Let's stay up all night

Missa inte premiären av www.julradio.se klockan 00:00 inatt, wooop! :D

Enformigt väder

Detta inlägg skriver jag pågrund av Felicia Darkfall ( Calle ) som sa att detta är vad jag borde blogga om.
Vädret på SSO har under de 2 åren dom funnits för det mesta varit sommar, inget fel i vädret utan perfekt sommar, den enda gången det ändrats har varit de två senaste vintrarna då det har varit snö (och kommer snö) vilket är väldigt härligt eftersom att det annars bara är likadant, det hade ju varit kul med regn, åska och lite andra saker ibland, även om det inte behövde vara så ofta eller hela dagar.

Men jag tror att vädret är väldigt enformigt för att SSO teamet lägger all energi på alla uppdateringar som ska komma varje onsdag, dom hinner inte att fokusera på bara vädret. Men vem vet om Teamet faktiskt håller på att jobba med det? det hade varit väldigt skoj. Snön duger tills dess att dom hinner med att jobba på resten, det går ju inte över en natt som man kan tro. Jag tror absolut det dyker upp i framtiden då dom lyckats i FGC.

Jag hoppas ju även på att det ska komma att bli så det ändras alla fyra årstider precis som IRL, att träden tappar löv och ändrar färg, att blommorna försvinner och växer upp på våren igen - så himla fränt. Ingenting är omöjligt, Teamet utvecklas och spelet utvecklas hela tiden och det blir bara bättre och bättre och jag tycker vi ska klaga mindre och berömma mer. Det kan vara väldigt svårt att koda en design - tänk då ett helt spel, mja det är nog väldigt svårt!

Vad tycker ni? vilket väder vill ni helst ha ? ^w^

Dubbletter av tomten

I onsdags när juluppdragen kom till jorvik så kom även något nytt vilket var att man genom att göra uppdrag fick Julfragment och Julönskningar. Fragmenten kunde man göra om till julönskning om man hade tre stycken, verkligen en superbra idé. Dock så finns det en nackdel.

Jag känner att en julönskning ska ge en ungefär vad man då önskar sig, trots att man inte får önska på riktigt. Men jag tror inte att många önskar sig att få flera saker av samma grej, därför tycker jag att just att man kan få dubbletter av saker är en väldigt dålig idé. Men det kanske var svårt att förhindra just detta inte vet jag, men jag hoppas att dom fixar det till nästa vecka. Jag fick själv dublett av det svarta tränset med vita detaljer samt av den vita dressyrsadeln med röda detaljer och jag blev väldigt besviken, jag hoppas ju på att få några av de fina sakerna jag sett andra bära. Håller tummarna för att vi kommer få allt på julafton :D

Vad tycker ni annars om uppdragen och julönskningarna?

Water Roses väntlista

kopierat från klubbens blogg

"Det har förekommit väldigt mycket fusk i brev där folk ska göra ett gott intryck vilket vi tycker är väldigt tråkigt tyvärr, därav kan vi varken har kvar detta sättet att skicka brev eller väntlistan då vi inte vet vilka på listan som faktiskt är sådana som dom fått oss att tro i sina brev, så därför raderas nu listan.

För att komma med i klubben så kommer det vara först till kvarn när det finns plats, dock kanske det kommer bli så att jag har hört om dig tidigare eller inte får en "bra" känsla och nekar din förfrågan. Vi gör det inte för att vara elaka utan för att alla i klubben ska trivas. Finns det plats i klubben så står det längst upp i menyn!"

Jag hoppas ni förstår oss och vi gör det för allas bästa, men du har fortfarande självklart chans att gå med i Water Roses. hoppas vi ses snart ;)
 

Det bästa med att blogga

Jag tänkte ta och skriva ut vad jag tycker är bäst med att blogga om Star Stable, det är ju trots allt lite annorlunda jämfört med vad de flesta gör.

Eftersom att detta är ett onlinespel så får man bra kommentarer från folk online när man träffas, det är inget som är möjligt när man har en blogg om sitt liv i verkligheten. Då är det 90% på kommentarer och kanske 10% om man råkar att träffa på någon i verkligheten. Men jag tycker det är så bra att man kan träffas och prata live med dom som faktiskt tycker om det man gör och det känns som att man är närmare varandra när man bloggar om SSO.

Sedan tycker jag verkligen om att Redigera och fota fina bilder, men vad skulle de ha för andledning om man inte kan få visa upp dom också? man får ju även så fin respons av er :')

Man kan även känna sig tacksam och hjälpa folk genom att visa upp saker på bloggen, som nya kläder eller ett speciellt uppdrag som folk behöver hjälp med. Dock är det ypperst sällan då man inte vill spoila. Men det finns ju stjärnkartor och allt sådant vilket också tillhör detta med att man kan hjälpa folk

Det finns säkert så himla mycket mer men inget jag kan komma på såhär på rak arm, men ni som bloggar kan ju lägga till lite i kommentarerna om ni tycker något borde ingå här!
Gillar ni dessa inläggen jag skriver? försöker göra lite längre för er skull då jag varit så dålig de senaste ;)

En vinteroutfit ♥


Under veckorna som det kommer att vara vinter på Star Stable så kommer det vara mycker varma kläder när man är ute och rider, någon av dessa kommer att vara denna outfiten ovanför, dom blåa färgerna matchar inte helt men jag tycker ändå att det smälter ihop med varandra på ett bra sätt.

Vinter eller Sommar?

Jag har fått frågan om vilken årstid jag gillar bäst av Vinter och Sommar och det är en väldigt bra fråga, jag har faktiskt ingen aning om vilken som jag gillar mest, får göra lite positivt och negativt, IRL och på SSO.

Sommaren
IRL:
Det är för det mesta varmt och man kan gå i lite kläder och svettas och bara njuta av livet, man är också ledig från skolan och får mer tid till kompisar, intressen och Star Stable. Man kan även bada i havet vilket jag tycker är superskönt trots att det är lite läskigt. Man får även massor av glass och god grillad mat som man kan äta utomhus mums. Det negativa är nog dock bara att vi har ganska korta sommrar och det regnar en stor del av dom

Star Stable: 
Det är väldigt grönt och fint och det finns även vackra blommor i skördebygden som man kan njuta av, det finns fina stränder och man kan klä sig i alla möjliga kläder. Det är en vacker natur att ta bilder i också. Det negativa är väl att den varar så himla länge, det ända som bryter av är vintern, skulle vilja ha höst och vår med!

Vintern
IRL:
Det är mysigt och man får lyssna på julmusik, dricka glögg och äta pepparkakor. Man bakar också pepparkakor väldigt ofta vilket är både kul och gott, man äter ju upp degen. Snön ligger väldigt fint på marken och glittrar när den nyss fallit ner och alla hus lyser upp med sina vackra belysningar. Jag fyller även år och det är Julafton! 
Det negativa skulle vara allt slask som blir och att det är så himla kallt!

Star Stable:
Det är väldigt mysigt med snön som faller ner under vinterns gång och byter ut den vanliga miljön i spelet. Vi får även juluppdrag och fina gåvor av tomten, och till julafton får vi en stor suprise överraskning! 
Det negativa skulle vara att snön var väldigt tunn och tråkig förra året då gräset stack igenom samt att det var ganska dimmigt men ändå fint, men hoppas på bättre detta år.Ridpass

Jag och Anna rider just nu ett pass i paddocken med Santos och Storm, hon rider med som ett stöd för Santos. Han och Storm har gått i hagen med varandra de två senaste dagarna så dom lärt känna varandra så det var en trygghet för Santos under vårat första pass att ha någon som visar honom, kändes bra men han var lite bestämd. Lyckades få kontrollen och "vinna" över honom iallafall.

Och jag vill bara tillägna ett tack till mina underbara vänner som alltid varit där för mig♥

Fotografera hästarna

Något smart jag kom på genom Esmeralda var att fota massa bilder på hästar medans man faktiskt har tiden och orken. För då har man bilder flera inlägg framåt och man slipper att springa akut iväg för att skaffa bilder till sina inlägg hela tiden, det är ju helt super bra ju!

Jag tänkte också ta att skriva med här att jag antagligen kommer att stoppa kön till WR då det är så många som är bra på att spela teater, tillexempel att vissa som har varit "fangirls" och lite smått jobbiga skriver väldigt mogna brev och låter som en helt annan människa, samtidigt vet vi då hur den varit mot oss och att personen kanske inte kommer vara så i klubben. Vi släpper ju faktiskt inte in fans :)
Så stoppar vi kön så blir det så att jag släpper in de som jag vet om är snälla eller de som jag vill släppa in helt enkelt, vi får se. Ska prata med mina medlemmar om detta nästa vecka.
Åh snart är det dags för julfirande i klubben, IIIIH!! :D

Hur får man en bra klubb?

Jag fick en fråga i en kommentar att skriva om hur man får en bra klubb, men är det verkligen något som finns. Kan man verkligen kalla en klubb dålig? det tycker jag absolut inte då det ligger i folks smak. Hur du än gör din klubb kommer det alltid finnas haterz och likerz då det är skillnad på folks smaker. 

Jag skulle bara ge rådet att man ska göra sin klubb efter hur man själv skulle vilja att klubben man var med i ser ut, vill du vara med i en klubb med många aktiviteter så ha det, alltså gå utifrån ditt eget perspektiv och hjärta!
Man ska aldrig göra en klubb utifrån hur andra vill ha din klubb, man måste själv trivas med den och verkligen stå upp för sig själv och vara beredd på att folk kanske lämnar för att det inte var en klubb för dom, men man får också vara redo för att många kommer stanna och kanske vara dina bästa vänner hela ditt SSO liv, ta vara på dom

Listen to your heart♥
 

Ny outfit - Shine like a star

Fick denna ursnygga jackan av Tomten idag så bestämde mig för att sätta ihop en snygg outfit till den, är väldigt nöjd och tycker allt matchar så bra! ^w^

level 15 yey

Äntligen så nådde collin upp till level 15, mycket tack vare att Anna hjälpte mig att levla lite mer än hälften då hon var ledig idag, så det känns helt underbart. Bara 3 kvar då, heja mig!

Vi inledde det med att delta i championatet som ägde rum precis när han gått upp i level och vi slutade som 2a, kändes helt okej eftersom att han är ny ute på banorna. Vi gjordse några få failar så det känns bra :')

Tråkig dag

Nu är det dedär tre dagarna igen där jag jobbar och inte hinner med bloggen och spelet förens det är dags att sova igen, lyckades levla och imorgon eller efter kanske 1-5 lopp på onsdag så blir Collin level 15, feels great! 

Men vi hörs imorgon om jag hinner annars vet ni varför, har dock en sak jag så gärna vill skriva om men vi får se hur det blir. Nattinatti!
Sam winchester <3

Om SSO lade ner skulle jag..

Detta inlägg är önskat av Claudia Winternight som bloggar HÄR

Om Star stable online lade ner så skulle jag få ren panik, jag skulle bli helt chockad och förkrossad då jag har så många vänner här, det är som ett extra liv som jag har hittat, eller kanske ett dubbelliv som hannah montana hade, haha!

Under min tid på Star Stable har jag träffat både bra och dåliga personer och jag har haft både upp och ner gångar, precis som i verkliga livet. Det finns även många som ristat in sitt namn i mitt hjärta som jag inte skulle vilja leva utan, så att förlora dom för att spelet läggs ner skulle vara väldigt dåligt, men jag tror samtidigt att jag skulle ta tag i mitt liv mer och träffa många nya bra personer i verkligheten. Jag hoppas dock att jag skulle hinna hitta andra sätt att ha kontakt med mina vänner innan det då läggs ner. 

Jag tror att det första jag skulle göra när spelet läggs ner är att försöka hitta vännerna på facebook då det säkert skrivs massor på Star Stables facebook sida, jag skulle söka efter dom och försöka bibehålla kontakten och känslan, men jag tror inte det blir helt detsamma o prata utanför spelet.

Efter någon månad tror jag att jag skulle ha släppt det ganska mycket och försökt gå vidare och ta tag i mina riktiga vänner i verkliga livet, jag tror att en tygnd faktiskt skulle lyfta ifrån mina axlar då jag har så himla stora krav på mig själv angående spelandet och bloggen. Så det är väl både positivt och negativt från min sida.

Det värsta skulle nog vara att tänka på hur mycket man spenderat på spelet och att det bara försvinner..

Jag hoppas dock inte dom lägger ner spelet på VÄLDIGT länge :')

Dessa hästar vill jag ha

Under gårdagenskväll så ville Anna att vi skulle rida runt och kolla på de hästar som är tillsalu runtom på jorvik, dock så hann vi inte med det så vi tog det idag istället. Vi tog oss från ställe till ställe och gosade med hästarna medans deras ägare fick berätta lite om dom, några föll mig i smaken och kanske hamnar hos mig i framtiden, här kommer lite bilder och andledningar till varför just dom ;)

Wilda min gamla springare var tillsalu och stod i ett stort vackert försäljningsstall, hon är en häst jag klickade väldigt bra med och saknar och därför tror jag att hon kommer hamna i mitt stall i framtiden när hästön kommer, om det tar en månad eller tre år dock, det har jag ingen aning om.

Detta var en häst med en helt underbar bakgrund och ett väldigt vackert utseende, har fått upp ögonen väldigt bra för den på senaste tiden när jag sett den runtom på jorvik. Men jag tror att hans vackra fläckar och fina ögon kommer att charma mig till att köpa honom i framtiden när plånboken går med på det!

Dadde, min förra häst var även han tillsalu, jag saknar denna hästen enormt och han sprang in många guld för mig. Dock är han inte i samma tävlingsskick nu och han kändes inte alls lika glad som när han stod i mitt stall, honom kommer jag ta hem i framtiden. Alltid älskat hur han ser ut och hans personlighet♥

Min alldeles egna Spirit i hög person, honom bytte jag faktiskt mot goliat då Marley erbjöd sig. Jag trodde inte vi passade ihop men det finns ändå en saknad.. detta är ett stort KANSKE, men kanske om några år så finns han i mitt stall, vi får se helt enkelt. Jag tycker om hans fina bruna färg på manen och hur vackert den lägger sig mot hans kropp, även hur han gör sig på bilder och på tävlingsbanan♥

Denna är väldigt osäker och är nog den med minst chans att hamna i mitt stall, denna hästen är ponnyn jag köper om jag tänker inhandla en ponny till mitt stall som det ser ut. Jag tycker verkligen om att den ser ut som en haflinger, dock gillar jag inte strecken vid benen och jag hatar sega hästar på SSO, så minst troligt. Men hen hade verkligen en fin historia bakom sig som berörde mig väldigt mycket.

Fransken som jag kallar honom är verkligen en häst med glimten i ögat, han har en otroligt fin färg och en fin bläs och jag älskar hur perfekt han glänser. Dock tror jag inte att denna hästen skulle passa mig något bra trots hur underbar han kändes att träffa, men vem vet hur framtiden artar sig!
Denna hästen, hur kan man börja. Jag älskar dessa färgerna men samtidigt har jag redan en liknande och därav så kommer jag inte köpa den på ett bra tag, men när hästön kommer så vet man aldrig hur det kan sluta.. ingen gräns = inget slut på hästshoppandet. *blinkblink*

let's go Red and Black

Jag tog ut Santos i paddocken för att fota en vacker outfit jag köpte till honom samt för att känna lite på honom, han kändes lite spänd i början som vilka hästar som helst men han valde att lita på mig och lugnade sig. Dock tror jag att jag kommer ha mycket att jobba med när han känner till stället och inte är så blyg, han är väldigt annorlunda från de andra hästarna.

Jag måste bara tillägga hur sööt han var i rött ♥

Välkommen hem Santos!

Idag hämtade jag hem min nya hingst Spacestone översatt till Rymdsten, han kallas dock för det mesta för Santos. Direkt när vi kom hem släppte jag honom i hagen med en av stallets hästar, dom accepterade varandra direkt trots att den förra ägaren berättade att han är välkdigt bossig av sig, han vill vara ledare. Så vi får hoppas det funkar och att han håller igen.

Tänkte ta att försöka rida ut runt omgivningen ikväll eller imon men först så ska han få vänja sig vid hagen och stallet. Kommer även att skriva lite mer info om honom när jag lärt känna honom lite mer.

woops i did it again


Summer is behind us now

På något sätt måste man behålla sommarkänslan under dessa mörka dagar :')

Black n yellow

Att göra outfits på star stable är ett stort intresse för mig, dock så blir jag lätt fast vid en outfit som jag använder oavbrutet i 1-2 veckor, det är en av mina negativa sidor.Eftersom att denna bloggen drivs och har väldigt många läsare så är det säkert många som blir trötta av att jag har samma outfit på typ alla bilder. Jag glömmer även bort gamla outfits väldigt lätt så för att minnas så måste jag kolla bak i mitt arkiv, jag ska nog inte arbeta med något där man behöver ett bra minne.

Men denna outfiten som ni fick se i tidigare inlägg skapade jag igår och sedan dess har jag bara fått positiv feedback för mitt hårbyte, så känslan av att jag vill byta tillbaka tonar mer och mer bort. Svart är ju faktiskt rätt snyggt och många brukar vilja ha mörkare hårfärger under vintern! 
Eftersom att jag hjälpte Anna med att skaffa photoshop idag så blev jag också sugen på att sitta och pilla lite eftersom hon gjorde det, såhär blev bilden. Bortsett från att jag ser död ut så gillar jag den!^w^

Sommaren är kort

Sommaren är kort är så sant som det är skrivet, det känns alltid som att vintern är så seg medans sommaren försvinner så himla snabbt. Jag minns inte ens vad jag gjorde denna sommaren förutom att jag levde livet min sista sommar innan det var dags för att hoppa in till skolan igen :')

Men idag när jag levlat klart Collin som dessutom är halva level 13 så bestämde jag mig för att ta en ridtur vid stranden, jag känner på mig att snön snart landar på jorvik och då är det försent att bada, så passa på får man ju göra. Jag har dessutom blivit helt kär i denna outfiten då den passar sjukt bra till mitt svarta hår, hade velat ha en likadan i röd tills i jul men det finns inte grejer till det, tyvärr. 

Jag har börjat planera julen för Water Roses med, ska finslipa det och sedan ska information börja skrivas för att publiceras, much job but so worth it :D

Dagens outfit

Fick slänga ihop en outfit som passar mitt nya hår, tror jag haft ungefär denna innan men lägger upp den ändå.
Vad tycker ni? ^w^
HAHA facet blir hemskt på bild ju...

INFORMATION TILL WR: viktig info uppe på klubbens blogg.

I did it - olycka..

Jag har sån himla panik - pratade med anna och kollade på det svarta håret igen, det kändes konstigt men jag ville testa. Tänkte inombords att jag skiter i det men så råkar jag trycka på köp, det resulterade till att jag behöll det och bytte smink 2 gånger, det sminket jag skulle haft fick mig att se hemsk ut och se ut som snus (HAHA) så jag bytte till det Lily R har och det kändes bättre. Nu har även jag och Anna en challenge om vem som byter tillbaka först - men man vinner bara äran.. (JAG VILL HA MITT GAMLA ;__;)

Så gör som jag och fösök vänja er.. ._.
 

Spontana aktiviteter♥

Något av det bästa jag vet är att ha spontana aktiviteter med klubben som att bara rida och ha en picknic tillsammans - det gör otroligt mycket för gemenskapen. 

Jag bestämde mig idag för att göra detta då jag hade tråkigt när jag levlat klart, det var många som villefölja med så vi red tillsammans till en brygga nära mr spike, vi hade väldigt roligt och bestämde oss för att vi ska vara med och visa upp kadrilj på RD's julshow. Med detta bestämt så ska vi nu även ha en spontan kadriljträning :)

Dagens fråga

Det kan vara en SSO blogg eller en riktig blogg (IRL)

höst/vinter remake?

Nu när kylan börjar dra in och snön snart kommer så känns det lite ljust att springa runt med vitt hår, så jag har funderat på att byta hår och smink tills våren - tycker att det skulle passa bättre till årstiderna men jag vet inte hur det blir till min personlighet, men SC är till för att slösas ellerhur.. så vad tycker ni? :D
Ska jag? :D

Jorvikstallets Championat


Good horsie

Video kommer strax!

Angående WR

Hejsan, jag har idag förlorat en väldigt bra medlem i water roses mycket pågrund av att hon tröttnade - vad tröttnade hon på då?
Hon tröttnade på att alla kommer fram till henne och alla andra medlemmar och börja fjäska för att dom ska få komma med i WR, detta verkar mest vara för att Jag, Lily, Lucy och Alicia är med i klubben. Detta är inget medlemmarna valt och dom tycker det är väldigt tråkigt med massa tjat och hat på sig för att man inte kan göra så mycket åt det.. här har ni lite från hennes brev till mig:
Personen som skickade brevet menar inte att Lily, Lucy och Alicia gjort fel utan hon menar på att folk vill fjäska sig in för att det finns "kändisar"

Ska det verkligen vara såhär? ska medlemmarna utsättas för tjat och gnäll när vi tydligt sagt att man för att komma med i WR ska göra ett gott intryck genom att skicka brev till LILY RAINSTORM, det är helt sjukt. Jag är faktiskt för första gången förbannad, jag förlorar mina bästa medlemmar för att dom tröttnar på ständigt tjat. Nästan så att jag tar bort kön och allt och bara släpper in dom jag känner för. Och om du är ett "fan" så kommer du aldrig med i klubben då vi vill ha en lugn klubb utan fans, och det funkar super. Så snälla allt jag ber er om är att lämna medlemmarna i fred - dom har inget och göra med om ni kan bli medlem i WR eller inte, det är JAG, LUCY OCH LILY som har hand om den biten - kom till oss istället. 

Det verkar inte funka så bra med systemet vi har heller då folk är så smarta och skriver som att dom är någon annan fast dom bakom sitt skal är jobbiga fans som kommer tjata loss på oss. så hur vi ska lösa detta har vi ingen jävla aning om :D

Självklart ska jag, Lily, Lucy och Alicia kunna vara i en klubb utan att folk ska sabba för medlemmarna. Om det inte slutar kommer de resultera till att vi stoppar allt med WR, kön och din chans att komma med, vi stänger då klubben så bara de vi vill ha in kommer in och de som är i klubben får stanna. 

Once one of us in WR - Always a member of WR family♥

Tack för er som kommer ta till er av detta - det betyder mycket om ni verkligen kan ställa upp och förstå medlemmarna. Kram !

UR EN MEDLEMS VINKEL - från jstardawn.blogg.se

Ett läsvärt inlägg om detta finns också på http://jorvikjokers.blogg.se/

Grisarna i Skördebygden

Grisarna på Jorvik är verkligen hur söta som helst och dom skapar väldigt mycket liv runtom på jorvik. Jag hade dock hoppats på att Grisarna skulle finnas på lite fler ställen där man faktiskt ofta är då jag tycker det är riktigt charmigt att titta på dom. 

Innan skördebygden kom så trodde jag att det skulle vara lika dött som i silverglade men mycket finare natur så jag hade inte så mycket förväntningar på att det skulle komma rörliga djur, men när man fick se videon på djur som rörde sig så blev man väldigt förvånad och glad. 

Det som var mest speciellt var väl grisarna då dom var helt nya i spelet, och dom sprider sannerligen mycket glädje när dom hoppar runt och alltid är glada. Stor hiss till teamet :D

Häst jag saknar

Under de senaste dagarna så har jag suttit och tänkt och kollat tillbaka lite i mitt arkiv, jag har börjat känna saknad efter hästarna jag sålt - Wilda, Dadde, Spirit o Nora.. det är hästar jag saknar väldigt mycket just nu. 


Dadde - Jag tror han var den första hästen jag köpte men jag minns inte riktigt, jag förstår inte heller varför jag sålde honom men jag antar att det var för jag inte ville ha fullt stall. Jag ångrar det då han har en så fin form och hans färg är så vacker.. want him back men orkar inte levla upp honom på nytt ;_;

Wilda - Hon passade i ungefär allt och var helt perfekt för min smak, att göra sig av med henne och byta henne mot Bella var nog de sämsta valet jag gjort. Jag hade sparat både SC och haft kvar en häst som jag faktiskt passade bättre med. Levlingen sätter stopp för att köpa tillbaka henne tyvärr.

Spirit - jag vet inte varför saknaden för honom stannar när jag tycker om goliat så mycket mer.. det är bara att han gjorde sig så bra i blått och på bilder så jag känner längtan.♥
 
Nora - Det är något med färgen som har tilltalat mig väldigt mycket det senaste.. men hon var samtidigt ingen Amanda häst. Men hon var så himla fin och gjorde sig bra på bilder så ändå känner jag saknad. Men jag ogillar manen och hovskägget och kommer antagligen inte köpa tillbaka henne utan får stå ut med att känna lite saknad ;)

Kadrilj med Water Roses

Ungefär 3 gånger har vi nu haft kadrilj i WR, det går ut på att man rider ett dressyrprogram tillsammans på ett led och bredvid varandra. Detta är mer advancerat än att rida ett dressyrprogram helt ensam då det är mycket sammarbete som gäller, det gäller att rida så lika som möjligt och bredvid varandra för att det ska vara så snyggt som möjligt.

Det var verkligen superkul och jag älskar kadrilj efter idag, det var ju även så sjukt snyggt!
Dock var det inte så kul att ungefär hela tiden kom det nya personer som störde och tjatade på oss, men jag har blivit bra på att bara ignorera dom, så det löste sig :D

Jag och Lily Rainstorm var först och ledde leden och anna hjälpte oss genom skype så det såg bra ut, perfect. Kommer helt klart gå på dessa träningar framöver.

BILDER från aktiviteten:

Hästfärg jag vill ha till SSO

Dom flesta färgerna som jag skulle önska ha på SSO finns redan i spelet, jag tror alla vanligaste färger är dom som finns. Men det finns en annan färg som jag verkligen öppnat ögonen för och tycker är superfin som jag mer än gärna skulle vilja ha. Dock vet jag inte vad just den färgen heter men jag lyckades hitta en bild på google
BILD FRÅN GOOGLE! EDIT: Färgen verkar heta Cremello Tobiano :)

Jag tycker verkligen denna färgen är urgullig och sedan att dom också har blå ögon. Dom påminner om Cremellon bara att hästarna är skäckfärgade. Men detta är absolut en önskefärg som jag mer än gärna skulle vilja ha på en kommande häst i spelet. Lämna gärna en kommentar och berätta vilken färg du skulle vilja ha :')

Vinterdesignen är här!

Ooh jag blev supernöjd med den nya designen och eftersom att de flesta rösterna hamnade på att byta idag så har jag nu en ny design WOOOOOP, vad tycker ni om den?

Hittar ni något fel så säg till mig, det är lätt att missa saker ;)

Summer is only a memorie from now on..

Sneakpeak på vinterdesign

Som jag kämpat och är nu äntligen klar med nya vinterdesignen, kommer sakna denna som jag har här nu men den kommer nog tillbaka efter vintern.

Sneakpeak åt er!

Så nu är frågan - när ska jag lägga upp den.. och där får ni vara med och bestämma!


Psst.. jag har nu lagt in nedräkning i menyn ! ;)
 

Levling

Ibland så kommer jag in i sådana perioder där jag bara tar mig i kragen och börjar levla, sådana dagar var det både idag och igår. Jag har även bestämt mig för att levla upp Colin först nu för han har väntat längst, han blir även level 11 idag så det känns bra. Vad är det dom säger, när hästen är i level 11 - 12 så har man levlat hälften.. det tar så himla lång tid >.<

Bara att kämpa sig igenom det - gör de ni med!

Färger jag vill ha på utrustning

För några månader sedan så såg jag på min kompis Justine Southbells Facebook att hon hade ritat olika hästfärger samt lite olika utrustning. Jag tycker verkligen matchningen och vart hon lagt färgerna på utrustningen var väldigt snyggt och jag skulle gärna vilja se detta i spelet i framtiden, tror det skulle uppskattas mycket!

Gärna att jag skulle vilja ha dessa täcken till spelet också och passande benlindor! (och luvan*-*)
Min personliga favorit är den mörkblåa samt den fyr-färgade Vinröda med brunt, blått och vitt. Önskelista *-* 

Vilken är din favorit? 

Varför...

 

I won't give up you

Ibland så måste man bara få ta en stund ensam och fundera lite kring allt, och denna bryggan vid Mr Pike är ett perfekt ställe för just det. Man får en fin utsikt och tankarna bara flödar när man står och tittar ut mot havet - Jag älskar det.

jag tänker ta och öppna upp mig lite här och säga att jag faktiskt haft planer på att lägga ner denna bloggen men jag kan inte och jag tänker inte överge er och allt jag kämpat för. Men ibland känns det som att man inte har tid till att skriva inlägg, umgås med klubben och vänner och samtidigt hinna med sina vänner utanför datorskärmen. Det är väldigt svårt och jag känner att jag hela tiden måste göra val jag inte kan - jag skiter i mina vänner mycket för bloggen och det är inte bra. Trots att jag sagt att jag bloggar på mina villkor så känns det fel att inte uppdatera er och jag vill inte riskera att förlora er som troget följer bloggen.

Det är även så att mina blogg idéer håller på att ta slut, då kan de ta flera timmar för att få ihop ett inlägg. Jag vill inte bara slänga upp ett helt onödigt inlägg om jag faktiskt har tiden till att göra ett bra inlägg som ni kanske uppskattar - så jag lägger ner otroligt mycket tid på denna bloggen. Men jag behöver verkligen er hjälp nu för att kunna fortsätta och uppdatera er - vad vill DU läsa?


Det får bli ett ni bestämmer rubriken och jag hoppas verkligen ni hjälper till nu - för bättre uppdatering.
Det kan vara allt från åsikter om saker till saker ni vill veta om mig.. ALLT!

Vi kör såhär, den som kommenterar flest rubriker (som är BRA) får en fribiljett in till WR som personen kan ge till sig själv eller kanske en nära vän. Vet du ingen som vill ha den så kan du ge någon i vår kö den. Fribiljetten ges ut när vi har plats :)

Under hökens vingar

Under gårdagens kväll så hade vi i Water Roses en liten lekaktivitet som jag och Anna höll i. Vi samlades vid Jorvik stalletsa Arena då det är ett väldigt stort område att vara på och vi skulle köra under hökens vingar, det var väldigt många som deltog trots att det var klockan 21:00 och det var skola dagen efter så tummen upp för det :')

Vi delade upp arenan så att den skulle bli lite mindre då det annars skulle ta väldigt lång tid att köra klart aktiviteten. Britney Moonwood bestämde sig för att vara hök och vi andra ställde upp oss och väntade på en färg, när jag och Anna dock bytte om så blev vi direkt mobbade av Alicia - MEANIE!
Jag slutade som 2a och Alice Goldbridge vann, GRATTIS till dig :DD♥

Ökad trav med Goliat

Inte helt nöjd med denna, men lägger upp den ändå! ^w^

Brev -> Lily Rainstorm

För någon vecka sedan så satt jag och pratade med Lily och några andra på kik om Water Roses då vi kom in på detta med brev, jag berättade hur trött jag var på att få så många varje dag och att jag inte ens orkar läsa dom varje dag längre vilket gör min brevlåda full och att jag får ännu mera jobb när jag ska läsa dom.

Lucy har inte haft ansvaret länge men känner också att hon inte orkar med breven, och då erbjöd sig Lily att hon kan ta emot dom och meddela oss vilka hon tycker låter bra. Och jag vet att lily är bra på det med att avgöra sådant så därför låter jag henne ta över de ansvaret ett tag iallafall så jag kan få vila. 

I första hand brevar ni Lily Rainstorm och är hennes brevlåda full får ni breva mig eller Lucy Westlake.

Gör dig snygg till vintern

Nu är de mörka tiderna på intåg och julpyntet börjar snart åka fram och även kylan. Många blir väldigt deprimerade över kylan och tar och glömmer bort sig själv, men om man gör sig snygg till vintern tror jag att man blir ännu gladare och klarar sig igenom den bättre.

Vad skulle inte passa bättre än att fixa till håret och plocka fram alla fina mössor du köpt och handla in lite nya mysiga kläder till din garderob, det är något som alla behöver tror jag.
Igår var jag ju på Salon belle för att fixa till mittt hår, jag parmanentade det lockigt och det blev supersnyggt och det fick mig att må väldigt bra trots att kylan är påväg och mörkret kommer tidigt. Sedan insåg jag något som var ännu bättre - Jag blev ursnygg i Mössor, så nu kommer dom åka fram och jag är redo för vintern ^w^

En liten sak kan ändra på mycket - tänk på det!

Vinnaren är...

Tävlingen är nu avslutad och jag har dragit en lapp ur skålen och valt en vinnare. Vinnaren vinner som sagt en Fribiljett till Water Roses som hen får ge sig själv eller en vän.


Grattis till dig! släng iväg ett brev till mig till SSO så fixar vi så du eller din vän kan bli med i Water Roses!

Nytt hår ~ you knew it

Idag då kom det ju som sagt nya hår till Skördebygden, Jag var väldigt nyfiken på dom och bad mina vänner att skicka bilder då jag skulle komma hem sent som alltid när jag jobbar. Blev väldigt besviken på dom först men sedan insåg jag hur fint det lockiga är. Så direkt när jag loggade in var det ingen tvekan om att köpa det.

är väldigt nöjd just nu men vi får se om det håller!
Lottar vinnaren av tävlingen imorgon - men alla kommentarer som skrivits på det inlägget under dagen har raderats :)

Alla kommentarer från imorse raderas

Tävlingen är AVSLUTAD och alla kommentarer som kom in på tävlingen imorse raderas då jag vet att sso hade publicerat uppdateringen tidigt imorse (: hörs efter jobbet !

Hiss inlägg

På star stable så finns det väldigt många vackra hästar som man kan köpa och som det går att välja i början av spelet. När jag har sett hur SSO gör alla hästar så har jag förstått hur mycket slit det ligger bakom och hur mycket vi faktiskt har klagat på hästar - så istället tänkte jag ta och lyfta fram en av mina favoriter.

Hästen som får en stor hiss är.... DEN GULDIGA AKHAL-TEKEn. Denna hästen har lagt sig väldigt varmt om mitt hjärta och är en häst jag aldrig vill sälja som jag känner just nu - allt känns himla perfekt!
Jag har själv haft tankarna "varför har hästen inte svart man!!!" men insett hur fult det skulle vara, dom har verkligen gjort det som passa honom och hans kropps färg. Glansen är perfekt och hans rörelser♥ 
Att sälja honom är det sista jag vill, i mina ögon har han allt jag vill ha hos en häst!

Lätt en av de finaste hästarna i spelet, enligt mina åsikter då. Just look at him ^w^

Kadrilj - andra lektionen

Idag var det dags för Water Roses andra lektion i Kadrilj som hölls utav Anna. Eftersom att jag var inloggad och hade tid så anställde Anna mig som fotograf så och följde med under lektionen och fotograferade medlemmarna som fick träna på en början av ett program.

Det var inte så mycket som hände eftersom att dom ska hinna lära sig banan och då kan man inte ta allt på en gång, men dom skötte sig allt exemplariskt!


Här är fem bilder från träningen

Vi alla älskar träd ;)

 

Vilka hästar köper man

Att köpa en ny häst är väldigt spännande, håller ni inte med? Men har ni någonsin tänkt på att ni oftast faktiskt betalar mer än hundra svenska kronor (inte hästarna under femhundra star coins då). Tänk vad mycket pengar det faktiskt blir i längden. Visserligen så sparar vissa ihop SC till hästarna och ni är verkligen smarta, då blir det ju som gratis.

Varje onsdag är det ju uppdatering i spelet som alla vet om, och vissa gånger kommer det nya hästar. Dom flesta köper hästarna direkt utan att ens känna efter om det verkligen är en rätt häst för dom vilket jag tycker är väldigt synd. Efter några veckor säljs då denna hästen och det blir bortslösade pengar, har själv varit så för mig. 

Att köpa en häst direkt såfort den kommer till spelet tycker jag är ett dåligt val, jag tycker man verkligen ska känna efter och planera om det är en häst man vill ha eller om man borde vänta tills det kommer någon annan. Pengarna man slösar bort på en häst man inte vill ha skulle man kunna ha så mycket roligare för, ellerhur? ;)

Så jag tycker att man ska känna efter NOGA innan man köper sig en ny familjemedlem, detta är något jag försöker börja med.  Jag vill inte kasta bort mer svenska kronor än vad jag har pågrund av en häst jag inte vill ha. ^w^

Vad tycker ni och hur brukar ni göra? Köper du direkt eller väntar du och känner efter?

Smeknamn till din häst

Många gånger när jag ska köpa en ny häst och hittar ett väldigt bra namn så är det just vid smeknamnet som det förstörs - man vill ju ha ett lite unikt hästnamn men ändå ett som liknar namnet som tillexempel "Goldeye - Goliat" och jag tror inte jag är ensam om det!

Så jag tänkte ta att tipsa om en hemsida jag brukar ta hjälp av, det finns väldigt många fina hästnamn till både sto och hingstar och den kan vara till väldigt mycket hjälp. Namnen är sorterade i en LÅNG lista beroende på vilken bokstav de börjar på och självklart är de i bokstavs ordning. 

Nu kommer ni aldrig mer ha problem med att hitta ett fint smeknam
Hemsidan heter www.minhastsida.se och här har ni HINGST NAMN och STO NAMN
 
Fick du någon hjälp av denna hemsidan, berätta ^w^

Varför just Snowgaze?

Detta inlägg var önskat utav Nellie Silverbell som bloggar HÄR

När jag började spela Star Stable Online den 22 juli 2012 så trodde jag inte direkt att jag skulle fastna vid spelet. Jag var på den tiden väldigt fäst vid skäckar och valde snabbt att det var de jag skulle ha, jag bläddrade och såg att det fanns en gulskäck och tyckte den var lite annorlunda men ändå fin och då skapade jag Amanda Lightbell. 

När jag sedan fastnat vid SSO så tröttnade jag snabbt på min gula häst och förälskade mig snabbt i alla gråskimmlar som red förbi. Jag tyckte deras steg var så vackra och deras färg var amazing så jag bestämde mig för att börja om - jag skulle ha en sådan häst, en gråskimmel. jag började skapa kontot och valde då ut hennes färg, jag var väldigt glad. 

När jag sedan kom till hennes namn så tog det lite stopp, jag ville ha något fint som faktiskt passade hennes färg och inte något som "lovehope" som var min förra häst. Jag fick fram Snowgaze och nu var hon skapad.

Snowgaze var väldigt planerad efter mycket funderingar och jag ångrar absolut inte henne idag!
Trots hennes tjocka failade man så är hon superfin♥

Ridtur bland blommorna♥

Jag har inte ridit ut med Tellus på väldigt länge, jag har haft fullt upp med att rida den som levlas och de jag hinner innan jag måste logga ut igen. Så idag så bestämde jag mig för att ta med honom över till paddockön och rida lite bland blommorna, han var väldigt intresserad av att lukta på blommorna och det kändes verkligen som att det var full sommar. 

Lätt mitt favorit fotoställe i Skördebygden! :D

Tävling - vinn en fribiljett


Äntligen är det dags för en tävling här på Snowgaze.blogg.se!

Hur deltar man:
Du deltar genom att kommentera detta inlägg och förklara för mig vad DU tror kommer i nästa uppdatering. Om du kanske tror det kommer Arabiska fullblod så skriver du det. 

Kan man få extra poäng:
Genom att dela detta inlägget kommer du kunna få extra lotter ifall du gissar rätt (eller nära) på vad som kommer i nästa uppdatering. 

Du kan dela på instagram och på din blogg och kan sammanlagt ha 3 lappar. Glöm inte kommentera att du gjort detta så jag kan kolla så du inte ljuger. skriv med bloggnamn/instanamn

Hur väljer jag vinnaren om flera gissar rätt:
Jag kommer att lägga alla som gissar rätt eller lika nära i en skål och blunda och välja en lapp. Ju fler lappar du har ju större chans har du att du vinner!

Pris:
Fribiljett till Water Roses till dig eller din vän!

Ni får bara gissa på en sak!

Tävlingen avslutas den 13 november klockan 11:00 LYCKA TILL!

Jorvikstallets Elittävling

I onsdags så kom det ett nytt lopp till Jorvik och jag kan erkänna att det inte var en uppdatering jag hurrade för utan jag hade ingen lust att spela den kvällen ens trots att det varit uppdatering på SSO. 

Nu i efterhand älskar jag loppet och uppdateringen och jag tror att man måste ge allt en chans - inte bara läsa och sedan strunta i det. Speciellt när man kommer nere vid arenan älskar jag på loppet - Hindrerna är så fina och utsikten är så vacker ååh vad jag älskar det♥
Dessa hinder på denna bilden ovan är en stor favorit - jag tänkte direkt på Vinterryttaren som jag och Anna satt och spelade för ganska längesedan nu, där fanns ett lopp där hindrerna stod såhär och höjdes efter varje hopp med en bom och det var så himla roligt! Gillar ni med de nya loppet? :D

Dressyr med Pärlan

Idag så red jag mitt första dressyr pass med Pärlan, hon har mest varit ute på turer sedan hon kom och inte tränats rejält och jag ville testa henne inne på Arenan. Eftersom att vi nyligen flyttade till Jorvik stallet och inte lärt känna hela området ännu så var hon lite nyfiken på omgivningen runtom istället för att koncentrera sig på vad hon gör och på banan. Dock så är Pärlan lite öm där sadeln ligger just nu så vi var tvugna att köra barbacka idag

Jag värmde upp och sedan så började vi öka tempot till trav och red några varv, jag la in vissa halter ibland för att verkligen känna att jag hade kontroll över henne. Jag smackade sedan på och kom upp i kort galopp.

Hon hade väldigt mycket energi som hon ville bli av med, det blev många försök till att sticka iväg men jag lyckades visa henne att jag bestämmer. När hon förstått och verkligen börjat lyssna på mig och på mina hjälper så började jag lägga in lite volter och halter

Hon svarade bra på mina kommandon och jag gav mig på det svåraste i dagens övning vilket var att rygga, det tog ett tag innan hon förstod vad jag ville att hon skulle göra, men jag lyckades få till det mot slutet. Hon sänkte huvudet och halsen och började Rygga. Vi gjorde om det några gånger för att hon verkligen skulle lära sig, det funkade väldigt bra så jag valde att avsluta träningen här - man ska ju sluta på topp! :D

Vi har mycket att träna på jag och Pärlan då hon inte riktigt förstår vad hon ska göra och lätt känns "vilsen". Jag är dock ingen expert heller så jag ska ta hjälp av Anna och Emlan för att komma vidare så både jag och Pärlan lär oss och sedan kommer ingen kunna klå oss på banorna ;) 

(Anna o Emlan.. jag tvingar er så säg inte nej♥♥)

Gratis mat till våra hästar

När halloween och alla spöken kom till jorvik så medförde de att man kunde få tag i gratis mat till hästarna såsom äpplen, morötter och clementiner. Detta tycker jag är superbra av SSO teamet att göra, som en liten belöning till oss. Jag hoppas att "äpplen i baljor" kommer att få stanna även efter halloween då det underlättar mycket i pengar när man har så många hästar som vissa faktiskt har, istället för att behöva spendera 500 js om dagen så kanske de räcker med 50 - 200 ^-^
Tummen upp för detta! :D
 
 

Vet dina vänner att du spelar?

Jag vet att många som spelar Star Stable vill vara helt anonyma om vilka personerna bakom skärmarna är och därför ger dom ut väldigt lite information. 
Även om dom kanske är lite rädda för att de skulle kunna vara en 50årig gammal gubbe som sitter bakom den andra skärmen så tror jag många med vill vara försiktiga så det inte kommer ut bland hens vänner att hen sitter och spelar ett hästspel online då dagens ungdomar har lätt för att trycka ner folk.
Jag väljer själv att inte berätta för mina vänner då dom kanske anser att det är ett töntigt spel och skrattar åt mig istället för att tycka det verkar kul och lixom tycker det är okej på något sätt (ni förstår hur jag menar va?)
Det är lite tråkigt att världen blivit som den har och man inte alltid kan vara helt öppen om saker då det finns folk som lätt öppnar sin mun och spottar ur sig massor av onödiga saker.

Jag har berättat för två vänner om att jag spelar, men dom är mer som jag och också gillar hästar o datorer. Justine har ni ju träffat - hon spelar också och är en nära vän till mig IRL. Sedan så har jag en kompis "S" som också vet om det, hon har själv testat star stable och tycker det är jättekul! Dock så kan hon inte spela hemma av olika andledningar.

Har ni berättat för era vänner IRL om att ni spelar SSO?

Snygg på tävlingsbanan

Jag är en person som hatar att bära en "ful" outfit, även om det är under en tävling. Och efter mycket klagomål från en gammal snus bit som hittades på marken efter att den varit i munnen på en uteliggare så har jag gjort om hela min outfit. Jag hade verkligen 0 idéer så jag tog samma som jag har på Lightbell och jag älskar den!
Jag har massor av saker att ta upp/skriva om här på bloggen men tiden räcker bara inte till de dagar jag jobbar!
Jag sitter i skrivandes stund typ död och ska dra mig mot sängen för att sova. (KOLLA KLOCKAN WHAT HAS HAPPEN WITH ME) De var lättare förr när jag hade sabbatsår. Hoppas ni förstår mig och jag vill verkligen blogga.. egentligen :(

Utredningen är nedlagd

Det var folk som ville bli uppdaterade om hur det går med polisen och så vidare angående hackeriet och alla räkningar oså.. därför lägger jag upp detta inlägg!

Idag när jag kom hem så hade jag och pappa fått ett brev ifrån poolisen, vi trodde det var ännu en bekräftelse på en anmälan vi gjort men dock så hade vi väldigt fel, det var ett brev om att dom lagt ner utredningen kring händelsen och skiter i den. Dom verkar tro att dom inte kan "utreda" den och ta fast han som gjort det TROTS att dom fått IP-nummer, Kontonummer, misstänkt namn, mobilnummer och massor så vi trodde det var omöjligt att dom skulle kunna lägga ner den.
Det är väldigt jobbigt för mig då jag vet att framtiden blir osäker - och jag tänker bannemig inte låta honom komma undan detta. I helgen ska jag och pappa höra av oss till tidningar och sedan ska han ringa o höra med polisen hur *** dom kan lägga ner de med all information dom fått. :) 

Bloggfri dag

Jag är inte glad över att behöva skriva detta inlägget - men jag är helt slut idag, har lekt och hållt på med barnen på förskolan där jag jobba 3 dagar i veckan genom skolan. Så idag vill jag bara hem och sova. Okej försöka levla o sköta hästarna med men annars bara sova.

Hoppas ni förstår och jag ska försöka uppdatera er mycket imon! (Kan dock bli som idag då jag jobbar, men ska försöka orka.)

Handlar allt om att vara bäst?

Jag har suttit och funderat lite kring just den frågan "Handlar allting om att vara bäst?". På star stable så känns det väldigt mycket som att det är så, kring allt.

Championat - Alla vill vara bäst och alla vill vinna, det känns som att det är för att vinna alla vill ha champ och tävlar det, inte för att ha kul. Jag pekar inte ut någon men i allmänhet så är det så. Jag har ungefär lagt av med champ pga att det inte är kul längre när allt bara handlar om att vinna.

Klubbar - Alla vill ha den bästa klubben, den mest aktiva klubben och den som alla vill vara med i. Varför inte bara ha en klubb du trivs i och mår bra med? Måste den ha alla 50 medlemmar med på varje aktivitet och måste man verkligen ha en lång kö för att det ska vara den bästa klubben och MÅSTE klubben vara känd. Jag tycker absolut inte det, Jag trivs mestadels i WR för att jag slipper för mycket ansvar och alla känner alla. Även om det bara är tre stycken på aktivtet ibland så är jag nöjd med den. Jagkrångladetilldettamenjaghoppasniförstår

Bloggar - Många skapar bloggar just nu bara för att dom vill räknas som "kända"  (INTE ALLA!) dom vill att deras blogg ska vara bäst och att dom ska vara bäst för att dom driver den bloggen, ska man inte driva en blogg för att det är något man gillar att göra och inte för att man vill vara bäst. det tycker jag - trivs man inte med att blogga så gör det inte, "kändisskap" är itne värt det.. eller hur man ska säga.

Jag orkar inte rabbla upp fler punkter men de mesta handlar om att man ska vara bäst, man överlever bra utan att ha allt det bästa och vara bäst på allt osv. Gör saker i spelet för att ha KUL inte för att "vinna".

Detta inlägg skrevs mest för att jag genom att läsa en klubbmedlems blogg började tänka på detta. Hon skrev om att hon hoppade av tävlingen mot SD för att hon inte skött sina hästar och folk tyckte hon skulle förstöra för alla - men come on, do it for fun! :D

Ursäktar om inlägget blev rörigt

Galopperar på ängarna

Tog med mig Goliat ut på en liten tur runt Marleys gård för att få han att springa av sig lite, de senaste har han fått stå väldigt mycket i stallet då jag tränat pärlan. Nu är det Suzies tur men jag måste försöka med dom andra också. Mina vänner hjälper mig väldigt mycket så dom klarar sig!

Ikväll firade vi in att min dator känns lite bättre sedan vi återställde Hårddisken C till fabriksinställningar. Jag tror att något där har legat och stört och tagit väldigt stor plats, håller tummarna på att SSO slutar lagga nu och datorn slutar vara så seg ♥

återställer datorn till 0

Så jag sörjer alla mina bilder osv... BRB

Hjälp till Evelina

Här är druidstenen du ska till om jag minns rätt, lycka till!

Hur stor påverkan har vi bloggare?

Vi pratade lite om detta i klubb då Myra Riverfall kom med idéen till att skriva om det, så jag tänkte också ta och göra det.

Vissa lite större Star Stable bloggare påverkar spelare väldigt mycket - både på bra och dåliga sätt. När vi skriver om någonting som t.ex vårat nya hår eller kanske våran nya häst så får andra spelare upp ögonen för just den saken och ser det på ett helt annat sätt. Man kanske klickar sig in på någon blogg och fastnar för hur fina bilder hon eller han har lagt upp. Man ser på det nya håret och vill också få så fina bilder och se ut som sin förebild så då springer man och köper samma sak.

Visst är det väldigt kul men det är ganska läskigt hur vi faktiskt kan påverka er, det är precis som riktiga bloggare som köper något nytt och då vill flera andra också ha det.

Esmeralda köpte en overo paint och hon fick mig och se på riktigt hur fin den faktiskt är - jag har ju funderat på den tidigare som ni som följt min blogg länge kanske kommer ihåg och jag kunde inte hålla mig. Mina vänner blev kära i hästen och jag ser allt fler och fler äga den - Precis som att vi har fått er att öppna ögonen för den hästen genom att visa upp den på bloggarna. 

Jag tycker att det är väldigt roligt att se folk få inspiration och faktiskt visa att dom tycker om de nya man köpt genom att köpa likadant. Men samtidigt är det lite tråkigt att alla ska köpa något för att vara som sin "förebild". Man kan väl egentligen säga att jag ser både positivt och negativt på det.

Älskar att redigera

Blev Piaff igen då jag ville ha en som var gjord i dagsljus - hur fin är hon inte♥

"Använd cement här"

Jag är så himla trött på att denna texten dyker upp för mig, under gårdagens levlingsrunda så kom denna texten upp varje gång jag startade ett lopp, dock verkade de inte hända så för EM så lite konstigt är det.
Jag har även hört om folk som har de blåa grejerna man byggde med på bron så det kanske är någon bugg med de uppdraget? Får hoppas teamet fixar det, har skickat in till dom så hoppas på svar snart ^-^
Har det kommit upp någon sådanhär text för dig?

Brevfri vecka - slut

Som de flesta har märkt så har jag haft en "brevfri vecka". Det var Lilys idé som nog har varit det bästa på länge för mig. Hon fyllde upp min brevlåda och så var den frie veckan igång. Det jobbigaste var väl att folk brevade mina vänner och klubbmedlemmar istället för mig - stackarna ;)
Trots att det var väldigt skönt sså var det dags att ta mitt ansvar igen - så brevlådan rensades igårkväll och redo att fyllas. Men skicka inte mer brev än nödvändigt. Jag svarar så fort jag kan om ditt brev är VÄRT att svara på! ;)

Just doing some piaffe


Im not home

Bloggen kommer vara död tills senare ikväll när jag kommer hem, kan inte sätta någon tid, hörs då!♥♥

EDIT: bloggfri dag, återkommer imon

My one and only

 Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas