TS3 - Första dagen i nya huset

Först vill jag påpeka till er som inte gillar att läsa om sims så har jag skrivit i ett tidigare inlägg att jag kommer att blogga om både Sims och SSO på denna bloggen eftersom att min SSO lust inte är så stor som förut, jag har inget att skriva om det plus att jag just nu älskar att spela sims. Read it and love it or hate it and leave it. :)


Det har varit en riktigt rolig dag här på gården, det har blivit mycket att packa upp och trädgårdsarbete men det är mer än roligt, alltid lika spännande att flytta till en ny plats. Jag och Albin är fortfarande helt överens om att denna lilla gård är "det". Allt som vi sökt och just den platsen vi vill att våra barn ska växa upp på - när de nu kommer. Vi har redan försökt få barn i ungefär 5 månader utan resultat. Det är nästan så att vi har gett upp hoppet - men vi tänker aldrig sluta försöka.
Jag drog iallafall till affären tidigare idag för att inhandla lite fröer till min odling, jag hade tänkt mig att odla de godaste frukterna i Sunset Valley som alla kommer vilja köpa. Jag kan redan höra mitt namn komma ut mellan folks läppar runt i hela området - men ingenting får man gratis och det bästa är att sätta igång med odlingen direkt. Jorden som jag använder när jag odlar ska vara en speciell jord som verkligen hjälper till med det lilla extra som all god frukt behöver - hemligheten med det är ju faktiskt hemligt.
När jag kom hem så började jag plantera Sallad, Vindruvor, Äppel och Tomat i min lilla egna del av trädgården. Det pirrade till lite i magen när jag grävde ner det för det kändes så bra - äntligen.

Med tanke på mat så måste vi ju även äta mitt i allt detta och tiden springer ju bara iväg. Direkt in från planteringen till köket där jag fick tvätta av mig och påbörja maten. Tortellini med ostsås blev det eftersom det är både snabbt och enkelt att tillaga.
Jag är väldigt bra i köket dock inget som jag fötts med utan jag har lärt mig några tricks av min mormor när jag bodde där efter mammas död. Hon jobbade som kock på en femstjärnig resturang innan hon gick i pension och jag vill ge mina barn den bästa och godaste maten dem kan önska.
Salta, krydda och smaka av hela tiden tycker jag är det som hjälper mest i min matlagning. 

Men med mat kommer det massa onödiga kalorier och fetter - iallafall om man är som mig och Albin och gärna äter lite godare än vanligt. Så vi har en rutin på att träna varje kväll, och denna kvällen var inte annorlunda. Precis innan sängdax ställer vi oss och tränar till musik i minst 30 minuter och sedan får vi sova. Vissa kvällar har jag ju inte ens fått gått och lagt mig innan jag gjort det för Albin trots att jag haft ont, busman jag har ♥

Postat av: Sandy Sleepymountain

Roligt och härligt inlägg! Det är riktigt roligt att läsa om dina simmar, du skriver verkligen intresse rikt och man blir lika glad varje gång det dyker upp något mer om sims. Jag menar det verkligen! Skulle inte du kunna ha en sims frågestund eller något sådant? Skulle vara så kul! MVH Sandy Sleepymountain

2014-05-19 @ 13:58:13
Postat av: Mc

Hej kan jag få bli whitelistad på er server på Minecraft? heter 9alicia99

2014-05-19 @ 16:53:43
Postat av: Drusi Shadowland

alltså många säger att det är tråkigt för att du lägger upp sims upplägg men innan hette ju bloggen SNOWGAZE men då handlade ju den om sso för att snowgaze är en häst på sso. Men nu heter den BARAMANDAS som i baramandas spel tex så man kan ju läsa en annan blogg om man ite tycker att sims e roligt i stället för att slösa mandas tid så kan man ju fatta det själv !!!

2014-05-19 @ 17:21:19
Postat av: Frida Shortcamp

Gillar nya familjen! Men du kanske kan skriva liiite mer om hästar!! xD

2014-05-19 @ 17:27:31
Postat av: Elodystar116

Får jag bli whitelistad på din minecraft server? heter elodystar116

2014-05-19 @ 19:52:50
Postat av: sofie

Hej! Jag ställer en fråga som andra kanske har ställt, och isåfall ber jag om ursäkt. Men jag undrar vilka sidor du laddar ner hästar, utsustning, kläder, stalldekorationes osv. Tacksam för svar! :}

2014-05-19 @ 21:53:45
Postat av: Stafanie

Bara så du vet så är din blogg min favvo blogg sedan du började skriva om The Sims! Du skriver så himla bra och bilderna är fantastiska!

Helt enkelt så älskar jag din blogg :D

2014-05-20 @ 14:53:00
Postat av: Frida🐴 älskar sims 3 & sso!

Jag älskar att du både bloggar om sims & sso!!

2014-05-21 @ 08:05:02
Din bloggadress: http://westernflowers.bloggo.nu
Postat av: Emmy Diamondmoutain

Var kommer alla saker och annat ifrån?

2014-06-01 @ 18:41:21
Postat av: Pixel

hej! Jag vill ladda ner the sims 3 pest, men jag vet inte hur man gör.
Kan man ha det på en MAC? Eller på X-box? Eller på nintendo DS?

Tacksam för svar!<3

MVG// Pixel!

2014-06-02 @ 19:28:06
Postat av: Simsing - EN BLOGG OM THE SIMS 3

Något har förändrats i dina simstexter, positivt alltså! Känns som att du skriver mer detaljerat. Fortsätt så!

2014-06-04 @ 12:29:43
Din bloggadress: http://simsing.blogg.se
Postat av: Gevaudan

Har du en bra nedladdningssida för TS3-hästar?

2014-06-17 @ 09:56:42
Postat av: Natalie

Måste man köpa en annan sims för att ha The sims 3 : Husdjur?

Tacksam för svar c:

2014-06-28 @ 23:31:59
Din bloggadress: http://jorvikfamiljen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0