Nyårsoutfit!

Nu är jag och Sowy redo för nyår i våran nya outfit. Jag valde att ha en av de nya klänningarna tillsammans med Ridskor och hatt samt ett svart W-träns på Sowy och en svart svansrosett.

Jag tycker det passade bra och jag gillar att det är svart o gråvitt men ändå lite färg på klänningen. 

Har ni planerat in eran outfit för nyår? :)

Star Stable reklam

Sedan några månader tillbaka har man börjat se Star Stable på massa olika medier. TV-reklam, annonser på hemsidan och även i Appar på mobilen. 

Igårkväll var jag hemma hos min syster och vi låg i sängen och spelade "Amazing brick" När hon får upp Star Stable reklam, flera gånger. Jag bad henne ta en print på det just för att jag tycker det är väldigt kul.

Spelet växer riktigt fort nu och det blir bara fler och fler spelare. Det är inte omöjligt att stöta på deras reklamer på diverse saker. Det är väldigt kul att se och samtidigt blir man väldigt glad för deras skull, att dem verkligen lyckas driva spelet som dem gör!


Ursäkta! [mobilblogg]

Hejhej, tänkte att jag är skyldig att skriva ut här då inte alla har instagram som läser min blogg.

Det är så att det skett en sak i min familj, IRL, så jag har mått jättedåligt. Pappa har träffat en ny tjej och ja, hon är inte riktigt som jag trodde.

Så jag är hemma hos min syster nu och åker väl hem imorgon en snabb sväng och åker nog till mamma över nyår pga detta. Men efter nyår så hoppas jag kunna satsa mer här!

Sköt om er och ha en rolig nyår! :')

Picture


Svart hår

ÄNTLIGEN har jag tagit tiden till mig att prova på att vara svarthårig, det känns konstigt och jag saknar mitt blonda riktigt mycket men jag tror att jag kan vänja mig vid det. Jag kommer nog byta tillbaka ganska snart, eller nä, eftersom att halva SP är emot mitt byte så vill jag ju ha detta nya ännu längre. Så vi får se helt enkelt!

Jag har iallafall alltid velat prova detta svarta fina hår och nu har jag det, så nu kan jag dö lycklig som man säger.

Vad tycker ni?

God jul allihopa!

DÅ var julen för detta året över och nu siktar vi alla in oss på nyår, är ni spända inför att se alla raketer eller kanske till och med skjuta själv? Det är jag. I år ska jag fira med bland annat Emlan och Kim så det blir trevligt.

Julen har varit helt fantastisk detta år då jag har firat uppe i Vetlanda med HELA min familj, första gången sedan jag var liten som vi alla var samlade. Min ena systers pojkväns familj var även där så det var skoj. Sedan sov vi där över natten så jag var hemma runt 16:00 idag. 

Hur firade ni jul? 

Julklappar då, jag och min familj brukar köpa något till varandra men vi håller ned med julklapparna. Det är inte det julen handlar om utan att vara med familjen är det som betyder något. Men jag fick iallafall en Extern hårddisk (YEES!!), Smink, Star coins (3000), Godis och en sak som man har ljus i. Så jag är nöjd :)

Berätta gärna lite vad ni fick, alltid roligt att veta!

✰ Ny Outfit ✰

Jag älskar att variera mina kläder. Jag har såpass mycket också att jag gärna vill ha användning för allt vilket gör att jag byter outfit väldigt ofta. Oftast så blir det liknande outfits, som Svart med olika färger men igår så blev det något lite mer ovanligt. Blå och Rosa - väldigt snyggt!

Jackan har jag också fått många frågor om, den får man mnär man samlar skelett och lämnar in till Jura. Som teamet skrev när Arkeologin kom så är det frivilligt men man låser upp nya kläder genom att samla. Så det är bara att sätta igång ifall man är lite sugen på nya kläder - ni har ju min hjälpvideo i inlägget under också.

Alla Arkeologi stenar!

Här har ni en hjälpvideo till er som vill samla lite skelett. Här är alla Arkeologi stenarna som finns - självklart kan vi ha missat någon också!


Bild från 2013

Hittade denna bilden som är ifrån vintern 2013, och tycker den är väldigt charmig. Collin tycker jag ger en känsla av glädje medans jag håller på att flyga av. När man ser denna känner jag att jag måste börja fotografera mera och blogga mera. 

Förra året skrev jag flera inlägg om dagen, jag brann verkligen för det vilket jag gör nu med, men då vart det lättare att hinna med och komma på saker att blogga om. Men jag tror en bidragande faktor till att hitta saker att blogga om är att fota fota fota. Får man lite annorlunda bilder så är det lätt att hitta någon att blogga om kring den, och att även blogga "Rollspel"s inlägg kan också vara roligt!

Snart 2015, vad säger ni.. ska vi satsa på lite mer liv i denna bloggen igen? ;)

You came and made my life much funnier


Vackert med snö!

I onsdags kom snön till jorvik och lyste upp dem mörka kvällarna. Den snön som föll är mycket mer täckande än föregående år och har även lagt sig på flera ställen än andra år. 

Varje år förbättras snön litegranna. Jag själc var ingen person som såg fram emot snön nu när dino finns, jag gillar när man kan välja. Men nu när snön kommit och den faktiskt är mycket finare i år så är jag nöjd!

Under dagens överrasknings aktivitet då jag helt ovetande letade efter skattar som sedan visade sig leda till en överraskningsfest så red jag förbi Valedalesjön som jag tycker såg så otroligt vackert ut nu täckt i snö så jag får ta och rida rdit och kolla in lite närmare imorgon när det är ljust! 

Fina bilder från SP

Vart helt överraskad av fina Shady Pearls idag då dem hade gjort en födelsedagsfest till mig såhär 8 dagar senare. I och med att det var 8 dagar senare så anade jag absolut INGENTING. 

Fick fina presenter, dikter, har fått SC, och bilder. SÅ tänkte ladda upp alla här. 

P.S ursäktar dålig bloggning, inte hunnit med alls!

Från Elin Moonwood
Från Elaine Riverforce

Från Melissa Snowstone

Skelett letning

Igårkväll höll Elaine Riverforce i skelettletning i klubben. Elaine är nog den som varit mest insatt i att leta skelett och hon vet nog med 99% säkerhet vart ALLA stenar man kan hacka i är.

Både jag och många andra hittade stenar vi inte har sett förut och samlade på oss massor med mer skelett. Dock är det ju så att när man är många så tar det lång tid så hon hann inte visa alla stenar men dem flesta iallafall. Det var väldigt kul att leta tillsammans i en stor grupp, det blir lixom inte jobbigt för man har massa att vara sociala med samtidigt. Letar man ensam blir det oftast så att man stänger chatt och bara fokuserar på att leta - så är det iallafall för mig. Så detta var riktigt roligt!

Tänkte kanske kolla med Elaine om att filma snabbt vart alla stenar är och lägga upp på youtube. Kanske blir lite långa klipp kanske. Får se vad El säger! :D


Välkommen Snowdale aka Dallas

Tredje fjordingen har nu flyttat hem till stallet, nämnligen lilla Dallas.

Supernöjd med köpet, älskar fjordingar!

~ Outfit ~


The boss is right here

Laban är verkligen kungen i stallet just nu. Han har tagit på sig ledarrollen bland hästarna vilket man märker att vissa av dem verkligen inte tycker om. Han är även väldigt avundsjuk av sig när det inte är honom man ger uppmärksamhet och han kan börja dumma sig i spiltan.

Sowy har hamnat lite i skymundan pågrund av detta då båda kom samtidigt och när Laban tar den platsen han gör så blir det inget kvar till stackars Sowy. Jag försöker verkligen jobba på detta för att få in Sowy bland gänget också och mildra Labans beteende.

Jag har även planer på en till häst, jag vet inte riktigt ännu men suget finns verkligen där. Nämnligen den mer bruna Fjordhästen. Fjordingarna är så otroligt vackra och har fallit mig i smaken. DOCK så kommer det mest troligt komma två fjordingar till vad jag hört från Alli - så jag vet inte om jag ska göra det. Pengarna har jag ju såklart, även om det kommer fler. Men det är just de att de kanske blir lite mycket med bara Fjordingar i hemstallet, trots att dem är underbart fina. 

Vad tycker ni?

Btw, vad tycker ni om den lilla uppdateringen på designen? Valde att byta bakgrund och lägga en mer blå ton istället för gråaktig som den förra var.

Kadrilj

I Shady pearls håller vi just nu på att öva in ett svårt men snyggt kadriljprogram som vi senare kommer att visa upp för dem som vill se detta. Kommer även filma och lägga ut på youtube. 

kadrilj är något som dem flesta tycker om, även om det kan vara hur svårt som helst. Allt går om man bara koncentrerar sig. I SP höll vi tillexempel på under en hel aktivitet att lära oss hur man ska gå in. Då det är lite mer advancerat än man tror. 

ALLA klubbar borde ha kadrilj, det är inte bara väldigt roligt utan det är även lärorikt och man lär sig sammarbeta och lyssna. Det ger en mycket mer än man tror!

Här håller SP på med en 8:a som ingår i programmet.

Jag gästar Flixiekim!

Efter mycket tjat från er och en rolig kväll i fredags som gästar jag äntligen Flixiekim på Youtube igen. Det var inte igår jag gjorde det sist så jag hoppas ni uppskattar det. Notera min fina bakisröst :D

BTW, jag kommer inte fortsätta gästa utan detta var en engångsgrej. Kanske dyker upp någon gång då jag gästar igen. Det blir om kim frågar i framtiden och jag känner att jag hinner.


En ridande Amanda Lightfield IRL.

Jag har levt livet sedan in fredags, så himla roligt livet är just nu. Och kolla bara vad jag fick göra idag :)

Hera, en Frieser. Ni kanske träffat henne på SIHS i Stockholm då hon var där och visade upp sig som svensk född häst typ. Så himla fin!

Ignorera fula tjockisen utan ridkläder som sitter på ryggen!

Bästa födelsedags presenten ♥


Fick även massa andra fina bilder utav Elin Moonwood ♥

Tack Star Stable

Jag vill bara skriva ett litet inlägg riktat till spelet.
Jag vill Tacka Star Stable entertainment AB (Nej jag ska inte sluta)

I juli 2012 hittade jag detta spelet som jag inte trodde skulle bli en så stor del av mitt liv. Men det blev det. På den tiden så hade jag själv det ganska jobbigt hemma, en nära person till mig var sjuk och behövde allt stöd hen kunde få. Jag var mycket hemma och försökte finnas så mycket jag kunde för denna personen men det var även jobbigt för mig då jag kände mig osedd och bortglömd, och samtidigt på detta ledsen att behöva se den personen så.

Jag hittade Star Stable genom att jag skulle kolla in mitt stall på Stallet.se. Jag var som många säger nu "En äcklig newbie". Ja det är så man ser på nya spelare nuförtiden. Jag frågade folk, jag förstod inte spelet men där fanns alltid folk som hjälpte. Jag träffade två nära vänner under September eller oktober och det var i den vevan jag bytte konto från Lightbell till Lightfield. Men när jag tappade dem lite så försvann jag nästan helt från SSO fram tills den dagen Nico erbjöd mig att vara ledare i Silver Ponies. Sedan den dagen har jag träffat helt underbara personer, hunnit träffa några få i verkligheten och verkligen känt mig lycklig.

Så jag måste säga ett TACK till Star Stable för att ha gett mig denna möjligheten, möjligheten att träffa dem människorna jag har gjort. Dem har satt ett spår i mitt hjärta och utan Star Stable hade jag aldig vetat att dem existerade. Tack för att ni startade Star Stable online och fortsätter hålla spelet uppe.♥


En uppdatering på Sowy

Sowy fick sig en ny man inatt. Tycker verkligen att dem nya manarna är hur fina som helst och det finns verkligen något som passar alla. Även att fjordingarna kan ha samma man som starthästarna. 

Jag är helt kär i fjordhästarna och funderar starkt på att köpa den som är mer brun också, dock så är det tråkigt att behöva skicka iväg hästar till hästön. Får hoppas på att siffran på hästar att ha hemma ändras snart, tror det är många som är i behov av det.

Tänk er henne med rosa outfit och sedan hjärtanen i manen - hur sött?!

Fråga!

Vilken fjording är DIN favorit? :)
 

Fjordingarna har landat!

Idag kom fjordingarna till Jorvik. Tre stycken fina små vackra varelser som nu springer runt på jorvik. För att kunna köpa dessa vackra hästar så måsta man vara i level 15 och vara populär med kallterna. Detta har gjort väldigt många besvikna pga att SSO inte gått ut med det, men sedan så har även många varit som mig och förstått att det skulle behövas. 

Hästarna är iallafall riktigt fina.

En fjording kostar 780 sc styck men det finns även ett alternativ på 1425 sc då hästen redan är levlad till level 10. Detta alternativ finns dock endast på den ljusa Fjordhästen. Och även när man köper hästen får man en fin kallter utrustning.

Med fjordhästen kommer det även 4 nya manstilar.

Jag köpte mig två stycken, hästen på bilden samt den gråa. Namnen klurade jag och Elin på tillsammans inatt och det var klart redan när jag såg hästarna. 

Den gråa hästen heter Marbleking, och hans smeknamn kommer ifrån min katt som vi var tvungen och avliva för några veckor sedan som också var grå. Han kallas för Laban. ♥
 
Min gula fjording fick heta Snowpeak, det är ett namn jag gillat sedan vi hittade det bland listan när jag skulle köpa Brunte om jag minns rätt. Smeknamnet däremot var mycket svårare, det slutade dock med "Sowy" vilket jag tycker är superfint!
 

Så himla spänd!

Ligger i min säng och kan inte släppa tankarna ifrån att när jag vaknar upp kommer det finnas Fjordingar i spelet eller så kommer servern vara nere för att Fjordingarn läggs till. Så himla roligt att dem äntligen kommer, med tanke på hur folk verkligen tjatat och längtar efter dem.
 
Jag kommer köpa två, för vad jag vet kommer det att komma tre. Jag ska ha den ljusaste och sedan den gråa. Namn är redan bestämt men mer än så ska jag nog inte säga! 
 
Är så himla spänd, äntligen!
Better sleep så tiden går fortare!


I M O R G O N ♥


Arkeologi är inte min specialitet

Såhär kan de gå när man har för bråttom att hacka sin lilla sten - man flyger i vattnet och får bada bland is. Varmt och skönt, eller? :)


Kunde inte göra något förutom att ringa hem. Det var nog tur att jag blev hämtad innan mitt hjärta frös till is!
 

Nedräkningen börjar

Tänkte bara meddela er att jag nog inte kommer vara speciellt aktiv här fram tills efter helgen. Varför detta då? Jo jag fyller ju nämnligen 18!!! år på fredag. Så jag vill att den dagen ska bli så perfekt som möjligt! :D


Igår vart de åter igen möte i SP, ganska kort om jag får säga det själv. Vi hade lite snack angående brist på respekt som vi upplevt de 2 sista veckorna och sedan tog vi upp att vi gjorde ett byte mellan titlar. Annars så var det inte speciellt mycket att ta upp. 

Jag tycker det är viktigt när man ha klubb att kunna visa upp sina brister, som detta med att SP inte visade speciellt mycket respekt på aktiviteter. Man ska inte alltid bara visa upp det bra i ens klubb. Detta är för att man genom detta kan lära andra klubbar hur dem kan göra om det sker med dem. Eller hjälpa dem förhindra det. Jag tycker iallafall det är väldigt bra och vågat att stå för sina brister. Brister har ALLA. 

SP har inte speciellt många brister men något finns det alltid. Saker dyker för det mesta upp. Det kommer ju nya och saker kan lätt glömmas bort - så påminn ofta om saker! 

Jag älskar er Shady Pearls ♥

Nytt på facebook!

Hejsan!

Tyvärr har vi inte så mycket ny information att ge er för stunden. Vi har fortfarande tekniska problem som har visat sig ta längre tid att fixa än vi först hade trott.

Vi gör fortfarande allt vi kan och vi kommer inte sluta förrän ni är tillbaka i spelet hos era fina hästar!

På tal om hästar, vi vill meddela att vi har tagit hand om ALLA era hästar under tiden, så de kommer alla vara på bra humör när ni får träffa dem igen. Vi vet att ni absolut inte vill se dem ledsna så vi har sett till att både mata och ge dem vatten och ja, helt enkelt se till att de är redo för nya äventyr när ni väl kommer tillbaka!

Tack igen för er förståelse medan vi arbetar med att lösa detta. Tillsammans är vi starka och kan övervinna det mesta! 


Star Stable bygger upp allt!

Hittade detta från Star Stables Globala Facebook, så nu vet vi vad som hänt. Det skrevs för 13 timmar sedan!

"Hello again!

We can confirm that some players are currently able to access the game via our desktop launcher, and whilst it's still not 100% stable, it's still a way for some of our players to access the game. We wish we could have everything open for everyone, but logging in via the website is sadly still not an option.

We can also tell you that the problems we're all experiencing together havebeen caused by a big power failure at our server centre which happened at almost exactly the same time we went live with our Wednesday update. Spooky but true! The good news about this is that we haven't lost anything important, but rebuilding everything is a slooooow process.

We're still working mega hard on getting everything back to normal, and we really are trying to keep you all updated as much as we can.

All your virtual coffee, virtual cookies and all your sweet messages and support is getting us through the night! 🍪

Got any good songs for us? It's 2am and we've run out of things to listen to! ""
Hej igen!
 

Vi kan bekräfta att vissa spelare för närvarande kan komma åt spelet via våra skrivbord launcher, och samtidigt som det är fortfarande inte 100% stabilt, är det fortfarande ett sätt för vissa av våra spelare att få tillgång till spelet. Vi önskar att vi kunde ha allt öppet för alla, men att logga in via hemsidan är tyvärr fortfarande inte ett alternativ.

 

Vi kan också berätta att de problem vi alla upplever tillsammans ha orsakats av ett stort strömavbrott på vår server centrum som hände på nästan exakt samma tid som vi gick live med vår onsdag uppdatering. Spooky men sant! De goda nyheterna om detta är att vi inte har förlorat något viktigt, men återuppbygga allt är en seg process.

 

Vi arbetar fortfarande mega hårt på att få allt tillbaka till det normala, och vi försöker verkligen hålla er alla uppdaterade så mycket vi kan.

 

Alla era virtuella kaffe, virtuella kakor och alla era söta meddelanden och stöd får oss genom natten! 

 

har ni några bra låtar för oss? Det är 02:00 och vi har slut på saker att lyssna på!"


Fashionista

Det dröjde inte länge innan jag insåg på gårdagens outfit att mössan hade helt fel nyans. Den var blågrå och inte grå. Jag gillar verkligen inte att bära omatchat så jag undersökte om det fanns något liknande, och det gjorde det. Nämnligen "Matt och mörkt träns" som alla tävlade i förr i tiden.

Till tränset finns det en matchande sadel i GÅD stallet som jag köpte och woala - en ny snygg outfit!

Otacksamma spelare på Sociala medier

Nu är jag lite trött på hur vissa spelare beter sig här mot SSO såfort dem inte kan spela. SSO teamet skulle uppdatera spelet igår OCH det blev något fel som gör så spelet och sådant inte funkar som det ska. Vilket är lätt hänt. INTE deras fel. Tänk bara på allt dem gör för oss och att dem ens bedriver detta spelet. Dem fick sitta uppe hela natten för att försöka lokalisera problemet och lösa det och samtidigt ramlar det bara in hur arga folk är för att SSO håller spelet nere så dem inte kan spela. SSO har gått ut med att dem har problem och att dem jobbar HELA TIDEN med det. Hur kan ni vara så himla otacksamma tillbaka då? Kräva att dem nu måste ge oss massa SC osv. Jag förstår dem som är betalande SR att dem ska få dagarna dem missar plussade på. Men resten? Det är inte okej. Tänk om vi skulle placera dig framför en dator med massa koder. Du måste hitta ett fel och sedan hitta en lösning på hur du ska fixa det. Samtidigt spammas allt möjligt och folk skriver allt möjligt till dig och sätter press på dig. I den situationen hade du nog förstått att det inte är så enkelt som det ser ut att bedriva ett spel som Star Stable. Så låt dem jobba ifred, när allt funkar som det ska igen så meddelar dem oss det. Passa på att njut och vara med vänner och familj sålänge. Låt det ta den tid det tar så att allt med spelet sedan är felfritt. Beröm teamet istället för att klaga och var glada att dem ens håller SSO uppe.

MVH, En tacksam Star Stable spelare ♥


Detta skrev jag nyligen på SSO's facebook sida. Håller ni med mig? :)


Från SSO's Facebook

Update 1:

Hej!
En liten uppdatering från oss; Vi har jobbat hela natten och hoppas och tror att vi har närmast oss en lösning. Det är väldigt svårt att säga när spelet kommer vara uppe igen men som sagt så jobbar vi så snabbt vi bara kan!

Vi kommer hålla er uppdaterade under dagen!

Update 2:


Vi är oerhört glada att kunna berätta att vi nästan är redo att öppna upp spelet igen. Vi har haft stora tekniska problem det senaste dygnet men inom kort kommer ni kunna komma in på vår hemsida så att ni kan läsa den senaste informationen på vår nyhetssida.

Ni kommer inte kunna logga in på spelet än, men ni kommer kunna läsa de senaste uppdateringarna från vårt håll.

Tack än en gång för ert stöd och tålamod, vad vore vi utan er?! 


Update 3:

De som loggar in via launchern bör nu kunna komma in i spelet. Dock är det fortfarande inte helt stabilt att komma åt varken hemsidan eller spelet. Vi gör fortfarande vårt bästa för att få tillbaka allt till 100%.

Betalningar och värdekoder fungerar INTE just nu. 

Som ni nog kan lista ut är det otroligt många spelare som försöker logga in just nu, så ha ytterligare lite tålamod!

Update 4:

Som ni har märkt så är inte Star Stables hemsida så stadig som vi hade hoppats på.

Tidigare ikväll så försökte vi få upp vår hemsida och spelet så ni kunde komma in och spela igen, men vi är ledsna att behöva meddela att det inte gick så bra som vi trodde då fler problem uppstod.

Detta betyder tyvärr att vi var tvungna att ta ner spelet och hemsidan igen. 

Vi läser alla era meddelanden och vi förstår hur frustrerande det måste vara för er. Medans vi jobbar på att få upp spelet så sitter vi också självklart och funderar på hur vi ska kunna kompensera er för förlorad speltid. 

Tack för alla era fina och stöttande meddelanden! Vi lovar att vi gör vårt absolut bästa för att lösa detta. 

lets use gray, white and black


Äntligen kan man logga in på Star Stable igen, iallafall några har kunnat och andra inte. Men teamet jobbar nog fortarande på att lösa alla problem. Och tänk på att inte klaga eller tjata på dem. Tänk om vi skulle placera dig framför en dator med massa koder, du ska lokalisera ett fel. Samtidigt har du massa som spammar dig överallt och pressar dig så du blir mer och mer stressad istället. LÅT DET ta sin tid. Dem jobbar allt vad dem kan och dem kan inte göra med. 

Iallafall så satte jag ihop en ny outfit när jag logagde in, blev helt kär i den nya gråa mössan så why not. Letade runt i garderoben och fick fram detta. Att inte använda färg är inte riktigt min stil, men det blev helt okej faktiskt och jag tror jag kommer utnyttja denna ett tag iallafall.

Som vanligt - det ÄR okej om ni vill skaffa outfiten.

Träns: jarlaheim // Sadel: Jarlaheim // Filt: Moorland // Dekorationer: Silvergladebyn // Mössa: Dinodalen // Jacka: Fiskebyn // Vantar: Uppdrag // Byxor: Fiskebyn // Stövlar: Fiskebyn

Från ssoHej allihopa!


Vi har haft lite problem med att få dem sista sakerna med uppdateringen att funka som dem ska. Vi är ledsna att vi har låtit er vänta: vi behöver bara lite mer tid att lösa några saker. Vi lovar att vi jobbar så hårt vi kan för att få allt att fungera - vi vill inte öppna servrarna ifall det inte är perfekt för er!


Tack för erat tålamod <3


Balans lektion med SP


Minnen för livet ♥

Kommer ni ihåg när jag och kim började att filma in olika klipp till youtube. Han var då bara en liten N00b som red in i allt. Vet att många kommenterat att dem saknar mig, och ibland kan man sakna dem tiderna med. ♥

Men klippen där jag är med finns alltid kvar, njut av dem! ;)


Shady Pearls - Flying Horses

 KOLLA I HD!

Blogglusten försvinner

Och bloggen är tråkigare än någonsin - vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka lusten och orken att lägga ned tid på bloggen. Men vi får hoppas att jag får en smäll i huvudet och den kommer tillbaka snart.♥


Julradio - Julmusik dygnet runt!

Första december betyder att Julradio.se återigen öppnat upp!

Vill ni ha tillgång till härlig julmusik medans ni spelar? då ska ni gå in på www.Julradio.sePremiär klockan 17:00 med första Radioprataren/na. Just nu är det endast slinga :)Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas