Gissa vem som är på besök

Min lilla annlutt, jag saknar dig plutt♥

Working!


Funderingar kring nästa vecka

Jag sitter och funderar på nästa veckas uppdatering lite mer, nu vet vi att höstön kommer då istället och det lkänns riktigt bra. Men jag sitter och funderar på vilka jag ska skicka dit, har kommit fram till Pärlan men sedan så vet jag faktiskt inte, det känns så svårt att bara skicka iväg mina hästar. Jag undrar oim man kommer kunna åka och hälsa på dom, det känns som att dom jobbat mycket på ön och det skulle inte löna sig om man inte ens kunde åka dit och se den, så jag tror vi antingen kommer få ta hästarna dit och släppa in dom för att springa eller så kommer vi kunna åka dit och utforska och se våra hästar, vad tror ni?

Jag har även funderat på något jag aldrig hade kunnat tänka tanken på förut. Mina tankar ligger på att köpa den nya PONNYN(!!!!). Jag sa att jag aldrig skulle ha en ponny men så kom den och såg så fluffig och gosig ut samtidigt som den har en riktigt fräck färg så jag känner för att köpa den. Det känns som att jag behöver en ponny och den är PERFEKT. 

Vi får väl se när tiden är kommen, och hoppas på det bästa! :D

Det blir lite sämre uppdatering ibland då jag börjat spela minecraft igen, woop!

Filtarna kommer inte bytas ut

Den 22:a januari så blev det ju ett fel med de nya filtarna och de byttes ut till ett par andra filtar, jag mailade support och kollade om de skulle byta tillbaka dessa men fick svaret att dom har försökt utan att lyckas, så tyvärr kommer inte filtarna bli som dom ska igen.
Jag tycker självklart det är tråkigt men dom är ju ändå riktigt fina och man fick ju dom nästan gratis.. förutom att man betalade för ett par andra filtar. 

Så nu blir det att hitta på lite nya outfits eftersom man vet att filtarna kommer stanna! :)

OMG SAHHGFFDSHAD

FINALLY
 

~ Go against the stream~


JAG HAR BYTT

jag vågar inte avslöja håret, guuuud!!!

Hårbyte

Jag känner verkligen för att byta hår till ett av de raka, jag har verkligen fastnat för dom eftersom att man ser ansiktet väldigt tydligt och jag tycker det känns mer passande på sommaren. Kan inte riktigt förklara. 

Dock finns ju inte min hårfärg (platinablond) ännu och trots att de säkert kommer så känner jag inte för att vänta eftersom mitt hår inte heller passar helt med solglasögon som jag kommer använda supermycket. Lily försöker tjata på mig de bruna för 300 sc men jag kan inte bestämma - där kommer ni in i bilden. Ni är alltid rättvisa och vet bäst så NI får välja :')

Ska jag bli blond rakhårig?
 
Eller ska jag bli brunett rakhårig? 
Till WR http://snowgaze.blogg.se/2013/april/hata-mig-inte.html
webvoter-omröstning
Vilken hårfärg tycker ni?

Byt inte
Det blonda
Det bruna

    Se resultat

Höggravid och födelse

Det dröjde inte många dagar förens Vanessa insåg att hennes mage började växa, den blev allt större och större. Hon bestämde sig dock för att göra ett graviditetstest för att vara på den säkra sidan, hon kanske bara hade ätit många kakor. Hon åkte till affären för att köpa ett test och sedan var det direkt hem. Johan var på jobbet vid denna tiden och barnen var hemma hos mormor. Hon gick in på toaletten och plussade, hon var gravid och tårarna kom. Det var ju precis vad hon och Johan ville och hon blev så lycklig.

Hon bestämde sig för att göra det lika annorlunda än att bara säga rakt ut till Johan att hon är gravid, så hon börjar pyssla och gör ett speciellt kort uppradat med olika namn förslag

Selma, Viktor, Oscar, Saga, Cilla, Lovisa, Isac och Hugo

Var några av namnen som skrevs ner, längst ner kunde man hitta "vilket namn gillar du mest?" och sedan la hon den plussade stickan bredvid. 

Några veckor senare var Vanessa höggravid och fotades till en gravid tidning, hon fick även svara på massor av frågor kring familjen och hur det är att vara gravid. Det var första gången hon fick göra något sådant och det var bara några få dagar kvar till förlossning så det kunde hända nästan när som. Med en pirrande mage tog hon sig igenom allt och hon lovades få hem ett exemplar när de kommer ut i tidningen.
Några dagar senare precis när Lily-loo gått till skolan och Johan till jobbet så kom sammandragningarna och vattnet gick, Vanessa la och skrek i soffan och försökte nå telefonen men det gick inte. Hon fick försöka lyckas föda ut barnet själv i soffan vilket hon trodde skulle gå åt skogen, men hon kämpade och kämpade och tillslut hörde hon ett barn skrika - en liten Flicka. Hon tvättade av den nyfödda flickan och klädde på henne fina kläder och ringde direkt till Johan. Han kom hem direkt och dom satt och pratade om namn.
"Saga är ju väldigt fint" höll sig Vanessa till medans Johan satt och kom på olika namn, tills "Jag vet det perfekta namnet för henne, hon skulle inte kunna få något bättre" fick han ur sig, han tog henne i sin famn och sa "Hon är född till en liten Selma" och helt klart höll Vanessa med och namnet var bestämt. 
 

Inte en helt vanlig uteritt ✔

Klockan 20:00 var det dags för aktivitet med klubben. Jag som verkligen känner en förbättring i både klubben och mer sug till att spela valde att självklart vara med. Och jag ångrar absolut inte valet utan jag hade riktigt roligt.

Vi red ifrån Fort pinta ner mot moorland i skritt, samtidigt som alla pratade och skojade. Väl framme sadlade vi av hästarna och begav oss mot Steves där vi skulle leka en lite ovanlig lek, nämligen en bakvänd kurragömma. Det gick ut på att en i klubben skulle gömma sig i silvergladebyn och sedan skulle resten leta, detta var mycket svårare än man tror och mycket roligare än vad man tror. Jag var bland dom sista båda omgångarna så svårt var det, eller så är jag dålig ;$

Vi fortsatte sedan våran uteritt mot linbanan, vi red i våran speciella klump och skrattade tills vi var framme, då blev det allvar. Vi delades in i grupper för att tävla och alla hade siktet på att ta hem vinsten - eller? Nej vi hade väldigt roligt och jag lyckades vinna båda omgångarna, tack vare att Rivala hade en sådan energi idag. Detta var helt klart något av de roligaste jag vart med om och att gå på aktiviteter är helt otroligt kul. Sådan gemenskap! :D

Efter detta var jag dock tvungen och gå, bara detta lilla tog 1h. Tack för aktiviteten Alice G!

Lily-loo's födelsedag

Tiden har gått riktigt fort och nu ska äntligen Lily-loo snart få börja i ettan. Redan idag har hon blivit inskriven i skolan och till hösten så kommer hon att börja. Imorgon fyller hon 6 år och kommer bli en stor flicka, hon kommer även att äntligen få börja ta hand om Quinsy och gå långa promenader eftersom Vanessa och Johan anser att hon då skulle klara det. Ridningen får hon vänta ett tag till med då dom verkligen är rädda om barnen.

Johan och Vanessa tog en lång stund i soffan och pratade om att skaffa ett litet syskon till, dom älskade barn och familj och känner att både tiden och pengarna till en liten skrutt till finns. Dom pratade även om hur snabbt tiden har gått och dom fortfarande minns de gulliga bokstunderna och alla bus dom gjort, och nu är lily redan 6 år. Det kändes som att hon föddes igår. 
Dom ringde och bjöd in sina vänner på en stor födelsedags fest, det skulle bli mycket paket och mycket firande. Det var ju deras lilla prinsessa och hon ska självklart få det bästa av de bästa.

Alla stod och hejade på när lily och Vanessa gemensamt blåste ut ljusen för att sedan se Lily växa upp till ett barn, det var en helt otrolig känsla och gästerna höll med.
Dom avslutade festen med dans och tårta innan klockan hade blivit så mycket att det var dags att sova. Lily fick flytta upp till övervåningen till ett rum som ska renoveras, och barnrummet ska behållas eftersom att Vanessa och johan båda vill ha ett barn till!
 

Hästön är påväg

Jag sitter här i min egna lilla bubbla och tänker på onsdag, det är många planer som snurrar i huvudet på mig.
SSO har själva avslöjat att om de lyckades fixa alla problem som uppstod i förra veckans uppdatering så kommer hästön att komma imorgon, och det är just den funktionen som vi alla väntar på. 

Jag själv tror att teamet är riktigt duktiga och har lyckats hitta felet eller iallafall är väldigt nära på att hitta det, och jag hoppas verkligen på att de lyckas till onsdag. Hoppas nog mest av allt att de lyckas fixa filtarnna eftersom att jag verkligen saknar min rosa och betalade hela 139 sc för den.. och att jag fick en helt främmande filt istället kändes inte kul. Men jag tycker verkligen det är dags för hästön nu då jag verkligen börjat sakna en gammal häst jag ägt.

Jag tror det första jag kommer göra är att skicka pärlan till hästön, eftersom hon knappt rids och jag inte tycker om henne lika mycket som förr längre trots att hon är riktigt fin. Har aldrig kunnat hålla intresset uppe för de stora hästarna. 

Iallafall så KANSKE jag kommer att köpa tillbaka en av de hästar jag tidigare ägt eller så kommer jag bara tömma ner stallet lite och invänta den rätta hästen att köpa, kommer absolut inte ha bråttom med att inhandla hästar utan kommer ta det i lugn takt. Vad är de första ni kommer göra när hästön kommer? 
Btw. försöker skriva mer och mer om SSO men det krisar i förrådet, blir det för jobbigt med sims? så jag vet om jag hellre ska låta bloggen stå tom hehe. :3

Calvin Q ♥TS3♥

Snön har äntligen smält bort och våren har kommit till Isla Paradiso (staden som kommer med expansionspaketet Semesterparadis). Värmen höll äntligen på att komma tillbaka och det blev en lättnad för hela familjen som älskar havet och att bada i sin alldeles agna pool. Men man får ju inte glömma de långa uteritterna i tunna kläder och alla tävlingar man kan delta i.

Under gårdagen kom det även en ny häst till gården. Hans namn var Calvin Q och han är av rasen Shagya arab. Han har färgen Palomino och är en riktigt höjdare på hoppning. Han är 153 cm i manken och 10 år gammal. Redan dagen efter han kommit satte hans första träning igång, Vanessa och Calvin hoppade hinder på 110 cm utan problem och därav var ett hinder även ett vattenhinder. Han kändes väldigt fin i rörelserna och kroppen och var precis som dom fått läsa i annonsen - perfekt.
 

Water Roses har fått kö

Efter mycket om och men så har nu Jag och Lily pratat och bestämt oss för att skaffa kö till Water Roses och ge alla en chans. Dels för att det är väldigt lätt att dra folk över samma kant och vissa skulle passa WR perfekt trots att vi nekar. Så nu vill vi ge alla en chans, men det betyder även att man lätt kan bli utslängd i början.

Eftersom att ALLA nu kommer kunna gå med men vi vill verkligen ha samma stämning i klubben så kommer vi INTE tillåta ngt tjat, varken på medlemmar eller på mig och lily. Vi kommer även inte tillåta att ni bara ska prata med oss för att ni ser oss som "kända" och ser upp till oss. WR är till för gemenskap. Om du inte klarar av att hålla detta så passar du inte in i WR och kommer inte få behålla din plats. Självklart kommer vi prata med dig innan du blir utslängd så du kan få en chans till. 

Annars så välkomnar vi nu alla med öppna armar.

För att hamna i kön så måste ni skicka iväg ett mail genom att klicka i menyn, vi kommer alltså INTE skriva upp er på kön om ni ber oss på något sett i spelet eller i en kommentar här på bloggen. Det är MAIL som gäller. Det kan ta ett tag innan ni skrivs upp eftersom att vi inte kan kolla mailen dygnet runt, så ha tålamod. Döp ämnet i mailen till "KÖ".

Är du inte uppskriven efter 2 dagar så skicka iväg ett mail på nytt så löser de sig! :)

Besök klubbens blogg genom att klicka på bilden under.
 

Jag känner lusten sakta krypa tillbaka


Uteritt på Adilla ♥TS3♥

Äntligen har snön landat på den lilla ön vid namn Isla Paradiso. Ön som har den kortaste vintern.

Vanessa, Johan, Nikita och Lily-loo har försökt vara inne så mycket de bara kunnat under dagen eftersom det varit riktigt kallt och väldigt djup snö. Snön har fallit utan att avbrytas och solen har varit gömd. Det är riktigt jobbigt att ta sig fram på gården. Det är halt och fruset.
Adilla som är under hård träning inför tävlingssäsongen behövde komma ut och springa av sig trots vädret, så det var bara att klä på sig varma kläder och gå ut till hästarna. Hästarna hade fått stå ute i snöstormen eftersom att den kommit så snabbt och det var omöjligt att gå ut just då, men dom föddes vilda så det var inget som drabbade dom.

Vanessa kände att det var bäst att rida barbacka, hon hade trots allt förbättrat sin ridning väldigt mycket sedan de skaffade hästarna så några problem tror hon inte det skulle bli. Sadeln kändes alldeles stel och frusen och omöjlig att använda. Hon tränsade Adilla och sedan gav dom sig av, de skrittade ner mot havet som var alldeles blått och fruset, men ändå lika vackert som det brukar.
Det var riktigt kallt om händerna men på samma gång kändes det riktigt mysigt att rida runt i den vita snön, om man bortser från att vägarna knappt syntes. Adilla var väldigt lugn och sansad, samtidigt var hon väldigt nyfiken på omgivningen som över en natt blivit helt vit. Det gällde att man höll kontrollen och var bestämd. 
Adilla älskar verkligen att rida ut, hon är inte mycket för paddockar. Så hon var riktigt glad över att hon slapp dom nu när det var snö ute och dom var för hala för riktig träning.

Dom fortsatte ner mot stranden i trav och Adilla skuttade till, hennes energi satte verkligen fart och hon blev väldigt busig. Hon försökte många gånger sparka bakut men Vanessa höll sig med förvåning kvar på ryggen. Hon är inte den som ger upp. Hon tog kontrollen och visade Adilla vem som bestämmer, hon tänkte inte låta Adilla ta över och försöka bestämma över henne.
Dom red en bit längst stranden innan dom satte fart i Galopp. Vanessa släppte på tyglarna litegranna och lät Adilla springa av sig. Stegen kändes stora och luftiga. Hon sprang i en lagom snabb galopp mot gården. Det kändes lite osäkert att springa i snön men om Adilla visste att det gick så litade Vanessa på henne.

Vanessas planer ♥TS3♥

Vanessa är väldigt driven i familjen och hon vill alltid hitta på nya saker, både med vänner och med Familjen. Men främst av allt så älskar hon att överraska och glädja folk. Eftersom att hon nu har en flicka på 3 år och en flicka på 2 år så kände hon att det var dags att skaffa en ponny. 

Hon hittade annonsen om en 13 årig Dartmoor ponny vid namn Quinsy som bodde i området men tyvärr behövde ett nytt hem. Allt som stod om denna ponnyn lät så perfekt som första häst till hennes döttrar så det var självklart att hon skulle köpa Quinsy. 

Hennes annonsbild visade verkligen hur vacker hon är. 122 cm i manken.
För att verkligen kunna överraska Johan och barnen så tog hon med Accent ut på en promenad ner till stranden där hon träffade på en gammal vän. Det blev lite längre tid nere på stranden med lite bad och fotografering, eftersom att Jenna, Vanessas vän är fotograf. Accent älskar verkligen att bada, och han vill nästan inte gå upp. Så att bege sig ifrån stranden blev lite klurigt med en bestämd hingst.
Men eftersom dom hade en tid att passa så fick dom ganska snabbt ge sig av, Quinsy väntade på dom. 
Det skrevs snabbt kontrakt och betalning skedde sedan var det bara att bege sig hemåt. Hon fick rida på Accent samtidigt som hon hade Quinsy i Grimma och grimskaft vilket kändes lite obehagligt, bilisterna tar inte så bra hänsyn till hästar och skulle Quinsy hoppa till skulle hon lätt riskeras att skadas. För att förhindra möjligheten så mycket som möjligt så försökte Vanessa rida över ängarna och ta de smartaste vägarna hem. 

Direkt när dom var framme fick båda hästarna gå in i hagen, Johan och barnen satt inomhus och kollade på TV så dom märkte inte när dom kom hem. Vanessa tog tag i att utfodra dom och se till så hästarna gick ihop. Quinsy stod dock ensam ett bra tag innan hon vågade sig in i gruppen.
Johan och barnen blev väldigt förvånade när det stod en helt främmande häst i hagen, men samtidigt blev dom väldigt glada.  Lily-loo som är äldst skulle direkt ställa sig vid staketet och titta, trots att hon inte riktigt förstod att hästen var till henne och lillasyster Nikita. 

Ny design uppe


Nu är äntligen den nya designen uppe. Den rosa färgen är tillbaka men ännu somrigare än förut!

Nytt på denna designen är att ni nu kan ändra språket direkt i headern, hur smart är inte det!
Ni kan även hitta mina sex senaste uppladdade bilder från instagram direkt i headern. 

Headern har nu gått och blivit uppdaterad till en sommarheader för att passa designen bra. (tack justine för hjälp med redigering)

Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag!
hittar ni något fel i headern så meddela gärna mig :D

Ny design på gång!

Eftersom jag redan tröttnat på denna designen så kommer en ny upp inom kort (idag), HÅLL UTKIK ;)
 
 

Sjuk

Tar ledig dag!
Bild på min lilla jared *-*

Kommande filtar!


Under gårdagens uppdatering uppstod det många problem och hela servern fick stängas ner från klockan 18:00 tills närmare midnatt. Idag var det dock inte helt felfritt heller utan filtarna som dök upp i förra veckans uppdatering hade fått andra nya färger, jag drabbades av färgerna här ovanför - riktigt snygga! :D

Min personliga favorit är den bruna, vilken tyckte du var snyggast?

Nu finns kategorin i menyn

Eftersom att bloggen handlar mycket om både SSO och TS3 så finns det nu en direktlänk till sims 3 inläggen i menyn, fyndigt va?
 
Det är ju även så att jag hade "veckans tävling" som helt har glömts bort då jag inte alls haft varken spellust eller haft tiden till det. Men nu äntligen har jag valt en eller faktiskt TVÅ vinnare som jag tycker har riktigt bra idéer. 

Den första är Lily Rainstorm's bidrag med 3 smarta och roliga idéer
"Aldrig finns det klädesplagg och utrustning som alla gillar. Men så är det ju, alla människor är olika och det är väl tur det! Alla har olika klädsmak. Men hur coolt vore det inte att kunna göra sina egna personliga kläder? Då skulle man kunna designa dem precis så som man vill ha dem men framför allt skulle man ha något personligt, som ingen annan skulle ha. Bara det skulle ju vara extra härligt att rida runt i. :) Det skulle jag önskat att det kom, både så att man kunde designa ryttarkläder men hästutrustning vore kul det med! 

2. Sen skulle jag tycka det var coolt om världen kunde vara större... (vem vill inte det). Men liksom större på innehållet också, inte bara yta. Hur trevligt vore det inte med tropiska skogar längs långa vita sandstränder och exotiska frukter i tropiska träd? Kanske ett ökenklimat med kaktusar och vilda kameler? Eller varför inte ett område hundratals meter över marken med skidbackar och fantastiska snöiga ridstigar längst bergen? För att åka till dessa platser som ligger långt långt bort ifrån varandra (mest realistiskt) så skulle man kanske kunna betala en slant för att åka dit via flyg eller båt, och färdas till dessa unika klimaten... 

3. ..Om man kan fiska i ett hästspel, varför kan man inte då köpa hus? Jorviks Officiella Mäklarbyrå skulle kunna starta upp på Jorvik och sälja hus i t.ex. Jarlaheim. Husen får kosta mycket SC och innuti ska det vara ett fint hem som man kan bjuda hem vänner i! (Man väljer själv vem man vill bjuda in). Och utanför borde finnas en klickbar skylt med en lång skrollista med alla SSO-personer som köpt huset/bor där. "

Ni hittar lilys blogg HÄR

Sedan har även Tuva westlord skickat in ett riktigt bra bidrag
"1. Dressyrtävling 
Dressyr ska ju vara "fint" alltså kan det inte vara snabbaste bästa som det är på alla andra banor. Men varför inte sätta in ett poängsystem(typ 1-10) om hur bra men gör "rörelserna". Den kan ju vara uppbyggd som precisionsridningen och den som håller rätt hastighet och håller sig bäst på spåret får mest poäng och den får då "dagens bästa" osv! Det skulle ju vara hur roligt som helst att klara av det då jag tror att det här skulle bli lite svårare än att köra på räcer och hoppa. Så det är något jag verkligen vill att dom ska sätta in. 

2. Ändring på hemstall. 
Eller ja mer än bara hemstallet blir det ju. Jag vill att det ska bli större, med boxdörr till varje box och fler boxar, inget skräp i nån och ljust! Sen den där tjäran till vatten som våra hästar får skulle jag inte ha nått emot om det blir blått. Jag vill ungefär där tavlan för stalltjänsten är nu ha en dörr, där man kan släppa ut hästarna och även gå ut själv. Där hästarna springer runt, äter och dricker och ja ser ut som hästar så man inte får en sån jädrans ångest över att dom står hela tiden. 

3. "Minimasters" 
Det är verkligen en dröm, att sso-teamet sätter in någon form av moderatorer. Minimaster låter gulligt med tanke på att deras heter Game Master. Dessa ska ju självklart inte få betalt, vara vuxna och "jobba" frivilligt för en bättre stämning i globala. 
Jag vill att dom ska kunna välja när dom loggar in om dom vill gå in som Minimaster eller som sig själva. Så de också har en chans att kunna spela "gömt" utan att folk går på dom som de gör med GM. Det här är även mitt nyårslöfte, få teamet att sätta in någon form av dessa personer, som kan vara inne på vilken tid som helst på dygnet för att alla ska kunna få det trevligt i globala. För att kanske få slippa bråket, alla taskiga ord och all skit som dom kastar på varandra. Det gör ont i mitt hjärta att se hur dom behandlar varandra och eftersom GM inte alltid är inne så hoppas jag att dom sätter in kanske 5 st som kan hjälpa dom med det här - återigen Gratis&Frivilligt såklart! "

Ni hittar Tuvas blogg HÄR

Så grattis till er tjejer, Lily har redan länk men Tuva vinner en länk under bloggar jag läser! :D

Denna hästen vill jag ha till SSO!

Helt perfekt vacker färg *-*

En dag på stranden ♥TS3♥

Idag så bestämde sig hela familjen Lyngfelt sig för att åka ner till stranden och bada. Nästan alla var det iallafall som åkte. Lilla Nikita fick vara hemma medans mormor var där och såg efter henne, eftersom att hon är så liten vill dom inte utsätta henne för direkt solljus. 

Vanessa, Johan och Lily-loo tog bilen och körde ner mot Glittersandstranden. Eftersom dom bor på en ö vid namn Isla Paradiso så finns det väldigt många fina stränder runt om. Det är en riktig sommarö och det är väldigt många som väljer att åka dit varje sommar. 

Näl framme på stranden så bestämmer sig Vanessa för att direkt rusa ner i varrnet och studsa runt. Hon har alltid älskat stranden men dock så är hon väldigt feg för att ta sig ut och simma eftersom hon är väldigt rädd för fiskar. Hon vet inte riktigt varför men hon tror de beror på att dom är så lena. Johan däremot fick ta och lasta ner alla saker till stranden och bbära ner lily-loo, sedan sprang han rätt ut och simmade.

Lily-loo som aldrig varit på en strand satt nervöst längst kanten och bara kollade på när föräldrarna badade och lekte. Något som hon dock fastnade med blicken på var fiskarna som man kunde se genom vattnet. Hon pekade och skrattade. Dom simmade bara runt,runt på samma ställe och vissa försökte ta sig nära Johan för att undersöka. 

Vanessa blev sur på Johan som hela tiden försökte dra ner henne i vattnet för att han ville simma med henne, så hon gick och la sig för att sola istället. Lily-loo satt kvar och såg lite mindre glad ut än förut, eftersom mamma såg ledsen ut gick det inte att vara glad. Johan försökte dock muntra upp dom båda och började skvätta upp vatten på sig själv. Han hoppade upp och ner och testade med det mesta för att lyckas få ett litet leénde. Lily började skratta och så härligt det är att se sina barn skratta så smittade det sig över till Vanessa.
Johan bestämde sig för att simma ut och snorkla och Lily ville också följa med, hon började gå ut mot vattnet och tillslut snubblade hon på en sten. Vanessa fick panik och sprang riktigt fort och hjälpte henne upp, hon hade iallafall inte hamnat under vattnet vilket var riktigt tur. 

Dom började busa och leka i vattnet istället och dom skrattade riktigt mycket. Vanessa doppade lilys fötter och sedan drog hon snabbt upp henne i luften vilket Lily tyckte var riktigt roligt. 

Medans dom busade och hade det mysigt så bestämde sig johan istället för att åka ut och Dyka på riktigt, så han hakade på sin kompis och så åkte de ut en bit på havet där det inte finns hajar. han kunde hålla sig under vattnet i 3 timmar med den dykartuben han hade på sig och han hann utforska riktigt mycket. Han lyckades även samla på sig två fiskar som han skulle ta med sig hem till middagen. 

Det blev en lyckad dag för dom alla och dom somnade väldigt snabbt sedan när dom kom hem.

Gillar ni dessa inläggen? Ska jag fortsätta skriva om simmarnas dagar såhär? :D

Accent och Adilla!


Namn: Accent Q
Ras: shagya arab
Ålder: 6 år
Kön: Hingst

Namn: Adilla Q
Ras: Arabiskt fullblod
Ålder: 6 år
Kön: Sto

Riding turns 'I wish' into 'I can'


Välkommen till familjen Lyngfelt!

Hästarna kommer i ett annat inlägg

Mamma - Vanessa // Pappa - Johan // Äldsta barn - Lily-loo // bebis - Nikita

What's up friends

Vad händer just nu på SSO..

Nu för tiden så loggar jag bara in på SSO för att prata lite med klubben, försöka gå på aktiviteter och självklart fota lite till bloggen och få lite idéer genom att rida runt. Just nu är de lite dåligt med idéer i SSO håll men mer i sims. Därav mest inlägg om det. 

Men måste bara erkänna att det är ganska kul när man blir störd och man bara vill bli klar så ist för att stanna och prata eller vara elak och ignorera så springer man iväg för som sagt, man är upptagen. Då får man se vilken energi ni lägger ner på att följa efte så man får lite dåligt samvete. Förlåt för det. 

Annars då, jag håller på med en ny familj på Sims som kommer läggas upp här såfort huset är klart. Ska bli spännande och bygga eftersom jag även installerat ett till expansionspaket som heter Semesterparadis. Har någon av er det?

Nu ska jag försöka fota lite bilder att ha på datorn så de alltid finns när jag har tid o blogga!

bra sidor för sims 3

Det är många som frågar vart jag laddat ner utrustningen till mina hästar och jag kan bara svara med att det är olika sidor, jag googlar runt väldigt mycket för att hitta snygga saker. Men förutom sidan jag länkade till er så är dessa bra sidor med snygga saker, allt möjligt går att hitta. Hittar du inte vad du söker så gåt de hitta massor genom att googla!

Sugars legacy stables download
Silver dragons estate
Lakeside Saddlery
Equus dropbox - Några av sakerna man kunnat ladda ner från Equus, dock utan bilder. 
River Oak Equesterian - Hästar
Equus sims forum 

Hoppas det hjälpte!

Jag har dåliga sidor

Något som jag alltid varit väldigt dålig på medans WR funnits är att dyka upp på klubbens aktiviteter, alltså dom jag själv inte håller. Jag känner att mina egna tar sådan tid så jag gör hellre annat ist för att sitta vid medans andra aktiviteter är igång, dock inte planerat. Så jag har aldrig riktigt tagit mig i kragen och dykt upp, har bara lyckats på kadriljen som vi hade.


I söndags var det dock dags att faktiskt gå på en aktivitet, jag kände att det är en del av klubben och det är riktigt roligt så varför inte.Det var frågesport om SSO och vi skulle samlas i trädkojan i gröndal och sedan blev vi indelade i tre lag. Jag hamnade med Ella Flowerberg och Jenny Nightforest, två riktigt smarta och härliga tjejer. 
Vi blev lag Smurf och vi mötte lag Fisk och lag Bacon, och man hör ju redan på namnen att Smurfarna kommer äta upp dom. Jag tog hem poängen på första frågan och smurfarna höll ledningen under hela aktiviteten, det steg från ett poäng till två osv. När sista frågan kom så la ställningen 5 smurf 2 bacom och 2 fisk, och redan där såg man att vi vunnit. Det var riktigt roligt, kom i ett väldigt bra lag och alla lyssnade. 

Tack för en riktigt rolig aktivitet Amanda Silverlord!

Man kan lätt bli känd på SSO

Eftersom ungefär alla kallar oss bloggare och folk som gör t.ex videos till YT för kändisar så gör jag de också i detta inlägg. 

Jag har märkt på den senaste tiden hur folk verkligen gör allt för att få en stund i rampljuset, och det är så himla lätt. När jag började spela SSO fanns det bara stallchatten vilket var en väldigt hjälpsam chatt, men sedan kom global och det var helt lungt, inget snack om kändisar eller folk som skriker ens namn. 

Nu har det ungefär blivit en ond cirkel, eftersom att någon börjat följa efter kända och skrika deras namn så gör andra det med, självklart förstår jag om folk börjar prata med dom men att skrika namnet massor av gånger och ställa frågor på frågor som de egentligen vet svaret på. 

Det finns dock mer än de som fangirlar och stalkar, och det är folk som gör allt för en stund i rampljuset. Folk som ber folk i sin klubb att fangirla och få andra att tro att personen är känd för att få lite uppmärksamhet - det är väldigt enkelt. Jag och Melissa Eveningstar gjorde ett test och började totalt fangirla Justine Southbell och tillslut var de massor vid oss i gröndal - dom visste inte ens vem hon var knappt men skulle fangirla. Har själv sätt med egna lögon att folk gör så då jag stått bredvid folk som gjort det (utan att nämna namn) och jag blir mer chockad. 

Allt handlar om kändisskap och att vara bäst - där har vi svaret på varför jag tröttnar. Men vännerna och tiden jag lagt på spelet kan jag inte lägga bakom mig, det är svårt.

Men alla är bra, ingen är bäst och ingen är mer värd. Du är bra som du är - du behöver inte vara igenkänd bland alla spelare!

Den minst ridna hästen

 
Just nu är Felix den häst som faktiskt rids minst, jag vet inte varför men jag får inte riktigt samma känsla när jag rider honom. Men när man väl sitter på hans rygg så ser man hur underbart vacker han är - om man har rätt outfit. Han passar väldigt bra med svart eftersom han har svarta fläckar och alldeles för mycket vitt, därav så passar svart utrustning gudomligt bra.

Han är en sådan häst som man glömmer bort men ändå aldrig slutar älska, jag kan inte riktigt sätta ord på det. Men jag ska absolut försöka rida honom mer för det är de minsta jag kan göra. 

Vilken av mina hästar gillar ni mest och vilken ogillar ni mest? Berätta :D

En dag fylld av äventyr

Jens har alltid varit den fega inom ridningen i familjen, han är väldigt rädd för att bli skadad och avslängd. men efter dagar av pepp från Chanel kände han för att faktiskt ta tag i det och trotsa rädslan, han hade ju faktiskt sett många andra göra läskiga saker med hästar utan att bli skadad.

Han gick direkt ut till hagarna och plockade in Cece Q och började borsta, det var väldigt nervöst och han drog ut tiden på borstningen och var nära på att fega ur, men icke sa nicke. Han skulle bestämt krossa sin rädsla och en bra början skulle vara att äntligen rida barbacka. Barbacka tycker han verkar väldigt läskigt efter en upplevelse när han var barn, hans mamma hade ridit barbacka när hästen blev skrämd av en hjort. Hans mamma hade då helt tappat balansen och fallit av och hästen trampade på hennes ben. Jens visste att det är riskabelt att rida barbacka eftersom att man inte har något riktigt stöd och det är lättare att ramla av.

Väl uppe på Cece's rygg bar dom sig iväg, modigare än någonsin.
Jens hade precis innan detta fått en ny bil av Chanel, det var en årspresent eftersom att de varit förlovade i ett år nu. Han hade själv helt glömt bort det eftersom att han haft så mycket att tänka på med flytten och allt. Chanel är dock väldigt omtänksam och förstående så för henne gjorde det inte någonting, hon skulle ju också få njuta av den nya bilen som hon köpte till Jens.

Det var en svart Volvo V70 med sollucka, den är helt ny och oanvänd. Just den bilen som dom alltid har velat ha och pratat om. Deras gamla bil börjar gå sönder så därför var det en behövlig present. Vad skulle kunna vara dåligt med det.
En ny bil, och en trotsad rädsla hade redan hunnit hända under dagen, det fanns bara en sak till som Chanel skulle vilja. Hon vill se Molly's första steg. Hon påbörjade processen att lära molly gå och kände att hon inte tänkte ge upp förens hon kan gå själv. Det behöver bara vara ett 1-3 steg men hon vill se henne gå själv.

Smart som Molly är så gick träningen på en timme, hon är väldigt snabblärd och förstår snabbt vad folk menar. Trots att hon inte riktigt kan svara dom så förstår hon. Hon gjorde många tappra försök att gå men det sa för de mesta PLADASK ner på golvet. Men när gången satt så fanns det inget stopp för henne.
 

Molly Wandiri

Fick ett önskemål om att visa upp Molly när hon växt upp och blivit äldre, och efter mycket väntande så är hon nu ett småbarn och har börjat få tänder. Molly fick sin mammas hårfärg och blåa ögon precis som sina föräldrar.

Shopping - detta köptes

Igår när jag var ute på min lilla shoppingrunda så köpte jag 8 nya dyra saker, jag blev ungefär av med 800 SC. Byxorna och filten jag köpte har ni redan sett i tidigare outfit inlägg, men här är resterande sakerna som köptes. Riktigt nöjd!
 

Familjens nya gård

Detta är gården familjen Windiri har flyttat till, det är en av stadens största stall och det finns plats för hela 12 hästar. I huset finns det 4 rum, 2 toaletter och öppet vardagsrum och kök. Det är väldigt luftigt och har mycket plats vilket är både snyggt och en bra miljö för barnen.

Hela gården

Såhär ser köket ut, ett bord med sex stycken stolar, diskmaskin, sopmaskin(?), kylskåp och olika köksmaskiner. Väldigt öppet och stilrent.
Vardagsrummet ligger ihop med köket och det finns inga jhobbiga väggar som stör, det ger ett mer stilrent intryck. I vardagsrummet så finns det en liten myshörna där det blir bokläsning och dock bus. Det finns även en gunghäst till barnen. Brasa finns det och det är ett perfekt ställe att sitta och läsa på. Sedan finns det även TV och en bokhylla.
Föräldrarnas sovrum är ett stilrent ganska tomt rum men ändå riktigt mysigt. De röda färgerna gör rummet varmt och den lilla inredningen gör rummet stilrent.

Barnrummen - Dessa är husets mest användna rum.

Det första barnrummet är just nu obebott, ett kommande barn ska få bo i detta rummet. Pojke eller flicka, det får vi se!
Mollys rum är nog det finaste rummet i hela huset, allt är så himla stilrent och rosa. Ett väldigt tjejigt rum. Molly har nog allt en bebis kan ha i detta rummet och hon leker oavbrutet med alltihop.

Lillebror Wilmer har ju också ett eget rum, ett blått rum med det mesta en bebis behöver. Det som används flitigast är nog sämngen och babygym. Men ett väldigt fins barnrum med allt Wilmer behöver.
Lite av hallen och vardagsrummet.
Vy från Hallen.
Hallen.
Toalett 1, med dush!
Toalett 2, med badkar!
Vy precis innanför dörren
Gården, hagarna
Lilla hagen
Stallet med 12 boxar, hö och sadelkammare
Sadelkammaren

Hoppas ni gillade det trots att inlägget blev lite långt, jag själv älskar denna gården enormt! *-*

En bra nedleddningssida för Sims 3

Innan du försöker installera något till The sims 3 får du läsa igenom dessa 2 guider nedanför.

Läs om hur du installerar .sims3pack filer HÄR
Läs om hur du installerar .package filer HÄR

Dessa var grunderna till hur du installerar föremål till sims. Det viktigaste när man installerar filer till sims är att man håller sig till de säkra sidorna eller har ett bra virusprogram. Vissa sidor kan vara skadliga och inte lika säkra som vissa andra hemsidor. Det är även bra att man hela tiden håller koll på vad man lägger till för att snabbt och lätt kunna radera filerna om de inte funkar i spelet. Det är även viktigt att man kollar innan man laddar ned filer om de funkar till de expansionspaketen man har, vissa saker behöver ett visst expansionspaket för att fungera.

En bra nedleddningssida som jag använder mig mycket av för att ladda ned kläder och möbler är http://www.thesimsresource.com. Den sidan har väldigt mycket saker att välja mellan och det är gratis. Sidan är säker och jag har aldrig vart med om problem efter att ha laddat ner därifrån. 

När du är inne på sidan så väljer du "download" längst upp på sidan och sedan väljer du sims 3, sedan är det bara att bläddra och hitta vad DU vill ha och följa guiderna ovanför!
En bild från när Jens och Goliat tränar i deras nya paddock, familjenn har flyttat till en ny gård bredvid deras förra. Bilder kommer imorgon!

Shoppingberoende

Ibland så känner jag att jag behöver slappna av och bara shoppa, det hjälper mig i spelet och jag blir väldigt glad av det. Det är ju dock ett problem att jag är så himla snål men ibland tänker jag bara på "Varför ska man spara och bara ha en siffra i ryggsäcken, det är till för att spenderas så man kan få nya fina saker" och sedan finns det typ inget stopp på mig. Jag drog med mig Justine Southbell runt till olika byar och inhandlade 8 saker idag som jag kommer visa upp i ett senare inlägg.

Bland annat så köpte jag den nya rosa filten som var riktigt dyr och ett par rosa byxor, satte ihop en snygg outfit med det och tycker om den super mycket!

Besök Justines blogg HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR så får ni se en pinsam bild!!

Brunt ska det vara

Jag är ganska besviken på urvalet av brunt som finns i spelet, det är nästan ingenting som matchar vilket är väldigt tråkigt. Brunt känns som den riktiga färgen på träns och sadel på något sätt, det känns bara som att det är så det ska vara. Jag tycker det är riktigt snyggt med brunt.

Jag skulle vilja ha ett träns som VERKLIGEN matchar denna sadeln som vi fick i uppdrag, den är riktigt snygg och har en sådan perfekt brun färg. Vill även ha kläder som matchar den!
SSO teamet är inte riktigt bra på att släppa kläder som matchar all utrustning, det finns en sadel med träns som jag tycker är riktigt snyggt men som inte går att använda pga. att det inte finns matchande kläder. Så det hoppas jag också på ska komma. Men just det bruna tycker jag är dåligt att de finns brunt men inget som riktigt matchar varandra - tumme ner på det!

Denna outfiten ser helt okej ut, men det är fortfarande inte riktigt samma färger men bättre går det inte att få.

Svar på era frågor

Istället för att sitta och svara på alla kommentarer med samma frågor om och om igen så kommer jag ta och svara på de populäraste frågorna just nu här.

1. Hur kan du ha knoppar på din häst?
Jag har laddat ner den frisyren till hästar från en hemsida, kommer berätta mer i ett inlägg när jag har tid.

2. Hur kan hästen gå i form?
Jag har lafddat ner en MOD till sims som heter Pose Player. Man laddar ner de poser man vill ha till mod:en och sedan kan man få ryttare och häst i olika positioner.

3. Är sims 3 på skiva ?
Ja sims är ett spel som man får köpa ute i butiker eller på tillexempel cdon.com.

4. Hur kan du ha sån utrustning på hästen?
All utrustning jag har på hästen är nedladdat, som alla träns, filtar, sadlar och benlindor.


5. Behöver man sims 3 eller räcker det med husdjur?
Man måste ALLTID ha bas spelet som bara heter "the sims 3" annars funkar det inte att spela. Husdjur är bara ett expansionspaket till bas spelet.

6. Vilka Expansionspaket har du?
Jag har husdjur och årstider.

7. Har du slutat blogga om SSO?
Nej det har jag inte, jag bloggade om det igår t.ex. Men när jag spelar sims så kommer det komma upp inlägg om det också eftersom att många ville det och tycker det är okej. 

8. Hur kan man ha fler djur än 6?
Jag använder mig av en MOD som heter Mastercontroller, dock behöver man även samma skapares mod fast den heter typ portrait, för att alla ska synas i menyn. Kommer berätta mer i ett senare inlägg!

Har ni fler frågor så är det bara att ställa dom i detta inlägget så kommer svaren upp här.

Välkommen lilla Molly

Igår klockan 2 på natten så kom lilla Molly till världen, det var ett par riktigt lyckliga föräldrar som äntligen fick träffa sin lilla dotter. Molly var 51 cm lång och vägde 3600g, hon föddes dagen hon var beräknad. 
 
Chanel och Jens hade länge gått och längtat efter att få en liten flicka, just för att dom alltid drömt om att inreda det där riktigt rosa tjejiga rummet.  Jens är verkligen den familjeinriktade pappan och han gör allt för sin familj. Han har sedan han var liten drömt om att skaffa en familj, och att leva det perfekta familjelivet.

Nu när Molly fanns så kunde man inte hitta någon mer lycklig familj. 


Molly är väldigt busig och snäll men väldigt uppmärksamhetssökande, hon vill gärna alltid ha någon runt sig som ser henne och busar med henne. Hon är ett lugnt barn som sover hela nätterna och är vaken på dagarna. Hon gråter väldigt lite och är för de mesta väldigt glad och skrattar.

En till ryttare till familjen, dags att skaffa ponny ;)

Ny Design!

Vad tycker ni om den nya designen?(eller nya färgen) 

Tips om sims 3

Vissa uppskattade när jag la upp lite bilder på sims 3 de dagar jag verkligen inte ville eller orkade spela eftersom min lust var helt på 0%. Så jag funderar på att kombinera min bloggning med sims 3 eftersom att jag spelar det väldigt mycket också, faktiskt mer än vad jag spelar SSO just nu. 

Jag tänkte att jag kanske kan lägga upp bilder på gården, inredningen och sådant. Även lägga upp bilder på andra gårdar när jag byggt fler (är otroligt lat) och även blogga om tips kring sims, sidor där man gratis kan ladda ner otroligt snygga grejer och annat - vad tycker ni? Ni får gärna komma med tips om vad ni skulle vilja läsa om isåfall!

Ny design på ingång!

jag har under dagen suttit och fixat på en ny design, eller egentligen så är det mest den rosa färgen som har bytts ut. Så under dagen kommer den upp och jag hoppas vi kommer trivas med en annan färg här på Snowgaze.blogg.se. 

Headern kommer vara densamma och kommer att bytas ut när värmen är på ingång i verkligheten med då det fortfarande är vinter och snön ligger på marken. Hoppas ni kommer gilla den! :D
Denna bilden hittade jag igår på min mail, ritad av Irma. Verkligen superfin, tack så mycket! :)

Om WR får bestämma

Så ordnar de spontana fanträffar och är livvakter, det var faktiskt riktigt kul att få träffa er och svara på era frågor trots att ingenting var planerat. Ni fick ta bilder med mig samt att ni fick ställa era frågor till mig, sedan så körde vi under hökens vingar och hade otroligt roligt, tack till er som kom! 

Missade du det så oroa dig inte, de kommer att komma fler chanser ;)

Outfits ~ ett sätt att bli unik

Det som gör SSO väldigt intressant är nog mycket att man kan köpa så mycket olika kläder och göra sin alldeles egna outfit, det är inte i många spel som detta är tillgängligt och det är verkligen riktigt kul att ha den möjligheten. Det är ett sätt att kunna stå ut från de andra och skapa sig något alldeles eget inom spelet och bli "unik". 

Många bloggare och spelare har sin alldeles egna favoritoutfit som symboliserar dom pga att man ofta ser dom bära outfiten. Lily är en av de som verkligen hittat sin unika outfit som symboliserar henne. Nämligen en outfit med färgerna gult och svart. 

Jag har själv inte hittat den där speciella outfiten enligt mig, men har ni någon speciell outfit som jag har bärt som ni tycker symboliserar mig?
Denna outfiten slängde jag ihop tidigare idag, sadeln är verkligen ursnygg så finally blev den med i en outfit!

Guess what?

Jag spelar för första gången på 2-3 dagar, älskar de nya filtarna *~* 

Min gård

Såhär bor mina simmar just nu, har inte lagt ner mycket tid på utséendet utan ville mest bara ha någonstans att bo och kunna fota fina bilder, har iallafall efter 5 dagar orkat inreda huset, duktigt!
Det finns plats för 6 hästar och boxarna ligger ihop med hagarna. Huset har 3 sovrum, 2 badrum, 2 "vardagsrum" och ett kök. Det har väldigt mycket plats och är samtidigt väldigt öppet. Paddocken ligger strax bredvid huset och det står 3 hinder att hoppa där. Sedan finns det en parkering för 3 bilar och strax bredvid där finns det en bana där man kan träna bommar med hästarna. 

Ta bloggpaus?

Jag spelar inte alls sso just nu förutom när jag har något med klubben vilket är supertråkigt, denna bloggen ska ju handla om SSO så just nu känns det som att de bästa skulle vara en bloggpaus tills lusten är tillbaka, annars blir det mer sims på bloggen, så antingen får de bli en sso blogg utan sso inlägg ett tag eller så tar jag en bloggpaus, ni väljer. Kommentera din åsikt

Goliat i TS3

Igår när jag äntligen fått mitt sims att funka så kollade jag lite på google och hittade en vacker akhal teke som påminde mig om Goliat. Det var et6t måste för mig att skaffa den och sagt och gjort så ä'ger jag nu en "Goliat Q" på TS3, älskar denna killen han är så fin i kroppen och rörelserna!

Tycker ni att dom är lika?

Sims 3 ^w^

Har installerat sims 3 igen och börjat nörda det, skulle ni vilja se lite mer bilder på mina hästar så får ni fortfarande uppdatering medans jag spelar? ;)

Bloggen ett år idag, Grattis!

Idag var det exakt ett år sedan jag skapade en blogg. Detta året har varit helt amazing och jag har träffat massa nya underbara personer och även förlorat några. För ett år sedan fanns SP i mitt liv, det var några undebara månader vi hade tillsammans. Men idag finns WR, och det är något av de bästa jag vet♥

Jag vill tacka alla som funnits i mitt liv under detta år och även alla bloggläsare, ni har gett mig en otrolig resa.

Together we'll fight♥

Arkivbilder från några månader tillbaka.
Lilys big fail, värt att minnas!
Tack för Allt♥ detta var under månaderna Januari o februari! (i guess)

Right now

Ingen bloggning idagÅsikt ~ Mina hästar Del 1

Tänkte ta att skriva vad jag tycker om de hästarna som jag äger, dock delar jag upp inläggen i 2 omgångar för att inte inlägget ska bli för långt. Och tänk på att dessa är MINA åsikter.Först ut blev Snowgaze. Snowgaze är en av de första hästarna man kan välja att börja sin resa med, den viktigaste hästen för oss alla eftersom det är denna hästen som man började resan med. När man gör sitt konto finns det inte så jätte många hästar att välja på, dock är de alla väldigt fina. Snowgaze färg är grå, lite mer en gråblå nyans vilket är väldigt vackert. Nosens färg är väldigt passande och hovarna passar även dom in till texturen. Färgen är väldigt välgjord och den passar de allra flesta färger på utrustning.

Jag älskar denna hästens färger otroligt mycket och det är och kommer alltid vara en favorit i stallet, det finns inte alls mycket dåligt att säga kring denna hästen men om jag ska klaga på något så blir det att manen och svansen ser väldigt skitiga ut. Betyg på hästen: 5/5

Goldeye, detta var en häst som kom till spelet ganska så i början när hästfunktionen kommit. Den kom till jorvik med knoppar och det var väldigt många som hade emot denna häst. När sedan manfunktionen kom blev den allt mer populär.

Jag tycker väldigt mycket om hästens färger och utséende, dock så kan den vara lite för glansig och grå. Benen är lite för glansiga och ser väldigt plastiga ut men färgerna har verkligen en röd tråd och det matchar galant, så de har de gjort väldigt bra. Dom har verkligen som sagt lagt tid på att ge han glans och skuggningar vilket dock har resulterat i att han ser lite plastig ut, dock på ett charmigt sätt. Hästen matchar i röd och rosa men även i andra färger, och allt det positiva som finns väger upp det negativa. Betyg på hästen: 4,5/5

Frostriver, Denna kom och var jorviks dyraste häst och kostade över hela 1000 sc, men det var en häst ungefär alla föll för pladask när den landade på jorvik. Hästen har färgen Cremello och har en rosa mule och isblå ögon.

Jag tycker att det finaste på denna hästen är ögonen, dom är isblå och sticker ut väldigt mycket från de andra hästarnas ögon, väldigt bra val av teamet. Hästens kropp är väldigt glansig men det är bara väldigt fint på denna hästen då det går ihop väldigt mycket med den gulavita färgen som hästen har. Jag skulle någ inte kunna säga något dåligt angående denna hästen då jag inte hittat något fel. Betyg på hästen: 4,5/5

Southrain, En paint som kom till jorvik med sina 4 andra kompisar, just denna painten blev nog den som vart mest utanför eftersom att många ogillade ansiktet eller  "lyktan". Annars har den blivit väldigt populär det senaste.

Jag tycker denna hästen är riktigt gullig och jag föll ganska så pladask för den när den kom, dock inhandlades en av de andra paintarna och denna glömdes bort. Jag tycker dom har gjort fläckarna och ansiktet väldigt bra och gulligt. Dock finns det saker jag ogillar med hästen och det är bland annat att fläckarna på båda sidorna är likadana och även att det vita i manen är ganska fult när man har längre man på hästen. Något som även var ett dåligt val av teamet var att ha gull lugg på hästen när man har den kortaste manen, de smälter in i ansiktet väldigt mycket. Annars är hästen väldigt fin och bra gjord och faktiskt en av favoriterna i mitt stall. Betyg på hästen: 3/5

Coralwalker, en fin appaloosa som landade i jorvik i slutet av sommaren 2013. Just denna appaloosa blev en av de populäraste och hade redan innan synts på sso's sida. med en brunaktig grå färg och en vit färg växer den i allas ögon.

Jag tycker absolut att denna hästen är ett bra köp och att den är bra gjord. Manen har dom verkligen fått att passa till kroppen med den chokladbruna färgen och lite olika nyanser. Hovarna är lite mörkare vilket är väldigt fint och nosen har en perfekt lite mörkare färg. Hästen har fina markerade muskler och fina fläckar som verkligen syns när hästen är barbacka. Det enda dåliga med denna hästen är som med painten att den är likadan på båda sidorna, det tycker jag förstör väldigt mycket. Annars så är det en otroligt fin häst och ett bra köp. Betyg på hästen: 4/5


Hoppas ni gillade inlägget, kommentera gärna och tyck till för nästa del ;)

Klippt Suzies man i hemlighet

Något som jag gjorde för 1 - 3 veckor sedan om inte mer var att jag klippte Suzies man, jag tröttnade på den långa och jag tycker inte alls om stilen på den längre, dock passar den vissa hästar. Men jag tyckte inte riktigt det var den rätta manen för Suzie så jag tog och klippte av henne lite av den långa manen.
Jag tycker det blev så mycket bättre, jag tycker den långa är alldeles för "ruffsig" och sedan gillar jag inte riktigt hur luggen ligger, dock tycker jag det passar vissa hästar men vissa passar inte i det lika bra. Vad tycker ni? ;D

btw,
Skulle ni vilja ha ett åsiktsinlägg om alla hästarna jag äger? 

Nu är det åter grönt på jorvik

Nu är det åter grönt runt om på jorvik, snön den har smällt bort och blommorna har hittat tillbaka. Det kändes som att det blev en väldigt kort vinter och jag hade hoppats på en lite längre i spelet. Med tanke på uppdragen som kom så tror jag att det var en av andledningarna att snön försvann redan igår, ogräs kan ju inte finnas under vintern.

Jag tycker det är en lite lättnad ändå att snös är borta för nu kan man rida runt i vilka kläder som helst utan att känna att man fryser. För jag lever gärna upp till att ha "kläder för väder" även i spelet, annars är det ju inte riktigt samma sak tycker jag. 

Jag tackar teamet för att ha gett oss en underbar vinter!

jag antar att tiden var kommen

Idag när jag påbörjade uppdragen så blev jag tvungen att gå upp i level mot min vilja, aja uppdrag är roliga och jag kan inte skippa dom föralltid. Hej champ grupp 1!

Dålig bloggning

Jag ursäktar att bloggningen har blivit så dålig, men jag sätter mitt irl liv före och jag har nästintill tappat suget till sso, kämpar för att stanna och sätter jag för höga krav tröttnar jag nog direkt, hoppas ni förstår !

om du fick..

Tänkte köra en lite annorlunda grej här på bloggen för att göra något lite kul, om ni fick bestämma hur min nästa häst skulle se ut HELT från grunden, hur skulle ni då designa den? 

Alltifrån färg till hur personligheten den skulle ha är, använd er fantasi! berätta i en kommentar och den jag gillar bäst kommer jag länka under bloggar jag läser redan ikväll :'3
 

Morgonfika med Rosor

Haffade två av mina fina medlemmar i klubbens chatt för att sticka iväg på en fika eller för min och Jennys del blev det frukost. Ellie var den enda som beställde mat såhär på morgonkvisten, men vi vet ju att hon är lite annorlunda ;)

Vi satt och pratade massor och kom in på uppdragen man fick i början när vi kom in till skördebygden, Ed berättade då att han skulle öppna något typ av café om jag minns rätt och då skulle vi hitta ingredienser till något helt nytt han skulle servera, bland annat hittade vi ketchup och älgbajs (?) och sedan vart det inget mer med det. Nu när hans café har öppnat kan man köpa denna mackan på bilden ovan och den heter "ed's specialare" så jag vill inte ens tänka på vad jag fick i mig ;)

Melissa joinade oss även lite senare och det blev en mycket trevlig start på dagen.

Olika tider, olika ljus


När morgondimman har släppt och solen börjar titta fram sakta så är det ett riktigt vackert ljus när man rider runt på jorvik. Det är ett mjukt vackert ljus som lägger sig över allt som kommer i dess väg och det blir inget "skarpt". Det är det som gör det väldigt speciellt med att logga in på morgonen direkt när man vaknat, lugnet sprider även en god stämning och det är bara att slappna av och göra vad man vill.

Goliat är en riktigt vacker hingst som får en alldeles underbar färg under detta ljus, det känns som att den blir lite mer matt och inte så "överdrivet guldig" och hans finhet kommer fram. Ibland kan manen och kroppet bli så skarpa att de inte ser superbra ut men under morgonens ljus så ligget dom perfekt mot varandra. Goliat fick även på sig en ny manlig outfit, han har fått ha alldeles för många "kvinnliga" färger sedan han kom från mig. ;)

♥Ezria♥


Veckans drömuppdatering blir försenad

Jag har under 3 dagar nu inte haft någon lust alls att spela utan jag har haft roligare IRL och kollat på Pretty little liars, så jag kommer välja en vinnare när jag hinner. men lägger inte upp en ny tävling eller avslöjar vinnaren förens på lördag! :D

~Outfit~


Lite ensamtid med Fika


Morgonstund har guld i mun

Idag vaknade jag tidigt och bestämde mig direkt för att gå och ta ut en häst på en morgonstund, de är absolut de bästa timmarna man kan rida ut i då det är väldigt lugnt befolkat och man kan rida ensam. Jag tog med mig en av Stallets flickor som behövde bilder till ett projekt hon gör, så hon tog sin häst och red efter för att ta massor av bilder. 

Pärlan var det som fick komma ut och hon tyckte verkligen om det, hon har precis som många andra fått stå i några dagar så jag kände att hon behöver komma ut och röra sig, och det var tur det då hon kändes väldigt stel och obekväm. Hon verkade ha något problem med munnen då man knappt fick röra i tyglarna. Så vetrinären ska sedan komma och kolla på henne, hoppas på att de bara är något litet sår som man kan behandla♥

Dagens planer är inte planerade, vi tar det som det kommer då det känns bäst så. Uppdatering idag iallafall! :D

Hoppas ni får ett underbart 2014!


Nu är det som det ska vara

Ni som följt min blogg en längre tid vet om att jag alltid red min bästa vän goliat förut, vi var helt oskiljaktiga och kanske 10% gick åt till resterande hästar medans 90% gick till Goliat. han var verkligen den perfekta Amanda hästen som jag gjorde allt med och inte ville vara utan.

Igår tog jag ut honom igen efter flera dagar vilket jag skrev tidigare och nu känns detsom att jag kommit in i en Goliat period igen och att det bara är honom jag vill rida, han är så vacker och perfekt och verkligen "jag". Så nu mina vänner, är det lätt för er att känna igen mig på avstånd igen - oftast rider jag antagligen Goliat. 

Araber och Goliat period - nu kör vi!

Jag kan även tipsa er om dessa ursnygga benlindorna som jag nyligen köpte men som jag verkligen ÄLSKAR, spring och köp dom du med! :D

Fyllehoppning

För 2 dagar sedan ungefär så bestämde sig jag, Jenny Goldbridge och Nichole Starrock ifrån WR att rida ut en runda, vi lyckades rida eller ska man säga "försöka rymma bort från förföljare" till hedarna innan vi slängde oss över till andra sidan och red in till Ridhuset, nicho hade precis berättat hur smockfullt det är där inne nu sedan det var gratis SR. 

Vi körde lite fyllehoppning och en tävling där man skulle springa "blind" ut ut RH och komma så långt som man bara kunde, det var riktigt skoj men väldigt svårt. Men kul var det och många skratt.
Tyvärr behövde Nicho gå efter detta så jag och Jenny red till GÅD skogen för att köra följa john, gick sämst för mig men det var min första gång så nästa gång du Jenny ;)Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas