivandet gick på 5 min typ!
Och en sak till, för att göra pollen speciell så får den ett blått öga och ett brunt öga :3

2014-01-07 @ 14:40:37
Din bloggadress: http://flowerlord.bloggplatsen.se
Postat av: Chloe Seacake

Utseende: Din häst skulle ara i en rosa färg med glitter på. Det skulle stå WATER ROSES på hästens päls och det skulle skina. Den skulle ha ljusrosa vingar och en vit man med olika rosa nyanser som slingor. Exakt som en Andalusier fast bara färgerna jag sa! :D
Personlighet: Den skulle vara snäll men också bestämd, kan slåss när de är tillfälle för det. Hur gosig som helst och vara starkare än andra hästar. Den kan stå i luften! (UTAN att flyga). När hon ser en ensam varelse går hon fram och sträcker fram hoven, det ska kunna betyda att hon/han vill bli vän.

2014-01-07 @ 14:41:00
Din bloggadress: http://seacakechloeblogg.se
Postat av: alessandra kinglord

om jag fick bästemta så skulle den var svartare än svartast och he en stor vit lykta med vit man och svans sen skulle den ha ett silvrit horn och guldiga häst skor. detta skulle vara en hingst på fem år han skulle vara het i tepramentet men samtidigt snäll och gosig han skulle flygga fram när man red ( bokstavligt talat den skulle kunna flyga med hjälp av guld skorna flyga högt upp och efter stegen skulle det komma guldigt gllitter ) ha skulle kunna hoppa högt upp skyn ( samma här med hälp av skorna ) han skulle kunna trolla med hjälp av sitt hårn. det är sån häst jag skulle vilja ha.

2014-01-07 @ 15:16:29
Din bloggadress: http://jorviknew.blogg.see
Postat av: Madison Skystar

Det här var lätt!
Färg: Brun
Tecken: Jämn bläs men inte så att set vita och det bruna flyter ihop utan mer som på din Tellus, att det blir en "kant" på bläsen o Fyra vita strumpor
Man och svans: Lång man och svans utan "vågor"
Ben o hovar: Hovskägg, hovar som övergår från vitt till svart
Huvud: Ganska smalt huvud men ändå kraftigt
Kropp: Ganska kraftig men inte så att det blir överdrivet.
Ras: Welsh Cob (sektion D)
Storlek: Inte en häst men heller inte en ponny. Någonstans där i mellan(större än en ponny men mindre än en häst)
Personlighet: Pigg och känslig i ridningen men ändå jättesnäll. Älskar både dressyr och hoppning.
Det var det!
Hoppas det duger xD

2014-01-07 @ 15:26:32
Postat av: Madison Skystar

Juste kom på en sak till.
Den ska ha ögon som ser precis likadana ut som på alla andra hästar på sso men det ska samtidigt synas att den är speciell. Öronen ska också vara ganska små men "tjocka på något sätt xD Om du fattar. Och det ska synas att den har ganska tjock päls.
NU är jag klar xD

2014-01-07 @ 15:34:34
Postat av: Jenny Skydawn

Det var ju inte den lättaste frågan.. :3 Men om jag skulle få designa en häst till dig så skulle den nog vara en graciös American Saddlebreed med en svans halvlång och mjuka steg. Den skulle påminna lite om en arab. Den skulle ha färgen palomino. Alltså vit med svarta prickar. :3

2014-01-07 @ 15:36:39
Din bloggadress: http://www.skydawnn.blogg.se
Postat av: Lorena

En busig ung hopp häst som är svår att fånga i hagen men snäll vid hantering och ridning (Men lite för snabb när han ska hoppa) . Han ska älska att bli longerad och har inget problem med hoppning.
Blir pigg vid terräng hoppning och är i hög rang i hagen. Vilket menas med att andra hästar ska inte komma för nära och man måste vara snabb att släppa honom i hagen.

Färg:Vit
Storlek: Typ som en arab i mank höjd
Hovar:Hov skägg och de ska vara byggda smalt.
Man och svans: Ska vara lång
Pann täcken: Bläs

2014-01-07 @ 15:36:41
Din bloggadress: http://www.lorenastarwood.blogg.se
Postat av: Madison Skystar

Nejj jag va inte klar glömde bloggen xD iaf det e min kompis blogg eftersom att jag inte har ngn.

2014-01-07 @ 15:44:33
Din bloggadress: http://Ssobffs.bloggo.nu
Postat av: molly bigson

En maffig islandshäst med lång och fluffig man och svans. Den skulle vara i färgen fux och ha stort och luftigt steg. Ansiktet skulle vara nätt och fint och ett par fina mörkbruna ögon som gömmer sig bakom den långa pannluggen men som drar åt sig mångas uppmärksamhet när de är synliga.

Det skulle vara en hingst som gjorde allt du bad om. En hingst som skulle lämna alla stona i hagen så fort du ropade på honom.

http://www.brösarpsgården.se/images/text/476/halt1.JPG

2014-01-07 @ 16:17:05
Din bloggadress: http://letsplaysso.blogg.se
Postat av: Bella Eastfield

Denna häst skulle passa manda perfekt haha lol ♥ oi45.tinypic.com/1zewms9.jpg

varför?
jo för att den e speciell, precis som du :D

2014-01-07 @ 16:42:32
Din bloggadress: http://jorviklife.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Observera att det är en häst jag hittat på haha :p

Cremellofärgad häst fast med röda ögon, ett sto. Hon skulle vara lugn men ändå sprallig. Gillar att busa runt i hagen med sina kompisar, svår att fånga in i hagen. Och tjock pannlugg som hänger ner över ögonen.

2014-01-07 @ 16:57:07
Din bloggadress: http://alexandramistdawn.blogg.se
Postat av: Elvira Loudforce

Asså, detta är verkligen en fantasi häst som passar dig! :P

Den är vit med vit man, röda ögon, glittrande hovar.
Den ska va lugn och busig, så du får vara försiktig med HENNE, hon kunde nog heta ( om det skulle gå )
Red Angel!♥

2014-01-07 @ 17:01:09
Din bloggadress: http://elviraloudforcestarstableonline.bloggo.nu
Postat av: clara oldhaven

det skulle va en fin och ståtlig hingst Tinker! som var svart och vit skäck med lång man och tjock och lång svans! han skulle vara väldigt fäst vid dig så där bästisar för evigt fäst. han skulle kunna göra allt för dig på kommando och utan med för den delen. om du skulle vilja att han skulle stegra skulle han göra det. han skulle vara helt sagolik i dressyren och kunna göra rörelser som ingen annan sso häst kan det skulle vara den häftigaste sso hästen som någonsin hade funnits och bara du skulle klara av honom och det var bara du han litade på ^^

detta är självklart helt på hittat eftersom att hästarna inte kan ha känslor på sso (men jag använde fantasin ;p). men OM dom kunde så tror jag att denna häst skulle passa dig Manda:)

2014-01-07 @ 17:30:06
Din bloggadress: http://andreaclaras.blogg.se
Postat av: Rebecca Longside

En stor C ponny, kraftig ponny men ändå smidig och lätt. Busig men med ett underbart psyke! Älskar att hoppa, speciellt terräng men går väldigt fint i dressyren. Len vit man och tjock svans med ljusbrun hårrem. Nättare typ av haflinger alltså :) Kan ha lite humör ibland, men sköter sig Utmärkt på tävlingsbanan. Pigg och för det mesta arbetsvillig. Oftast hemskt gosig om han är på bra humör. Allmänt trevlig och underbar ponny! :D

2014-01-07 @ 17:43:02
Din bloggadress: http://starstablepownies.blogg.se
Postat av: Anna Rainforce

Allgundens Adrillo aka Addo, en pensionerad travhäst. Addo's tidigare ägare tävlade mycket med honom men när han under en tävling skörde in i en annan vagn och skadade karledsen kunde han inte längre tävla. Så ägarna bestämmde sig för att sälja honom.

Hans mamma var ett grått gotlandsruss och hans pappa var en islanshäst som såg exakt som Addo. De båda hade bra meritlistor och tävlade mycket internationellt. Båda bor numera i frankrike. Addo är en blandras.

Addo är en brun-svart skäck med svart man. Addo har en bläs i formen lyckta i ansiktet. Han har inga märken eller strumpor på något ben. Addos ögon är gröna. Han passar mycket bra i grönt och svart vilket även han föredrar. Han är 6 år.

Addos skada har ännu inte läkt helt och veterinären befarar att han inte kommer att bli helt återställd. Men han passar för lättare bruk som provapå-häst i trav i en ridklubb eller som en sällskapshäst som hjälper till att lära unghästar hur man uppför sig.

Addo är väldigt bestämd men sammarbetar mycket väl om han känner sig trygg i tillvaron. Man får räkna med att han har ovanligt mycket åsikter om allting för att vara en häst. Hans tidigare ägare tränade honom mycket i frihetsdressyr eftersom det var skonsamt mot hans skada. Addo tycker om att visa upp sig och älskar att bli stylad och ompysslad.

2014-01-07 @ 17:47:26
Din bloggadress: http://starstablegalaxy.blogg.se
Postat av: Emelie Appleberg

Jag skulle vilja ha en arab som var grädd färgard som den hästen på vingården fast med svart man och lite längre och med tonade korta strumpor i svart, dens humör ska vara busingt men endå snäll och lung, den ska också vara lite snabbare än en vanlig arab!

2014-01-07 @ 18:17:17
Din bloggadress: http://mintapples.blogg.se/
Postat av: My Diamondson

Jag tycker du skulle passa i en silver-grå häst med vingar och en VÄLDIGT lång arabiskt fullblod svans.
Den ska vara glad, pigg LITE busig, Den ska gilla att hoppa och vara snäll.

2014-01-07 @ 18:19:32
Din bloggadress: http://minihorses.bloggo.nu
Postat av: Kate Mistwood

Gul, gjord av ost och ätbar såklart. Skulle passa dig helt perfekt c:

2014-01-07 @ 18:24:13
Din bloggadress: http://katemistwood.blogg.se
Postat av: stela pinkcake

du skulle nog passa i en häst lite som en arab i formen den skulle vara i ponny palominons färg o den skulle ha en lite stjärna i pannan den skulle ha vit fluffig man och den skulle vara ganska busig men ändå taggad till att göra det bästa i tävlingar som en connemara. Den skulle ha enkla inriktningar så du kan jobba lite med den. Den skulle ha gråa mellan stora hovar, den skulle ha ganska mycket man den skulle vara i samma storlek som araberna men manen kanske skulle vara lite mer som andalusiernas. den skulle ha väldigt snälla, busiga ögon. hehe japp hoppas du gillar min idé

2014-01-07 @ 18:31:41
Postat av: stella pinkcake

haha mitt namn blev lite fel två l SteLLa xD

2014-01-07 @ 18:33:32
Postat av: Emelie Friendlake

Hm. Finns ju så grymt många olika att välja på. Men om jag ska gå efter min personlighet skulle jag nog vilja ha en skimmel. Knall vit me ljusrosa mule och framåt och pigga ögon. En haflinger i det perspektivet vore ju inte dumt. Grymt vackert å ser det framför mig. Vackert. Men en låååång man, är nt jääte glad över andaluser/frieser manen så den nt ser så exta ut. lite kortare och mindre lockar, helst lika lång överallt så anda/frieser manen har en lång slinga längst ut.

En ganska graftig me lurvigt hovskägg. Manen kan fladdra i vinden och hovarna smattrar mot marken när man kommer galopperande ut över ängen.

Vita/skimmel hästar passar ju typ i allt. Finns ju just nu inte så många skimmel hästar men om denna häst kmr, skulle det vara en dröm

Tack för mig! ;)

2014-01-07 @ 18:49:41
Din bloggadress: http://friendlake.weebly.com
Postat av: Josfine Moonfall

Min drömhäst skulle vara en häst som är svartskimmel som har en annorlunda lykta. Alltså ingen vanlig lykta utan en som nästan ska täcka hela ansiktet/huvudet och den ska se ut som om ngn skvätt vit färg på huvudet/Ansiktet :D

Kroppen ska vara lätt men se kraftig ut. Ryggen ska vara rak och hela kroppens byggnad ska vara elegant men samtidigt se stark ut.

Manen ska vara halvlång och vara svartgrå med lite vita slingor här och där xD

Svansen ska vara Likadana färger som manen xD

Liite hovskägg och det är klart

Själva hästen skulle nog helst vara anpassad till hinder grenar (Alltså som man hoppar över xD) Och spring/galopp grenar :)

Tack för mig C:

2014-01-07 @ 19:12:46
Din bloggadress: http://myjorviklife.bloggo.nu
Postat av: Malin Winterfall

Jag såg i global att det var några som skrev att du hade blivit hackad. Är det sant? tycker synd om dig isf för jag skulle själv inte vilja bli det! :/

Svar: nä det var inget seriöst! :)
Amanda ~

2014-01-07 @ 19:28:44
Postat av: Scarlett Silverwood

Hm...
En flugskimmel, gråvit med gråbruna prickar, svagt rosa mule och en bläs som knappt syns då han nästan redan är vit. Manen ska vara.. grå, och silkesmjuk ♥
HAN ska ha ett busigt uppseende med egen vilja, samtidigt som han är snäll att hantera och rida. Han skulle antagligen ha en rätt känslig mun och vara lite av en allroundponny med känsla för båda dressyr och hoppning.
Godis skulle vara något av ett måste som inte gick att leva utan.

2014-01-07 @ 19:29:17
Din bloggadress: http://silverwood.bloggplatsen.se
Postat av: Romina Sunbell

Hmm...
En islandshäst som är lin fux färgad och som alltis finns i din närhet <3.<3 En som har lång fin man (Lite kortare än friesernas man). ;) Ses Manda :3

2014-01-07 @ 20:34:48
Din bloggadress: http://romina.bloggo.nu
Postat av: Amanda Catlord

En vit brun prickig appalosa med en svag vit bläs. Lång vit man med svaga ljusa bruna slingor. Hästen ska vara lite livlig och busig men ändå väldigt lugn och framåt. Härlig luftig galopp och trav! Såhär skulle min dröm häst se ut! Hoppas du gillar den!

2014-01-07 @ 20:42:22
Din bloggadress: http://nattstad.se/jorvikamanda
Postat av: Agnes Flowerstone

Det skulle helt klart vara en vit enhörning med regnbågs man och lila fläckar. Sedan skulle den haft ett öga som vart blått, och ett lila. Ett par vingar skulle sitta fint med färgen mörkblå. Hovarna skulle stila i grönt och on top of this skulle en stilig hatt på dess huvud sitta som handen i handsken!
Deal with it haha

2014-01-07 @ 20:47:09
Din bloggadress: http://agnesstarstable.blogg.se
Postat av: Lisa Winterstorm

En 13 år gammal valack. Blänkande svart päls, en oregelbunden bläs, stora ögon, ganska lång vågig man och svans samt strumpor på alla benen förutom höger fram.

Pigg och lyhörd. Det bästa han vet är att sträcka ut i en lång, härlig (och snabb) galopp, helst på en strand en liten bit ut i vattnet så att vattnet stänker runt om honom. Han älskar att hoppa ute i naturen också!

Han älskar att mysa i stallet. Man kan lämna honom i stallgången lös, gå därifrån och när man kommer tillbaka står han där och väntar. Hur snäll som helst! :D

2014-01-07 @ 20:47:14
Din bloggadress: http://lwinterstorm.blogg.se/
Postat av: Ang

En stor vacker skimmel. Mankhöjden skulle vara på runt 160 - 170 cm.
Han skulle heta nåt vackert som t.ex. Snowdream eller Moondancer och kallas Snowie eller Mony.
Som sagt skulle det vara en hingst på tretton år. Han skulle vara gammal fälttävlans häst och det ryktades om att han skulle bli den nya Milton.

Lika vild och svårriden som han var vacker. Han väljer endast sina vänner med hjärtat :)

2014-01-07 @ 21:09:44
Postat av: Hanna skydaughter

Min drömhäst skulle nog vara en svartfläckig andalusier.
En tävlings villig häst som alltid gör sitt bästa...
En mysig och energisk häst som man verkligen måste ha tid och tålamod för...
Det är min drömhäst!
Hoppas att du tycker om det ;-)

2014-01-07 @ 21:56:17
Din bloggadress: http://skydaughter.blogg.se
Postat av: Linnea Moondotter

( bloggar inte på bloggen längre men skriver för skojs skull) min dröm häst på sso skulle vart en islandshäst alltså som har tölt och pass. Den skulle vara lika hög som araberna och vara fux färgad, den skulle haft man i form av ponnymanen faSt längre och som fladdrar eller blåser när den galloperande, passgången skulle gå snabbare än "full galopp" den skulle vara gosig och hopp glad springare vid namn magictear ( Maggie)

2014-01-07 @ 22:00:32
Din bloggadress: http://Www.moondotter.blogg.se
Postat av: Linnea moondotter

En grej till, den skulle vara lurvig och hade ett litet tjock ansikte, pannluggen skulle vara väldigt lång och tjock, typ som friser manen fast inte vågig ❤️

2014-01-07 @ 22:06:47
Postat av: Sofie Diamondwatcher

Hästen skulle vara en stor Shire valack. Otroligt stor, runt 2 meter, men lugn som en filbunke. Den skulle vara större en Friesrarna och Andalusierna. Huvudet skulle vara stort, med ett par mjuka, ljusblå ögon. Färgen skulle vara brun, fast med små vita pagment (stav) i så den blir lite speciell. Några små, vita prickar på kroppen. Det skulle även finnas en stor bläs i ansiktet. Mulen skulle vara mjöl färgad och benen vara ljusbruna. Vid hovarna finns det en maassa hovskägg som täcker hela hovarna. Pannluggen skulle hänga ner till näsborrarna och manen ner till knäna på hästen. Svansen skulle även släpa lite i marken. Hästen skulle vara välmusklad men även lite rund om magen. En perfekt draghäst!

Ingen sadel passar utan det är barbacka turer som gäller på hästen! Ett träns på och ut på en stor äng och flyga fram. Skritten skulle vara stor, energisk och mjuk. Traven vara lite svajigare, inte jätte graciös utan lite lunsande så man små studsar. Galoppen skulle vara helt underbar! Stor och öppen! Man hör på långt avstånd att man kommer ridandes. Man känner hur hästen arbetar och hästen är otroligt öppen och fri. Manen flyger och pannluggen delar sig över hästens ansikte. Den ökade galoppen skulle vara fantastisk! Man reser sig lite upp och hästen flyger iväg. Frambenen skulle lyftas högt och flygande och dundra på. Hästen skulle vara en riktig själsfrände. En skogsmulle som gillar att lunka i skogen och inte springa runt på ridbanan. Alltid ställa upp för ryttaren och aldrig försöka skada sin ryttare. Man skulle även kunna köra den! Trava fram på vägarna sittandes i en Sulkey eller se snön flyga fram på sidorna när man tolkar eller åker släde. När man hanterar hästen skulle den vara oerhört gosig. Alltid vara lugn och trygg tillsammans med sin ägare och vara helt cool.

Detta är min absoluta drömhäst! En stor shire valack. Det är inte bara min drömhäst på starstable, utan även IRL! Hoppas du gillar den manda! :)

// Sofie

2014-01-07 @ 22:19:43
Din bloggadress: http://diamondwatcher.blogg.se
Postat av: Ida

En shagye-arab lugnt. Den är i lite grövre modell och inte lika tunna och nätta som araben. Den skulle vara i samma fux färg som andalusien på paddockön, men den här skulle ha en vit bläs och fyra vita strumpor, samt lite rosa på mulen.

Det skulle vara en häst med krut i. Positiv framåt och en riktig vinnarskalle. Testar ryttarn och har stor egen vilja. Att stå i en box och vila skulle inte komma på fråga! Supermysig i hanteringen och man får inte gå förbi utan att klappa! En riktig kämpar glöd som ger allt för att vinna. En häst som är tacksam och litar på sin ryttare.

2014-01-07 @ 22:44:57
Postat av: Nathalie Whaleborn

En skimmel som skulle vara rasen welshponny som skulle varit snabbare en ponnysarna som finns nu och långsammare en dom stora
Normal längd på man och svans

2014-01-08 @ 07:01:57
Din bloggadress: http://jorviksnathalie.wordpress.com
Postat av: Vanessa Diamondnight

En söt islands häst med färgen cola brun med svart man busig men ändå snäll hästen älskar äpplen men mest sin ryttare uppskattar alla hästar. Islands hästen älskar att springa i hagen med sin bästa vän

2014-01-08 @ 10:42:32
Postat av: Jenny Goldbridge

Min dröm häst på sso är baserad på den underbaraste hästen jag träffat irl!
Det är en stor graciös PRE häst som är en apelkastad skimmel med en ljusare framdel som långsamt blir mörkare och mörkare i en perfekt skala. De olika nyanserna på färgen ska vara lite spontant formade och ha olika storlekar vilket ger en känsla av att den har ett eget hjärta. Samtidigt som hästen blir mörkare så ska den gråa nyansen få en lite tydligare nyans av brunt i sig.
Hästens ben ska vara som en hög strumpa fast svart brun som verkligen ger en fin kontrast på hela hästens kropp.
Hästens man ska vara svart i mankammen med en vacker glans. Manens ska därefter tonas ut till en helt kritvit färg. Manen ska vara lång och tjock och röra sig i vinden. Svansen ska vara i samma färg och ton som manen och även den vara väldigt lång och tjock.
Det här är i alla fall min drömhäst och är baserad på en irl häst som heter Futuro som är världens underbaraste spanjor! :)

2014-01-08 @ 12:51:57
Din bloggadress: http://www.jennygoldbridge.blogg.se
Postat av: Elsa longlord

Min dröm häst skulle nog vara en ljusbrun nordsvensk travare med svart man och en tunn strimbläs, svarta ben och "mölmule". Den skulle ha ett apelkastat möster i brunt, runt buken. Hästen skulle vara en valack med kraftfullt steg och kunna bjuda en på riktigt härliga ridturer, främst i skogen. Man skulle kunna lita på honom och när han galopperade skulle man känna sig friare än någonsin tidigare! Den skulle samtidigt vara trygg och gå genom eld och vatten för sin ryttare.
Det är min drömhäst i alla fall. Hoppas du gillar den. :)

//Elsa

2014-01-08 @ 14:33:38
Din bloggadress: http://longlord.blogg.se
Postat av: Linda Suncamp

En häst som passar dig är en stor och ståtlig svettfux med en fin vit bläs den har även en vit halvstrumpa på vänster framben och en vit krona på höger bakben.
Manen är fin mjuk och kort och välskött svansen är lite vågig och också väldigt välskött!

Hästens namn är Royal Olymp och är en ståtlig hingst.

Hans hovar är fina och lite glansiga han har 2 "svarta" hovar och två lite ljusare "svart"

Han hoppar med fina lätta språng och har fin trav,skritt,galopp kan bli lite stor in i galoppen!

Han är lugn i lastning och inte några problem när skos.

Han kan göra väldigt stora bocksprång inte så stor risk att man sitter kvar men det gör han när han börja testa och känna dig! :)

Han är annars lugn går bra ihop med andra hästar.
Om du tar handen med en godis vid bogen krafsar han med bogen och om man skakar handen och har en godis i handen så skakar han huvudet.

Han tycker om att hålla sig ren men ibland så kan han se ut som en stor brun/grå häst haha :)
Han kallas Ollie.

Spöt är inga problem för honom men om man viftar med det för mycket kan han bli stressad!

2014-01-08 @ 14:35:29
Din bloggadress: http://suncamp.blogg.se
Postat av: Anonym

Oj, jag har många favorithästar! En jag väldigt gärna skulle vilja ha till ss skulle nog vara shirehästen, den skulle ha underbart vacker man, den skulle glänsa och svansen skulle släpa i backen och nacken skulle vart lite smått böjd. Det är min absoluta drömhäst, färgen skulle vara smått blandat mellan svart o vit..

2014-01-08 @ 16:02:40
Postat av: Carina Flowerlake

En fin Mustang! <3 Som är fläckig med fux färg och vitt. Den kan vara lite busig ibland men annars snäll. Manen fladdrar och den kan galoppera jättesnabbt! Den har strumpor och bruten bläs. Det söta namnet Black diamond passar henne perfekt! Och 3 kolsvarta hovar med en mörkbrun. Älskar godiset som man ger till henne när han står i hagen med andra små hästar, och när man rider, det är en annan historia ....

Kram Carin.

2014-01-08 @ 17:55:13
Din bloggadress: http://therider.bloggo.nu
Postat av: Anonym

Jag skulle nog välja en fjordhäst :3 En ljusbrunblack med svart ål och det skulle vara en busig valack på ca 7 år, och hans namn (tycker jag) skulle vara Brave heart. Brave Heart är en riktig rymmarkung och så fort han fick chansen så skulle han smita! Men han skulle också vara en fantastiskt genomsnäll häst som alltid fanns där när man behövde honom. Hans favorit är att ta en mysig runda i skogen men det är inget fel på hopp eller dressyrbanan heller :D

Kram Celine

2014-01-08 @ 19:14:38
Postat av: Celine Nightlee

Glömde skriva att det var min kommentar ovan >.<

2014-01-08 @ 19:17:48
Postat av: Isabel Starrock

Färg:Vanilj aktig
Den ska ha två jordgubbar där bak sen ska den ha Rosa man svansen ska ha blommor i sig och manen choklad mule.
Ska vara härlig skön snäll väl tränade och lättlärd och ska älska godis.

2014-01-08 @ 22:14:33
Din bloggadress: http://isabelrosestar.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0