Lily Rainstorm - Where to begin

Idag är det en mycket speciell dag, nämnligen dagen då Lily Rainstorm fyller 14 år.

Jag minns så väl den dagen jag och Lily pratade för första gången på riktigt om man säger så, det var en sen kväll och hon var ute med sin vän och på något sätt började vi prata i vän chatt. Sedan dök hon och hennes vän upp i VD där jag stod helt forever alone och kvällen slutade med att vi la till varandra på skype för att hon behövde hjälp med design. Jag tror det var med att få till en animerad header.

Redan dagen efter eller två dagar efter så skypade vi för första gången, och sedan dess har vårat band bara vuxit starkare och starkare. Lily ägde fortfarande OP och jag ägde nog Water Roses redan då. 

Detta var iallafall början på en kommande mycket lång vänskap med riktigt roliga minnen. Under våran tid har vi hunnit vara uppe långa nätter, skypa, skratta så vi får ont, gråtit, kämpat, bråkat och allt bästa vänner gör. Men tillsammans bildar vi ett så starkt band som ingen kan krossa. Vi tänker väldigt lika kring saker vi gör - även om lily har lite bättre IQ än mig. Jag tror lily öppnade nya dörrar i mitt liv, hon förändrade mig på ett positivt sätt. Hon fick mig att insé vad en äkta vän är. 

Hur ska jag ens kunna få ner vad du betyder för mig i text lily, jag tror inte det går. Du betyder så enormt mycket för mig. Våra kodkvällar, Vårat kämp och slit som klubbägare, vår mc server. Bara att vi lyckats så bra med allt vi gör måste ju bevisa något, att vi verkligen är ett bra team. Du är världens smartaste 14 åring - är nästan säker på det. Du tänker och skriver som att du vore äldre än mig. Du är mycket visare än mig. DU har fått mig att tänka om och inte begå misstag. Du har gjort mig till en bättre människa helt seriöst - och lite mer än pajälskare. 

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, för jag kan inte få ned din betydelse i text. Det är omöjligt - men huvudsaken är att du vet att du är speciell för mig och du betyder massor♥

Grattis på födelsedagen bästa vän!

Postat av: Alina Bravedawn

Gud vad fint skrivet!!

2014-10-28 @ 12:39:33
Din bloggadress: http://alistarstable.blogg.se
Postat av: Elise Dognight

Du e så söt!

2014-10-28 @ 13:33:14
Din bloggadress: http://ida.fotoblogg.nu
Postat av: Molly

Tja, Kolla in min blogg http://starstablemsp.webblogg.se
Amanda du är bäst!

2014-12-23 @ 20:12:27
Din bloggadress: http://starstablemsp.webblogg.se
Postat av: Molly

Tja, Kolla in min blogg http://starstablemsp.webblogg.se
Amanda du är bäst!

2014-12-23 @ 20:12:28
Din bloggadress: http://starstablemsp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0