Söndagar = SP's dag

Då vart det söndag igen, vilket betyder Scheman, möte, planering och allt möjligt som behövs som klubbägare. 
Schemat är i stort sett klart för nästa vecka, inväntar lite ifall fler skickar in aktiviteter plus att lilz ska lägga in sin. Annars är det klart på den fronten. Umgås lite med SP och inväntar mötet som äger rum 20:30. 

Vad brukar ni göra på söndagar? :') 

Albert och Jåan fick mig att plocka ut Ally tidigare, blev lite nykär i min lilla ponny

Gårdagens outfit

Kunde inte motstå att köpa stövlarna jag visade upp här igår, så det fick bli ett par blå och såklart dem bruna. Känner inte att jag behöver nya svarta så skippade dem, men sjukt snygga stövlar i övrigt. 

Satte ihop denna outfiten i Svart och brunt och använde den på Poker. Han har ju brunt i sig och det såg verkligen ursnyggt ut på honom. Dock är det tråkigt att det inte fanns en sadel med rätt nyans som de andra bruna men det fick funka ändå :') 
Vi deltog även i SP's lektion i outfiten vilket ni ser på bilden.

Hiss / Diss? 

Tretorn Ridstövlar

I onsdags uppdateringen kom inte bara Nordsvenskar till spelet, utan även en helt ny sort ridstövlar. Dessa ridstövlar är designade precis som tretorn stövlar och är riktigt snygga. Dem finns i många olika färger men jag måste nog säga att jag ÄLSKAR dem bruna.  

De billigaste ridstövlarna kostar 57 Star Coins och de dyraste kostar 94 Star Coins och de finns i The fashion barn i Silvergladebyn.

Har du köpt ett par eller ska du köpa?

~Bruna~

~Svarta~

Gräva i Arkivet

Trots att bloggen lades ned så har jag fortfaramde försökt föreviga mina minnen med SP. Det har varit ganska dött runt om på SSO under sommaren så det har varit små men trevliga stunder. 

Jag hittade denna bilden ifrån en av Sofie Shyhearts lektion, här skulle vi avsluta med att rida till GÅD skogen och alla utom vi 4 hade behövt gå, men det var mysigt det med. Denna bilden satte sig typ direkt i mitt hjärta, kollar man noga ser man att alla hästar utom Fil's(!) går i samma stil. Så himla skärmigt :'D
 
Bästa klubben, i mina ögon. Sedan så finns det säkert klubbar som passar andra lika bra som SP passar mig, men vi är verkligen en familj och har en sådan stark gemenskap. Helt otroligt att vi lyckats para ihop dem rätta människorna. Vilken klubb är du med i och vad gör den så speciell för dig?

Heej läsare!

Hej, vet inte hur jag ska börja detta inlägget. den 6 / 7 - 14 så tog jag beslutet att lägga ned denna bloggen. Men efter kommentarer om att folk vill att jag startar den igen så gick jag in här och såg på alla bilder och inlägg jag gjort och började smått sakna det.

Jag tänker ge den en chans, nu när sommaren är över.

Jag tänker blogga här, men när jag orkar och hinner. Tänker inte låta bloggen ta över mitt liv igen. Kommer samtidigt blogga på http://asimsparadise.blogg.se/ de dagar jag spelar sims. SÅ jag gör försök med två bloggar.

Och jag ber er redan nu, snälla tjata inte på mig om jag inte uppdaterat på några dagar, tack ♥
Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas