Viktigt inlägg ~ bloggen läggs ner

Vem är jag egentligen, vem är tjejen bakom skärmen? jag vet faktiskt inte. 

Jag började spela SSO i juli förra året men var inte alls så aktiv som jag är nu. I januari började allting på allvar, det var första gången jag fick krav på mitt spelande, jag ägde en klubb som skulle kräva mycket ansvar och tid. Några dagar senare skapades Snowgaze.blogg.se, åh gud vad jag älskade den dagen. Bloggen bara växte o växte och idag har bloggen 330 - 375 unika VARJE DAG, så det är med tårar i ögonen jag skriver detta inlägg.

Nyss så plingade min mobil, jag fick SMS av en kompis, en kompis som bara hade börjat sluta svara mig. Jag blev nyfiken och läste SMSet och det slutade i tårar. Vad stod det där? jo.. att jag har förändrats, jag har inte tid för henne och jag bara spelar hela tiden. Jag har själv inte insett detta men när hon sa det så märkte jag, att driva en sånhär stor blogg tar så jävla mycket tid och jag får ingen tid över till att vara med med mina vänner. Jag vill inte ha ett internet liv utan jag vill ha ett riktigt liv, ha kul medans man kan. 

12 januari - 31 augusti, det var så länge denna bloggen stod vi liv, men nu kommer den att dö ut.

Jag kommer fortsätta mitt spelande, men jag kommer absolut prioritera mitt IRL liv och inte alls spela lika mycket, 1 - 2 h om dagen kanske. Jag kommer sakna er, tack för att ni följde med mig på min resa♥

På äventyr

Jag och Felix ska ut på äventyr och utforska ön jorvik. kanske hittar vi lite ledtrådar till saker och ting, denna ön är lite mystisk. Vi behöver hitta allt möjligt som kan leda oss till tillexempel Ann o Lisa. :D

tappert försök att lifta

Jag har blivit en fattig flicka, det är knappt att jag har råd med mat, och då är det illa. Jag kan inte heller lägga ut pengar på att transportera mig till olika ställen så om jag inte går eller rider så kommer jag ingenstans. Rivala har ingen ork att bära runt på mig längre så vi försökte ta och lifta till stranden där vi skulle få svalka oss och dricka lite äckligt vatten.
Resultatet blev att vi fick lift ungefär 5 meter fram och sedan så blev det en utskällning av föraren, ajabaja.

WE servern, When i take over ♥

Idag har jag knappt spelat alls, jag har inte haft tid helt enkelt. Men nu såhär på kvällen så loggade jag in på WE servern för att göra lite gula uppdrag, lärde mig bland annat att hoppa och fick återse Justin igen ♥
Bara jag som verkligen saknar hans glada ansikte? jag gillar inte den nya onda Justin haha. :(

För er som undrar heter jag Amanda Lightpaw på WE servern! 
 

Ny design!

Bloggen har varit VÄLDIGT död idag, har haft fullt upp hela dagen men nu så är jag hemma iallafall. Jag har suttit med en ny design ganska så länge nu och.. ja nu är den inlagd här *gaad*  vad tycker ni? hiss eller diss?♥

Outfit ~ Twinnies

Köpte en snygg blå blus från fort pinta igår för 7600 JS, eftersom att jag levlar, gör sysslor och vissa blåa varje dag (om jag hinner) så tjänar jag ihop massor av pengar. Tips till er fattiga !

Satte ihop en fin outfit som anna föll pladask för och ville använda, men så kom jag med idén att hon kan ha den i svart, det funkade lika bra som med blå eller vad säger ni, hot or not? ;)
Denna dressyroutfit är lätt min nya favvis, och kommer användas flitigt ♥

Snygg himmel!

Man ångrar nästan lite att man gjorde uppdragen som kom igår, himeln var ju så himla mysig att rida runt under och sedan fick man väldigt fina bilder. Detta försvann ju efter att man gjort de roliga uppdragen och det var lite tråkigt. Snow var självklart hästan som fick följa med mig och göra dessa huvuduppdrag och vi tog o fotade lite innan
Hoppas det kommer typ ett ställe där himeln ser ut såhär så man kan få lika fina bilder igen i framtiden, Amanda likes it ;)

Jag orkar inte ;_;

Jag hatar känslan när man vet att det bara är 3 dagar kvar tills en häst blir level 15, man blir så desperaat .. eller det kanske bara är jag ;)

Fin kombination på hästfärg

Igår så var jag inne på WE servern och spelade lite, är aldrig inne där så min häst är ju inte så speciellt glad ;)
När jag höll på vid moorlands stall så sågh jag denna häst, och jag föll direkt. Hur söt var den inte ? En bella med vit man awhi ♥ Bruna hästar med vit man är verkligen fina, kommer alltid att tycka det!

Blev även 10 dagars gratis star rider där, hur awesome är inte det?! :D

Lång man på Felix

Felix har på sista tiden haft en riktigt snabbväxande man, så jag bestämde mig för att testa låta den växa ut och se hur de passar honom och om han själv trivs i det, såhär långt är det just nu och det kommer nog få stanna så 8D

Utnyttjar för status

Detta är inte riktat till någon speciell, så det skulle vara bra om ni inte tog illa upp :)

Jag visste inte riktigt hur rubriken skulle lyda på detta inlägg, men den spelar inte så himla stor roll :)

Många anser att jag är känd och likaså tillexempel Lucy Westlake, Jenny Snowhill o Lily Rainstorm m.fl. Men egentligen, så kan man inte kallas för känd, jag brukar kalla det att jag är igenkänd, att folk i spelet vet vem jag är men känd, nej jag är inte en justin bieber. Det finns många där ute som vill försöka få kontakt med oss för att dom vill lixom, försöka glida in på en räkmacka och bli "kända" själva, det är så himla patetiskt för man märker direkt om det är en sån person man har o göra med. En person som vill synas på din blogg och bönar och ber eller kanske som ber om att bli länkad för att få upp läsarantalet på sin blogg. jag vet även att man ibland kan få brev där det står kanske "Hej, du är snäll så kan vi bli vänner?" Lixom, det hyser direkt vibbar enligt mig, speciellt då när det är till en person som är "känd". Den personen känner ju inte mig riktigt då och hur kan hen veta att jag är snäll?

Har ni hört om att man har olika "roller" ? Det har jag. När jag är i skolan IRL så är jag på ett sätt och när jag är hemma på ett annat. Då bytar jag roller beroende på hur miljön är. Och jag tror även att det blir så när man bloggar, man skriver på ett sätt i sin blogg eftersom att man vet att många kommer att läsa det, men i spelet är man någon helt annan. Därav ska man inte riktigt dömma bloggarna efter bloggen eftersom att man kan vara bättre/sämre när man väl möts inne i spelet. 

Jag vill ha vänner som tycker om MIG för den jag är och inte folk som tycker om min blogg och vet att dom kommer att få synas och kanske tillomed få en LÄNK.

Böna o be aldrig om att bli vänner, för vänskap är inget man ber om, det är något som blir automatiskt. Kanske om vi chattar lite i global och jag tycker du verkar vara en awesume person så kanske det blir att man blir vänner i spelet och sedan börjar chatta o umgås utan att någon av oss bad om det. ;)
Jag hoppas ni förstår vad jag menar och inte tror jag menar att ni inte ens får komma fram och prata med mig, för de är klart ni får göra det
 

Snön i Star stable online

Minns ni hur snön såg ut förra året? Jag älskade den verkligen, fast att den skulle kunnat se bättre ut. Men hela jorvik blev mysigt med den på marken!
Redan första dagen, när det kom bestämde jag mig för att filma till youtube, så det är ett av mina första videos, LOLZ. vi behöver inte gå in på dom första :)

Det jag skulle önska försvann till nästa år, det skulle vara att det ser så dimmigt ut. det kommer bli svårt att få fina och bra bilder haha *prioriterarbloggen* Vad tyckte ni om vintern? (om ni spelade då)

Har du något mål att uppnå?

Jag själv har typ inga mål. Jag har haft men dom är avklarade. ;)

en liten irl uppdatering

Tänke ta och lägga upp ett litet inlägg ifrån mammas surfplatta.
 
Jag jobbade till klockan 15:00 och är super trött nu. För er som inte vet så går jag lärlingslinje på gymnasiet och jobbar 3 dagar i veckan och går i skolan 2, eller jag praktiserar. Jag praktiserar på en förskola med barn från 1-3 år och det är så himla mysigt fast ansträngande. Barnen är underbara o de som jobbar där också. En av mina klasskamrater jobbar på avdelningen bredvid med lite äldre barn så det är kul att vi har fått lite kontakt via det med :D  
 
just nu så sitter jag mammas soffa och väntar på mat, min pappa kommer hit också så ska vi äta tsm innan jag och pappa åker hem, så jag vet därför inte när jag kommer hem så räkna med dålig uppdatering ;)
 
hur var eran dag?

Välj rätt häst till din outfit

Outfiten jag skapade igår med min nya sadel o mitt nya träns var en outfit jag tyckte var ursnygg. Men den kändes väldigt tråkig för min smak och jag kunde inte alls sätta ord på varför jag kände så, tills idag. 

Jag tänkte ta ut Collin på en ridtur o valde den outfiten då jag ville använda den så mycket som möjligt nu när jag lagt ner pengar på den. Och hur stilig var han inte i den? ohmy. Han livade verkligen upp outfiten och gjorde den snygg för mina ögon, inte alls lika dyster och tråkig!
 

Varför hatar många Kaninracet

Jag har suttit och funderat på vad det är en stor del av folket på jorvik hatar med kanin racet, jag är själv en av dom. Egentligen så tycker jag att det är ett av de roligaste racet, för det är ingen bana att följa eller hinder man kan riva. Men varför känner jag ändå att det är så jobbigt och tråkigt? 

Jag tror att man bara tycker det är lite jobbigt att det kan ta sån himla lång tid att fånga några kaniner, hästarna är ju mycket snabbare men ändå så är det så svårt att få tag på dom. Tillslut så vill man bara inte mer och man blir irriterad på det. Fast egentligen tror jag alla tycker det är lite kul inombords :D

Berätta gärna era åsikter kring racet, för det är alltid intressant att höra hur andra tycker o tänker ;)

Uteritt på busponnysarna

Jag och Anna tog en liten mysig uteritt med våra ponnys, eftersom att sasha är så ny och behöver miljötränas så valde vi att ta en lite lugnare runda. Så vi möttes upp vid steves och satte fart mot hollow woods.

När vi kommit en bit så dök en bil upp i full fart, helt från ingenstans och tutandes på oss, vissa borde inte ha bil.
Sasha stegrade och sedan tvärstannade hon medans bilen bara for förbi och låtsades som ingenting hade hänt. Detta kommer jag att prata med rådsmannen om så de får tag i föraren, eftersom hen bor på jorvik borde hen vara mer försiktig.

Efter att ha lyckats lugna ner hästarna så fortsatte vi ridturen samtidigt som solen bara stekte på oss.
Väl i Hollow woods så tog vi ett skutt över en stock, jag kände att sasha verkligen ville så jag chansade även om det fanns risker, hon är ju inte alls van vid miljön och allt skulle kunna hända
När vi kommit förbi den gamla sommarstugan skiljdes vi åt då vi bor i olika stall, Sasha blev lite orolig när Daisy försvann men efter 5 minuter så kunde vi fortsätta.
Precis efter väderkvarnen så satte jag igång i full galopp hem till Steves och vi bara flög fram, Sashas passion för galopp är oändlig och hon tar så himla fina steg!SSO's egna albino, eller?

Jag har av mina vänner fått höra ordet albino väldigt ofta, inte som något negativt utan bara för att dom tycker jag liknar en med mitt bleka ansikte, vita hår och mina röda ögon. Det finns ganska många djur som är albino, har själv ägt ett albino marsvin och sett massor av andra, dom kan se ut ungefär såhär
Hur söta är dom inte? ♥

Som människa så är man väldigt blek och har vitt hår och är väldigt solkänslig.
Vad tycker ni, ser jag ut som en albino? SSO's egna albino ;)

Finn ett fel ~ Svaret

Oj vad kul att ni tyckte om min minitävling, hela 137 kommentarer kom det in och det tog ett tag att godkänna alla kan man ju säga. Tack till er som deltog. Vinnaren blir ju såklart den som skrev in rätt svar först och det finns bara 1 vinnare.

Det rätta svaret är...
Det svar jag ville ha var att hästen samt människans överkropp inte speglas i vattnet.


Vinnaren blev......

ALEXANDRA EASTHILL

Grattis du får en länk i menyn! 8'D

första ponnygalopp träningen

Idag så hyrde jag galoppbanan av baronessan för att börja träna lite på galoppen med Sasha, vi kommer ju så småningom försöka att ställa upp i lite tävlingar tillsammans, men innan det så måste vi båda vara redo.

Jag ledde henne dit från steves i både skritt och trav för att hon skulle värma upp benen lite. När vi kom fram så gick vi 2 varv runt banan för att hon skulle få känna på den så att hon inte skulle bli rädd. Säkerheten är viktig.
Sedan satte jag upp och skrittade ett varv runt, det gick väldigt bra så sedan var det bara att sätta igång. Jag red i full fart runt banan 2 varv och sedan värvade jag ner för att inte vara för hårt mot henne på första träningen.
Vi tog oss sedan hem till Steves gård igen där hon blev väl omskött! 

Finn ett fel

Vinnaren får en länk i menyn ;)

Dagens outfit + Shopping

Jag och Anna stack på en shoppingtur och jag inhandlade ett träns och en sadel till min nya outfit, är ganska nöjd! 
Sadeln gick på 68 SC och finns i fiskebyn och tränset gick på 5 SC och finns i Valedale, billigt o bra! :D

Bloggen återupplivas once again

Förlåt att bloggen varit död sen klockan 11, har suttit vid datorn men inte haft tiden för att skriva inlägg här alls, Jag har med Anna varit och levlat våra hästar och Felix gick upp i level 13. Nu återstår det bara 6 - 7 dagar kvar av levlingen med Felix och sen är det Collins tur. 
Sasha kommer att levlas upp i min takt och jag kommer inte stressa, jag levlar när jag har ork och vill. Så därför räknar jag med att jag bara har collin kvar o levla, alltså är jag fri om ungefär 26 dagar. SSO GE MIG INGA FLER HÄSTAR JAG VILL HA NU UNDER DENNA TIDEN ;__;

Falska människor

jag är så trött på att bli lurad. Man tror att en person ska sluta och man förlåter den men den bara fortsätter och fortsätter.

Jag blev nyligen kopierad rak av med designen som jag jobbat hårt med, det är något av det värsta jag vet. För man vill ju inte ha likadant som alla andra right. Det är så himla.. ÅH. Men jag pratade med den personen då och personen i fråga skulle byta, verkligen jätte snällt och hon verkade ångra sig super mycket så jag förlät personen. Igår får jag ett meddelande på KIK av en kompis till mig som skriver "har du sett att personen har tagit dina hästnamn och har exakt en häst som din och samma namn" på ett ungefär. Hade inte händelsen tidigare hänt, då min design blivit kopierad så hade jag ärligt talat inte brytt mig, för jag kan ju inte säga att ingen får använda mina namn, dom finns ju där tillgängliga för alla. Men nu är det så att jag tagit åt mig så himla mycket då det känns som att personen försöker vara en "mini me". Är det bara för jag har några hundra läsare? tror hen att hen kanske också får det om hen gör som jag? nej skulle inte tro det. :)

Jag tycker att alla ska gå sin egna väg, och vara SIG SJÄLVA för det är då man kan nå upp till toppen.
 Bild lånad från HÄR 
 

Fatal error.. gå och **

Jag och Anna ska levla, men det tillåter inte SSO. 

visa ditt stöd och skänk mig en ostbit.

New in ~ Spontan shopping ;)

Jag kände att garderoben behövde uppdateras lite mycket och sprang runt hela jorvik i full panik, det blev iallafall detta som följde med mig hem. blir nog mer shopping de närmaste dagarna :)

Outfit ~ vilken är eran favorit?

Vilken gillar du bäst av dessa 2 versioner? ;)

Bildbomb ~ Vinter ryttaren


Utrustning i stallet

Idag bestämde jag mig för att hästarna ska få ha på sig utrustning i stallet för att underlätta jobbet för mig. Alla outfits finns tillgängliga hela tiden i ryggsäck och på hästarna så det är bara att rida iväg direkt när man valt vilken häst man vill rida. Praktiskt va?

Såhär ser det ut i stallet just nu, sedan så är min ryggsäck helt överfull. Jag köpte på mig massa hö igår när jag nådde max JS. inte så smart ;)

Vinterryttaren ~

Har suttit i 3 timmar och spelat vinterryttaren, tiden har gått så himla fort och bara sprungit iväg. 
Men det var verkligen superskoj, mycket roligare än höstryttaren ;)
Skulle ni vilja se fler bilder? ;)

Springa igenom bilen

Detta är något jag stört mig på väldigt länge nu, hur kan denna häst springa igenom bilen. Den kanske har magiska krafter som inte mina hästar har ._.
hoppas detta tar o fixas snart! 

Osynlig när man fiskar

Ni alla har väl märkt att man blir osynlig för alla andra när man fiskar och så ser man inte sina vänner. Jag tycker det var smart gjort av SSO då man kunde bli störd såfort man fiskar, att folk hoppar i vattnet och stör så man inte kan klicka när man har napp för att dom är i vägen. Men samtidigt så tycket jag absolut inte om det, varför? Jag älskar att fisketävla och jag tycker att det blir svårare när man inte ser varandra. Sedan tycker jag det är kul att slippa känna sig ensam. 

Om jag fisketävlar med en vän till mig kan ju hen låtsas vara klar fast hen inte är det egentligen, för jag kan ju inte se att det är sant. Sen så blir det inte för mig samma sak att fiska med vänner när det bara är jag som står där, då kan man likaväl fiska ensam. Det blir ju ingen skillnad :)

Det är både HISS och DISS från min sida ;)

Bilden talar för sig själv


Galopp pass med Collin

Jag tog ut Collin på ett kort galopp pass, vi red mot hollow woods och sedan tillbaka, det var väldigt varmt och anstängande för oss båda så jag ville inte sätta en för stor press på honom. Han tog stora och mjuka steg och det gick väldigt fort.
Han har ganska långa ben vilket gör att hans galopp är lite annorlunda än de andras, men den är så himla underbar! 


Sunshadow AKA Sasha

Sasha är en väldigt busig tolv årig ponny på 1,34 i mankhöjden, hon är en isabellfärgad liten skönhet.

Sasha är ursprungligen ifrån ett känt ponnystall i tyskland där några av de finaste ponnierna står, bland annat hennes föräldrar. Som två åring såldes Sasha till Herman som äger stall jorvik, där var hon en häst som fick mycket pysslande och kärlek av barnen på ridskolan. När hon var tre år var det dags för henne att ridas in, det gick sakta men säkert framåt och när allt kändes säkert och bra i ridningen så sattes hon igång på lektioner. Hon gick som ridskolehäst i nio år men blev tvungen att säljas sedan då Herman inte hade råd att hålla kvar henne. Jag hittade henne på en hästmarknad nere i Fort Pinta där Herman stod med henne och letade efter den rätta ägaren, jag föll direkt för hennes vackra ögon och hennes fluffiga man ♥
Hon har en väldigt mysig personlighet, och är väldigt trygg i sig själv. Sasha är som en liten hund, hon följer sin ägare utan att man behöver hålla henne i en grimma, hon skulle aldrig få för sig att sticka iväg, fast allt kan ju hända om hon blir skrämd. När hon blir ompysslad i stallet så står hon lugn och stilla och bara myser, hon känner sig som en prinsessa. Hon är ju även väldigt busig av sig och älskar att springa runt i sin hage och leka med sina vänner eller bara göra sig av med all sin energi. 8D
Hon är absolut inte större än kossorna ;)
På ridskolan fick hon lära sig några få tricks, som att kram, puss o buga och detta är något hon nog kommer att få fortsätta tränas i när tiden finns där. Annars så kommer vi att satsa på ponnygalopp! :D

Välkommen hem Sunshadow♥

Har ni tips på smeknamn?  Har funderat på Rosa efter min gamla shettis sköthäst♥

Våra nya ponnysar

åååh, den svarta eller isabell kommer att bli min, dom var så billiga♥

Brun - 350 SC
Svart & vit - 450 SC
palomino/isabell? - 550 SC

Ska jag eller ska jag inte?

Jag är så fundersam, tycker dessa ponnys ser såååå söta ut och jag vill så gärna ha en samtidigt som något inom mig säger nej, det känns som att jag kommer ångra mig då de inte ens kommer att tävlas i champis då dom är segare än dom andra hästarna, wää.. svårt det där. 

Skulle ni vilja se Amanda Lightfield på en ponny?
Supersöta ponnyer!

Aldrig ska jag..

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp
 

Snart en ny plats i stallet


Favorit färg

 

Mina skoltider detta läsåret

Nu har jag som sagt tagit och börjat gymnasiet igen, eftersom att jag valde att hoppa av och ta en paus förra året så har jag verkligen vant mig vid det slappa livet. Så detta kommer bli en stor ändring i mitt liv och jag kommer säkerligen vara helt slut efter skolan OCH praktiken när det har kommit igång på allvar.

Måndagar -> Onsdagar kommer jag att vara på praktik, det kommer att vara som att jobba på riktigt förutom att jag inte får någon lön. Detta är en del av min utbildning och det kommer krävas mycket ansvar och tid. Vilka jobbtider jag kommer att få är ännu oklart men jag tror att jag kommer få veta dom i veckan eftersom att jag börjar redan nästa måndag. Jag kommer att jobba med barn och det kommer bli jobbiga dagar men samtidigt väldigt roliga. men därav så vet jag INTE om jag kommer ha tid och ork att uppdatera er varje dag.

Torsdagar går jag från klockan 08:10 till klockan 15:10.

Fredagar går jag från klockan 08:10 till klockan 14:40. 

Så nu vet ni ungefär hur det ligger tid och när bloggen kommer att uppdateras.

Jag förstår om ni inte är intresserade att läsa en blogg som inte är så super aktiv, men jag vill iallafall tacka er även om ni kanske tar och lämnar Snowgaze.blogg.se pga att den inte kommer uppdateras lika mycket som tidigare.

Det är väldigt tråkigt att något man verkligen kämpat för kanske kommer sjunka ner igen, men IRL går före och då blir det såhär ibland. Kram på er♥

Mysiga outfits en kall vinterdag

Hur många mer än jag längtar efter att kunna bära varma och mysiga outfits som denna igen utan att svettas ihjäl? Tänk en kall vinterdag att sitta på hästryggen i en varma och mysiga kläder och bara njuta av livet. Det är då det är som bäst. Jag längtar efter vintern, att sitta med ljus runt sig, snön ligger på marken alldeles vit och himlen är kolsvart. Jag älskar vintern för att den är så mysig men jag hatar att den är så kall, ♥

Har ni börjat tänka på hur ni ska klä er i vinter ännu? ;)

Hälsa på Silversoul♥


Snabba Jorvik Shillings

Jag klarar inte av att springa runt med för lite JS i fickan, jag måste ha så mycket som möjligt just för att vara säker på att jag har råd med mat till mina hästar. Så nu de senaste dagarna har jag försökt att göra alla blå på hela jorvik för att verkligen tjäna JS så jag kan shoppa loss men ändå ha råd med foder.

Här om dagen så hade jag runt 300 JS och hade panik, men på 2-3 dagar så har jag jobbat mig upp till 4500 och utöver det har jag köpt mat till hästarna och ett grillset, väldigt stolt!

Hur är du med dina JS? 8'D

Visste ni att..


Jag är kär i min nya tävlingsoutfit? Den är så matchande och fin *-*♥
 

Sitter i skolan..

Just nu när detta inlägg publiceras så sitter jag inne på min nya skola IRL och är säkert supernervös, jag väntar på att få träffa min nya klass. Jag vet inte om jag kommer att leva efter denna dagen men, om det aldrig mer skrivs något här så vet ni varför ♥

Det kommer ett inlägg lite senare och sedan får vi se hur mycket jag kommer hinna blogga :)

Mysig aktvitet med WR

Idag bestämde jag mig för att ha en mysig aktivitet med mysiga underbara WR och bara ta det lungt såhär innan skolan sätter igång IRL. Vi Red från Wills väderkvarn till äppellunden där vi släppte hästarna för att beta medans vi själva grillade inte långt ifrån, vi hade väldigt trevligt och pratade lite om skolan och sommaren och massa annat.

Idag så är jag väldigt glad för att WR skapades och för att jag öppnade upp den, jag har träffat underbara människor och äger världens mysigaste klubb enligt mig. ♥

lite bilder från dagens aktivitet

Steves VS Vingården

Jag har länge gått och funderat på vilket som är det bästa stället, vilket jag borde bo på men alltid valt steves utan att ens tänka på Vingården. Detta är mina tankar kring dom båda ställerna.

Steves ligger väldigt bra och är centralt, nära till en by som har mycket att erbjuda och är ett socialt ställe att hänga på då det ungefär alltid finns folk just där. Men det är lite längre bort till både RH och GÅD men samtidigt närmare till FG osv. Detta stället är väldigt bra för den lata! :D

Vingården är ett ställe som känns mer som ett rikt och lungt ställe, alla byggnader är så fina och det känns som det lagts mycket pengar på det. När man bor här har man nära till både en bra stor o lugn paddock samtidigt som ett stort ridhus finns nära. Men att rida till FG tar lite längre tid härifrån och det är inte lika centralt. Det blir längre ifrån alla byar mot steves håll men närmare GÅD. 


Jag tillhör den lata sidan och därav är jag bosatt på Steves, det centrala och  sociala stället där man är ungefär i mitten av alla byar på SSO och där trivs jag bra, men i framtiden kanske man tar och testar VG ;)

Vad är det..

Första du tänker på när du ser denna bilden?

Mitt avtal att inte köpa SC

Jag börjar se det på ett annat sätt att inte köpa SC.. jag läste DETTA inlägget som Tuva goldvalley har skrivit. Tänk om alla skulle sluta handla SC och SR på sso? vad skulle hända? jo det går under. Jag vill absolut inte att det ska hända SSO ;__;

Så jag tänker FAKTISKT ta att ändra i mitt avtal, inte för att jag vill ha SC utan för att jag vill vara en del av dom som stöttar spelet och se till så det inte skulle hamna i konkurs för att dom inte har råd. 

Jag kommer INTE att köpa massor varje månad, men lite ibland skadar väl inte. 

men jag ska ALDRIG köpa SC bara för att jag vill ha det, utan bara om JAG har pengar till det :)

Här har ni tutorialen..


Redigerings tutorial

Har nyss filmat in hur jag flyttar ben och huvud i en tutorial och håller på att spara, men jag pratar en sån hemsk engelska i den så jag vet inte om jag vågar ladda upp den.. wäääee. ._.

bada vid törne? Nej.

Är det bara jag som tycker att törne har blivit lite uttjatat även om det är det bästa badstället enligt mig? Jag rider hellre till ett lugnare ställe där inte många badar för att få vara ifred eller umgås med mina vänner.

Idag så försökte jag dra med mig alla som var inne i WR till äppellundens strand men det var bara Anastasia och Michelle som nappade och följde med, tills Mich var tvungen att gå BRB för att äta. Så jag och Sia badade ensamma och hade det väldigt trevligt. Vattnet var verkligen fint och man kunde se massa fiskar på vissa ställen, dit kommer vi rida igen om vi hinner innan det blir höst ._.

Outfit ~ Green, white & black

Något jag verkligen har börjat gilla det är att matcha svart och vit men en färg, där passar dessa ursnygga proffsfiltar väldigt bra in. Det känns på något sätt lättare att göra den till "sin egen" när man har 3 färger, och inte 2.

Igår inhandlade jag både skjortan och den gröna filten för JS och är supernöjd, för denna outfiten passar så himla bra på min lilla Goliat och passar säkert lika bra på dom andra killarna i stallet.
Nu får man hoppas på att det kommer fler proffsfiltar i andra färger i framtiden, ME LIKE ♥

Never stop Believing♥

Jag har fastnat i en fas då jag bara vill redigera mer och mer hela tiden, så himla roligt är det. Jag hoppas ni också tycker det! 
Inatt blev det att jag satt och gjorde 2 stycken bilder till, blir bara bättre o bättre eller vad säger ni. På den sista redigerade jag bara manen, för det är något jag måste bli bättre på ;)

Kopiering av bilderna anmäls ♥

Läsarantalet bara ökar och ökar

Jag skriver ALDRIG om min statistik här på bloggen, jag tycker det kan kännas skrytigt att skriva ut det, och jag bryr mig inte så mycket om att alla andra ska veta hur många jag har. (I början när bloggen startades så skrev jag ut det, i know)
Men nu har jag bestämt mig för att skriva ett inlägg eftersom jag är så himla glad att det bara går bättre och bättre för snowgaze.blogg.se, läsarantalet ökar och ökar och vi ligger på över 300 unika besökare om dagen och rekordet är uppe i 353 unika, jag förstår inte hur det är möjligt då jag själv inte tycker min blogg är så rolig, men det är väl kanske bara jag. Jag vill tacka er så himla mycket för att ni tar er tid och klickar er in här varje dag, det betyder GULD♥
 

Dagens outfit ~ Purple & Black

Kunde inte motstå att köpa filten för 3600 JS när jag såg hur bra den matchade med byxorna♥

Krymt häst och ryttare

Jag kollade tillbaka i mitt arkiv för några dagar sedan och hittade dessa bilder som jag har publicerat en gång tidigare. Ingenting på dom är redigerade utan det blev någon bugg och jag dog verkligen av skratt i skype just när det hände, jag minns det som igår. Jag skrattar fortfarande åt dom. Det bästa failet jag varit med om helt klart 8'D

okej.. gör er redo för här kommer dom

Bergsklättring i Firgrove

Felix har fått stå mycket i sin box och ute i sin hage, han har ridits ibland och vi har tränat lite western för Josh men inte mer än så. Idag fick han och några från WR följa med för att bergsklättra i Firgrove, det är väldigt bra träning för hästen och för att bygga muskler. Vi klättrade i ungefär 30 min och sedan så begav vi oss neråt för att låta hästarna vila. Det blev ett hårt och intensivt pass för dom. 
   Visst har han en fin stil? 

Ikväll
ska Collin bli tränad av Felicity och Nora ska bli tränad av Reed kessler så det blir en lugn dag för mig :)

Denna simmätare.

Dagens ämne blir: SIMMÄTARE
Alla har väl flera gånger i sitt SSO liv stött på denna vackra mätare som fylls med gult på några sekunder och skickar tillbaka en på land. Varför finns den, jo jag förstår att man inte ska kunna simma flera mil eller simma över till jorvik. Men jag hade hellre sett en osynlig vägg en bit ut. 
Denna bilden kunde ha blivit väldigt mysig och fin om inte simmätaren kommit upp, jag vill kunna ta massor av badbilder då jag älskar sommar, sol och bad♥
Tänk att kunna simma fritt tills en gräns kommer en bra bit ut, kunna ta massor av fina bilder och ha kul i vattnet med sina hästar och vänner. Jag tycker absolut att den ska tas bort, dels för att man ska kunna bada utan att skickas upp på land igen, det är så himla tråkigt, o sedan som jag redan sagt ska man kunna ta bra bilder utan den, det är väldigt bra för oss som bloggar! :)

Vad är eran åsikt?

redigeringbidrag till jens tävling

Just nu pågår det en tävling på Jens blogg där man ska redigera en bild som visar kärleken mellan hästen och karaktären. Jag bestämde mig för att göra en mer magisk och snygg bild som samtidigt visar på kärlek.

Denna bild skulle jag beskriva som en bild där man verkligen visar på hur speciell min häst är för mig, han lyser upp och är helt magisk, och tillsammans är vi oslagbara. Jag hoppas ni ser kärleken i bilden precis som jag!♥

KOPIERING ANMÄLS bara Jenny Snowhill har tillåtelse att publicera bilden.
Bakgrunden är lånad ifrån HÄÄÄÄÄR

Bio time!

Ska umgås med min syster idag och gå på bio och ha lite kul i stan, så inlägg dyker upp ikväll! ;)

Ha en trevlig dag mina fina ♥

This is what i call

TEAMWOOORK!! ;D

Redigerad bild ♥:$

Ännu en redigerad bild som åker upp här, blir många på rad nu men det är typ det jag hållt på med då jag försöker lära mig, ganska nöjd med denna bilden.
Vad tycker ni? Ni får gärna ge tips på förbättringar ;D

Goliat har gått o blivit cool

ska lätt ha denna manen på honom om den kommer ;)

Första redigeringen med ritplatta

Fixat man + svans o pannlugg :D

Ponnysarna är shettisar?

Jag har hört många inne i spelet som tror att de nya hästarna som kommer att komma skulle vara shettisar, jag kan dock inte hålla med om det. Om man kollar på denna bilden:
och sen kollar man på denna, en bild på en shettis:
Så ser man att Shettisar har kortare ben samt är tjockare byggda än dom på bilden, dom har även lång och tjock man.
Jag tror isåfall mer på att det kommer att vara en islandshäst eller en C ponny.
Jag själv tycker att Islandshästen på bilden här ovanför är väldigt lik den isabellfärgade på bilden. 

Vad tror ni att det är? :)

Minecraft hästar ♥

Igår fick jag låna en killkompis Minecraft account då jag själv inte har köpt spelet.  Det började med att jag och Anna spelade Hunger games ett antal gånger där jag verkligen var hur dålig som helst, så när anna inte orkade mer så körde jag ensam på en ensam server för att få kolla på hästarna som kommit dit. Dom var ju super duper söta och det var hemskt att döda dom då jag skapade för många :$

Men här ser ni de lilla jag hann bygga innan det var dax att sova

Ritplatta ♥


Idag så köper min pappa denna lilla söta fina ritplattan till mig, så förvänta er mycket redigeringar av mig, ska bara lära mig först.. ;)♥

blir yngre istället för äldre?

Det känns som att Snow inte alls blir äldre med åren, hon springer som en spjut och har så mycket energi. Hon är ju dock bara 11  år men hon känns fortfarande som ett föl.

Jag tog ut henne på fältet bredvid silon där hon skulle få springa av sig, supermysigt och hon älskade det, det kändes som att vi bara flög fram och det var helt underbart. Det börjar bli dags att ta upp hoppningen lite igen nu och börja satsa på de högre klasserna, för jag vet att hon KAN och att hon har viljan till det, precis som hennes pappa :)

Remake ala jen & manda style

Inatt när jag levlade med Jen och Esther så red vi inom SGB för att göra en remake på Esset, hon var lite emot att byta håret då hon älskade sitt röda men jag och Jen övertalade henne. Vi fick henne sedan att byta smink då hennes förra fick hennes näsa o bli så mycket större, usch!

Resultatet:
Så super söööt *-*

Bra och dåligt inlägg!

Jag går och fiskar
Och tar en tyst minut
Åker ut, ut och fiskar

Min chans att andas in,
andas ut

Oj ursäkta, jag tappade bort mig litegranna sådär i början, låten var ju så passande till bilden där nere!

Idag har jag gjort alla dagliga utom ungefär 3 stycken samt alla stallsysslor och levlat, jag är väldigt stolt över mig själv. Tänk om jag hade gjort det varje dag, tänk hur mycket saker jag kanske hade ägt nu då *-* fy manda.
I COULD HAVE BEEN RICH
Snart börjar ju alla skolan IRL, jag också. Jag har inte gått i skolan sen ungefär september förra året då jag tog sabbatsår. Jag kommer inte att lova er att bloggen kommer vara levande under den tiden, den kanske läggs ner och jag kanske slutar SSO. Varför?  jag är inte personen som sitter uppe sent in på natten och skriver tidsinställda inlägg. Jag är mer den spontana inläggstjejen och hur ska det då bli när jag kommer hem så sent. Men vi får tänka positivt, det är 6 dagar tills dess ;)


Uppdaterat grafikkortet

Inatt så har jag suttit för att leta upp en nyare drivrutin till min dators grafikkort då under nattens levling så slängdes jag runt lite hur som, så vi får hoppas de visar sig blivit fixat. 

Eftersom att grafikkortet blev uppdaterat så fick jag göra om och välja rätt "bildupplösning" på både datorn och i SSO. Jag själv märkte inte av någon skillnad förutom detta..

Före:
Efter:
Lite läskigt.. är van vid att ha rutan längst ner på skärmen! 

Hur ser det ut för er?

EDIT: Hittade även ett fel till.. 

EDIIIIIT: efter en ominstallation så funkar allt som de ska! :D

Dagens outfit ♥


Utvärdering av dagens championat

Eftersom att det var Rivalas första championat dag så tänkte jag ta och utvärdera varje lopp, FGC vet ni redan eftersom att jag skrev om det tidigare, men vi har även tävlat två championat till

Fort Pintas Championat klockan 18:00
Innan starten så kände Rivala sig lite spänd,  jag skrittade runt med henne i vattnet precis innan start och pratade lingt med henne. En minut innan så ropar dom in att vi måste kolla till startlinjen då det närmar sig start, vi ställer upp bredvid dom andra och det nästa jag hör är att starten går. Vi körde några meter och där blev hon stressad för att alla hästar och rev hindret. Jag satte fart på henne direkt igen och vi sprang snabbare och snabbare. När vi kom till höbalarna tog vi min superväg som går snabbare om man lyckas, men den är RISKFYLLD. Så där kom vi ikapp alla dom andra och red in i mål som vinnare.
Gylleneåsarnas dal championat klockan 20:00
Under detta championat kände sig Rivala väldigt mycket lugnare, hon andades lungt och stängde ute allt ljud runt omkring. Vi anmälde oss och fick våran grupp. Det blev en väldigt svår grupp och hårt motstånd men vi kämpade oss iväg när starten gick, det var ingen bra start men den dög. Under hela loppet kämpade Rivala för vinsten och hon vägrade ge upp trots alla motstånd som fanns ute på banan. Vi låg 4 fram tills fågelskrämmorna där vi åkte upp till en 3 plats, vi fortsatte mot mål och kämpade upp oss till en 2a plats vilket var den plats vi slutade på. 

Det var en lyckad första championat dag, stolt ägare till bästa hästen♥

Folksamling ♥

Brigitta underhand fans är dom allihopa ♥Rivalas första Championat

Rivala undrar ni säkert nu, men det är så att jag har bestämt mig för att Frosty ska kallas Rivala istället. 
Varför? Jo Frosty är så vanligt och jag vill ha något mer ovanligt och Rivala är supergulligt och ja, inte vanligt.

Idag så fick Rivala köra sitt första Championat, starten var i Firgrove och det var många hästar o ryttare på plats. Rivala som är väldigt nervös av sig klampade stressande runt så jag var tvungen att sitta av och försöka lugna henne. När starten närmade sig och det var en minut kvar så blev jag tvungen att sitta upp men hon var ganska lugn just i den stunden, vi ställde upp vid startlinjen och när starten gick så var vi iväg snabbt.

Hela loppet var felfritt och vi slutade på en första plats, hon är en väldigt duktig championathäst och kommer tävlas mycket i kommande race!

♥Goliat♥

Jag har hamnat i någon redigeringsfason och det är typ det jag gör hela dagarna. Idag så ville jag testa Sylvie's tips på hur jag kan göra manen och här nedan ser ni resultatet

Fixade manen lite där nere.. bättre eller sämre?
Blir det för mycket redigerade bilder här på bloggen tycker ni? har inget bättre att skriva eftersom all min tid går till redigering hehe.. men säg till isåfall!

Redigerad bild ♥

Igår under all uppståndelse så höll jag på med denna bilden, jag ville få in er lite mer magisk känsla men lyckades inte så superbra, men jag lär mig. Är supernöjd med allt UTOM manen som jag inte alls lyckas med.. har ni kanske några bra tips?..
KOPIERING AV BILDEN ANMÄLS. 

4 horse done, 2 to go


Jag ska försöka blogga på som vanligt trots allt som hänt

oförglömlig natt helt klart!

haft det underbart inatt, först levling med jensan och snusen, sedan drog snus och jag och jen började utforska lite och.. lite mer :$
Vill ni ha fler bilder? 8'D

Inlägget raderat

Inlägget är nu raderat för er som hann se det, jag tänker ta att prata med dom båda.

Tack för allt stöd jag fick ♥


Redigerad man & Svans

Testade på ett nytt sätt att redigera både man o svans på Frosty, inte super nöjd men övning ger färdighet som man säger. Vad tycker ni?
kanske dra igång redigerartävling i framtiden, fast då Jen har det just nu så väntar vi lite med det! :)

Ny kategori på bloggen nu "Redigerat♥" heter den!

Level 15 here we come

Imorgon smäller det, IMORGON blir äntligen Frosty level 15. Efter att hon stått i stallet o dammat i låg level så har hon äntligen fått turen att vara nästa som blir level 15, jipppiiie!
Bara jag som älskar känslan? 8'D

Look forward not backward♥


Dagens outfit

Igår när vi skulle köra fiskebyn challenge med WR så kände jag att Goliat inte kan ha rosa, så bytte bara ut den färgen till blå istället och här ser ni resultatet:

Vatten rosor ♥

Det var som sagt jogging aktivitet med Water roses idag, det var väldigt kämpigt men vi tog oss igenom det och hade grymt kul samtidigt som vi tränade bort kalorier.

Jag höll i en runda och sedan höll Ellen i en som var längre och svårare, svetten rann verkligen på oss alla!
Matilda lyckades bli så trött så hon sprang o gömde sig bakom väggen i slottet, hon ville inte längre ;)

Efteråt så skulle jag som sagt ta ett dopp och fick sällskap av mina fina medlemmar och vi drog oss mot törne i lugn takt för att busa o ha skoj.

För att vara första gången Felix badar så gick det väldigt bra, han var lite osäker i början men när han såg alla andra hästar plumsa ner så följde han efter, hade varit värre om vi var ensamma dock

Vi körde lika olika tängvlingar som "vattenrace" och "långhopp" och avslutade med att tävla vem som kunde springa längst ut o vara sist kvar i vattnet. Det var svårt och jag vann ingen omgång men kul var det!
Tack för idag ♥

Dags att bränna kalorier

Håller på att ladda upp inför en aktivitet med Water Roses, vi ska springa bort kalorier vilket verkligen behövs för mig. Joggingkläder på och Felix står och betar i en hage innanför galoppbanan medans, sedan tänkte jag dra med mig honom och bada 8'D
BTW, skulle ni vilja att Jag håller en ny bloggläsarträff med andra bloggare och kanske Brigitta? ;)

Bilden talar♥

 

Vad är det.. #2

Det verkade populärt med "vad är det första du tänker på när du ser denna bilden" så vi kör en till!
Vad är det första du tänker på när du ser denna bilden?

Roligheter på SSO

Något jag verkligen aldrig kommer tröttna på är att putta hästen så som jag gör på bilden, då hästen åker bakåt. Första gången jag gjorde det så skrattade jag hur länge som helst personerna i skype måste fått damp på mig
Jag tycker det är grymt kul, lixom tänk hur mycket hästen väger men man kan putta den lätt som en pappersbit.. ♥


Visste ni att..

Jag alltid fotar såfort en bloggläsare skriver gulliga saker till mig som jag sedan lägger i denna egna lilla fina mappen? (om jag inte glömmer förstås:$) Kollar alltid igenom den när jag är deppig och behöver bli lite gladare o få motivation♥
Just nu finns där 94 bilder *borde skapat den direkt när bloggen skapades ;__;*

Tack till alla er fina som bidragit till den, ni är värda guld♥

Outfit ~ Black & Pink

Denna outfit är lite försenad då jag fick akut åka iväg igår ;)

P.s, såklart svaret på kluringen vart Halmstad♥

I miss you. BILDBOMB

Det är med tårar i ögonen som detta inlägg läggs upp, jag har så många frågor men så lite svar.. vart är de jag en gång kallade familj? vart har dom tagit vägen? saknar dom mig? har dom det bra? är lite av frågorna som snurrar runt i huvudet. Genom att titta på alla dessa bilder så får man massa tillbaka blickar, jag vill hem.. hem till dom som en gång fanns där för mig men som JAG lämnade i sticket.. jag vill tillbaka. Varför stack jag? VARFÖR förstod jag inte vad jag hade.. jag älskar er mina käraste vänner.. och jag saknar er enormt.

Jag hade kunnat skriva en flera mil lång text här, men jag tänker istället gå och lägga mig så ni får kolla igenom bilderna.. vi hörs imorgon♥

Ja det var så många bilder så jag behövde lägga in denna koden :$

bara för att jag inte är hemma

så får ni en irl kluring..

GISSA STADEN !


Oförglömlig natt!

Inatt så fick jag ett märkligt skype samtal av en tjej som påstod sig heta lily rainstorm, jag bestämde mig för att tro denna flicka och bestämde en mötesplats på steves, och hon hade varit ärlig hela tiden. 

Vi spenderade en bit in på natten tillsammans och flummade runt, och därav så får ni denna bildbomb !

Bilderna talade för sig själva ♥

Amanda är en albino, thats it♥

Jag har bestämt mig för att när jag nått 2100+ starcoins så kommer jag att byta tillbaka mitt platina blonda hår, jag är galen i långt hår och jag tycker jag var så söt i platina blont, 4 weeks to go heja heja! 8'D

Jag vill passa på att välkomna er nya läsare, jag hoppas ni stannar här med oss på snowgaze.blogg.se♥
 

Bästa kvällen♥

Jag måste nog medge att detta var en av de bästa kvällarna i mitt liv, kvällen då jag bestämde mig för att Goliat skulle bli min..♥
Han är nog det köpet jag ångrar minst av allihopa, min stora favorit och en riktig Amanda häst (efter snow självklart)♥

Har du någon speciell häst du köpt som du aldrig skulle ha tanken på att sälja?

Skrittrunda runt Steves ♥

Jag tog med mig Felix ut på en runda runt gården ikväll innan det var dags att sova, jag kände att det behövdes. Det var första gången jag tog med Felix ut såhär så han var lite nervös, men med mig vid sin sida så gick allt bra, det gäller att verkligen visa honom att det inte är något att vara rädd för ♥


Bild-idé lånad av Nico

Jag kan inte sluta redigera♥

Frosty bugar ♥

Trickträning på stranden

Jag och Frosty tog oss en tur ner till äppellunden och ner på stranden med lite morötter nerpackat i ryggan, jag bestämde mig för att vi skulle gå in i hennes sommarhage där och försöka öva in lite tricks.
Jag stod och kämpade med att lära henne i ungefär 1 h innan hon äntligen fick upp hoven på kommandot♥
Detta är något vi kommer fortsätta att träna på helt klart, en dag kanske hon kan bli en cirkushäst ;)

Min drömhäst, OSTHÄSTEN

Vem skulle tacka nej till denna skönheten? GE MIG SSO ♥
 

How cute ♥


Jag hittade denna bilden i mitt galleri, visst har ni sett den innan?
Det var nästintill omöjligt att slita sig ifrån Frostys fina ansikte, åh så vacker ♥

När jag ändå är igång så vill jag byta Smeknamn på henne, har funderat på Fortuna eller Rivala
Men nu vill jag ha ERA tips, vad ska hon kallas om inte Frosty? ♥


PSST.. Det kommer upp ett nytt klipp varje dag med mig och brigitta, håll koll på hans youtube kanal HÄR

Global? Wikin? länk? tell me

 

Hiss och Diss

Observera att detta är MINA åsikter och inget illa menat.

Det är många som börjat hissa och dissa saker och nu tänkte jag hoppa på tåget och göra detsamma.
Jag tänkte Hissa 2 saker och Dissa 2 saker.. NU KÖR VI.

1.Jag måste självklart hissa häst funktionen, hur länge väntade folk inte efter att kunna skaffa sig flera hästar att rida runt på. STOR HISS

2. Jag måste även ta att hissa GÅD för det är underbart vackert där och där finns även hur snygga kläder som helst.. LÖVE♥

1. Kostnader. Jag tycker vissa kläder kostar för mycket och är inte alls värda sitt pris. O med tanke på att veckopengen är 100 SC så tycker jag absolut inte saker ska kosta mer än det. vissa får inte köpa SC för sina föräldrar. Sedan så är det ju det höga priset för att tränaren ska levla upp din häst, såklart ingen vill betala över 2000 för att få sin häst fulllevlad, då spenderar man hellre 1 h om dagen till att levla själv + att man får JS.. CASHING.

2. Jag måste också dissa att det inte finns transport till GÅD. Jag själv älskar GÅD men tillbringar väldigt lite tid där då jag inte orkar rida den biten för att komma dit. stor diss till det.

Hehe nu var GÅD med som Hiss och Diss.. ;)

Vill ni har fler inlägg som detta där jag hissar och dissar fler saker?

Piaff ♥

Inatt så smög jag och Snow ut i paddocken som ligger precis utan stallet där vi är uppstallade, jag var väldigt pigg och kunde inte sova och jag tror Snow kände likadant för hon stod glatt och väntade på att något skulle hända i sin box.

Snow har blivit tränad i dressyr  lite ibland när jag inte hunnit eller kunnat av en tjej som också står uppstallad hos steve. Hon har även tränat både mig och Snow och visat mig hur jag ska göra saker, fast det har jag dock inte bloggat om ;)

Jag testade att köra lite piaff på Snow, det var lite trögstartat men när det väl gick så skötte hon sig super bra och vi hade väldigt kul 8'D
Hon har utvecklats enormt denna tjejen, för 5 månader sedan så kunde hon ingenting!

Låt mig förklara läget

Det blir nog ingen mer bloggning idag, kanske ikväll om jag hinner.
Jag tidsinställde det förra inlägget igårkväll, så utan det hade det varit helt tomt här för att jag har legat och sovit till klockan 16:00 vilket är hemskt. Jag kan knappt sova på nätterna pågrund av att jag är sjuk och därför så tog jag en sömntablett och har varit seg hela dagen.Jag är inte sjuk i fluensa feber eller något sådant utan jag har problem med halsen. Detta fick jag för kanske 3 veckor sedan. Grejen är att halsen känns "tjock" och jag har massa slem så jag måste harkla mig hela tiden. och när jag ligger ner blir det nästan värre, så ikväll så ska jag till läkaren så dom kan kolla vad det är och så jag kan få starkare tabletter eller något sådant.

Hinner jag så slänger jag ihop lite inlägg ikväll, annars så återkommer jag imorgon!

Edit: läkaren verkar inte bli av idag så BRB levla 8'D
R.I.P Janne.. en älskad man som försvann alldeles för tidigt
En otroligt härlig lärare som är saknad av många..♥ FK CANCER ;__;

Frihetsdressyr med Collin

Vi vet alla att Frihetsdressyr är väldigt bra,  man får väldigt nära kontakt med hästen och man lär sig väldigt mycket. Jag läste massor om det på internet under nattens gång då jag inte kunde sova, det var åskoväder över hela jorvik och det blixtrade och dundrade. Men jag hittade iallafall väldigt bra tips!

Så idag ledde jag Collin till vingårdens paddock där jag sedan släppte honom, han blev helt galen och sprang runt och lekte med sig själv

Jag stod bara i mitten och avvaktade tills han inte skulle orka med att springa runt längre, han har ju inte världens bästa kondition ännu så det tog inte så lång tid
När han inte orkade längre så testade jag att kalla på honom, han förstod direkt vad det var jag ville och kom med fina skritt steg fram till mig.
Jag visade honom att jag ville ha han i en stor volt, det gällde verkligen att hålla kontakten med honom och inte tapppa hans intresse.. men han skötte sig duktigt och höll sig i en ring runt om mig. 
När han inte riktigt kände för att han ville mer så tog jag och saktade ner för att testa lite andra övningar. Jag kallade på honom samtidigt som jag gick, han stod länge kvar och undrade vart jag skulle tills jag stannade och gav honom en speciell "kom hit" blick, då kom han sakta mot mig och gick bakom mig samtidigt som jag började gå runt i lite olika mönster
Hans tillit och förståelse för mig var på topp för att vara så ny som han är, han följde mig för det mesta, så jag bestämde mig för att testa.. testa få han att ställa sig på bakbenen med hjälp av ett spö. Jag vet att hans förra ägare som han hade innan marley har tränat frihetsdressyr med honom, men inte om han skulle vilja visa MIG vad han kan.
Först så trodde han att jag ville att han skulle gå efter spöet, han förstod mig inte riktigt helt men jag kämpade vidare och efter massor av misslyckanden så lyckades han göra det jag ville, han stegrade högt och ståtligt framför ögonen på mig.
Man ska avsluta när det går som bäst så att när vi väl hade lyckats så begav vi oss hemåt igen. 8'D

Fortsättningen är hääääär


Medans servern var nere..

Sitter amanda och redigerar ;'3
BRB nu ska jag levla klart 8'D
 

Planerat underhåll

Mitt under ens levling så kickas man ut när man klickar på "ja" för att starta ett lopp och sen ser det ut såhär
R.I.P

Bilden talar♥


Nu är jag trött på detta.

Vilket liv har man om man sitter och kommenterar som någon annnan och speciellt är elak?
Nu har du fn gått för långt Rita. Ja jag vet vem du är på sso eftersom att du kommenterat på min blogg i ditt namn också. :)
Alla har olika IP adresser som syns när ni kommenterar, jag hade lätt kunnat sitta här och ge ut den efter vad du gjort men nej, så dum är jag inte. Men jag kunde med hjälp av den hitta vem du är på sso och hade kunnat spåra dig IRL om jag så ville, men en sån hemsk och läskig person är jag inte. Men hur tänker du? vad vinner du på att låtsas? INGENTING. Du ser det lilla krysset bredvid din IP ? den gör så att du är blockad från att kommentera på min blogg nu. Ska se till så du blir de på dom andra bloggarna också så att du inte kan fortsätta med detta dumma betéende.patetisk.

Jag hoppas det känns bra för dig, nu är ju det roliga över! :)

EDIT: Riktiga Nico är den översta! ;)

Det finns även en till IP adress som gjort detta, känns som att det skulle kunna vara samma person men att hon har skilda föräldrar eller denna gången skrev från datorn eller mobilen, det alternativet hon inte gjorde idag alltså. Vad vinner dom/hon på det?
Jag tog bort hens första kommentar så fick ta en när hon skrev tillbaka till riktiga Nico :)

Fler avsnitt av Kimpzore

Jag och Kim (Kimpzore) har spelat in fler avsnitt under kvällens gång. Första avsnittet kommer upp idag eller imorgon och då kommer jag självklart att lägga upp det här!

Lite bilder under inspelningen


För er som missat det så kommer avsnitt 1 upp här 

Felix min nya Western häst

Jag och felix red idag ner till Josh i Moorland och testade hans western bana, Felix har aldrig riktigt blivit tränad och jag kände att han behövde komma igång nu, och eftersom jag alltid velat testa western och Felix är den typ av häst som han är så tog vi och testade på det.

Jag kunde inget annat göra än att bara följa med i hans rörelser, jag kunde inte få fram några ord för det var helt magiskt, detta var helt klart Felix starka sida.

Helt koncentrerad var han och tog stora steg, han tog ut bra svängar och klarade banan galant!
Detta är helt klart det Felix vill och därav så kommer jag att få privat lektioner av Josh, för man kan inte lära sig ensam. Josh vart också helt chockad över hur passet gick eftersom Felix aldrig kört western innan.♥

Olika outfits på varje häst?

Jag har suttit och funderat lite på om detta med outfits. Jag brukar ha ungefär 2 outfits jag använder med mig och flytta dom från häst till häst. För vem orkar leta fram allla olika outfits från garderoben hela tiden. 
Men IRL skulle man väl aldrig få för sig att göra det? All utrustning kan ju inte passa varje häst och den borde bli väldigt full av svett från hästarna. 
Jag vet att detta är ett spel men det är bara en tanke.
Hur gör ni? har ni olika outfits på varje häst?

Bild från när jag tog ut collin på en galopptur 8'D
 

Fisken slet sig

Bara jag som stör mig något otroligt på denna texten? speciellt när den dyker upp 10 gånger efter varandra.
Mitt tålamod tar slut redan efter 2 .. haha. 
Men annars då, jag har nästan gjort exakt alla blåa på hela jorvik och det känns så sjukt bra, pengarna bara rullar in. Jag har observatoriumet, leverera blommor och dom blåa i Valedale kvar att göra. (gjort dom i HW) 8'D

Vad är det...


Vad är det första du tänker på när du ser denna bilden?

Snowgaze & Lovehope

Här är en gammal bild jag hittade i ett fotoalbum, hur mysig är den inte? Två hästar som möts för första gången och godkänner varandra som dom gör och sedan fyren som lyser upp i bakgrunden och självklart solen som går upp i bakgrunden, det är ju så himla vackert♥

Ni som följt mig ett tag har ju sett denna tidigare ♥

Wilda och jag♥

Den 27/4 så såldes Wilda, jag skrev ju om henne igår. Att träffa henne igen var som att sätta en kniv i hjärtat på mig, saknaden är stor.. men jag vet att hon har det bra nu och att hon är lycklig♥

Satt och letade i en låda där jag förvarar bilder och hittade denna fina bilden från när jag och Wilda körde dressyr i ridhuset. Hon var ju så himla duktig och bara helt underbar.

Wordless♥

Otur vid levling

Igår hade jag väldigt mycket otur när jag levlade, jag försökte att chatta med mina underbara medlemmar medans jag levlade men det slutade inte bra, jag sprang in i allt möjligt och fastnade även en gång så jag fick börja om hela loppet, som ni ser på bilden 8'D

 
Får hoppas det går bättre idag iallafall.. ;)

Vinnarbilden! ^w^

Bilden är klar! 
Jag skrev igår att det kunde ta tid, men Felicia hade orken att fixa klart bilden idag!

Ursäkta Emma men vi missade att du ville ha manen flätad, men jag hoppas det är okej ändå. ;)
 Bilden finns i din mailbox ;)

kullåkning på klas

Ruth Shortwood som ni alla säkert vet håller i ett Kullåknings VM som börjar redan imorgon. Nicole Seaknight är en av deltagarna som ska vara med så hon skulle öva massor idag så att hon inte förlorar imorgon. 

Jag bestämde mig för att följa med som sällskap och bara heja på henne lite granna men det slutade med att jag och snow också körde lite för skojs skull tills Ruth dök upp och ville att jag skulle vara med som Inhoppare om någon inte dyker upp. Jag kunde inte neka hennes valpögon så ja, nu måste jag också träna hårt om det nu blir så att jag måste vara med.

BRB träna.
Like a pro!

Serie: Mystiskt försvinnande Introduktion

Sasha och Sara är två stycken tjejer i femton års åldern. Båda är födda samma dag, ungefär samma tid och på samma sjukhus i samma rum. Båda tjejerna är syskon, men inte helt vanliga syskon utan tvillingar. Dom är inte speciellt lika eftersom dom var två äggs tvillingar men dom har lika drag. 

Redan i sex års åldern förälskade dom båda sig i hästar, dom kunde kolla om och om igen på flera olika hästfilmer och även sticka ut bara för att få se dom vackra varelserna beta omkring i sina hagar. Varför hade dom ingen egen häst? var en tanke som ofta flög runt i deras huvud.

På deras fjortonde födelsedag hände det bästa dom visste. dom blev utledda genom dörren med stängda ögonlock och anade inte vad som snart skulle finnas framför deras ögon. Två ståtliga hästar exakt dom som flickorna hade önskat sig befann sig på tomten och betade, tjejerna var överlyckliga och skulle ta väl hand om hästarna.

Ett år senare så hände det värsta som dom kunde vara med om, påväg till stallet så kändes allt så dystert, gatorna var tomma. Vad var det som händer. Väl framme i stallet står boxarna öppna, hästarna var borta och där fanns bara en lapp kvar, "Dom är våra nu". 

Hur ska detta gå? Kommer sasha och Sara lyckas rädda sina drömhästar eller är det försent? 

 
Detta var en del av Början av historien för att ni ska veta lite och hänga med redan från början när serien kommer ut.
När första delen kommer ut är oklart och hur ofta den kommer ut är samma sak. Det tar väldigt lång tid att göra en serie då bilder ska redigeras allt ska läggas ihop till en bild. Jag kommer jobba på den såfort jag har tid och den kommer ut så fort som möjligt :3

Det känns som hemma på din rygg♥

Skulle sköta Nathalie Mcstars hästar idag och kunde inte stå emot att ta ut Wilda på en tur. Wilda är ju som dom som följt mig länge vet, min gamla häst som jag blev tvungen att sälja mot slutet för att hon inte mådde bra med mig längre, hon fick inte så mycket uppmärksamhet. Nathalie min nära vän erbjöd sig då att köpa henne och det godkände jag och kan nu träffa henne när jag vill♥

Hon har verkligen fått mer muskler och lärt sig mycket under tiden hos Natha

priset från min tävling

Jag måste meddela tråkiga nyheter.
Vinnaren av min tävling vann bland annat en målad bild av justine southbell. detta pris kommer att bli försenat, hon kan inte säga när det blir klart! varför? jo för hon mår inte alls bra pshykiskt IRL, mer ska vi inte gå in på. Jag hoppas ni har förståelse och speciellt du Emma som vann!
såfort hon orkar och kan kommer hon att göra ditt pris. <3


mobilupdate ;)

tänkte bara fråga er en fråga, vill ni att jag ska göra en serie? :D


BLOGGFRI DAG

Jag ska fira min pappa som fyller år imorgon så kommer inte ha tid att sitta vid datorn. Jag lovar att spara lite Tårta som jag gjort och bjuda er på, vi hörs imon ♥

 

Disco bildbomb ♥

Jag älskar alla poser man kan få medans man dansar, både roliga och snygga. Och jag älskar att fota speciellt med en av sina bästa vänner ♥

Jag älskar mitt hår
Anna vilken snygg och fast rumpa du har ♥
Neeej Anna, du är inte coolare än mig.. kolla in i kameran
 

Att sätta © på en outfit

Observera att detta är min åsikt och att ni inte behöver ta åt er

Outfits gör ju alla i spelet, även om det inte är snyggt matchat så har alla en outfit, nya spelare som gamla.

I spelet finns det ett urval av kläder och bara ett fåtal passar med varandra, därav så är det svårt att inte göra en outfit som liknar någon annans, man behöver inte ens ha sett den andra personens outfit för att dom ska bli likadana, för ungefär alla vill ju ha något som matchar. 

Jag vet många som fått mail om "du har härmat mig buhuhuhu" och så vidare, men har man verkligen rätt att sätta copyright på en outfit i ett spel som Star Stable? Det är inte ni som skapat kläderna, det är SSO teamet och dom äger rätten. Visst kanske du sätter ihop en snygg outfit som du blir jätte nöjd över, men kläderna finns tillgängliga för alla. Det är inte bara DU som får använda dom. 

Jag tycker man istället att man ska bli glad om man ser någon som antagligen tagit idén till outfiten du bär, för det betyder ju att dom tycker om den. Varför skulle dom annars skaffa den?

Nej jag tycker det är fel att sätta "copyright" på en outfit, om ingen annan nu får ha den.. visa den inte för någon så vet inget om den om dom nu inte skapar den själva utan att veta om att du har en likadan! :)

miss you dadde..♥

Positivt överraskad♥

Denna söta tjejen kom fram till mig medans jag höll på att levla och göra blåa uppdrag på vingården. Hon hade hittat mig via Youtube på en video där Jag och Emilia Winternight är med och pratar när min IRL kompis kim testar Star Stable. Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig att dom videosarna skulle bli något men jo, väldigt många tycker om dom och det är super kul. Fler klipp ska spelas in när både jag och kim har tid ^w^ 

För er som inte sätt dom finns dom på youtube kanalen KIMPZORE

Världens sämsta spion, eller?

Lucy Westlake är världens sämsta på att smyga, hon är så synlig som det bara går♥

Älskar dig ändå :*

Level 11 8'D

Nu är frosty i level 11, dock så märker man att det går segare och segare att få upp henne i level, så därav så är det lite tråkigt när dom går upp i level. Nu är det 11 - 12 dagar kvar sedan är hon full levlad och då är det bara Felix och Collin kvar att få upp i level 15. 8'D

Tjäna pengar dagen!

Ni glömmer väl inte att det idag är dagen då man tjänar som mest Jorvik Shillings? Vingården har väldigt mycket blåa uppdrag och man får väldigt mycket för dom, baronessan är inte snål hon. Passa på!  

Amanda goes brunett

Nu under en tid så har jag varit blond, det har känts så somrigt och skönt, fram tills idag. Jag skulle följa med Anna till frisören då hon skulle klippa sig, när jag såg resultatet så blev jag så himla sugen men jag gjorde en sak till.. jag färgade håret ^w^

Jag är inte riktigt säker på att det är "Amanda" hår, vad tycker ni? ska jag behålla ?

 

Sommar video ♥KOLLA I HD♥

Den blev lite sämre kvalité än vad jag trodde på vissa klipp, ja mest de med hästar som rör sig men jag kanske vet problemet så det fixar sig till nästa gång! 8'D

Youtube förstörde övergångarna så dom blev kassa.. DON'T BLAME ME :(

Water Roses

Tänkte ta att publicera detta inlägg igen här på bloggen, skulle vara kul att få in lite mer nya ansikten till klubben♥

EDIT: WR har fått en egen blogg även om det inte skulle bli så, detta pågrund av att jag inte kan hålla mig ifrån att koda ibland och nu kan jag inte stå emot. 

Klubb bloggen -> http://waterroses.blogg.se/

 
 
Nu så har jag faktiskt bestämt mig för att öppna upp WR för alla för att ha chansen att träffa nya härliga människor som vill samma sak som mig. Men det kommer inte att vara min klubb det kommer vara ALLAS klubb. Jag kommer släppa in ungefär 2 personer om dagen som mest för att det inte ska komma nya hela tiden så att man ska hinna lära känna varandra. Klubben kommer även att börja ha aktiviteter. Eftersom att jag vill att WR ska vara en klubb där alla ska vara en familj och att alla ska hålla igång klubben så är det medlemmarna som kommer att hålla de flesta aktiviteterna, självklart håller och också men det är mycket upp till medlemmarna hur "aktiv" WR ska vara. För att få hålla en aktivitet så planerar man noga vad man ska göra och hur det ska gå till, sedan skickar man all information till mig och så skriver jag upp det här på bloggen. Nödvändigaste informationen är  var, samling, tid, dag och vad det är för event! :)

Jag kommer inte tillåta folk som vill gå med bara för att dom ser mig som "känd" att komma in i klubben, varför inte? för att jag vill kunna slappna av och inte ha folk efter mig 24/7 ÄVEN om jag älskar mina bloggläsare. det blir för jobbigt. och det märks ganska snabbt om du går med pga. den andledningen.

Min tanke är att ha en liten mysig klubb dit alla är välkomna och kan ha roligt tillsammans, och att man ska känna sig trygg med alla. 

Om jag märker att detta inte funkar i längden kommer ALLA kickas förutom dom som är med just nu, alltså alla förutom mina närmsta vänner :)

Om du har letat efter en klubb som detta så kan du alltid skicka iväg post till mig eller något. ;)
 

Dålig bloggning idag

Har spelat in massa små video klipp idag som jag nu ska sitta och klippa ihop till en somrig video. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, HÅLL UT mina underbara♥

Smygtitt ;)

Dagens outfit ~


Satte ihop en enligt mig snygg outfit med de nya tränset och den nya sadeln som jag inhandlade, är himla nöjd med just denna och den kommer användas ofta på Felix känner jag ;)

Uppdaterad meny!

Upptäckte att jag glömt lägga till en kontakt ruta i min meny där ni kan hitta min Email och lite sånt, men nu finns den där och är lätt att hitta, så vill ni skicka en fråga till mig, ett fint mail, en fin bild eller bara säga hej så finns alla uppgifter där. 

Arkivbild
 

Nya hårfärger i FG

Många vart besvikna på dagens uppdatering, men det kom faktiskt fler saker än uppdrag och det var 4 nya träns som är super billiga ifrån Fort Pinta, och sedan har det även kommit dessa nya hårfärger till Firgrove ^w^
Tycker ni att jag borde byta till någon av dom nya? funderar på blonda, vita eller bruna av sorten med Snelugg. (inte bruna med slingor)Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas