Sims 3 - tips

Eftersom jag får så mycket frågor till nedladdningar på sims så tänker jag länka en tråd på The Sims Ifokus där de länkar bra nedladdningar till spelet. Jag har även länkat andra sidor HÄR. Ifokus är ett riktigt bra forum som jag tycker det är lätt att hitta i och det är bara att klicka sig vidare dit man vill hela tiden, så tycker ni kan regristera er här där ni kan få hjälp med allt som rör The sims och även massor annat som IFokus har, bland annat STARSTABLE! :D

Iallafall så hittar ni tråden med länk till massa nedladdningar HÄÄÄÄÄR

Ni behöver inte fråga mig var jag laddat ned mina saker då jag oftast inte kommer ihåg de då jag använder google till att hitta det jag vill och inte någon specifik hemsida.

Sedan har jag fått 2 frågor:

Hur kan du ha så många hästar? Svar: Jag använder en Mod som heter Mastercontroller och den finns att hitta om ni googlar på det. DOCK är det viktigt att ni LÄSER om den först då mods kan förstöra spelet om man gör fel.

Hur kan dina hästar se så verkliga ut? Svar: Vissa hästar eller färger laddar jag ned till mitt spel om jag stöter på de jag gillar, dock så gör jag helst egna. Och för att de ska bli blanka och verkliga har jag laddat ned något som heter HD Coat som ni kan hitta HÄR

Postat av: Hilda Highberg

hej..
jag undrar för när jag ska öppna vissa kommer jag till mitt bibliotek (på datorn förstås)hur gör jag då? :) tacksam för svar :)

2014-05-07 @ 16:42:37
Postat av: Josefina Bravewater

Gör modet så att man kan ha hur stora familjer som hälst? Isf gäller det också tomternas storlek?

Svar: inte tomterna :)
Amanda ~

2014-05-07 @ 17:46:28
Postat av: Emma Wesdaughter

Hej, jag vet inte riktigt om du känner dig redo att göra det, men jag tror att många skulle bli glada om du visar hur man andvänder Modet. Vi litar ju på dig och vet att du gör rätt ;) <3 Men jag vet inte, jag har ju alldrig testat sånna här stora "fusk" så det kanske är hur mycket krångligheter som helst? Jag tänkte att det kanske är svårt att skriva i ett blogginlägg.
//Emma <3

Svar: det är inte så speciellt krångligt och finns guider på nätet
Amanda ~

2014-05-08 @ 08:05:55
Postat av: Elin

Hur gör man så att man får en annan man, hur man gör hästen längre/kortare, sadel m.m ???

2014-05-10 @ 09:14:47
Postat av: :)

kostar det att få sakerna?

2014-05-10 @ 09:17:31
Postat av: Daisy Waternight

Jag kom med frågan hur dina hästar kan se så realistiska ut :). Jag försökte då ladda ner "HD coatet" men det funkar inte, det blir bara som en fil och det börjar inte laddas ner (som det brukar göra när jag laddar ner andra saker).... Vet du varför det inte fungerar eller är det bara min data som är konstig? :/

Svar: http://alltomsims.blogspot.se/2012/06/hur-du-installerar-package-filer-till.html
Amanda ~

2014-05-10 @ 20:21:50
Postat av: Elin Snowhall

Hej jag har laddat ner lite saker och den HD coaten... eller vad den heter var hittar jag den och vet du hur man får fram sakerna jag har fliken med mod,men vet ej hur jag får fram dom..

2014-05-10 @ 23:25:26
Postat av: Miranda

Finns det mer sätt att göra hästarna glansiga???

2014-05-16 @ 17:31:31
Postat av: Vilda snownight

Taaack!!! Det hjälpte supermycket!:D

2014-05-17 @ 14:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0