I don't know

Jag måste skriva ett inlägg här, men vad ska jag skriva..

Senast jag bloggade var väl runt 14 dagar sedan, det är väldigt långt tid. Ändå kollar ni fortfarande in här. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen, från och till hittar jag inspiration och får en vision om hur jag vill driva denna bloggen. Långa välskrivna inlägg och lite upppiffade bilder, kanske lite ljusare och lite extra färg. Något som gör att bloggen blir full av liv. Men dag efter dag tappar jag det tills den dagen de kommer igen, för jag har inte tid. Att blogga tar lång tid och jag ska hinna med människorna i verkligheten, jag ska hinna med ansökningar, scheman, kickning, planera events och allt som har med SP o göra. 

Jag hittar inte tiden, men jag vill inte säga adjö ännu.. säger jag adjö är det föralltid denna gången och jag behöver känna efter ett tag till innan jag tar beslutet. 

LAUNCHERN

Till er som alltid frågar varför jag kan logga in före alla andra och även frågar vad Launcher är så kan ni läsa DENNA guiden på Alicias blogg!


GRATTIS PÅ 2 ÅRS DAGEN BARAAMANDAS.SE

Igår fyllde bloggen hela 2 år, HOLY SHIT! :D
För 2 år sedan och 2 dagar sedan så blev jag ledare i silver ponies, dagen efter skapades Snowgaze.blogg.se som nu heter Baraamandas.se. 

GRATTIS TILL BLOGGEN! :D

3 bilder, 2 år gamla, fina vänner ♥

Jag tar en bloggfri helg!

I helgen åker jag hem till min syster som bor en bit ifrån mig. Hon har tillgång till en dator men jag kommer inte att spela på den under tiden jag är där. Pappa får besök här hemma och jag vill då inte vara hemma så vi ska ha en liten syskonhelg.

Jag återkommer på måndag som vanligt, ha en trevlig helg! :D

Bjuder på en fin bild jag fick av fina Aloma - http://starstablepride.blogg.se/

Fina Pärlorna ikväll ♥


Mina tankar kring sälarna.

Igår kom ju som sagt Sälar till spelet, något INGEN hade förväntat sig. Det var verkligen något som chockade oss alla. Sälar är ju inte riktigt något som passar in i ett hästspel, men det är ändå en rolig grej. 

Star Stable är så mycket mer än bara ett hästspel tycker jag, så att dem lägger till lite saker som inte hör till hästar är roligt, och eftersom det är något ingen hade tankarna på så blir det ju bara ännu bättre. Sedan personen som kom på det och att dem skulle komma på ett isflak måste ha en livlig fantasi.

Sälarna var iallafall riktigt söta och jag gillar grejen med att dem verkar vara i limited edition - alltså endast kommer gå att köpa i en vecka. Då kommer dem alltid vara något speciellt. Sedan hoppas jag på en uppgradering med husdjuren så dem inte bara sitter i väskan och glor hela tiden. Något jag önskat mig sedan funktionen kom. Men vem vet, kanske jobbar dem på det?

Jag ger iallafall en tummen upp för det - en rolig grej utöver standard sakerna som hästar och kläder.


Jag tänkte även bestämma namn till mina fina Sälar

Dante

Calippo

Snövit

Lakris

Coccos

Pärlan ♥Pärlan har fått sitt namn efter min kära familj i detta spel och hon är den som påminner mig om dem. ♥
 (jag vet att jag har en häst som kallas likadant, shhh)

White, Blue and Brown ~ Outfit

RYTTARE:
Mössa:
Dinodalen // Tröja: Skelett // Byxor: Goldspurs
Stövlar: The fashion barn // Handskar: Uppdrag

HÄST:
Träns: Marleys // Sadel: Valedale // Filt: Moorland
Benlindor: jarlaheim // Sadelväska: Fort pinta

Mina nya sälar - Namn?

Idag i uppdateringen kom det sälar till spelet. Dem kan hittas nära det gamla urträdet vid hedarna i skördebygden. Det finns flera olika färger och alla kostar 50 star coins styck. Sälarna är endast ett kort erbjudande och isflaker kommer att börja röra sig sedan igen, så det är bäst att passa på nu om man vill bli en ägare av en vacker säl.

Jag gillar inte husdjur men jag köpte ändå sex stycken, dem är ju väldigt söta!
Det saknas bara en sak - namn till dem. 

Spamma kommentarer med fina passande namn, inget kön är bestämt på någon så kommentera det NI tycker passar! :D

 

"I got no black"

I spelet vill man gärna se ut något som passar en som person och man vill att allt ska gå ihop till valet av kläder. Så jag kände att jag behövde fixa till mig och bli "Amanda" igen. 

Blondinen Amanda är tillbaka - lika osmart som vanligt ;)

Världens duktigaste klubb!


Måste skriva ut här hur otroligt stolt jag är över mina fina medlemmar och vänner. Igår hade vi Kadriljlektion igen vilket vi har varje vecka och alltid så har det tagit sådan tid att förklara och vi har endast hunnit med kanske 2 moment per lektion. Men igår vände det - antagligen för att dem även tränar på fritiden. Vi körde från moment 5 till sista momentet som är moment 11 och sedan hann vi köra hela programmet en gång också. 

Så det ska bara finslipas på vissa moment och sedan är det dags för uppvisning för folk. Dock hur vi ska lösa uppvisningen får vi se då man endast kan se 50 personer på en plats. Men de löser sig! :D

Jag är riktigt stolt över er fina SP! 
Love ya, ♥

Level 15 ponny!

Jag har nog aldrig stressat så mycket som jag stressade igår med levlingen. Jag var nämnligen iväg HELA dagen igår och hann inte levla. Som tur var hade jag Elin och Elaine som ställde upp och hjälpte mig trots att dem inte hann levla allting.

Jag hann iallafall att levla upp Oreo till level 15 ungefär 5 minuter innan klockan slog 00:00. Det är ju så att när klockan slår 00:00 och man gör tävlingar så får man inte dem loppen dagen efter och jag hade tänkt försöka levla idag så ville gärna ha alla loppen tillgängliga. 

Jag lyckades iallafall och nu har jag bara 3 hästar i mitt hemstall som ska levlas, samt en på hästön. så 29 hästar är i level 15!

Dressyroutfit

Outfits är nog det som jag gör mest i spelet, känns som att jag sätter ihop nya hela tiden. Något som jag dock inte haft speciellt många eller bra av är dressyroutfits. Så idag blev det ändring på det inför dressyrlektionen som skulle hållas av en medlem i SP. Jag började söka i garderoben och hittade den rosa krokodilsadlen som jag köpte för inte så längesedan och använde i kanske 20 minuter innan jag blev onöjd med köpet.

Med den sadeln och matchande kläder fick jag dock ihop en snygg dressyroutfit som jag är väldigt nöjd med. 

GOTT NYTT ÅR!

Må 2015 bli ännu bättre än 2014!! :D

 Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas