Nytt vid FP

Hum, ingen aning om vad detta kan vara, dock någon slags tävling? Vad tror ni? :D

Edit: Tanken slog mig att det kan vara en kommande uppdatering om att vi ska hjälpa till och bygga ihop detta till ett champ. Eftersom det är samma delar men inte "ihopbyggt" utan bara olika delar

Twinnies ♥Ett nytt ansikte

Amanda har dessvärre blivit kidnappad av en elak ostkub och kommer inte kunna blogga någonting idag. Som tur är för er så lämnade ostarna kvar mig :D 
 
 
Vem är då jag? Jag heter Emelie Silverhaven men kallas för Emlan. Ni som är trogna läsarna har säkert sett mitt namn någon gång. Jag bloggar HÄR om någon vill ta en titt. 
 
Jag tänkte eftersom jag är en av Mandas bästa vänner så kan jag berätta lite om henne för er. Jag lärde känna Amanda en sen natt för något år sedan. Det var på tiden när hon var klubbledare för Silver Ponies. Vi klickade direkt och sedan dess har vi varit goda vänner. 
 
Amanda är en väldigt glad person som alltid har nära till skratt. Hennes bäst OCH sämsta egenskap är att hon är väldigt snäll och ibland mår dåligt för att hon sätter andra före sig själv (påminnelse till Manda, ditt eget välmående kommer alltid före andras). Hon är väldigt stöttande och är alltid villig att lyssna på en vän i nöd. En annan sak jag gillar med Manda är att hon har ganska elak humor precis som mig själv. Jag brukar alltid säga "Om jag ramlar är det tragedi, om du ramlar är det komedi" ;). 
 
Amanda har en ganska ohälsosam relation till ostar och pratar väldigt ofta om ost. Fråga mig inte varför men det har hon gjort ändå sen jag träffade henne. Hennes favorit uppdrag är när man får hämta mer ost vid Wills väderkvarn. 
 
Ni kan väl göra mig en tjänst? Lämna en kommentar här och berätta varför ni tycker om Amanda och hennes blogg så mycket! Det skulle värma i mitt hjärta om hon fick lite extra kärlek såhär av vanlig tisdag för det förtjänar hon. Jag börjar.

"Hej min fina pärla, även om vi inte pratar varje dag ibland så finns jag alltid här för dig. Du är en av de finaste personerna jag träffat och du har ett otroligt gott hjärta, var rädd om det. En vacker dag ska jag krama om dig i verkligheten och säga precis dem orden till dig. Jag älskar dig, puss och kram från din Emla <3"
 
 
 
En annan sak som kan vara kul att veta är att Amanda och Mrs Pike har ett förflutet tillsammans 
 


 
 
 

Blom stable - Serena

Ni får ursäkta att jag inte orkade redigera tyglarna!

På Blom stable jobbar wilma för fullt med sina 4 hästar, att vara ensam och hinna med alla är svårt. Men om man brinner riktigt för något så är det inga problem och man gör allt med ett leende på läpparna. Att jobba är något som Wilma älskar, iallafall när det gäller att driva en gård. Det är dyrt och det tar tid men det lönar sig. 

Första ridtpasset med Serena fick bli dressyr, hon skötte sig riktigt fint trots att det fanns hinder på banan. 
Hon är väldigt duktig på rörelser och lättlärd. Hon har endast varit på blom stables i en vecka men är redan hemmastadd och insatt i rutinerna.

Planerna ligger väl sedan på att ta föl på Serena och Amidala - De är perfekta blivande grand prix hästar om man bara vill. Det är dit vi ska kämpa, tillsammans. 

Wilmas gård "Blom Stable"


Kalvis alvis ♥

Igårkväll så haffade Alva mig i chatten när hon befann sig på discot, och eftersom att jag ändå var så nära så kände jag efter ett sug att också rida dit och dansa med henne.

Det visade sig dock vara så att SP hade en skattjakt där dem skulle dit och hitta en sista person, och eftersom att jag stod där så trodde dem det var jag. Men icke sa nicke!

VI bestämde oss iallafall att istället rida ut en sväng, och bara prata. Kalven vart ju med i SP innan men just nu ville hon testa RD så det blev ju lite snack om det. Vi stannade till i FG och kollade på en häst jag har funderat på att köpa "bara för att" men idag kom hen inte hem. Det slutade iallafall med bergsklättring med SP och Alva.

Trevlig och lugn kväll kan man säga.
 

Serena Q och Poker Q

Välkomna till gården!  
Tänkte även att gården måste ju få sig ett namn, tips? :D

Dagens Outfit

Idag så drabbades plånboken av mig igen, jag hatar att använda mina SC då jag vill ha de till hästar - dock så har jag så länge velat ha dessa grejer ifrån GÅD's deluxe set. Så 245 sc åkte bort och dessa tre saker följde med mig hem. 

Jag älskar verkligen att matcha starka vackra färger med svart, det blir en så snygg känsla som inte ens går att beskriva. 
Det är ingen "Unik" outfit men snygg är den! :D

Min stora skönhet♥

Hon är verkligen den finaste storahästen i spelet, och inte bara det utan även den klumpigaste! ;D

Tack fina underbara du♥

Vi har finaste medlemmarna ♥
 

Bandit & Wilma

När Wilma flyttade till den nya gården så skulle hon envist köpa två hästar direkt. Hon fastnade direkt för Bandit och Amidala som stod på ett populärt föräljningstall i appaloosa plains. Trots att hästarna var högre utbildade än henne så skulle hon tvunget ha dom. Hon kände att hon skulle kunna lära sig av dem och sedan kan de utbildas vidare tillsammans - en tränare det skulle behövas.

Redan några dagar efter hemkomst så var de igång med träningen för fullt. Wilma hade fått ett schema att följa av en tränare som varit på gården och gett henne tips under en träning med Amidala. 
Men nu var de Bandits tur att komma ut och träna hoppning igen efter en lång paus, de började lite lägre och jobbade sig uppåt. Dock så var bandit inte lika lugn som amidala. Han har väldigt mycket energi och svårt att lyssna på ryttaren vilket leder till missförstånd.
Men efter lite mer jobb så hittade Wilma "knappen" och de kände att de hittade varandra mer och mer för varje steg dem tog. 

Bandit hade tränats vädigt mycket i hoppning förut så det skulle inte vara några problem - och Wilma som tränat höga klasser som yngre visste hur hon skulle göra. Allt hängde på att de skulle kunna hitta varandra innan och inte bli sure och göra träningarna tråkiga. 

De lyckades iallafall ta sig över ett hinder på 1 meter.
Bandit hade dock andra planer än att hoppa, att skutta och testa Wilma var det som han ville. 
Wilma lyckades tillslut skritta av och sedan bar de in i hagen istället, där det blev lite gos och fotografering istället.


Idag har mest varit simsdag så ett till simsinlägg fick ni! :D

Wilma blom är tillbaka

Wilma, som ni flesta kommer ihåg och har pratat om är tillbaka. Hon har varit med om en heldel sedan sist och bland annat valt att lämna Paradiset och flytta till en vacker hästgård i Appaloosa plains. 

Hästar är en stor del av hennes liv och hon växte upp med dem. Dock så tappade hon intresset när hennes Pappa dog och hon satte igång med mode och skönhet istället. Hon blev modell för flera tidningar. Wilma kände dock att hon aldrig fick "Den" lyckan som hon borde ha utan hon hade fortfarande ett tomrum i hjärtat. Hon saknade hästarna. 

Hon började direkt kolla på hästar på Simstube och på olika hemsidor tills hon såg sin drömgård på annons. "Där vill jag bo". Hon hade pengarna men tveksamheten var att lämna Devin. De pratade en hel natt och de valde att faktiskt gå skilda vägar. 

Nu är Wilma för andra gången i sitt liv en hästägare och hon driver en stor gård. Vill ni se bilder på gården kan ni kolla HÄR (använder en gård jag byggde för 23472839472384 år sedan)

följ mig på instagram!

@AmandalightfieldThe sims 3

Nu kommer perioden igen - dock är jag så sugen på att spela med hästar igen. BRB!!!

Work in progress

Gav upp för idag men mycket mer ska fixas på denna bilden när jag orkar och får inspiration igen!

Falska tävlingar för status

På senaste tiden så har det bara kommit fler och flera fake tävlingar på Instagram, detta har nog mest kommit efter att en speciell spelare börjat med dem och lottar ut flera tusen star coins för flera tusen svenska kronor, hur troligt låter det att detta skulle stämma?

I SP pratade vi tidigare om detta då en tjej vunnit lifetime och har efter 3 månader inte fått sitt pris av personen som höll tävlingen utan får hela tiden svaret att hon "snart" ska få dem. Men det händer aldrig. Jag tycker att detta är så fel. Eftersom att man ber personerna sprida tävlingen och även vissa säger att vinnarna måste ge dem reklam, så märker man ju att det är något bakom tävlingen. Detta beteendet och sättet att lura folk är så himla idiotiskt och inte okej.

När summan av SC är över 1000 då förstår jag att tävlingen är fake - ingen lägger ut flera hundra på andra spelare. Jag tror aldrig jag hört om någon som faktiskt fått de 8000+ sc som de har vunnit. Det skulle kosta den som håller i tävlingen 800 kr om det är på dubbelhelg. Tror inte ens deras föräldrar skulle gå med på detta.

När ska folk förstå att de bara blir lurade med alla dessa tävlingarna? Lurade för att personerna ska få status och bli "kända". Det låter hemskt att säga men det är så det är - vad finns det annars för anledning? Man vinner ingenting annat på det. Tyvärr. 

Det man vinner i längden är HAT, det kommer spridas ut att man har falska tävlingar och tillslut så är det bara hat och hat. Inte så lyckat. Man förlorar mer än vad man vinner.

Jag vet inte ens vad jag ska komma med detta inlägg utan vet bara att jag måste sprida ut detta, eftersom att folk blir lurade med detta dagligen. ♥

Inlägget blev riktigt rörigt, i know. :c

Har ni vunnit en sånhär tävling och inte fått ditt pris? Berätta i kommentarerna - låt oss få ett slut på falska tävlingar och få bort lurendrejeriet med SSO.

Uppdrag slutförda

Bildbomb från huvuduppdragen!

 

Huvuduppdragen

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så brukar jag ogilla huvuduppdragen för dess korthet, därav blev jag väldigt besviken när jag fick höra av klubben att dessa endast var i 2 dagar. Jag ville bara klargöra att det inte är uppdragen i sig jag ogillar utan det är att de inte sprider ut uppdragen så vi har att göra iallafall fram tills nästa uppdatering, sedan tycker jag att om de nu dröjt 8 månader som folk sa så borde de gått enligt min hjärna

Men sedan ska jag inte klaga heller, jag vet inte hur deras planeringar med uppdateringar och sådant ser ut, hur mycket de ska hinna med varje dag. Utan jag tycker endast att de kan försöka göra längre uppdrag ;)

Jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa lisa imorgon, det ska bli väldigt spännande. Vet dock inte vilken tid jag är hemma och kan göra dom.
Vad var de bästa med dagens uppdrag? Jag tyckte nog det roligaste hittills var att få prata med Starshine och få "se hans personlighet" lite bättre. 

Dagens uppdatering

Dagens uppdatering tyckte jag faktiskt var ganska tråkig - till skillnad från många andra. Jag är inget fan utav huvuduppdrag eller uppdrag överhuvud taget - varför? Jo det är enkelt att svara på. Såfort vi får gula uppdrag är det i 1-3 dagar sedan är det över och sedan är allt som vanligt. Då gillar jag hellre uppdateringar med snygga kläder, vackra hästar, nya funktioner och områden bättre. Det ärr uppdateringar som alltid finns och inget som är borta efter 3 dagar. 

Annars så fick vi ju faktiskt en heldel kläder, vilket var behövligt. Älskade alla tröjornas tryck och stilen på kläderna, dock föll inte så mycket mig i smaken. men vi fick ett par riktigt snygga byxor som tillhör concorde's set och de är så himla perfekta. Precis vad jag längtat efter! :)

Köpte en ny filt som matchade byxorna ~ Perfekta!

Starshine legacy 3

Medans spelservern var nere satt jag och spelade SSL3 där det handlade om Anne, som ännu inte dykt upp i SSO. Och jag måste erkänna att hennes häst är grymt fin. Min favorit av ödesryttarnas hästar!
Det var riktigt kul att få rida dressyr och det är verkligen något jag hoppas de kan fixa till SSO inom en snar framtid. Jag tycker att så som SSO utvecklas så kanske de skulle behöva anställa en sådan "Animatör" för att förbättra spelet ytterliggare. Bland annat då dressyr!

SSL ♥


Snygga outfits gör mycket!

Jag är en sådan person som inte klarar av att bära en outfit allt förlänge utan jag försöker hela tiden förnya med nya stilar och färger. Eftersom att kläder kommer sällan så kan det ibland kännas svårt att komma på något nytt men ibland så händer det.

Jag tycker inte man ska ge upp direkt när man försöker komma på en snygg outfit, använd dig av starstable database (länk) och kolla på olika plagg som kan matcha. Det är lite knep o knåp men det går. Det viktigaste tycker jag är att försöka ha färg på färg så lite som möjligt, och använd minst två färger i en outfit - mycket snyggare!

Denna outfiten gjorde jag idag, jag vill ha en ny färg och upptäckte filten och lindorna i garderoben - slutresultatet blev riktigt snyggt!
Jag har blivit kär i hattarna *-*

Glöm inte bort!


Ett forum för Star Stable där du kan få hjälp, visa upp bilder eller helt enkelt bara hänga och träffa andra spelare. In och Registrera dig på en gång och berätta lite om dig själv i presentations-tråden! :D

Vi ses där!

Dags för äggjakt!

Min kära vän Emelie "Emlan" var i helgen på besök hos Brigitta "Kim" här i halmstad och ligger lite efter med äggen, så just nu håller jag på och hjälper henne med dem snabbt och lätt.  Hon är ju inte så bra om man säger så ;]

Dagens outfit


Without you i'm nothing


Braveblood aka Bandit

Bandit är ett svart engelskt fullblod på 6 år. Han är en ståtlig hingst på 161 cm i mankhöjd.

Bandit är lillebror till min tidigare häst Dadde, dom är nästan helt kopior. Bandit är en riktigt ståtlig hingst med väldigt fin kroppsuppbyggnad och fina muskler. Bandit har precis som Dadde väldigt bra hoppgener och väldigt starka bakben. Han älskar skutt och hopp och är väldigt orädd till att hoppa högt. Trots sin unga ålder har Bandit kommit väldigt långt i utbildningen, han är även väldigt lugn och vet vad han gör. 

Ibland kan Bandit göra först och tänka sedan, vilket kan resultera till felridningar m.m. Men det är något som jobbas på. 

Annars är han väldigt snäll, dock gillar han inte riktigt att bli omskött då han tycker det är obehagligt. Därav måste alltid kunniga människor göra det och det går inte låta ett barn gå in och bortsta honom. 

Wildtear aka Wilda

Wilda är en av mina tidigare hästar som tyvärr fick flytta pågrund av att hon krävde för mycket uppmärksamhet. Dock flyttade hon till en tjej som tränat henne och tagit väldigt bra hand om henne. Nu har hon flyttat tillbaka till mig där hon hör hemma ♥

Wilda är av rasen Holländskt varmblod, hon är 9 år och 163 cm i mankhöjd. Wilda är en riktigt pigg och alert häst som älskar uppmärksamhet och att springa. Hon är en mästare på tävlingar och en häst som är lätt att falla för. Wilda passar de flesta ryttare då hon är oerhört snäll och även välutbildad. 

Beundrad med sprickor!

Nu är jag redo inför Onsdagen eftersom att jag genom båda Kim fått sprickorna gjorda varje dag. Helt underbart vad skönt det är att veta att jag kommer kunna göra uppdragen på onsdag! :D

EDIT: Man behöver inte vara klar med sprickorna, såhär svarar Teamet på Facebook

"Hi! You don't have to be finished with the Pandorian cracks in order to take part of the new story quests! You have to have closed a few of them but you don't have to have the maximum reputation with the Lightning Circle. /Star Stable Team"

Översatt:
"Hej! Du behöver inte vara klar med Pandoria sprickorna för att ta del av den nya Huvuduppdragen! Du måste ha stängt några av dem, men du behöver inte ha den högsta ryktet med Åskviggens cirkel. / Star Stable Team"

Välkomna hem!

Ni som följt min blogg sedan ett år tillbaka kommer väl ihåg hästarna Wilda och Dadde? Wilda är ett brunt hollänskt och Dadde är ett svart fullblod. Dessa har jag saknat länge så jag bestämde mig för att söka upp deras ägare och kolla om de var tillsalu. Wilda var det men däremot inte Dadde. Vi kom överens om ett billigt pris för Wilda och sedan hämtade jag hem henne till mig igen.

Hon kände igen mig direkt och det berörde mig så himla mycket♥
Men Dadde då? Nej han var tyvärr inte tillsalu men, de ägde tydligen även Daddes mindre bror. Som endast är 7 år. De frågade om han skulle intressera mig och så berättade dem hur lika han och Dadde är. Så det slutade med en hästaffär där med. Braveblood - Bandit heter han och är riktigt snygg.

.-.

Jag måste sluta göra löften när jag inte kan hålla dem!!

Ett tomt hus

Nu är huset tömt och jag har tid för bloggen, och spelet.

Jag har under de senaste dagarna inte haft någon lust till att spela, jag har inte varit hemma och idag har jag haft besök, roligare än att sitta framför ett spel. Men jag har saknat SP så enormt så det är trevligt att få träffa o umgås med dom hela kvällen nu.

Gjorde även en ny outfit på lilla Alba - Försöker lära mig bära mer än bara rött och rosa vilket jag haft en lång period med. Även dealat med pappa så jag får köpa 2000 SC.. woops ;)

Har ni haft en bra påsk? Berätta gärna! :D

Gulligt glad påsk brev ♥


Glad påsk !

Önskar Jag & Hästarna!

Vad hände här? ;)


Beundrad på Söndag!

Idag läste jag någonstans att sprickornas XP höjdes i samband med den senaste uppdateringen, antagligen för att vi ska bli klara snabbare pga uppdragen som kommer på onsdag. Eftersom att Killkim och Tjejkim har hjälpt mig med mina rykten ett tag nu så kommer jag bli beundrad med sprickorna på söndag. SÅ HIMLA SKÖNT!

Tjejkim (Eve Silverknight) har även hjälpt mig att levla massor så tycker ni kan klicka på hennes namn för att besöka hennes blogg!

Tack så hemskt mycket ni båda två. Med deras hjälp kan jag lägga mer tid på Bloggen :D

Ett måste innan ullared!

Imorgon åker jag upp till ullared vilket betyder att bloggen kommer vara inläggslös, och idag så taggar jag och min syster med att lyssna på denna låten. Det är ju ett måste innan ullared! :D

Någon av er som ska dit imorgon? :D

En häst jag är nöjd med

Alla vet att jag älskar araberna och att jag är väldigt nöjd med dom. Därav så skrivs det inte mycket om mina andra hästar och jag skriver inte så mycket + och - med dom, 

Men en häst jag är väldigt nöjd med i stallet just nu är Zakke, en Paint ifrån marleys bondgård. Tänkte skriva lite + och minus om honom.
+
Väldigt mörk fin svart färg 
Fina strumpor
Lagom mycket fläckar
Fin i kort man
Passar i det mesta kläderna

-
Det vita i manen blir fult om man förlänger manen

Vilken är eran favorithäst? 

Så himla sfsdfsdfs


Äggjakten klar

Äntligen är äggjakten klar och jag har hittat alla ägg, superawesome! 
Nu åker jag hem till min syster och är där tills fredag då vi drar till ullared - så uppdateringen kommer vara lite sämre än vanligt men jag hoppas jag ska hinna mer er också! :D

NU NI! :DD

Ohmy, fick denna kommentaren med en länk till http://starstable.ifokus.se/ nu är det på gång och jag hoppas att den snart är uppe och rullar. Försökte posta ett "WIIHUU äntligen" inlägg men eftersom det inte finns några grupper så gick det inte att posta :c

Jag hoppas jag kommer se er alla där när det är up and running!

EDIT: Sidan är uppe o rullar

We did it


Tack till LKG för hjälpen!

We're fab


och missa nu inte, 16:00 kör vi igång!  WWW.TWITCH.TV/BARAAMANDAH96

We have all been there

HAHA alltså XDD

Stream imorgon!http://www.twitch.tv/baraamandah96

Amanda utan tålamod

Jag har suttit och redigerat lite nu på kvällskvisten, blev dock inte speciellt nöjd men orkar inte lägga ner mer tid.

Here you go:
Btw kommer mest troligt sända imorgon klockan 16:00 under SP's aktivitet!

Era Starthästar

Det har kommit in riktigt många bidrag till detta inlägg, det tackar jag verkligen för. Ni är ju riktigt duktiga på att fota fina bilder. Ni som inte skrivit namn kan gärna kommentera här under så jag kan lägga till det ! :)

Let's begin - här är era starthästar 8'D

Aria Queenbrooke ~ nattstad.se/queenbrooke
Hanna Skydaughter
Emelie Winterland
Gillian Bluestar ~ http://gillianbluestar.blogg.se/
Aria Hayrock ~ http://ariahayrockstarstable.blogg.se/
alicia pandapaw 
Sarah Skyhill ~ JorvikSarah.weebly.com
Alexandra Darkstar ~ http://alexandco.blogg.se/
Elisabeth Goldbear ~ Elisabethgoldbear.blogg.se
Isabella Braverock ~ braverock.blogg.se
Alva Lightlee ~ alvalightlee.bloggplatsen.se
Isabella Sweetforest ~ winterspirit.blogg.se

Jasmine Snowstone ~ starstableoffline.blogg.se

Esmeralda Eastdotter ~ esmeraldastarstable.bloggplatsen.se

Juliette Moonforce ~ Moonforce.blogg.se
Moa Bluegirl ~ Jorvikhearts.blogg.se
Ella Skytree

I don't know

Jag älskar att blogga om SSO så mycket och har inga planer på att sluta, men just nu läggs ungefär all min tid på SP och jag förstår att det kanske inte är så kul när det bara är SP hit och SP dit, så antingen får det bli sämre uppdatering eller så får ni läsa massor om SP.

Vad tycker ni, vad känns roligast och bäst? :)

Världens finaste Startis ♥

Åh vilken fin starthäst jag har, så himla perfekt. 
Skicka in bilder på era Starthästar till kontakt@baraamandas.se så lägger vi upp ett inlägg för att hedra dem.
Skriv gärna länk till era bloggar om ni har någon :3

 

En röring stream

Streamar med klubben, checka in !

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Thesims.ifokus.se

Har skapat en SSO tråd nummer #2, ni kan gärna gå in och skriva o berätta lite om er där. Gå in på Thesims.ifokus.se
 

Suzie luzie ♥

Jag tycker att Suzie's semester till hästön gjorde oss båda gott. Jag började känna saknaden efter henne något enormt och nu är det typ bara henne jag rider runt på. Hon är så fantastiskt fin och att se på henne tar mig tillbaka några år och får mig att minnas hästen hon är skapad över. Så himla speciell ♥
I mina ögon är denna hästen perfekt.

Jag binder väldigt lätt starka band till mina hästar, och speciellt till de hästar som är skapade utifrån hästar IRL. 
Är ni likadana, eller har ni lätt för att skiljas ifrån era Pixelhästar?

This horse is amazing ♥


Vinter vinter vinter

Åh det känns så tråkigt att det är så lång tid kvar tills vintern. Inte för att jag gillar vintern - alldeles för kallt. Men det är den enda årstiden det blir en förändring i spelet. Ungefär 11 månader om året rider man runt i detsamma gröna landskap och allt ser likadant ut, så när denna lilla vintermånad kommer så blir det något speciellt. Håller ni med?

Bjussar på lite vinterbilder, you love it

Ny header

Vad tycker ni? Bättre / sämre !

 

Manda + Stora hästar = BIG NONO

Jag har vetat sedan tidigare att jag väldigt lätt tröttnar på stora hästar, men jag valde att ge cherry en chans eftersom hon är så himla vacker. Men jag måste få ut min aggro på henne, hon är riktigt klumpig. Jag tror ALDRIG jag har failat såhär mycket när jag levlar som jag har gjort med henne dessa två senaste dagarna. Helt sjukt.

Orkar nästan inte levla upp henne längre men, en vecka sedan är jag fri. Jag ger inte upp även om jag nästar slått sönder datorns skärm pågrund av hennes klumpighet!

Två nya ansikten

Vad gör Amanda när hon är glad? Jo hon sitter och letar efter små stackare från klubbens väntlista som hon kan överraska och bjuda in. Det är aldrig kul att behöva stå i "kö" och då är det väl skönt om man är långt ner att kunna få träffa på en glad Amanda! :D
Vi välkomnar dessa nya ansiktena till SP! :D

Veckans insändare - Alva Lightlee

Alla blir vi extra busiga och luriga under första april. Men detta var riktigt smart! :D

Ja, det var ju nyligen första April. Jag brukar glida igenom dagen utan att bli lurad, men inte detta år..

Jag och min syster (Olivia Goldpie) satt i varsin ända och soffan, hon höll på med mobilen och jag med datorn. Sen börjar hon små mumla saker och börjar säga "Herregud, shiit". Jag fattar ju då noll och bara fortsätter med mitt. Hon ber mig kolla på hennes mobil och det gör jag. Hon är inne på starstables hemsida och på nyheterna stod en helt sjuk sak. Det stod typ att starstable hade en första april tävling som var helt hemlig, och att den hade med instagram och göra. På bilden nedanför en text (se bild) är det en bild från MIN instagram. Det stod att jag hade vunnit 2000 sc och någon set till min häst. Jag vart såååå glad så ni anar inte! Jag gick in på starstables hemsida på min dator, jag uppdaterade och uppdaterade..Men inget hände. Jag fattade inget, var bara allmänt förvirrad. Min syster börjar sen gapskratta och säger "April, april!" innan hon springer iväg. Jag var så arg på henne, pratade inte mer med henne på den kvällen. Hon hade suttit och redigerat den där och hållit på så att jag skulle bli lurad, det var inte kul.


Alva bloggar på alvalightlee.bloggplatsen.se

Vill du också synas här? Klicka HÄR och skicka in ditt bidrag

Ny design uppe!

Tjoohooo, nu var en ny design uppe, säg till om ni hittar några buggar i designen så fixar jag det :D

Huvuduppdrag påväg!
Ferdinands hästmarknad

Denna hästmarknaden kom till spelet för ungefär 3 veckor sedan och tog plats inuti våran kära arena. Denna arenan användes flitigt till lektioner och som en mötesplats. När marknaden kom blev många väldigft besvikna över att den befann sig i arenan däribland var jag. Jag tycker inte att arenan är värd att förstöras såhär.

Dock så var de inget man brydde sig om eftersom att jag och många andra förstod genom uppdragen att de skulle flytta ungefär varje vecka, så att den skulle vara på ett nytt ställe om en vecka var ju fantastiskt.
Detta kan man läsa om man pratar med knas-lars, dock tror jag även de nämndes i uppdragen att de flyttar varje vecka.

Dock så verkar det inte som att det var så teamet menade det, utan hästmarknaden står än idag kvar och vi spelare hoppas bara på att den ska flytta så vi åter igen kan använda arenan. Jag tycker de ska skapa lite platser där marknaden inte kommer vara ivägen för en paddock eller liknande.

Vad tycker ni?

Mitt stall just nu

Uppdatering över hur mitt stall ser ut just nu, Melody och Rivala åkte till Hästön på semester och Suzie fick komma hem. Har även grubblat idag över att 10 platser har blivit för lite (!) att ha i stallet. Jag fäster mig för mycket vid mina hästar och vill ha alla hemma :c

De som just nu är hemma är:
Cherry
Snow
Danne
Alba
Santos
Musse
Suzie
Zakke

De som är planerade att åka till hästön:
Danne när han levlats klart

De som är på hästön:
Collin
Tellus
Goliat
Rivala
Melody
Felix
Pärlan
Mimmi

Hästar jag vill ha hem:
Collin
Tellus
Goliat
Mimmi

Sedan vill jag inte ha fullt i stallet, suck. Hade iallafall velat ha typ 16 platser i stallet, även om de blir trångt så kommer de ju bara fler och fler hästar till jorvik och man älskar så många och vill ju ha alla hemma. :c

Första April - 10 dagar senare

Redan 10 dagar har gått sedan det var första april, tiden går alldeles för snabbt. Jag hade inte planerat att lura någon i år, men man kan ju säga att jag fick ett bra tillfälle att lura SP och lyckades väldigt bra med det. 

Men vi som deltog förra året var förberedda på att endast få ha våra hästar under en dag så i år ville jag passa på att ta massor av bilder. Jag ordnade en spontan uteritt med färgade hästar med klubben just för att fota och minnas den dagen. Alla clownhästar var så vackra och jag måste nog erkänna att rymdfärgen var populärast. 

Tänker bjuda er på lite bilder från uteritten och även på slutspurten av mitt skämt, läs längre ner!
Jag inflikade fint på morgonen att vi ägare hade funderat på att byta namn på SP pga att så många klubbar döpt sig till något med shady sedan vi skapades. Eftersom att medlemmarna visste att de fanns många shady så tänkte de på att det var så.

Jag frågade under uteritten efter namntips o vi kom fram till Cute Ponies. Vid detta laget trodde jag alla skulle förstå eftersom att Cute Ponies absolut inte är ett namn jag skulle kunna tänka mig att ha på min klubb, det symboliserar inte mig på något sätt och känns verkligen inte som mig.

Men nej, de flesta trodde fortfarande på det och vi begav oss mot ridklubbsförmedlaren där jag skulle upplösa och skapa Cute ponies.
Jag skrev till de att jag skulle upplösa och att vi ses i Cute Ponies innan jag snabbt skriver "APRIL APRIL ERA DUMMA SILLAR" och asgarvar. Det var verkligen helt underbart att lura mina finfina medlemmar och se deras reaktioner. Nej SP är SP och inget annat! :D

Family ♥


Ett tack

Jag vill bara säga ett stort tack för alla era fina ord och att ni stöttar mig, helt underbara är ni <3 

Är glad över mitt beslut över att skriva av mig och berätta, för ni har verkligen fått mig att känna mig bättre angående det. Så tacktacktack! 

Jag var väldigt rädd för sura miner om jag skrev ett ganska "negativt" inlägg om mitt mående, för de är inte vad jag vill eller vad denna bloggen ska handla om. Men ibland så måste man få höras och berätta för att folk ska förstå. Men nu vet jag att ni står bakom mig när det gäller allt. Och det betyder guld <3

Nu ska jag sova då jag är supertrött, och nu kan jag sova med ett leende. Imorgon kommer jag försöka hinna köra lite sims och så ses vi i SSO. Och var inte oroliga, IRL inlägg försöker undvikas. Det är inte vad ni är hör för att se! Godnatt.Vilken bra dag

Det var riktigt skönt att äntligen få skriva av sig i tidigare inlägg, nu är de sagt och nu kan man gå vidare igen :D
Idag blev även Zakke level 15 och jag gick och blev beundrad med Goldspurs. Tack för kims hjälp med det!

Endast tre hästar kvar och levla och sedan får vi se om jag köper någon, det är ju faktiskt via levlingen jag försörjer mina hästar. Utan levlingen får jag inga JS till mat och då får de svälta. Ingen rolig historia det.

Sedan så pratade jag massor med Anna och Hedda, Busade runt lite med Hedda i Jarla och fick reda på hennes största hemlighet, läs och njut!
SP's alldeles egna toabadare! :D

Måste skriva av mig

Jag vet att detta kanske inte är helt rätt ställe att skriva detta på, men jag känner att ni känner mig redan så bra och ni kan likaväl få känna hela mig. Sedan tror jag detta är viktigt för några av er att veta om också. Texten handlar alltså om verkligheten och inte om SSO

Under hela min uppväxt så har jag haft svårt för folk, jag vet hur lätt folk dömer mig och även andra. Såfort jag ska passera folk som är i den "coola" åldern så fryser allt inom mig. Jag vet att folk gärna pratar, kollar och massor när vissa personer går förbi. been there done that. Jag har alltid dragit med mina vänner omvägar just för att slippa detta. Jag är livrädd för att bli dömd och jag är livrädd för allt. 

Jag är en person som gärna kan visa min glada och positiva sida, men på insidan sitter jag och gömmer mig. Jag har alltid hört folk säga att jag borde gå och prata med någon. varje gång tänker jag "Nej det behöver jag inte, kommer jag dit så säger dom att jag inte behöver vara där". Jag ser mig inte riktigt som "pshykiskt sjuk" som jag borde göra, för jag är det på ett eller annat sätt. 

Jag har de senaste dagarna börjat fundera på om det kan vara Social Fobi jag lider av, gjort tester på nätet som visar på att jag har det, pågrund av detta så känner jag att det är dags att gå och prata med någon, utreda det för det gör mig vardag så mycket svårare. Jag klarar inte ens av skolan. I början av min skolgång så kändes det väldigt bra och jag gillade klassen, men ju mer tiden gick kände jag hur en knut byggdes upp i magen, alla blev tightare och tightare. Det blev grupperingar och mycket drama eftersom att min klass består av en kille och resten tjejer. Jag kände mig bortglömd pågrund av att jag själv inte vågar ta plats. Såfort någon ens pratar med mig kan tankarna snurra i huvudet på mig "Pratar hon med mig för att vara snäll" "Vad tänker hon om mig" "Hon tycker nog jag är jobbig", massa negativt och jag blir helt spänd. Det blir speciellt jobbigt i grupparbeten.

Min praktikplats är det ända stället där jag har känt att ingen dömer, där finns det mindre barn och det viktiga är att ta hand om dom och hålla dom aktiverade. Ingen bryr sig om hur du klär dig, hur du ser ut eller vad du gör.

" Det finns ett fåtal människor som känner sig säkra och trygga i alla sociala situationer och det finns en del som känner sig blyga och osäkra i de flesta sociala sammanhang. För de flesta av oss varierar det nog. Man känner sig hemma och säker i vissa situationer och nervös och bortkommen i andra. Men för uppemot 15% av befolkningen handlar det inte om nervositet, utan om ångest och social fobi.

Nervositet inför muntliga redovisningar är nog snarare regel än undantag och det är väl få som gillar att göra bort sig. Men för en person med social fobi handlar det inte om lite nervositet, utan om en stark rädsla, en rädsla för att bete sig på ett pinsamt sätt eller för att visa tecken på ångest.

Antingen undviks de fruktade situationerna helt, eller så uthärdas de under intensiv ångest eller plåga. Hos vuxna är det inte ovanligt med panikattacker, medan barnens rädsla kan ta sig uttryck i form av gråt och vredesutbrott eller så blir barnet stelt av skräck.

Enkelt uttryckt skulle man kunna säga att det handlar om att man är rädd för hur man ska uppfattas av andra människor, och man vill oftast inte framstå som nervös, inkompetent eller klumpig. Alltså är man orolig för att andra ska märka att man rodnar, darrar på handen, svettas, stakar sig – eller svarar fel, snubblar eller spiller.
 
Ibland är den här rädslan bara förknippad med en eller par situationer, till exempel att prata inför en grupp, att äta på restaurang eller skriva sin namnteckning när andra ser på, men för en del upplevs nästan alla sociala sammanhang och prestationssituationer som skrämmande och då brukar man tillägga att det handlar om en generaliserad social fobi.
 
Det är inte så att personer med social fobi är klumpigare, mindre begåvade eller mindre socialt kompetenta än andra – många gånger är det snarare tvärtom. I likhet med andra fobier så rör det sig om en överdriven eller orimlig rädsla, och på ett plan finns det en insikt om att det är på det viset (i alla fall hos vuxna)
 
Det brukar ofta visa sig att kraven man har på sig själv är helt andra än de förväntningar man har på andra människor. Trots att man själv har överseende med och full förståelse för andras tillkortakommanden, så har man svårt att acceptera sina egna eventuella misslyckanden eller ”svagheter”.    "


Detta beskriver i stor del av hur jag känner i många situationer. Jag minns speciellt när jag var tvungen att vara med på idrotten, hur rädd jag var för att göra bort mig och jag skakade och svettades och ville bara skrika ut av gråt. Men jag kämpade för att inte skämma ut mig och gjorde det bästa av situationen.

Det som även drabbar mig pga mitt mående är att jag gärna drar mig undan folk, och med detta menar jag folk från internet. Jag har väldigt nära vänner som jag endast pratar med via internet, de förgyller min dag och de dömer mig inte, dock så kommer förr eller senare den stunden då båda vill träffas. Då växet det en stor knut i magen,jag börjar svettas, skaka och jag drabbas rättare sagt utav panik. Jag vill ju så gärna träffa mina vänner, men jag vågar inte. jag vill inte bli dömd. Jag vill inte att de ska se hur jag lever, hur jag är IRL, hur min familj är. För tänk om det inte duger för dom? att jag bara duger att prata med men inte mer. Jag vågar inte ta det klivet. Jag vågar inte berätta för dessa hur jag känner och hur jag mår, för jag vill inte att de ska tro att det handlar om att jag inte vill. För det vill jag. Jag vågar inte och jag klarar det inte.

Det är ett stort steg att jag faktiskt klarat av att träffa 4 utav personer som jag pratat med över internet. Jobbigast var nog när jag fick besök från Kanada. Jag var väldigt rädd men jag vågade inte säga nej, och jag är så glad över det. För han var helt underbar. 

Det finns så mycket att berätta, men texten skulle blivit så lång så jag valde ut vissa saker som jag tycker är viktiga. Jag vill att ni ska förstå att jag inte mår bra som person, just nu är det mycket press från skola då jag inte klarar gå dit och det trycker ner mig rejält, därav vill jag att ni ska veta varför uppdateringen kan bli som den blir. Sedan vill jag även att mina vänner ska förstå hur jag känner och att de inte blir besvikna, jag kämpar för att komma över detta men det är inte lätt. 

Jag ska även ta kontakt med psykolog och min syster kommer följa med mig dit. Då får vi se om det är social fobi eller något annat jag har. Tack om ni orkade läsa texten. ♥

Gammal bild, jag saknar ridningen något enormt. På hästryggen kunde jag koppla av och glömma allt. 

Helt förälskad!

Jag är helt förälskad i jackorna Daisy gjorde till Zed's shop, den är hur cool och snygg som helt och den passar mig så himla bra. Ska köpa den svarta också men eftersom jag sparar mina SC så måste jag jobba upp mer JS först, men underbart snygga verkligen.

Teamet ni har gjort det igen!
 

Sneak peak

Denna kom precis upp på star stables instagram, vad tror du det ska föreställa?;)


Uteritt på Cherry

Jag inser hur lite vissa av mina hästar rids, jag vet inte riktigt varför - det är inte så att jag älskar de mindre. Jag tror att det beror mycket på att jag tycker vissa passar bättre i vissa outfits och då rider de med. Då rids mest de som passar i de flesta outfits vilket resulterar till att andra glöms bort.

Cherry kom till mig men hon har stått ganska mycket, jag vet inte om det beror på ovanstående eller om det beror på att hon är i level 1. Jag gillar inte att vara segare än andra. Inte genom att rida en lägre level häst iallafall.

Idag så tog vi iallafall färjan och åkte till GÅD, tycker det är så mysigt där och ville passa på att fota. Hon fick bära en helt ny outfit och hon var verkligen suveränt duktig och fin. Jag har aldrig ridit en häst som är så stor och så himla vacker - har en tendens att ogilla stora hästar. Dock så är det något med Cherry som får mig att smälta. Tycker hon blir lite annorlunda med bläsen, tycker att ansiktet blir så mycket mer vackert. Håller ni med?

Känner mig faktiskt nöjd med henne. Dock så kan de bli som med pärlan - att jag tröttnar efter ett tag. Pärlan köptes mest eftersom jag suktade efter en skimmel, men hon var bara fin till en början enligt mig.. tröttnade sååå mycket på henne. Som jag nämnde tidigare ogillar jag de stora hästarna :c

Visst är hon vacker?

Intervjuad för en tidning!

För några dagar sedan så intervjuades jag utan Alva Moonfall som bloggar på http://napulii.blogg.se/. Hon håller på och gör SSO tidningar samt bloggar. 

Jag intervjuades för att vara med i nummer två där det finns massor utan roligt att läsa, min sida handlade om Kändisskap och vad de "innebär" för mig, eller hur man ska säga. Ni kan läsa intervjun och hela tidningen genom att klicka HÄR

Klubbägare Amanda

Kan inte förstå att jag varit klubbägare i över ett år redan, jag har haft korta pauser då jag vart i DBC och i RD men de har inte varit i ens en månad. I Januari förra året var jag ledare i Silver Ponies som gick så sjukt bra, sedan så lämnade jag i mars och skapade FR, sedan har det bara gått framåt. Jag var väldigt svag i början och upplöste FR för att folk snackade skit. Men jag har under tiden bara växt och växt och idag känner jag mig stark - går det dåligt så kämpar jag in i slutet tills jag gjort vad jag kunnat. Skulle aldrig släppa hoppet om något jag älskar såpass mycket. 

Jag hoppas verkligen att ni uppskattar vad jag gör och hur jag bedriver mina klubbar, för jag gör det för mig men även för er, och jag gör det med kärlek <3
Mina tankar går till dig ♥R.I.P♥

Pappa hittade en CD skiva med massor av gamla bilder, även väldigt många på denna, min gamla kanin. Jag saknar honom enormt och han var den mest underbara kanin jag visste. Han bet aldrig, han älskade att ligga i famnen och gosa och han skulle aldrig göra något dumt. 

Nu går mina tankar till honom♥ Du har vart borta sedan 2011 - 2012, det har varit en tuff tid, men jag vet att du har det bra.♥

Vilken arab tycker ni...

Passar mig bäst?

Kan.. inte.. sluta *-*


Grand Fantasia

Har fastnat för detta spelet igen och kan inte slita mig, därav dålig uppdatering. 

Vi kommer köra slender

Jag, Anna och Juli kommer köra slender, så till er som vågar titta så är det bara att gå in på min twitch om någon halvtimme så ska vi nog vara igång.


Star Stable streamas just nu 

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Veckans insändare - Rose Goldfield


Sanden stack i ögonen och vinden drog lekfullt i det blåa tyget hon hade virat runt hela kroppen för skydd.
Det var i mitten av juli och solens stekheta strålar trängde igenom sandmolnen och nådde hennes ljusa hy.
Världens fulaste solbränna, tänkte hon och manade på skimmelaraben.
Hästen tog ett staplande steg framåt. Hovarna sjönk ner i sanden och vinden skapade ett kraftigt motstånd. Men han var van och gjorde sitt bästa för att ta sig framåt. Stod man stilla kunde man tillslut begravas under sanddynerna, och då egypterna ansåg att det var självmord att bege sig ut hit, så skulle nog ingen leta efter dem.
Flickan drog försiktigt ner tyget lite längre över ögonen och hukade sig bakom hästens hals.
'Bra Thanatos' mumlade hon, men det lät mer som ett surr än ord. Men hingsten verkade förstå. Han frustade mjukt och skakade på huvudet.
Vinden låg på hårt, och egentligen borde de söka skydd från sandstormen, men de hade kommit så långt på sin resa så ingen av dem ville ge upp.
Målet låg vid gränsen mellan Sudan och Egypten. En legend sade att de som tog sig dit skulle mötas av den store kung Thsa't och bli erbjuden en plats i hans palats.
Thsa't var en känd hästuppfödare i Egypten och många ryttare hade tidigare försökt ta sig till honom, men alla hade misslyckats.
Thanatos stannade på toppen av en sanddyn och flickan såg ner på landskapet som vilade stillsamt framför dem.
Vinden avtog när dom stod och betraktade öknen och tillslut var det bara en svag vindpust som kändes.
'Duktig häst' sa flickan och gav hingsten en klapp på halsen. Hon drog i en snabb rörelse bort tyget från hennes huvud och blottade ett kritvitt hår.
Thanatos frustade och flickan gav honom en försiktig spark i sidan och de fortsatte sin färd, rakt mot palatset som glimmade som guld vid horisonten.
 
 

Skicka in ditt bidrag genom att klicka HÄR också. Men glöm inte att jag sparar allt jag får in och du fortfarande kan komma med en annan vecka! :D

Jag och hästarna tar en dag ledigt!

Dock kommer veckans insändare upp ikväll eftersom att jag helt glömde bort det igår!

Gratis guide!Jag borde inte lägga upp denna videon eftersom att ni får reda på vart jag bor. Men man lever bara en gång och denna videon är ju bara för härlig. När jag säger att jag ska till stranden - nu vet ni hur ni ska gå för att komma dit HAHAH! XD

Någon av er som brukar campa här? :D

Fredags målning

Se men inte röra, kom ihåg att jag äger rättigheterna till bilden och det inte är acceptabelt att sno den !

Snygg outfit!

När jag loggade in idag så möttes jag utav denna helt fantastiska outfit. Den var helt unik och gjord av modestylisten Kim, helt underbar! Stor hiss från mig. Vad tycker ni? :D

Ljuger inte alls, nejnej!! 

Shady Pearls 3/4 2014

Idag har det varit full fart i Shady Pearls, det började med att vi skulle fota en snygg bild till våran blogg eftersom att jag upplevde våran gamla som rörig då det var för mkt i bakgrunden. Vi red till en strand vid hedarna där vi skulle fota den nya bilden i vatten och klar himmel. Menimngen var att vi skulle fånga en mer stilren känsla men ändå få en somrig bild. Tycker att vi lyckades.

Det var många som dök upp så det var riktigt kul! :D

Sedan bara nån timme senare var det dags för dressyrlektion med Anna Waterdawn, under dagens lektion fick vi jobba på Serpentiner - och det var faktiskt riktigt skoj. Jag själv kan tycka dressyr kan bli tråkigt, men med något att träna ovh bra musik är det riktigt skoj. Man ska aldrig behöva rida runt sådär 30 varv utan träna på moment ! :D
Jag och några andra ifrån klubben avslutade aktiviteten med en avskrittningsuteritt eftersom att det var en fri avskrittning. 

Det var riktigt skoj att äntligen få rida Rivala igen, hon är så himla fin och jag är supernöjd med henne. Att ta hem henne var ett underbart val ♥  Dock får vi se hur länge hon stannar hemma eftersom jag inte vill ha 9(?) hästar i stallet.

Rivala is back från vacation

Välkommen hem igen fina du!

Måla Måla ^-^

Det sägs att övning ger färdighet, så nu övas det för fullt! 
Är väldigt nöjd eftersom jag typ aldrig ritar längre, trodde det skulle sluta som några streck haha. Vad tycker ni? ;)  (har haft hjälpbilder med formen, allt annat är gjort helt själv!)

Såhär mycket..

Älskar kim mig
 Han hade även bytt mina kläder, dock vågar jag inte visa dom!!

Nothing to see


Brutala hästmördare

Idag stod det en aktivitet på vårat schema precis som vanligt, men när man läste vad det var blev man helt förkrossad i hjärtat. HÄSTMÖRDAR AKTIVITET. Jag var tvungen att gå dit och kolla när Alba blivit level 15 och vad hittar jag? FLERA personer som försöker ta livet av sina hästar. Jag har nu insett att jag äger en klubb med mördare :(

Stolt Amanda

Jag är verkligen stolt över mig själv att jag har tagit tag i levlingen, det är bloggen som blir lidande men det känns så skönt. Nu har jag "bara" 4 hästar kvar att levla. Dessa är Arab, Paint, Ponny och Andalusier. 4 av 5 Araber i level 15, känns underbart! :D
Nu ska jag levla Paint eller andalusier, får se vilken de blir. Sedan ska danne hem så han kan ha grön smiley när de är hans tur! :D

Streamar Star Stable Online

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

Kommer streama fram tills 21:00!
 

Mimmi och Goliat

Jag tycker inte om att skicka iväg mina hästar, men pga att jag sparar och sköter hästarna själv så fick Goliat och Mimmi åka iväg inatt. Snow fick även komma hem igen! :D

Busigt SSO team!

Såhär står det på SSO's facebook:

"Vi har fått så enormt mycket positiv feedback på våra mest populära karaktärer i spelet att vi beslutat att genomföra en stor förändring. Alla karaktärer i spelet kommer successivt bytas ut mot Barney, Carney, Marley och Courtney. Så populära som de är så finns det helt enkelt ingen poäng med att behålla några andra personer.

För alla fans som inte tycker att det här räcker så vill vi bara säga att ni inte behöver oroa er. Så snart alla karaktärer i spelet är utbytta kommer vi göra samma sak med spelarnas karaktärer. Det här är en stor förändring och vi hoppas att ni är lika exalterade som oss. Vi har väntat länge på den här speciella dagen för att få annonsera våra spännande framtidsplaner.

Hoppas ni gillar dem!
Star Stable-gänget"

och nu är hela SGB full av Barney, Carney, Marley och Courtney!

April April!

Som alla misstänkte så försöker sso lura oss på samma sätt iår! :D
 
Såhär såg det ut förra året:Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas