Kunde inte motstå

Kunde inte motstå de låga priserna på nya tränsen så det blev att dessa inhandlades! 
Svarta kostade 1420 JS och bruna tränset 1020 JS, sedan bar det av till Moorland för att inhandla den passande sadeln som jag tror kostade 1300 JS eller något sådant, vilka fynd! (glömde ta bort filten på bilden.. haha)

♥ Stalkingmode ♥

Btw, såg på Lucys blogg att det kommit nya träns till Fort Pinta, ett av dom är KOLSVART *-*♥
Ni kan hitta och se dom HÄÄÄÄÄÄR

Shoppat för jorvik shillings


Var så sugen på att göra en sånhär outfit så jag kunde inte låta bli att sälja medaljer och inhandla detta, riktigt nöjd!

Speedlevling!

När jag och anna levlar så skypar vi alltid och levlar så fort vi bara kan, i nödfall så pausar vi 30 sek ungefär för att någon kanske måste kolla post eller whatever men annars så är det full fart som gäller, detta för att det ska vara över så snabbt som möjligt.
Ska man levla med mig o Anna så gäller det att hålla takten annars hamnar man efter ;))

Men att levla så snabbt har sina nackdelar, kolla Annas fina fail på denna bilden♥♥♥
Älskar dig min lilla paj♥

Outfit ~ Mintgrön & Vit

Plockade fram en gammal outfit som jag minns att jag gjorde när jag var som "fattigast", Jen fick mig då att köpa mintgröna kläder till en outfit. Idag är jag dock väldigt nöjd med det och jag ÄLSKAR denna outfit♥

Dagens uppdrag SPOILERVARNINGGråskimmeln i FP!

I början så älskade jag denna hästen och jag tycker fortfarande att den är SUPERDUPER söt, men jag har börjat störa mig på en sak, och det är vid benen.. dom verkar ha missat att måla lite där så det är bara deras "grå" grundfärg som är där och inga "fläckar" så det ser lite konstigt ut enligt mig, därav skulle jag aldrig klara ha denna hästen i min ägo då jag bara skulle störa mig på just det och inte kunna rida på den.. sadly. Resten av hästen tycker jag är superfin och det har jag tyckt sen den kom. Så ta inte illa upp om ni äger den eller vill köpa den, har inget emot den annars ♥

Såhär vill jag att de ska se ut

Sedan är detta ett spel och allt kan inte vara perfekt, så det måste man tänka på♥

Uppdaterad Header

Har suttit och ändrat text och 4 bilder i Headern och är supernöjd med hur den blev nu, Collin har även tagit över Bellas plats. Vad tycker ni om den? bättre eller sämre? 8'D

Vill ni också kunna göra en animerad header så kan ni bara kolla på min guide HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Byta konton med sina vänner

Jag tänkte ta upp ämnet om att byta Konton med varandra, ett intressant ämne om jag får säga det själv. Det är ju alltid roligt att få logga in på folks konton och testa rida lite andra hästar än sina egna men det finns ju massvis med risker att göra det. 

Jag bytar ganska ofta konton med mina vänner, men bara om jag verkligen litar på dom.. för vem vet om dom skulle sälja mina hästar? eller kanske mina kläder? det minsta man behöver oroa sig för är att dom ska byta lösenord och hacka, för har dom inte inlogg till din Email så kan du lätt byta tillbaka ditt lösenord genom att skicka ett "glömt lösenord" mail. 

Mina tankar är att man absolut inte ska byta konto med någon man känt i 1 månad eller mindre, men har ni känt varandra länge och du känner dig helt säker på att du litar på personen så ja, sure byt konton! 
Sedan så är det ju ditt fel om något händer och supporten kommer inte att hjälpa till då det var DITT ansvar att se till så inget händer med ditt konto. Det var inte dom som gav ut ditt lösenord till andra spelare utan det var du själv.

Jag är väldigt orädd av mig när det gäller att låta mina vänner gå in på mitt konto vilket kan vara väldigt dåligt av mig, jag tar för givet att dom går att lita på. Änsålänge har inget hänt och det är jag glad över, jag har verkligen kunnat lita på dom jag släppt in, men alla är inte som dom.. det finns dom som spelar jätte snälla och såfort dom får chansen så vänds dom åt ett helt annat håll, dom förstör allt för dig.

Tänk på detta innan du låter en vän logga in.

Har ni släppt in många på era konton?:)

Right now at Siris konto 8'D

Dagens fråga wooopaaa

 

Agera brevbärare åt Moorland

Imorse fick jag ett samtal från Jenna i Moorland stallet, Thomas hade tydligen försökt att hjälpa till lite i stallet imorse och blivit sparkad av en häst på smalbenet så han hade fått köras till sjukhus och jenna behövde min hjälp.

Så jag sadlade Felix och red ner mot Moorland så snabbt jag kunde
När jag kom fram så berättade Jenna vad hon ville att jag skulle göra, Thomas går varje morgon och kollar till shopparna så att inget är slut eller att några andra problem har uppstått, och det ville hon att jag skulle göra idag. Så jag ställde in Felix i stallet och började gå runt och fråga
Några dokument behövde levereras till rådsman i Silvergladebyn redan idag, och det var tydligen bråttom så jag tog mig an uppdraget för Thomas skull och red snabbt till Silvergladebyn för att lämna dokumentet, Rådsman blev väldigt glad av att det äntligen kom då Moorland länge har fått tillsägelse om att lämna in det. 
Nu hoppas vi på det bästa att Thomas kommer hem hel och frisk igen!

Nicole Seaknight & Esther Lightwater

No matter what happends, I WILL ALWAYS LOVE YOU TIL THE DAY I DIE♥
Terräng och galopp pass med Anna

Jag bestämde mig för att skritta iväg till vingården med Goliat och besöka Anna.
När jag kom dit så såg jag att Anna precis var påväg ut på en ridtur och följde med ut på ett hårt pass.

Vi skrittade ner från Vingården över bron och sedan vägen mot silvergladebyn i ett lungt tempo och värmde upp hästarnas muskler

När vi kom fram till fältet vid Silvergladebyn så satte vi igång i trav och red över fältet upp till väderkvarnen och sedan ner mot Hollow woods

Väl i Hollow woods så satte vi igång i kort galopp och red ner mot gräset där hästarna kunde få ett mjukare och skönare underlag

Vi satte igång i full fart och det tyckte hästarna var superkul!
Vi hoppade även lite små hinder som vi annars bara hade ridit förbi, och det var hur roligt som helst

Sedan körde vi lite full galopp på erwindfälten mot Vingården där vi avslutade passet. Vi var alla helt slut i kroppen så nu blir det för hästarna att vila!

Guld i första Championatet♥

Goliat har nu fått vara med i sitt första championat, det gick väldigt bra och han var lugn under hela loppet. Han gjorde några få failar men han red ikapp allihopa och efter höbalarna så låg vi 1a, duktiga Goliat♥


btw. fail att det står moorland på bilden?

Alltid lika glad ♥

alltid när man får läsa sånthär så blir man lika glad, att man får respons för vad man gör får en full med energi och vilja. Utan er hade jag inte orkat ha kvar bloggen för det tar sån tid och jag skulle inte fått bekräftelse på att det är bra och värt tiden. Ni får mig alltid lika glad och även alla andra bloggare blir glada. Ni får oss att hålla bloggarna uppe, utan er skulle vi inte vara ett piss♥

Fönstershoppa, lopp och flum!

Inatt skypade med lilz lite granna och umgåtts lite, vi red till Firgrove för hon skulle köpa ett par blå byxor, så då passade vi även på att förnstershoppa litegranna vilket lilz inte var så bra på, det slutade med att hon red där ifrån med 3 saker. Äsch, spara kan man göra när man är gammal ;)

Sedan drog vi även vidare och hon bytte outfit till en som hon skulle fota till bloggen. Stalkade henne "lite" och följde efter henne, väl där så kommer en tjej dit och vi börjar chatta lite i globala chatten. Försökte även mörda Lilz men hon var för snabb och Frosty för seg.


Coralwalker aka Collin

Coralwalker är en valack på 15 år och 150 cm hög från Nordamerika. Han kom till sverige redan som 4 åring och flyttade in hos en flicka där han bodde fram tills slutet av juni 2013 då han anlände till marleys gård. Han har aldrig riktigt tävlats utan mer varit en vardags häst med mysiga ridturer och lite arbetspass men mest av allt har han fått mycket gos och kärlek. Under hans tids i Nordamerika så hade han höga krav på sig och behandlades inte så himla bra, så när han sedan flyttade till flickan så var han väldigt sönderstressad och rädd, men idag så har han blivit mycket bättre och är väldigt lugn om man bara inte ställer för höga krav.

Collin är väldigt lugn vid ridning men är absolut inte en första häst om man inte är kunnig, för minsta lilla kan skrämma honom och man måste alltid vara redo. I stallet så är han väldigt vaksam och ska hålla koll på vad man gör och man måste vara lugn. Detta gör att man måste vara redo med att ge han den tid han behöver.

Collin har ett stort behov av att ha både stor box och en stor hage att springa i, annars får han en känsla av att han är instängd och efter vad han var med om som unghäst så funkar det inte för honom.

Jag känner att jag kan hjälpa denna hästen och ge honom ett bra liv och den tid han behöver, han är en underbar häst och värd det bästa. 

Collin kommer sakta men säkert att få lära känna mina andra hästar och jag tror att dom kommer acceptera honom och han kommer säkert att lyckas acceptera dom♥


Byteshandel

Igår var det en svår dag för mig. Jag har länge planerat med marley ett hästbyte då jag och Bella inte har klickat så mycket det senaste, vi hade en bra början men, vi båda utvecklades och ville 2 helt olika saker och vi hörde inte ihop längre. Marley hade fått in en fin häst vid namn Coralwalker som kallas Collin som jag fick provrida på förmiddagen, och han kändes helt perfekt för mig så redan på kvällen skedde bytet.
Marley kommer att ha hand om Bella nu ett tag framöver och om han skulle tänka sig att sälja henne så kommer han att prata med mig först så det känns väldigt bra, jag vill att hon ska ha det bäst ♥

Anna var med och hjälpte till vid bytet och var den som överlämnade Collin till mig, tack ♥


bloggfri dag

Ska packa upp, tvätta, osv idag, samt så ska jag jobba lite på en ny sorts design. 
Imorgon så kör jag igång som vanligt igen, promaise!


on my way home

nästan hemma nu, har haft världens bästa dag! *-*

känner inget alls sug för starstable, får se om jag loggar in imorgon, eller nästa vecka eller nästa vecka igen, jag vet inte. Jag hoppas ni har haft det bra och att mina tidsinställda dög ;)


Blogg-beroende eller inte? ;)

Jag läser själv väldiiigt många haha.. ;)

Outfit ~ Red, black and white


Satte ihop en fin outfit med i ♥ jorvik tröjan, har inte använt den innan men denna outfiten blev jag faktiskt kanska nöjd med, kanske dags att börja använda tröjan nu då ;)

10 saker du kanske inte visste om mig

Jag sitter i skrivandes stund och gör tidsinställda åt er, för när detta publiceras så är jag i Helsingborg på festival och därmed så kan jag inte blogga. Jag har väldigt svårt att komma på flera inlägg på rad så jag kör på "10 saker ni KANSKE inte visste om mig, IRL" so lets go.

10 saker du kanske inte visste om mig IRL

• Jag är väldigt väldigt väldigt blyg c;
• Jag har 5 stycken djur, Två degusar, en chinchilla, en hund och en katt ;>
• Jag ÄLSKAR Eric Saade
• Jag hoppade av första året på gymnasiet och ska börja till hösten istället
• Jag är beroende av min mobil
• Jag heter Amanda IRL också :3
• Jag har haft en svår uppväxt men mår nu bättre än någonsin
• Jag är väldigt pappig, han är en stor del av mitt liv ♥
• Varje år åker jag med pappa och oftast 2 av 3 stora systrar till Helsingborgsfestivalen
• Jag är född blond men har varit brunett i flera år fram tills för ett tag sen, försöker nu bli blond igen ;3

haha, det var svårt att välja vad man skulle skriva, men jag hoppas det dög. 


Båt till danmark

Idag har vi varit i danmark vilket var väldigt mysigt, vi besökte lite olika butiker och bara njöt av tiden där. Ville mest dit för att åka båt då det är så himla mysigt.
Just nu ligger vi i tältet och vilar, att gå så mycket som vi gör är så himla jobbigt. Mina fötter känns som att någon trycker upp en kniv i dom, hemskt ):

Ikväll så kommer det bli mycket gå igen, vi ska kolla på Barbados, H.E.A.T, The sounds och många fler och jag ska äta massa langos, eller nä men 1 iallafall!

Men tiden här har inte bara varit positiv kan jag lova, mycket bråk mellan mig och min syster, men så är det ;)
Jag har sån jävla hemlängtan till er.. jag är helt slut redan och det är inte slut ännu. aja, stannar för eric saades skull, kan inte missa honom ;)


Benlindor eller inte?

Det är mycket prat kring hurvida man ska ha benlidor eller inte, jag tyvker väldigt mycket om att ha benlindor och tycker det känns väldigt tomt utan att ha dom på. Men visst finns det hästar som passar bra utan, men det tomma finns kvar. Goliat är en av de hästar som har väldigt fina ben och passar bra utan benlindor, men ändå så sätter jag på honom benlindorna, det är en del av mina outfits som fyller upp, ja det tomma.

Vad tycker ni, är det bättre utan benlindor?

 

Terrängpass i Firgrove

När jag vaknade imorse och satte mig för att planera dagen så bestämde jag för att ta ut och träna frosty i terrängen, hon är ju en terränghäst och det är dags att ta tag i det nu, hon måste börjas träna. ;D

Så jag stack till stallet och fodrade och släppte ut dom andra hästarna i hagen innan jag började sköta Frosty. Sedan sadlade jag och vi skrittade och travade till Firgrove där dom har väldigt bra terängbanor att träna på.

Hon kändes lite spänd så vi körde banan i kort galopp och saktade ner när det behövdes. 


Hon hoppade verkligen med stora steg över hindrerna och var högt över dom, perfekta hästen!

Jag trodde verkligen att hon skulle bli vettskrämt när vi skulle under denna maskin, men såklart så var hon väldigt modig och bara gjorde det utan att ens tveka!


underbart pass var det! :D

fullt på Ikea?

Om ni inte gillar dessa IRL inlägg så får ni ta och klaga på mig lite ;)

Sitter på ikea, de regnar ute och festivalen har inte dragit igång ännu. Ikväll ska vi bland annat se sean banan, såg honom förra året med o han är rolig så det ska bli kul.
Mina fötter värker så sjukt mycket så jag vill bara såga av dom, nä så illa är de inte men ja, dom värker :(

Ingen av er som befinner er här? eller kommer att vara här någon dag? :3

aja, ska köpa lite fika nu uppdaterar senare eller imon!


Outfit ~

Hot or not? ;)

Tält är obekvämt

Slutsatsen är tagen, tält är himla obekvämt. Men godmorgon iallafall, har nyss duschat och fixa mig så vi ska se vad dom har för frukost här och om inte annat åka och äta frukost. Såg att jag fått frågan om var i helsingborg jag är, vi ligger på (råå vallar camping?) och ska vara här i 2 nätter till.

Jag såg dom nya hästarna och dom är ursöta, ska fundera om jag verkligen vill ha en sån så jag inte bara köper för att dom är fina, vet att jag gillat den "gråa" sen första bilden på den.. men vi får se!:D

Nu är det dags att begé sig, skriver kanske ikväll!

btw. gillar ni när jag mobilbloggar om irl ?

min syster med rosa o oranget hår ;)


var kommer Felix ifrån?

Jag tänkte ta att berätta lite närmare om var Felix kommer ifrån, hans historia innan han kom till mig.

Felix mamma bor på en gård i Tyskland, ett väldigt stort och populärt tävlingstall, hästarna som föds upp är värda flera tusen och är väldigt eftertraktade. Felix mamma Sesina är ett svart Paintsto som inte klarar av att tävla som de andra hästarna. Hon är inte heller uppfödd i det stallet utan hittades svag och skadad ute i skogen när hon var dräktig med Felix.. Ägarens dotter insisterade på att få ta hand om henne och Sesina och flickan byggde upp ett band till varandra, hon kunde dock inte få rida Sesina eftersom att hon dessa dagar var hög gravid med världens finaste häst♥ 

Redan innan Felix ens var född så började ägaren, flickans pappa att ringa runt och kolla efter någon som skulle vilja ha fölet, flickan var helt omedveten om att hon inte skulle få vara med under fölets uppväxt. Hennes pappa var en väldigt sträng man och brydde sig mycket om stallets rykte och ville inte riskera det med att ta in massa Paint hästar som enligt honom inte kan vinna några pengar till dom.

När Felix fyllde ett år togs han ifrån både flickan och sin mamma. Han hamnade på en ridskola i Jorvik. Ägaren av ridskolan, som hette Herman hade fått höra att hästen skulle vara tre år, men det var inte alls sant och Herman fick till sin förvåning en ettåring. Under två hela år kämpade man på med Felix, med hans vanor och att han skulle kunna ha massor av folk runt sig hela tiden, men Felix visade dessvärre att han inte alls trivdes med detta. Trots det gav de inte upp hoppet. Han reds sedan in och var världens lugnaste när man var ensam med honom.  När Felix var sex år så kom de värsta problemen, han började bitas och sparkas och kunde inte längre vara i närheten av barnen, och blev tvungen att säljas. Jag hittade honom ute på blocket och ringde genast upp ägaren som berättade hela hans historia för mig, och jag kunde inte motstå att ta emot honom, jag ville att han skulle få må bra.

Detta var lite av Felix historia och jag hoppas ni tyckte om den, jag är glad över att ha räddat hans liv♥

Idag är han världens mysigaste häst, han får mycket kärlek och omsorg ♥


har det bäst!

jag lever, det är perfekt väder och campingen är väldigt fin, dock finns där inte många el uttag så jag kommer knappt kunna ladda eller sådant. Har hunnit bada o packa upp allt så nu sitter vi inne på väla och äter, hur har ni det? :)


Mina favoritbanor på SSO!

Hejsan nu är jag framme eller påväg till Helsingborg. Och under tiden jag är borta så ska vi ju inte låta bloggen vara helt still ellerhur? ;)

Tänkte ta o berätta vilka mina favoritbanor är.

Den svåra skogsbanan i Firgrove
En av mina favorit banor. I början så var detta en av mina hatbanor och jag ville absolut inte köra den mer. Men tillslut så en kväll så körde jag den om o om igen i flera timmar och jag lyckades få ett bäst någonsin där, jag kunde köra banan utan att faila ungefär och jag tycker verkligen om den nu. bara man inte failar 455768754 gånger

Emmas skogsbana i GÅD
Denna banan har jag alltid tyckt om samtidigt som jag smått hatat den för att den var så SVÅR, tills en kväll när jag gjorde samma sak där.. jag körde om och om igen, hittade genvägar och fick en väldigt bra tid och nån månad senare hade jag lyckats få bäst någonsin där med som jag hade kvar tills dom återställde listorna. 

Hollow woods loppet
Detta är även det ett lopp som var himla svårt i början, men jag märkte att jag fick bättre och bättre tider på den och kämpade upp mig i listan vilket gjorde den roligare. Samtidigt lärde jag mig banan och den blev genast mycket enklare 

Dessa är mina absoluta favoriter även om jag smågillar några andra också! :D
 

En sista uteritt!

Tog en paus med packningen och fick lite kort tid till SSO, umgicks lite med WR och tog en uteritt med 2 av medlemmarna, så himla mysigt det var.
Mina älskade rosor, jag kommer sakna er ♥
 
Kanske kommer kunna spela på kvällarna om vi inte kommer till campingen försent
De kvällar jag har batteri oså så kommer jag även att uppdatera lite IRL här för er, annars får ni nöja er med tidsinställda, Ha en trevlig vecka så ses vi på söndag

Bloggfri dag

Helt oplanerat så bestämde jag mig för att ta en bloggfri dag idag, därav så har jag inte gjort några tidsinställda så ja, HELT bloggfri dag. 

Varför undrar ni säkert och jo idag så ska jag göra masssooor
• Packa inför helsingborg
• Gå ner på stranden och bada och sola inför 3 (åker dagen innan festivalen så borta 4) dagar med full fart på festival
• Shoppa det sista inför resan, mestadels till tältet så man inte vaknar med smärta ;)
• Sova tidigt för att orka gå upp runt 6 - 7

Det är ungefär vad jag ska göra under dagen, saker kan tillkomma.

Oroa er inte, under onsdag -> lördag så kommer det upp 2 tidsinställda om dagen, så ni får besöka och hålla koll ändå, och självklart lämna massor av kommentarer! ;D

Förresten, skulle ni vilja att jag kanske uppdaterar på kvällarna när jag e tillbaka på campingen och kanske berätta vad som hänt under dagen på festivalen? eller ska jag skita i det då de är SSO blogg? upp till er nu!

Kommer kolla igenom era kommentarer på detta inlägg under bilresan imorgon!

Vi hörs på söndag!

Btw. Tack till Anna Waterdawn, Mille Lionnight och Nathalie Mcstar som kommer att sköta mina hästar och levla, älskar er ♥


Arkivbild    ♥SP♥

GRATTIS TILL MIG!❤

bloggar från mobilen hehe, inte lika kul men måste ju berätta detta. Idag var det 1 år sedan jag satt vid datorn och skulle besöka stallet.se när jag såg reklam om Star Stable Online och besökte sidan och gjorde ett konto. 1 HELT ÅR HAR JAG SPELAT, tiden går så himla fort!

Utan er hade jag inte stannat, tack❤

GRATTIS TILL MIG!


Min drömhäst ♥

Under hela mitt liv så har jag varit svag för skäckar, skäck skäck skäck hela tiden. Så när jag skapade Star Stable var det en självklarhet för mig att det skulle vara en skäck, och jag tyckte att den gula skäcken var så himla fin så jag valde den.
När jag sedan började spela så spelade jag upp till level 12, sedan insåg jag att det inte var en häst för mig.. det sprang runt massa gråskimmlar och jag VILLE verkligen ha en sån, den rörde sig så amazing och var så himla vacker och jag skapade ett nytt konto. DEN dagen ångrar jag inte alls, jag har fått ett så himla starkt band till denna virtuella hästen så det är inte sant, den är bara AMAZING♥

Jag har berättat det innan, men jag får aldrig nog av att förklara för er vad hon betyder♥
 
Min första gubbe och häst:

I don't ♥

 

Att ha kontollen över hästen

Frosty som många vet om är min cremellofärgade terränghäst, hon har väldigt starka ben och är riktigt snabb när det väl gäller, så att vinna terrängtävlingar tror jag absolut inte hon kommer att ha några problem med. 
Men lilla Frosty blir även väldigt stressad och "hinner inte" enligt sig själv att lyssna på sin ryttare, hon vill göra som hon själv vill. 

På torsdag ska vi för första gången träna i terräng och därför så bestämde jag mig idag för att ta ett dressyrpass och träna på att jag ska kunna kontrollera henne så jag ringde och bokade vingårdens paddock och skrittade dit henne från steves.

Vi körde på med mycket halt, snett igenom och volter i både skritt trav och galopp. 
Hon lyssnade väldigt bra och tog verkligen till sig av mina hjälper så det var ett väldigt bra pass, jag ville inte heller köra för länge för man ska ju sluta när det går som bäst right? 

Några bilder från passet


Vill passa på att tacka Filippa Sunside som bidrog rejält till en stackars liten fattig flicka, så jag finally kunde köpa drömhatten! Besök Flipps blogg HÄÄÄÄR eller klicka på bilden nedan!

Hur orkar jag levla..

Jag som många andra HATAR att levla, det tar så himla lång tid och är väldigt tråkigt, men för att orka göra det så har jag några knep.

Jag brukar:
• Söka på en artist på spotify som har många låtar jag känner igen, så sitter jag och sjunger med (A)
• Skypa med roliga vänner som håller mig sällskap, tiden går mycket fortare!
• Levla med vänner (ibland skypar vi samtidigt)

Detta gör så att jag överlever levlingen de dagar då Mille inte har tid att hjälpa mig, hur gör ni?

Bild från igår när jag levlade med Jaq! ;D

Ny tävlingsoutfit ~

Jag föredrar stil när jag tävlar och satte ihop en ganska bra outfit med min favoritfärg ~ ROWSAA ♥ 
Är väldigt nöjd, om jackan varit ljusare så skulle det vara ett + men, shit the same! ;D
Shoppat!

Träffade på Miranda Moonbell i SGB, frågade om råd om hon tycker de rosa benlindorna är värda 80 SC, såklart så sa hon ja och tvingade mig till att köpa dom och bli fattig. Men är himla nöjd!

Hon gjorde mig sällskap till FP för att köpa dom, och ni ser ju..


Har ju länge också planerat en ny tävlingsoutfit som ska vara rosa och tänkte köpa ett rosa träns men det slutade med det blåa western istället, HUR FINT ÄR DE INTE PÅ GOLIAT? *-*

Så dessa blev dagens köp!
Visar outfiten sen ;)

Åsiktsinlägg ~ Klubbägare

Innan ni läser vidare så vill jag att ni ska veta att detta är inte riktat till någon speciell.

Just nu så finns det väldigt många klubbar på SSO där alla strävar på att bli såkallade "kända". Det många som är ägare av klubbar inte förstår är hur mycket ansvar man tar på sig, man kan inte längre gära vad man vill. 
Nästan alla vill ju att sina klubbar ska hålla ett bra rykte och vara älskad och populär.

Som klubbägare tar man då åt sig detta ansvar, se till så klubben sköter sig och hålla ett bra rykte, men ofta så kan det vara så att klubbägaren SJÄLV börjar tjaffsa med någon.
Man trycker ner personen och tänker inte alls på hur det drabbar din klubb.

Vi kan ta ett tillexempel. 

Jag äger Frost Rainbows en ganska stor o igenkänd klubb där många vill vara med, en dag så hamnar jag i bråk med Nicole Seaknight och jag får henne att må väldigt dåligt och bli ledsen, vad tror ni hon tänker? Jo att det går massa skitsnack om henne i klubben eftersom att ÄGAREN var den som gick på henne, hon börjar hata klubben och berättar för sina vänner vad som hänt och det blir samma sak där, dom går emot klubben. DÄR blir klubbens rykte förstört.

Det jag vill komma fram till är att som klubbägare har man ett avsvar att visa sig mogen och inte hamna i sånthär eftersom det drabbar klubben. Jag har sett flera klubbägare som bråkat med andra och därav så skriver jag detta inlägg, man förstör bara för sig själv och det man kämpat för.

Såklart så ska INGEN bråka egentligen. Inte bra inte bra ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har haft detta på hjärnan ett tag nu och menar absolut inget illa till någon, så ta inte åt er ♥

That feeling

När alla hästar ser ut såhär.. ._.


Kunde inte låta bli att filma Markoolio

Här har ni något att titta på tills jag uppdaterar ;)


Uppdaterad Outfit!

Minns ni min rosa vita mysiga sommar outfit?
Har köpt en ny kjol och uppdaterat den lite, visst ser det nästan ut som en klänning ! ;)

 

Köpa star coins ~ not anymore

Jag har tänkt igenom detta med att köpa star coins, är det värt det? Visst att man älskar detta spel och älskar o känna sig "rik" i star coins och veta att man har råd att köpa ALLT i spelet. Men för de pengar man lägger på star coins kan man spara och åka utomlands, man kan köpa kläder, man kan ha väldigt ROLIGT för dom IRL istället för att ha en siffra stående i sin ryggsäck på Star Stable som dragit dig på pengar IRL. man byter ut pengar till LÅTSAS pengar.

Nej, jag vill inte göra det mer, jag har insett hur mycket roligare man kan ha för pengarna, jag har lagt ut 2076 - 2300 KR på detta spel och nu är det nog, igår köpte jag dom sista Star coinsen jag NÅGONSIN kommer att köpa på Star Stable. Jag åker hellre iväg med min familj eller har väldigt kul IRL!

Så här har ni mitt ord:

Jag Amanda Lightfield ska ALDRIG mer köpa Star Coins på Star Stable Online. 

Om jag bryter detta löfte får Sally Lightbridge SÄLJA mina hästar!

Jag får självklart ta emot SC om jag skulle vinna en tävling eller så. ;)


level 13

Igår blev min lilla sötnos Level 13, sån underbar känsla, så om ungefär 5 dagar kanske så blir han level 15 och det ska firas, fest hos marley dundun. Nej jag skoja bara. 

Jag vill Tacka Mille Lionnight som har hjälpt mig mycket med levling av mina hästar när jag inte har haft tid eller ork, så himla underbart go tjej♥ 

Har ni några hästar kvar att levla?


gissa artisten!

varit i stan och lämnat in min faders mobil som hade spruckit och sen fastnade vi där då denna artist skulle uppträda, kan ni se vem det är?;)


Arabiskt fullblod till Star Stable

Lucy skickade denna texten till mig, där SSO avslöjar att arabiskt fullblod kommer att dyka upp. Jag älskar araber och har stora förväntningar, vet dock inte om jag kommer att köpa ett. Jag hoppas på att araben kommer att ha riktiga arab former precis som Friesern fick sitt unika utséende. Skulle DU köpa en arab?

 

Water Roses öppnas upp

Jag har under kvällen suttit och funderat på att ha en vänskaps klubb, det är väldigt mysigt MEN man vill ju träffa nya människor också vilket man knappt gör, det blir att man hänger med samma personer hela tiden ungefär.

Men nu så har jag faktiskt bestämt mig för att öppna upp WR för alla de flesta för att ha chansen att träffa nya härliga människor som vill samma sak som mig. Men det kommer inte att vara min klubb det kommer vara ALLAS klubb. Jag tänkte såhär att ha klubben som det är nu fast ändra 2 saker, jag kommer släppa in ungefär 2 personer om dagen högst för att det inte ska komma nya hela tiden och så kommer vi att ha aktiviteter lite då och då, vissa veckor flera gånger och vissa veckor ingen alls. Medlemmarna kommer att kunna säga till med "Amanda kan jag få ha en uteritt med klubben på lördag 17:00" Tillexempel. Det är mycket upp till medlemmarna hur "aktiv" WR ska vara alltså. I med detta så kommer det hamna en WR ikon i menyn här på bloggen där jag kommer lägga in om en medlem ska ha aktivitet så medlemmarna lätt kan hitta detta.

Jag kommer inte heller tillåta folk som vill gå med bara för att dom ser mig som "känd" att komma in i klubben, varför inte? för att jag vill kunna slappna av och inte ha folk efter mig 24/7 ÄVEN om jag älskar mina bloggläsare. det blir för jobbigt. och det märks ganska snabbt om du går med pga. den andledningen.

Min tanke är att ha en liten mysig klubb dit alla är välkomna och kan ha roligt tillsammans, och att man ska känna sig trygg med alla. 

Om jag märker att detta inte funkar i längden kommer ALLA kickas förutom dom som är med just nu, alltså alla förutom mina närmsta vänner :)

Om du har letat efter en klubb som detta så kan du alltid skicka iväg post till mig eller något. ;)

Mysig kväll med Nicole ♥

Ikväll så har jag och Nicole varit ute på äventyr tillsammans, jag red för FÖRSTA gången med Felix in till GÅD och det var så mysigt, vi skrittade fram tills bron där jag faktiskt lyckades hoppa över sprickan med honom, helt otroligt duktig. Eftersom det var första gången så ;)

Vi red till det nya stället som kom med uppdragen och grillade lite utanför grottan, hon dränkte även min kjol i ketchup ._. 

Låter bilderna tala.
 

Levla levla & mer levla.

Jag längtar tills den dagen då jag har ALLA mina hästar full levlade.. åh vad det skulle bli skönt! 

Mina hästars nuvarande levlar är:
Snowgaze - lvl 15
Northblaze - lvl 15
Skybelle - lvl 15
Goldeye - lvl 12
Frostriver - lvl 6 
Foxchaser - lvl 3(?)

Så det kommer ta ett tag till.. sedan så kanske hästar hinner säljas och det hinner komma nya. Har dock inga planer på att köpa ny häst på ett bra tag. Innan jag köper nästa gång så tänker jag vara SÄKER på mitt köp.
Finns hästar som jag har nu som jag älskar och tycker är superfina.. men som jag egentligen vill sälja då jag vet att det kommer komma finare hästar som jag kommer vilja ha och dom är inte riktigt Amanda hästar. Men usch, det är så hemskt att sälja några som man faktiskt fäst sig vid.. och jag har slösat mycket pengar på dom. ;__;

Finns dock 2-3 köp jag INTE ångrar ett dugg, Felix, Goliat och Frosty.. dom är mina ögonstenar ♥
Hitta felet!

Jag loggade in igår natt medans jag skypade med lite vänner, tänkte utforska det nya som kommit uppe bland snön i valedale. Dock så buggade spelet lite just när jag kom in.. kan ni se felet? ;)


Hur har jag gjort min header?

Eftersom inlägget blev så långt så valde jag att göra så ni måste klicka på bilden nedan för att läsa det!

woppii, en fråga igen ;)

Det har inte jag, ännu
dock träffat några personer från andra spel ;)

11 januari -> okänd ♥

Den 11 januari var den dagen jag och nico började snacka, en av de bästa dagarna i mitt liv. I vått och torrt har vi alltid ställt upp för varandra och aldrig lyckats vara ifrån varandra för länge, oskiljaktiga sedan dag 1♥

Varför jag skriver detta inlägg är för att, för 6 dagar sedan så har vi känt varandra i ett halvt år, helt amazing vad tiden har gått fort. jag älskar henne fortfarande lika mycket♥ 

I TRUST YOU AND LOVE YOU ALOT MY FRIENDO♥

Uppdrag till huvudhistorien påväg?

Det springer runt en riktigt söt häst i GÅD skogen,ingen mindre än Lindas häst METEOR. Tror ni det börjar närma sig uppdrag med huvudhistorien?
Den är iallafall riktigt fin och jag hade lätt velat ha den. Har ju berättat för er innan att jag älskar bruna hästar med vit man o svans ;)

GOOSHHIII ♥

VARNING FÖR SPOILERSSagohästar♥

Är det bara jag som saknar detta underbara aprilskämt? när man kunde rida runt med en sagohäst som man blev glad av att titta på, iallafall jag.  Jag ÄLSKAR färger. Vissa tyckte att det var riktigt dåligt för dom vill ha mer verkligt. Men spelet är ett SPEL och inte verkligheten så jag tyckte det var väldigt kul. fast jag håller med om att de hade blivit tråkigt i längden om dom inte hade tagit bort det. ;)
Min favorit var denna gröna med rosa man, så himla söööt! ღ

Vilken tyckte du mest om?

onsdags uppdatering!

Nu är servern nere för uppdatering, och man kan ju inte spela. Vad brukar ni göra medans? Jag brukar sitta o vänta på att de ska öppna haha.. men dom öppnar ju seeent så det är så himla tråkigt. :(
brukar iallafall se till att kolla nyhetssidan nästan hela tiden och idag kom uppdateringen upp väldigt snabbt, lite besviken men that's life ;)

Sommaroutfit!

Jag slängde på mig och Snow något snabbt och fint och slutresultatet blev helt okej!*
Eller vad tycker ni? :3

Mitt mail till support

Förra veckan så sa det stopp för mig och jag skickade in till support angående lagg IGEN. 
Efter att sett en tjej som UTAN TVEKAN laggade så orkade jag inte mer, och nej det är inte för att jag inte kan vinna då utan för att det är så himla OÄRLIGT. jag hatar det. :)

Fick svar idag och det glädje mig väldigt mycket.. här ser ni mitt brev samt deras svar!

MITT BREV
"Hej underbara SSO team! Jag har ett önskemål, jag tycker verkligen att ni ska kolla upp dethär med LAGGANDE, jag är så himla trött på hur folk fuskar på banor och på championat. En tjej som verkligen syns att hon använder lagg är **********************, hon flyger upp ner fram o tillbaka osv, och springer ifrån ALLA. hon har även bra tider på UNGEFÄR alla lopp och ********************* vilket är omöjligt utan lagg. *************** testade lagg för att se om de var borta på ******************* och fick *********************, omöjligt att *************** fått det utan att lagga då! Det är fler än hon som använder sig av lagg och jag förstår inte varför folk inte bara kan köra ett ärligt spel och förvandla SSO till lagg o fusk spel. Jag börjar själv fundera på att SLUTA pga detta. Men jag älskar SSO och vill verkligen stanna, ser hellre att ni verkligen försöker ta bort det på riktigt fast att de kanske är ganska omöjligt. för jag antar att ni inte kan hindra att man sänker ner sin FPS till under 20- :/ jag vet att ni gör ert bästa med allt.. och vi tackar er enormt för det ♥"

SVAR:
 
 

Eran tur att bestämma!


Tidigt den 24 Juli så åker jag med familj ner till Helsingborg för att vara där under hela festivalen. vi kommer hem SENT den 27 eller kanske på natten mot den 28 juli. Under dom dagarna så vill jag inte att bloggen ska stå still och hade tänkt att göra lite tidsinställda. så då frågar jag er.. Vad skulle ni vilja läsa om under den tiden? skriv så mycket ni bara kan nu! :D

Såhär står hästarna i mitt stall

Eftersom att Snow är min första häst och min bästa så får hon ha en egen box och slipper dela.. för tillfället ;)


Ridtur på ängarna

Tog ut Nora på ängarna bredvid silvergladebyn för att hon skulle få springa av sig lite, hon var väldigt busig och hoppade runt men jag lyckades hålla mig kvar i sadeln iallafall, det var ju huvudsaken ;)


BLOGGTÄVLINGEN AVSLUTAD

Det var väldigt svårt att välja och ni hade alla skickat in så HIMLA fina bilder, men jag och justine var tvungna att välja ut 3 stycken och valde dom som tilltalade oss mest. 
Grattis till er allihopa!

Emma du har vunnit en FRIBILJETT till Ocean Warriors men kan även välja att gå med i min mysklubb Water Roses, men försvarning, den har få medlemmar och inga aktiviteter.  DU har även vunnit en målad bild av JUSTINE SOUTHBELL. STORT GRATTIS!
Skicka iväg ett mail till mig så ska vi fixa ditt pris ;)

Beundrad med Aidens beskyddare!

Äntligen så har jag blivit beundrad och kan köpa fler hästskor till mina hästar, jag köpte 1 extra par till att börja med då det är ganska dyrt. Goliat var den som fick testa de nya och har svarade super bra när han fick bra kvalitét skor på sig, dom andra skorna var ju väldigt dåliga :)


Jag vill ha denna

Denna hästen har jag funderat på sen den kom, den är så himla fin men jag VÅGAR inte köpa den.. Jag vill testa rida den och verkligen känna efter hur den känns dock känner jag ingen som äger den så jag kan inte testa rida den. Denna skulle isåfall få heta SUZIE efter en IRL häst från samma stall som Felix.. jag har alltid varit svag för skäckar ♥  även om suzie inte är lik förutom att båda är brun (fux) skäckar..


Bild på den riktiga Suzie, ♥  Dålig kvalité då bilden är fotad från en vägg hehe ;)
Bilden är även tagen för kanske 5-6 år sedan haha.

och en bild från riskolans hemsida

Äger du hästen och kan låta mig få provrida, så hör av dig ;)

Manda Tipsar

Det finns en blogg som jag börjat tycka om och läsa, den känns väldigt proffsig och alla inlägg är välskrivna. 
Hon som driver bloggen är också VÄLDIGT bra på att redigera och har en väldigt fin design, så bloggen känns väldigt välkomnande!

Bloggen jag pratar om ägs o drivs av Juliette Stardawn och bloggen heter http://jstardawn.blogg.se/ så gå in o läs och njut ;)

Mat hos Barney!

Jag och Anna red ner till barney lite tidigare idag för att äta lite mat, Barney och anna har ju en kärleksrelation så han blev väldigt glad när vi dök upp. Maten smakade super och han är verkligen en äkta kock den mannen, Anna har hittat någon bra för engångs skull! ;)
Hon pratar ju ofta om honom och hur mycket hon älskar honom så det är väldigt kul att få höra att de går så bra för henne i kärleksväg. det får mig att sakna conny lite granna. får väl ta o söka upp min lille conny igen ;)

Hur söta är dom inte?!

ANNA <3 BARNEY :***

P.S ni kan skicka in bidrag till tävlingen fram tills klockan 17:00 IDAG.

Detta med klubbar, ;)


ny design, halvt ;)

haha nu bytte jag design igen, mestadels är de färgen jag ändrat, blev så sugen på rosa och sen så får lily alltid mig att bli så sugen att sitta o pilla på en design, så ni får skylla på henne.. hehe 
men jag hoppas ni gillar den! ;)


Dagens Outfit

 

Tekniska problem!

Vi jobbar på att få streamern o funka! 

EDIT: vi får inget att funka o kommer därför köra med JOIN.ME och det betyder att det bara kommer finnas plats för 10 Stycken att kolla då hon inte köpt.  vi ska kolla vidare på detta med livestream ikväll så vi ska kunna live streama i fortsättningen! :( 

LÄNK:  https://join.me/111-490-140

Först till kvarn!

VILL NI HÖRA OSS KLICKA PÅ TELEFONEN OCH LADDA NER JOIN.ME APPEN, NI KOMMER OCKSÅ KUNNA PRATA MED OSS OM NI VILL, ANNARS STÄNG BARA AV ER MICK

Vågar du berätta? ;)

 

Sälja hästar

Anna har ju planer på att sälja några av sina hästar och det har fått mig att fundera. Det kommer komma väldigt många fler hästar till SSO och man kan ha 8 stycken, inte mer. Jag har redan 6 stycken och jag älskar ALLIHOPA hur ska jag någonsin skunna sälja någon av dom? alla passar mig perfekt. Men om det kommer någon som passar mig ännu bättre så kommer jag ju.. lätt vilja sälja någon om jag har fullt stall och jag kommer INTE klara det. 
Jag har redan sålt 3 hästar, Darkbeauty, Springsould och Wildtear. Bara att göra sig av med dom var svårt men dom passade mig tyvärr inte. :/

Usch ja, jag har verkligen blivit fäst i mina dator hästar. :(

Se justine rita LIVE!

Vid ungefär 15:20-15:40 kommer Justine Sounthbell att rita LIVE då väldigt många vill se henne rita. Så för er som är intresserade av hur hon jobbar för att få fram så fina bilder så borde ni kolla.

För att komma till live streamern går ni in HÄÄÄR men för att kolla måste ni göra ett konto på sidan. Inget farligt med det ;)

Ni kommer att kunna ställa frågor till henne under streamen och KANSKE till mig om hon kan ha med mig i skype under streamern, isåfall kommer ni att få höra oss båda prata hehe. HOPPAS VI SES! :D


Frost Rainbows

ååh ni är bara för fina, saknar er allihopa väldigt mycket!

Jag hoppas verkligen inte ni glömt den underbara tid vi haft tillsammans, hoppas på att ni har det bra där ni är nu ♥


GLÖM INTE TÄVLINGEN SOM AVSLUTAS IMON

Ni har väl inte glömt? Klicka HÄR HÄR HÄR eller HÄReller om du vill på bilden nedan!

Fribiljetten till OW kommer antagligen fortfarande lottas ut (DOCK, kan vinnaren få välja att gå med i min lilla mysklubb WR om hen vill, dock har WR inga aktiviteter och inte för många medlemmar då den är för mina närmsta vänner ;) ) och Vinnaren kommer att få se sin bild ritas live om en bra sida hittas, annars så får vinnaren vänta tills bilden är klar! :D
 
SÅ VAR MED DU OCKSÅ NUNUNU!

Snow som föl!

Pelle satt inatt och ritade Snow som föl och Live streamade det, så himla duktig hon ÄR! *w*

Resultatet:
KOPIERING AV BILDEN ANMÄLS TILL POLIS!!!!!

Vi tänkte även på att kanske live streama när hon ritar vinnarbidraget i tävlingen, vad tycker ni om det? vi måste bara hitta en bra sida att göra det på isåfall. :)

Vänner? hästarna? :D


Ridpass på Frosty♥

Jag tog ut Frosty på en ridtur från steves in till hollow woods och sedan tillbaka, hon svarade väldigt bra på mina signaler och skötte sig utmärkt under hela ridturen. Men när jag kom tillbaka märkte jag att hon hade lite ont i hoven så jag smörjde in henne och får hoppas att hon mår bättre imorgon.

Vi skrittade ungefär i 10 minuter innan vi satte igång i trav

När vi sedan började trava så kändes hon lite stel den första minuten, men annars så tog hon helt perfekta steg och rörde sig super fint
När vi kom fram till Hollow woods så satte vi igång i kort galopp och red in i skogen upp mot sommarhuset
När vi kom ner så kände jag att hon skulle behöva springa av sig lite så vi körde full fart tillbaka till stallet

Dagens outfit ~ Orange & white

Såhär ser jag och Nora ut idag, blev ganska nöjd faktiskt! ;)
BTW. snus.. nej jag tänker inte ha stövlar ;)

Vad är Water Roses?

Många har kommit fram till mig och frågat om dom får gå med i WR, hur dom vet att jag äger den har jag ingen aning om. Kanske frågat medlemmar eller läst de på nån blogg? men iallafall.
Water Roses är en klubb jag skapat mest för att slippa inbjudningar och kunna ha lätt för att chatta med mina närmsta vänner, dom som då vill vara med i en klubb som ligger lågt. Alltså så bjuder jag inte heller in vem som helst och jag har inga aktiviteter med klubben. :)

Tänkte att det var bäst att skriva ut det här så att inte folk kommer fram och frågar, då ni vet om att den bara är för mina närmsta vänner ;) 

Sammanfattning: WR är en vänskapsklubb för nära vänner och den har inga aktiviteter. :)

Premiäär!

Anna har aldrig vågat släppa in någon på sitt konto, men idag var det dags.. Jag fick äran att vara den första som loggade in på det. vi tävlade även FPC på varandras konton och jag var 1a fram tills en bil kör på mig haha, förlåt annis :'(

Wiihuuu

Lägga SSO åt sidan?

Jag har börjat fundera på att sluta med SSO. Till hösten börjar jag gymnasiet igen, 1an eftersom att jag hoppade av förra året. Det betyder att jag kommer behöva skaffa nya vänner i klassen och lixom kunna hänga med de folket och inte behöva känna stress att jag måste hem och spela ett online spel o uppdatera en blogg. det hade varit annat om det var högstadiet för där kände man ju redan alla och så. 
Sedan så är jag så himla trött på allt lagg fusk.. nyss när jag tävlade var det en tjej som flög fram, bak, upp och ner hela tiden och var långt före tills hennes häst plötsligt tvärstannar mitt på platt mark. Antingen har hon en väldigt laggig dator, eller väldigt annorlunda internet eller så ja. Jag är så himla trött på detta nu och känner knappt någon andledning att spela längre. vet ni vad som håller mig kvar? det är NI och mina vänner, dock så kan jag fortfarande ha kontakt med vännerna. Men allt jag byggt upp med denna bloggen kommer bara att försvinna. men vad är det för mening att spela om folk ändå fuskar och inte kan köra ärligt spel i tävlingar?.

Jag sitter alldeles för mycket vid datorn och skiter i alla IRL.. det är inte bra, jag måste lägga tid på familj, vänner och djur IRL också och göra saker jag kan tjäna något på och inte sitta och spela ett spel som inte kan ge mig ett piss.

Jag vet inte just nu om jag tänker stanna.. men vi får se.
var i nöd att skriva av mig.

Ridtur runt Steves

Jag vill att Felix ska lära känna omgivningen runt stallet innan jag tar ut han på längre ridturer till andra byar. Han har varit i Äppellunden och Valedale sjön men då har han blivit körd, visst har det funkat bra men jag vill att han ska förstå att Steves är hans hem och liksom, känna sig trygg här.

Så idag så tog jag och red en liten runda runt Steves i skritt med lite längre tyglar men ändå så jag hade kontroll och det gick super. Han blev lite osäker på maskinerna som körde förbi men han förstod att dom inte ville göra honom något elakt så han slappnade snabbt av igen!


Photoshop CS5

Jag har skaffat Photoshop CS5 och har suttit och testat redigera lite i det, funkade hur bra som helst! 
Det är ju lite annorlunda och nya saker som jag hoppas att jag kommer lära mig haha.

Slutresultat:

Dagens fråga.. ;)


Amanda ♥ Redigera

Att sitta och leka runt i Photoshop är något av det bästa o roligaste man kan göra, iallafall enligt mig!
Här under så har jag redigerat man + svans och mitt o mirres hår, jag har även tagit bort en random tjej som sprang i bakgrunden på bilden. Hiss / Diss? :D


Ett sant citat ♥

 

Dagens outfit!

Tillåtelse av Miranda att använda outfiten, besök hennes blogg HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Be honest ;)


Omgjort när man ska skicka brev?

Skulle svara en tjej igår på ett brev så jag skrev och sedan skulle jag skicka det, då så blev ett ord censuerat och denna texten kom upp
så nu går det inte att skicka brev som kommer att bli censuerade för den som tar emot brevet, TOPPEN SSO :D

Stall gyllenbladet

Igår så tog jag och joggade till Stall Gyllenbladet för att både få motion och att kunna fota lite, solen hade precis gått ner och det höll på att bli mörkt så bilderna blev lite sådär men jag blev nöjd.

Claire sa att hon blev jätteglad över att jag ville fota omgivningen och ville gärna ha bilderna sedan och kunna använda till reklam för stallet, självklart ska jag få lite money för det ;)

Bjuder på 4 stycken bilder här

Felix♥

Jag tänkte ta och berätta varför jag valde namnet Felix på denna vackra springare.

När jag började rida för första gången i mitt liv så gick jag i 3an tror jag. Det var min kompis som skulle börja rida i ett stall i närheten och jag lyckades övertala pappa att jag skulle få börja med. Jag lyckades och någon vecka efter så kom jag och min kompis till stallet, där möttes jag av en vacker svart skäck vid namn felix och det var kärlek från första stunden och han var även den första hästen jag fick rida där. Dock så blev han sjuk sista året jag red där och blev aldrig frisk så han fick avlivas, men jag älskar honom fortfarande♥
Tyvärr har jag inga bilder på honom, men denna hästen kommer föralltid påminna mig om just honom♥


I LOVE IT!

åååh tack SSO för att ni fixade detta i vän chatten, nu kan ni spamma på där för jag kommer inte att missa det♥♥♥♥


Information om Foxchaser (Felix)

Foxchaser även kallad Felix är en "liten" hingst av rasten Paint Horse (tovero) på 150 cm i mankhöjd. Han är 6 år gammal och ganska nyligen inriden av en ridskola på jorvik.

Felix är en väldigt busig och lekful häst men han är väldigt lugn vid ridning, han var tänkt att bli en ridskole häst men han trivdes inte alls med alla barn omkring springandes så dom var tvungna att sälja honom. 
I stallet så är han väldigt lugn och försiktig förutom när han får syn på mat, han är en riktig matälskare! ;)
Men att bli borstad och gosad med tycker han väldigt mycket om.

Felix kommer vara en liten "allround" häst och vi kommer inte att sikta in oss på något särskilt inom ridsporten.

Felix och Mirandas häst Cookie som fick springa o busa tillsammans i hagen ;)

 

ge mig *-*

De vackra Amerikanska Paint-hästarna!Den svarta längst till vänster *-*

Tidsinställda..

Jag skulle logga in och fixa lite tidsinställda innan jag åker iväg till runt 17:00 kanske, men då servern är nere så kan jag inte göra det så ni får klara er utan, vi hörs ikväll pusss!


Möt Amanda & Silvershadow!

Mitt konto på VE servern, vet att jag skrivit om det innan men jag lägger iallafall upp en bild ;)

 

Åka ut på havet ?

Något jag länge velat göra är att ta och sätta sig på ett fartyg och bara åka ut och ha det trevligt mitt ute på havet där man inte har något annat att tänka på och ligga och sola ute på deck.. himla mysigt!
Jag är ju i princip hela dagen i stallet och tränar mina hästar och skulle verkligen behöva en paus så detta skulle ju inte vara helt fel, låta ens vänner ta hand om hästarna och sätta sig på en båt i kanske 5 dagar. Alla behöver ledig tid ;)

Vi får se hur det blir med det, pratade iallafall med kapten brus om det och fick kolla på hans fartyg och det skulle vara perfekt för lite ledig tid. han skulle gärna ställa upp så, snart kanske de blir så att jag bara sticker iväg ;)

 

Retstickan Anna!

ANna är en väldigt nära vän till mig o jag älskar henne, men ibland så kan hon vara lite busig och göra saker svårt för mig. Som idag när jag skulle fiska så kom hon och retades och skrämde mina fiskar haha ;)


besökte fiskebyn med sal!

Som jag skrev i förra inlägget så avr jag och Sal i fiskebyn tidigare idag, vi tog och ställde hästarna med tillåtelse i gyllenbladets paddock. Dom såg väldigt lyckliga ut tillsammans så att lämna dom en stund var inga problem.

Sedan gick vi in mot byn och kollade i lite shoppar. Evelyn som har shoppen i centrum av byn var väldigt glad av att se oss och pratade med oss massor och ville att jag skulle testa en tröja hon just fått in, den var helt okej snygg men vet inte riktigt om den passade mig och min stil riktigt.

Hade det iallafall väldigt trevligt!

Denna tröjan var det som jag fick testa :D

Beautiful *w*

Jag och Sal var i fiskebyn tidigare idag och kollade lite, hade även med mig min kamera så tog 2 stycken bilder från fyren, himla fin utsikt därifrån!

Skulle lätt kunna bo där om det inte var så långt ifrån allt

Hur blir det under Semestern

Alla föräldrar och vuxna har ju semester under sommaren och det måste ju dom som jobbar med SSO också ha, frågan är om det kommer kunna uppdateras då? Kanske har dom det tidsinställt ;)
Nejmen, dom kanske inte har semester samtidigt, eller har tagit in andra som uppdaterar under deras semester som vet hur man ska göra eller så? Ingen aning. Vad tror ni?

Byta frisyrer!

Jag är en person som inte klarar att ha samma frisyr allt för länge och har kommit på att jag inte vill ha mitt röda tillbaka. Så idag så sprang jag runt och kollade på frisyrer i SGB och GÅD och dessa funderar jag på tills jag ska byta nästa gång. När det blir vet ingen ;)

Vilken tycker ni är finast?
 Längst ner är mitt nuvarande ;)

Vilket är ditt..

Jag har själv ingen favorit, jag gillar det mesta!

Hoppning i GÅD paddock

Idag tog jag och skrittade Goliat till GÅD där jag skulle bli tränad av en vän till Steve. Vi kollade bara mest på hur Goliat rör sig och testade även att hoppa en liten bana vilket gick väldigt bra för att vara första gången! :D

Han behöver dock bygga upp sina muskler på bakbenen men det kommer! ;)


Honey ~ im home!

Nu har jag och steve jobbat hela morgonen, jag o mina hästar har flyttat hem igen.
Så alla sadlar träns osv skulle köras till Steves även mina kläder så hela transporten var full, hehe :$

This is my home

Glöm inte vara med i tävlingen som avslutas den 15 juli HÄÄÄÄÄÄR

Vad döljer sig i väggen?

Valedale har väldigt mystiska väggar, man kan bland annat hitta det här

Växer det kanske hästar i vandrarhemmet? :O

Flyga över fälten

Något som jag älskar att göra är att galoppera i full fart på de öppna fälten, att känna vinden i håret och bara lixom känna sig fri är något av det bästa jag vet. 

Ååååh vad härligt jag mår! :D

Till Ocean Warriors

"Hej alla OW:are.

Jag vill börja med att säga förlåt för alla misstagen jag gjorde, men alla gör misstag.. det är så man lär sig.

Jag lämnade på helt fel sätt och det är jag medveten om, men det var en jobbig dag för mig och just då.. jag vet faktiskt inte vad som hände och allt gick så snabbt. Planen var inte att jag skulle lämna just då utan jag ville kämpa mig igenom och inte svika er även om det inte kändes rätt. Jag är en människa som skiter i mig själv och bryr mig om andra och det får mig att bli himla deprimerad. Har även gått hos psykolog för min depression IRL och där sa psykologen att jag måste sluta bry mig om andra, men jag kan inte. i detta läget så fick jag panik och gjorde vad som var bäst för MIG vilket inte händer ofta. Men allt blir kaos.. folk börjar ogilla MIG för att jag lämnade ER.. men ska jag vara med och må dåligt själv? man måste tänka ett steg längre. ja jag gjorde det helt fel och kunde iallafall väntat tills söndag och avslutat på ett bättre sätt, men det tänkte jag inte på DÅ. DON'T BLAME ME för ALLA gör misstag. Men ger det er en andledning att hata mig? för att jag vill må bra.

Jag vill att ni ska veta att jag älskar er otroligt mycket och ni är himla underbara, men det blev för mycket och jag kan inte sätta punkt på varför jag inte trivdes.

Kram.. Amanda. "


sommar o sol hoppa i en pool

Nu är det ju sommar och det är inte alltid man vill sätta sig vid en dator även om man samtidigt vill t.ex. blogga.

Jag kommer inte att prioritera SSO och bloggandet nu till sommaren men jag hoppas att ni kommer stanna här och läsa min blogg ändå. för jag kommer ju tillbaka! 
Vissa dagar kommer bloggen ligga still och vissa kommer den "spammas" med inlägg så ni får ta och hålla utkik ;)

Nu ska jag tvinga min kompis att komma hem så vi kan gå ner på campingen jag bor bredvid IRL o träffa andreas wijk.. HEHE... vi hörs snart!


Dålig uppdatering under dagen!

Tjoohej, i skrivandes stund så sitter jag och väntar på att mammas hund kommer hit då jag ska passa honom några dagar. 

Idag så har det hänt massor.. jag är inte längre ägare av OW, inte just nu iallafall. Jag har inte riktigt känt mig hemma, varken haft lust och chatta och umgås med medlemmar. Inte samma känsla som jag haft i mina andra klubbar. Jag kände att det är för många medlemmar som är för olik mig så jag valde idag att lämna och se hur jag verkligen vill göra med OW, lämna föralltid eller stanna kvar.  Under tiden är jag med i Field Eagles med lite äldre medlemmar som jag tror jag kommer trivas i! Om jag kommer stanna det vet jag inte ännu då de beror på hur de blir med OW o om jag trivs!

Kommer inte spela mer idag har jag bestämt så.. om jag inte får något ryck o spelar ändå så hörs vi imorgon!

Slänger in en bild så inlägget inte blir för tråkigt

När man skapar nytt konto.

Idag när jag och några vänner fick en av mina bra internet killkompisar att testa SSO så upptäckte vi något konstigt.. vi kunde inte se honom när vi var på samma ställe.

Så vi testar att göra nya konton och då syns han, varför är det såhär? det är ju typ en helt annan server där bara nya spelare var och man såg inga i t.ex level 14. Är den servern vi spelar på full eller vadå? hum.... vad tror ni?

upptäckte också en rolig sak när jag höll på med mitt nya konto, denna filten syntes på hästen, finns den ens i spelet? den var snygg ;)
Dock var de startfilten på hästen sedan när jag kom in i spelet.


Nytt är bra men gammalt bäst.. eller?

Så nu är den tillbaka, fast lite bättre!
Denna kommer nog stanna under sommaren och den andra kommer komma när de börjar bli kyligt ute för att den "passar" lite mer då.. eller vad tycker ni ;)


Sommaroutfit!


Håller på att fixa till den förra lila designen för att lägga in den här igen.. så bloggen kommer lösenordsskyddas när den är redo att läggas in.

HAHA FAAAIL!

 
Denna bilden skickade SALLY (klicka) på skype och jag kan inte sluta skratta, lixom vad hände? HAHA!
En frieser utan man och svans och en ryttare utan kropp och vattnet är borta samt husen.. HELT OREDIGERAD! XD


Försök att redigera längre hår

Detta är ju en tränd bland engelska spelare har jag märkt, även lily har gjort det och jag kunde inte låta bli att göra ett försök själv.

Håret blev LITE för rakt, men godkänt för att vara första gången ;)
Och med lugg ser de ut såhär:
 

Clown nico <3

Minns ni när jag la ut detta? Vi bytte smink på varandra.. jag tror aldrig jag tyckt nico var så söt innan, visst borde hon ha detta smink ;) <3

 

- 282 Star coins.

Så mycket star coins brukar jag inte slösa på 1 vecka, men nu gjorde jag det på 1 dag.
Den rosa, blå och svarta jackan gick loss på den summan, 282 star coins för 3 saker, lite för mycket men ja snygga är dom *w*

Dock har jag den blå kvar att lyckas matcha men det går inte så bra.. tips? 
Förlåt att jackorna har synts på hela 3 inlägg idag..

Min outfit med den rosa.. svarta har ni redan sett ;)
Försök att matcha den blå :3

beslutsångest gad.

Jag är totalt FÖRÄLSKAD i de nya Baseball jackorna, så himla SNYGGA.
Jag skulle vilja köpa allihopa men.. jag tror den blå och rosa kanske är lite svåra att matcha? Har ni köpt den och försökt? finns det saker med samma nyanser?..

Annars så skulle jag gärna köpa nån av dom. Den röda är nog lättast att matcha MEN jag tycker att jag har så mycket rött så skulle vilja ha någon av dom andra.. gad.

Om jag köper en till vilken tycker ni jag ska köpa? 
Har ni förslag på hur man kan matcha blå o rosa?

 

Dagens look

Idag när det kom nya kläder så införskaffade jag mig denna ursnygga jackan.. helt klart värd pengarna. Nästa köp blir den röda eller blå. Köpte ni någon? :D
Funderar på att börja jaga personer som har snygga outfits och fota o lägga upp här.. vad tycker ni? :D

Northblaze the winner

Idag så var jag på ett test med Nora där dom kollade igenom henne så inget var fel och se hur mycket muskler hon fått och så. Allt var okej och jag fick beskedet att det var okej att börja tävla henne nu så direkt efter så tog jag och anmälde oss till ett championat där hon sprang in ett guld!

Noras fina guld som hon stolt visar upp ;)
SKÖNT att allt lagg är borta nu, TACK SSO! :D

Jag finns på facebook!

 

Hyperventilerar!

Är det bara jag som sitter och typ hyperventilerar här framför datorn? SSO gör uppdateringen så spännande när dom inte lägger upp den runt 12 på nyheterna vilket dom brukar.. JAG ÄR SÅ HIMLA NYFIKEN! 

Minns när dessa skönheter kom *-*
 

Tar paus från bloggen!

Jag har spytt ett antal gånger och sådant idag så jag tänker inte sitta framför datorn för det blir jag inte bättre av. Återkommer imorgon.. och om ni vill nå mig så finns jag på KIK och heter Amandalightfield där ;)

Uteritt barbacka

Jag tog in lilla giliat från hagen runt 08:00 och tvättade av honom, han måste rullat sig rejält i lera under regnet inatt. När han var ren nog så satte jag på honom ett träns, skippade dock sadeln då jag inte ville ha den på när han var blöt. 

Han kändes väldigt lugn när vi red ner mot stranden, där man kunde höra fåglarna och vattnet. Väldigt mysigt!
Vi började med långa tyglar innan jag började korta upp dom och sätta igång i trav
När vi kom fram till stockarna som finns längre fram vid stranden så testade jag att hoppa honom en gång vilket han klarade super så det känns skönt att han inte längre är rädd för dom vilket han var när han kom till mig!
Efter det red vi upp mot sommarhuset och när vi kom ner på vägen mot stallet så körde vi i full fart en bra bit innan jag skrittade av honom.

Spioneri

Amanda världens bästa spion? eller? ;)
Hon såg mig inte alls.. hosthost


Bussnus!

Jag och Snus har ett vad, vi ska dygna och får inte sova förens TIDIGAST 18:00 idag. OM någon somnar innan det så ska den klenfisen ge den andra 500 Star coins.. ett bra sätt att få en o inte vilja somna ;)

Så inatt så har vi levlat och fiskat, tjäna lite pengar är alltid bra! 

Vi har ju även såklart haft det lite småkul! :D

Face of lucy

När hon insér att jag är bättre än henne och att hon nu inte längre har några bra hästskor då jag snott alla! :D

är hon inte helt bedårande <3
 

Vad heter du på KIK?

är en fråga jag får jämnt och det har blivit ganska jobbigt. Jag har inte velat ge ut den då det varit mitt IRL namn i namnet men nu har jag gjort en till för er skull. Så vill ni ha kontakt med mig eller kanske bara fråga något så kan ni ta och skriva till Amandalightfield på KIK Messenger.
 

1 level to go! :D

 
 

Ni glömmer väl inte tävlingen?

Klicka på bilden eller HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till inlägget

Galeeen!

Jag fick något ryck inatt och började göra om designen lite smått.. och det slutade med att siri fick mig att byta till denna röda.. får se om jag byter tillbaka eller inte.

Det är ju ni som läser bloggen och ni som väljer.. så.. ska denna få stanna? :D

Förra:Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas