Var kom hon ifrån, varför hennes namn?

För längesedan ungefär 15 år sedan var det två ryttare ute på en ridtur, precis som alla andra. Dem hade ridit från Firgrove och kommit till Gyllene åsarnas dal. Dem hade hört att skogen var perfekt för terräng, och eftersom dem ville testa mer än Firgroves ridspår så red dem så långt bort som gåd - kanske ödet säger många, för det som hände. 

Dem hade kommit in i skogen och pratade med Emma som stod alldeles intill vägen, hon sa själv att hon tyckte skogen såg ovanligt "magisk" ut och det var något som inte var som förut. Vad det var kunde ingen sätta ordet på. Tjejerna fick lite förklaring på vägarna för att inte tappa bort sig och sedan gav dem sig av, inte långt in i skogen såg dem något blankt, dem tyckte att det såg ut som en pärla fram tills att dem såg att det reste sig. Det var ingen pärla, det var något annat. Den red närmare och tillslut fick dem se huvudet, det var något mycket finare som nu stod med ögonen på dem, ett litet föl.

Dem red sakta närmare och fölet började röra sig mot dem, det hade blivit lämnad där och ingen mamma fanns i närheten. Det var otroligt, Fölet spred en sådan känsla i skogen. En av tjejerna begav sig till stallet i Gyllene åsarnas dal för att hämta grimma och grimskaft för att kunna leda fölet där ifrån.

Pärlan, det var fölets nya namn, fick ett nytt hem i Gyllene åsarnas dal. Hon tränades varje dag, lekte med andra föl och fick en väldigt bra uppväxt. Hon behandlades som alla andra hästarna men det var fortfrande något magiskt runt henne.. vad det är har ingen än idag fått reda på..

Lineart av whiteligtning.deviantart.com och Bakgrund från HÄR

Postat av: Elvira Moonbaker

Åhh, vad fin!!!

2014-09-30 @ 16:07:52
Postat av: Cornelia Starcamp

Gud vad fin c8

2014-09-30 @ 20:10:33
Postat av: Fiona Underland

Jaaa. "Pärlan", nu hänger jag med. :p

2014-10-02 @ 21:59:43
Din bloggadress: http://braverunner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0