Bloggfri dag


Spontan aktivitet♥

Busklubben är igång, väldigt dålig bloggdag av mig idag. men har alltid fullt upp på söndagar med klubben! :D

Sweet like a cherry ♥


You're beautiful like an angel♥Streamar Star Stable Online

KLOCKAN 12:44 SÖNDAG
Jag och Anna Streamar just nu - in och kolla. vi kommer nog streama i några timmar framåt - ni vill inte missa! 

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96


Dressyr

Eftersom att alla ungefär i SP just nu hårdtränar på sina dressyrprogram så passar jag och Alba på att rida runt litegranna. Det är faktiskt riktigt kul när man har sällskap!

Ikväll är det dressyrmästerskap därav att många i SP tränar just nu. SP's första mästerskap och det ska bli väldigt spännande. Jag är domare tillsammans med Jenny G och Anna, verkar som att Lillan (lily) fick förhinder så det blir bara vi tre (tror jag?). 
Samtidigt tävlar jag och Salso om vem som kan lyssna på DENNA låten längst - heja på mig! :D

Wildchild - Cherry

Cherry är ett sto på 15 år av rasen Andalusier. Hon är en läromästare och världens snällaste första häst. Hon är 160 cm i manken. Cherry var väldigt vild som föl, därav fick hon sitt namn "Wildchild". Dock så växte hon ur det och växte upp till att bli en riktigt underbar häst. Hennes söthet gav henne smeknamnet Cherry eftersom att "söt som ett bär" verkligen passade in på henne.

Cherry har under hela sitt liv fått bo med en yngre flicka som älskar hästar men inte klarar av ridning. De har tillsammans tricktränat och busat. Som två bästa vänner, under den tiden reds Cherry endast 2 gånger i veckan av flickans mamma. Flickan blev dock sjuk och de bestämde sig för att Cherry behövde ett nytt och bättre hem. Dom skickade tillbaka henne till hennes uppfödare som åker runt med en marknad där hästarna säljs. Ferdninand var väldigt nogrann med att hitta rätt ägare.

Cherry och den flickan fick ett riktigt starkt band. Hon fick Cherry att lägga all sin tro på människor och klara av att göra vadsom utan att ha utrustning på, som att följa efter ägaren. Dock är hon inte så mycket inlärd i ridningen som hon borde, men det ska vi jobba på.

Välkommen hem Cherry!

W.I.P


STREAMAR SLENDER PÅ MINECRAFT

http://www.twitch.tv/baraamandah96 

http://www.twitch.tv/baraamandah96

http://www.twitch.tv/baraamandah96


Dagens outfit


Veckans Insändare - Rebecca Longside

Denna åsikten är inskickad av Rebecca Longside som bloggar på Starstablepownies.blogg.se. Jag tycker det är ett viktigt ämne att ta upp.

Har ni tänkt på en sak? Att Starstable teamet är väldigt dåliga på att ge ut info på sin hemsida, utan att de istället ger ut info på sociala medier. Som de flesta märkt kretsar det kring Facebook. Där kommer eventuella nedstängningar, (om en uppdatering blivit försenad etc.) tävlingar osv. Visst är facebook stort och många människor har det. Men, jag läste en gång på Esmeralda Silverforce blogg som skrev om detta. Hon hade länkat Maria Moondaughter som hade gjort en undersökning. Ca 1.5 miljoner spelar Starstable och ca 1.4 miljoner får reda på infon som Starstable lägger ut på sin Facebook. Förstår ni vad många som inte har en endaste aning om viss info? Dock måste vi tacka alla tappra Starstable spelare som bloggar och ger ut all info de ser på Facebook på sina bloggar. Tack till er! 
Facebook har ju en åldersgräns på 13 år. Starstable har många yngre spelare och även spelare som inte har Facebook och andra sociala medier. Starstable har en hemsida. Det är på hemsidan folk tittar, jag är en av dem. Jag har inte Facebook som många andra. Tar vi ett exempel på info som inte många har sett väljer jag en tävling som jag märkte via en blogg och resultaten kom på Starstables hemsida. Det var en tävling där man kunde vinna starcoins och lifetime starrider. 
Såhär stod det på SSO's hemsida:

"Hejsan!

Under Göteborg Horse Show hade Star Stable en Instagramtävling där vi lottade ut Star Coins och Lifetime-medlemskap och nu kan vi äntligen presentera vinnarna!

Signe Westwater - Vinnare av ett Lifetime-medlemskap. Grattis!

Annie Bluestar - Vinnare av 500 Star Coins. Grattis!

Holly Eveningbridge - Vinnare av 500 Star Coins. Grattis!

Jasmine Starnose - Vinnare av 200 Star Coins. Grattis!

Amanda Lightfield - Vinnare av 200 Star Coins. Grattis!

Värdekoder med priser kommer skickas till alla vinnare via mail!

Tack till alla som var med i tävlingen och tack till alla som kom och sa hej till oss!

Vänliga hälsningar, 
Star Stable-gänget"

Väänta lite nu. En tävling? Jag har inte sett denna FAST jag har Instagram. Endast resultaten kom upp på deras hemsida. Tänk så många som inte fick ens en chans att vara med. Jag har inget ont mot de som vann, grattis! :D

Wake up Starstable teamet, ni har en hemsida för en sak!

Hälsningar Rebecca Longside


Fick in flera underbara bidrag denna veckan och jag kommer självklart behålla o kolla igenom bidragen tills nästa vecka! :D

Glöm inte att anmäla dig till nästa veckas veckans insändare, läs HÄR hur du gör!

Uteritt med SP


Igår höll Jenny Nightforest även kallad Ost i en uteritt för SP. Vi samlades vid Barneys silo. Jenny som aldrig hade hållt i event i SP verkade lite chockad över hur många som kom, närvaron landade på 18 personer och samtidigt loggade folk in och ville komma så det fylldes på. 

Det verkade inte heller vara ost's dag och hon hade massor av strul, men trots det så red vi iväg och alla var glada. Vi fick även äran av ost att sjunga och jag haffade direkt. Eric Saade's låt Manboy fick äran att höras igen efter 4 år (OMFG REDAN 4 ÅR?!). 

Världens snyggaste SP ring right up here. Den blev så vacker så jag var tvungen att fota den!

Hästarna fick springa av sig lite eftersom att de var riktigt pigga och även som magneter och drog sig till varandra och var i klumpar. jag tror att WR's klumpar följde med sig till SP. 
Sedan olyckligtvis så skadade sig min klumphäst, men ost tog sin magi och healade honom! :D

Jag tyckte att aktiviteten blev JÄTTELYCKAD trots ost problem - och jag tycker verkligen hon ska ha flera aktiviteter. Tycker även att medlemmarna skötte sig gudomligt bra och all tack till de! :D

Jag, Melissa, Emmy, Lova, Alma och Jen drog efteråt till VDS vattenfall där vi badade med våra hästar. Skojsigt ♥
Tack underbara SP för igår ♥

Gillar ni att läsa om SP eller blir det för mycket? :D

Wilma som modell #thesims3

Tänkte även skriva att jag kommer uppdatera om Wilma såfort jag orkar spela samt vill. Ska dock försöka hålla mig till MINST 2 dagar i veckan med en "berättelse" vad som händer, så vet ni de ! :D

Wildchild

Som ni redan har förstått så har jag fått hem ÄNNU en ny häst i stallet. Nämligen en till Andalusier vid namn Wildchild. Wildchild kallas för Cherry.

Andledningen till att denna damen flyttade hem till mig var för att en viss Anna köpte häst. 
Vi stod igårkväll och kollade på häst och kollade på Cherry när Anna berättade att hon funderat på att köpa häst men hon intte visste. Jag säger då dum som jag är "köper du en häst så köper jag denna andalusiern". Vi red då och kollade på den svarta hästen i VD och sedan helt plötsligt så fanns de namn och allt o anna köpte.. Så sedan var de bara att ta hem Cherry! 

jag är riktigt nöjd då jag älskar färgen samt att Bläsen ger ett riktigt fint intryck i ansiktet (gillar inte ansikterna annars...) 

Information om henne kommer i helgen! :)

Level 15 :D

Nu står Alba på tur att levlas, känns som att jag köper hästar oftare än vad de går upp i level. De tar aldrig slut. Nu måste jag hålla mig tills jag iaf levlar sista hästen i mitt stall ! :D  (detta blir svårt)

My friends and family ♥


Skyll på Anna


Nytt i uppdateringen

I dagens uppdatering så la teamet till så man kan se exakt hur mycket XP man får för uppdrag. Tycker det är superbra!  Det står både vad hästen får samt vad ryttaren får - annars är det som förut. Har märkt att de läggs till väldigt mycket små detaljer nuförtiden. Det är bra dock tycker jag att allt nytt borde hamna på nyheterna. 

Annars tycker jag teamet bara blir bättre och bättre på att lyssna på oss! :D

Nu rör sig alla hästar


Så mycket som det tjatats och pratats om detta, och nu äntligen har de lagt till det i spelet. Nu rör även sig alla hästar som har starthäst formen! Tummen upp 

händelserik dag #thesims3

När Wilma vaknade så kände hon ett plötsligt rus genom hela kroppen, hon ville åka iväg - ha skoj och träffa nya vänner. Sagt och gjort så satte hon sig snabbt i bilen och började köra, dock utan ett mål. Hon körde runt en bra stund innan hon kom på "justja det är ju en festival" så dit körde hon.

Direkt när hon kom dit gick hon för att köpa mat, men hon hann inte mer än att komma fram i kassan och påbörja beställningen innan telefonen ringde. Det var Devin, snabbt som attan svarade Wilma och hon gick runt med ett stort leende. Plötsligt hör hon en kvinna skrika i ren panik i bakgrunden och slänger på luren och skyndar sig dit.
Där stod ju en kvinna ifrån området som var påväg att föda, Wilma får panik och börjar sig och funderar på vad hon ska ta sig till. Tillslut bestämmer hon sig för att åka med kvinnan till sjukhuset eftersom kvinnan inte kan köra själv.
Hon följde henne till sjukhusets dörr där dom säger hejdå. Kvinnan tackar Wilma och går in. Redan nu hade regnet börjat ösa ner. Det var bara att springa snabbt till bilden och åka hem.
Hon kände sig ensam när hon kom hem och påbörjade lite städning, hon tänkte ta och ringa upp Devin lite senare för att berätta historien om kvinnan. Dock så trodde Wilma att Devin skulle bli sur för att hon blev tvungen att slänga på luren. 

Devin hade dock andra planer, han hade tagit sin bil och åkte överraskande hem till Wilma i regnet. Han fick dra nytta av sitt färgglada paraply när han skulle gå in, han ville ju inte bli helt blöt när han ska krama Wilma.

Perfekta för varandra, håller ni med?

Wilmas outfit #Thesims3

Hur bra passar inte denna outfiten på wilma? helt underbar! :)
Wilma är väldigt intresserad av kläder, hår och smink. Och älskar även att agera som modell. Så i framtiden kommer det nog komma mycket modellbilder på henne. 

Fick en fråga vartifrån hennes hår är och det finns att ladda ner HÄR

Kadrilj med SP

Vi i SP håller just nu på med en kadrilj vilket jag tycker är riktigt roligt. Kadrilj är nog de roligaste lektionerna man kan ha och gå på. Dock är det alltid stökit de första gångerna men de är sådant man kommer in i, nu när vi inte har något färdigt program heller utan bygger upp det så är det ännu svårare att ha allt kontrollerat.
Såhär vackert är det

Vi kommer antagligen visa upp programmet när det är klart, och det ska bli så himla skoj! :D

Första date #Thesims3

Det är en väldigt varm sommar här på isla paradiso och solen steker på. På sätt och vis är det ju bra att man har pool hemma men ibland vill man åka iväg. Wilma bestämde seig för att åka ner till stranden och träffa nya människor. Det var inte många där när Wilma dök upp men hon kunde direkt få syn på en snygg man som var påväg upp från vattnet. Hon skyndade sig fram och hälsade vänligt och frågade om det var kallt nere i vattnet. Devin som han hette vred på huvudet och svarade att det var helt perfekt temperatur, 

Devin gick bort till sin son som låg en bit bort på stranden medans wilma mumlade för sig själv. Det dröjde dock inte lång tid tills hon kom och började prata igen. Wilma och devin stod och pratade länge innan wilma helt plötsligt kastar en vattenballong på honom.

De krigade en bra stund innan de började garva och båda gav upp. De fortsatte prata och märkte hur mycket de hade gemensamt. Devin var tydligen också väldigt atletisk, även väldigt vänlig. De pratade om allt mellan himmel och jord.

Devin berättade hur mycket han älskar djur för Wilma och hon började direkt berätta om twinki, hennes busiga katt som hon har där hemma, tydligen så var katter hans favorit och de stod länge och pratade om det. Wilma hade aldrig varit en riktigt djurälskare, hon tycker om dom och ville ha en katt som sällskap men mer än så var de inte. Men nu när hon träffat Devin så skulle allt förändras. 

Devin berättade om sin fru, det blev en väldigt konstig stämning och de båda såg ledsna ut. Han som verkade så rätt - så är han upptagen. 
Devin höll om Wilma och berättade att hon är den mest underbara tjejen han har träffat, och att han önskade att han träffat henne före sin fru Persephone. Hon tittade underligt på honom sakta som hon frågade om han inte bara kan skita i Persephone, gör slut. Wilma ville ju inte förlora den rätta mannen. Han tittade snabbt ner i marken men sedan up och mötte hennes blick, de var klart han skulle göra det. Han älskade ju inte Persephone längre utan hade bara varit med henne för deras son skull. Men nu vill han ha riktig kärlek igen.
Devin följde med Wilma hem där de åt mat och dansade tryckare tillsammans. De var uppe länge och bara pratade och umgicks. De båda var glada och känslorna blev bara starkare och starkare.
Devin sov över men var tvungen att dra direkt när han vaknat. Wilma hoppas på att få träffa honom igen - men att bli sviken har hon blivit förut. 

Wilma Blom

Detta är Wilma blom, hon är 22 år och nyinflyttad på Isla Paradiso. Wilma håller på och letar jobb på en resturang, hon älskar att göra mat och hon har en riktig kockbegåvning. När tiden inte går åt till att hitta det perfekta jobbet så är det romantiska filmer och jakt efter den rätta mannen som gäller, eftersom att Wilma är väldigt söt men även en hopplös romantiker så får hon ganska lätt killarna på fall. Hon vill gärna ha många barn i framtiden och har redan börjat inreda barnens rum, hon är väldigt familjeinriktad. Det som är bra när man både är ny i en stad och när man ska bli mamma är att man är god, Wilmas starka sida är att finnas hos folk och prata med dom. Hon är ju inte heller blyg. Det är inte många som är så god som Wilma och det är en egenskap för att få folk att öppna ögonen.  Wilma älskar mode och framförallt träning. Hon vill hålla sin kropp i form för att kunna klä sig som hon gör. Hon är väldigt atletisk.


Wilmas hus

Nu är äntligen Wilma Blom's hus klart. Det tog några timmar att bygga. De flesta rummen är inredda och klara men sådant dyker ALLTID upp i efterhand - så ni får vänta med att se det. 

Wilma flyttade nyligen till semesterparadiset Isla Paradiso, helt ensam. Hon letade upp den största tomten som var tillsalu och hyrde in en byggfirma för att bygga hennes drömhus. Hon ville ha denna stora tomten eftersom hon en dag hoppas få se sina barn springa runt och leka, kunna ha massa roliga saker i trädgården och bara ha det bra. Dock fattas det ju en sak.. En pojkvän. Nu när huset är klart och ett barnrum redan är inrett så är det ju bara att hitta "honom" kvar, dags att ge sig ut på jakt direkt. 

Kommer visa bilder på wilma imorgon

Work in progress

 

The sims 3

Jag har nu börjat få upp intresset lite mera och påbörjat sims igen. Jag skapade en tjej vid namn Wilma och en katt som jag glömt namnet på. Hennes hus är under uppbyggnad och ligger precis vid havet.
Wilma i sina snygga idrottskläder 

Kommer antagligen inte ha en häst på denna familj utan det blir att hitta en kärlek till Wilma och bygga upp hennes familj. Tycker ni det skulle vara kul att följa trots inga hästar ? ;)

Information om Ashspirit "Zakke"

Zakke är en overo paint på 11 år.  Han är 155 cm i mankenhöjden. Zakke är en väldigt pigg och glad häst som älskar att galoppera snabbt och ta skarpa svängar, det har han fått från att han ridits väldigt mycket i Western. Han har en tvillingbror vid namn Zeke som han bott med tillsammans i flera år, så nu när de är särade på varandra hoppas vi på att de inte ska bli för jobbigt. Zakke är dock en häst som för det mesta är glad, han ser de positiva i alla dagar och han älskar att arbeta och att bada. 

Zakke är en av jorviks snabbaste hästar, han har dock aldrig utnyttjat det mer än på western. Dock så ligger planerna på att utvidga hans vyer och prova på flera grenar med honom. Zakke är ganska känslig och kräver därför att en rutinerad ryttare sitter på hans rygg, han kan lätt skena iväg och bocka. Därför ska han inte heller vara för nära någon annan häst på lektioner utan han kräver sitt avstånd. 
Zakke är nog den snällaste hästen i stallet just nu, han binder sig så starkt till sin ryttare och skulle aldrig göra något dumt. Han skulle lätt kunna få gå runt efter ryttaren i stallet. Vid ryktning och sadling brukar Zakke inte behöva bindas fast, för han tar det så coolt. 

Välkommen hem Zakke!

Denna fina hästen har jag kollat på länge, och idag kunde jag inte hålla mig längre. Känner att den passar mig väldigt bra och den är verkligen en dröm att rida - underbara Zakke.

Ska försöka fota fina bilder imorgon och skriva info - har ju ingen röst och är sjuk så kommer inte kunna jobba utan har all tid i världen imorgon! :D 

~ add one more to the list ~


Vilken underbar outfit

Kims outfit är ju bara för vacker, speciellt klänningen på honom ♥ 

Färjorna gömmer sig

När jag skulle åka färja igår så upptäckte jag något konstigt ute på havet, så jag red dit och kollade. Där såg jag en parkerad färja, så jag började luska lite.
Mina misstankar ligger på att de i hemlighet skickar iväg oss med en kanon från deras parkering, dom har ställt in så vi hamnar på exakt en kopia av den båten vi hoppade på som sedan lurar oss att vi har varit på den hela tiden. Frågan är ju bara hur hästarna skulle kunna flyga så långt haha. 

Nejdå, men vi alla vet att SSO alltid gömmer saker - till och med färjorna! :)

Veckans insändare

Ursäkta att det blir en dag sent, men eftersom att jag är sjuk så hinner jag inte med bloggen så mycket.
 
Veckans insändare är... Andrea Friendforest som bloggar på http://andreaclaras.blogg.se/
Hennes bidrag var en historia som kan påminna oss hur viktigt det är att faktiskt finnas för varandra. Vi gör mer än vad vi tror genom att bara finnas.

Historian:
Jag tänkte berätta en liten historia om min som kompis mådde riktigt dåligt, jag hjälpte henne och idag mår hon super. Det började typ att hon sa att hon mådde dåligt, det hade hänt vissa saker i hennes liv och jag försökte uppmuntra henne, det gick inte värst bra först. Men varje gång hon loggade in, lät jag henne prata ut sig på mig, som om jag vore en kurator ungefär. En gång satt jag och hon i 4 timmar ungefär och bara prata,  vi satt varje dag och prata, jag märkte att hon bara mådde bättre och bättre för varje gång. Men då kom den dagen hon blev otroligt nertryckt igen, Jag hade sagt "Va dig själv, bry dig inte om vad andra tycker" för att hon vågade inte vara sig själv, så hände det ju (vill inte berätta vad som hände) Hon satt och sköll på mig och jag mådde dåligt, men sen fick jag henne att lugna ner sig, jag sa "Dem är bara avundsjuka på dig för att du vågar vara dig själv, och är så vacker precis som du är" Hon blev glad, vi prata återigen i flera timmar, hon var sig själv, blev nertryckt, men jag pushade upp henne varje dag. Från botten till toppen. Hon grät ofta, jag fick henne att sluta gråta, bara uppmuntra henne om hur vacker och speciell hon egentligen är. En dag träffades vi irl och direkt när hon såg mig så sprang hon och gav mig en stor kram och sa "Tack för att du funnits så mycket här för mig, jag är glad att jag har dig, du har verkligt hjälpt mig att få upp mitt självförtroende. Jag älskar dig som min allra bästavän och kommer alltid göra det, du har förändrat mitt liv" jag började såklart gråta av orden och sen sa hon "Jag kommer ihåg när du sa 'Kom ihåg att jag finns här för dig, även om det är sent, även om jag är sjuk, jag finns här för dig, alltid' och sen dess har jag bara pratat med dig om vad som händer i mitt liv" Jag började gråta igen, och insåg just då att varje gång vi bara suttit och pratat har verkligen gjort insats (tror jag det heter) . Idag pratar vi varje dag, hon blir fortfarande mobbad, men har lärt sig att man ska inte bry sig om dem, bry sig om dem som hon gillar, och jag är en av dem.

Tack för att du ville dela med dig! 

Glöm inte anmäla er till nästa "Veckans insändare" länk till hur man bidrar finns överst i menyn :D

En speciell skattjakt


Igårkväll var de dags för skattjakt i SP. Det var dock inte som alla andra skattjakter utan den var speciell. Lillan hade gjort 8 nya bloggar bara för detta (HUR ORKAR HON). Varje blogg var lösenordsskyddad och vi skulle springa runt med hjälp av ledtrådar för att få lösenorden.

Lillan förklarade allt i detaljerad detalj i ungefär 5 minuter innan hon gjorde 5 olika lag med 4 personer i, dock blev ett lag 5. Jag blev med Esther, Anna och Claudia. Jag önskade de i skype eftersom att vi pratade med ledarna och önskan uppfylld. Jag, Anna och Ess var med i skype och satt och gapade "DET ÄR DÄR DÄÄÄÄR" och ledarna bara skrattade åt oss. Vi var dock för snabba för att de skulle hänga med. Vi la ungefär 10 minuter före alla andra. Våra hjärnor jobbade så himla bra tillsammans. 
När vi kom till sista ledtråden så fanns det bara en karta med streck mellan alla ställen där vi varit, vi skulle hitta ett mönster och rida dit för att hitta skatten. Vi trodde först att vi skulle tillbaka till gröndal, sedan att de stod DC. Men när Lily påminde oss i skype att vi är på en SKATTjakt (den ledtråden fick alla andra med) så kom vi på att de bildades ett kryss på kartan så vi rusade till silon där vi vann. Det var riktigt roligt och Stressigt. Hann inte fota mer än i start och slut. Tack till Lily Rainstorm och Jenny Goldbridge samt alla som fick hoppa in för att vi var så snabba. Riktigt kul! :D
HEJA HEJA HEJA OSS !♥

Streama Minecraft

Jag och mina vänner, Lily Rainstorm, Anna Waterdawn, Esther Lightwater och Jenny Goldbridge kommer testa att streama lite minecraft på servern hivmc.eu. Dock vet jag inte om mitt internet kommer klara de men ni får gärna kolla in! :D

http://www.twitch.tv/baraamandah96 http://www.twitch.tv/baraamandah96 http://www.twitch.tv/baraamandah96

börjar om några minuter, ska bara avsluta aktivitet med SP ;)

Musse style

Musse älskar verkligen att visa upp sig. Riktigt stilig va? ;D

4 more to go


btw. jag vet att jag vann 200 sc, tack för era gratulationer!

Inlägg kommer ikväll!


Fikar med saga goldfall, ska strax ta bussen hem och levla. Efter det kommer de inlägg om tiden finns :D

Galoppbana

Det har pågått mycket snack till galoppbanan som vi har idag, Den är ganska liten och har en massor av bråte som bara ligger och skräpar. Jag själv skulle inte kunna kalla det en riktig galoppbana - den blir ju aldrig klar heller. Varje gång ska Baronessan kolla upp varför den aldrig blir klar men INGEN förändring.

Jag älskar verkligen att galoppera i full fart med mina hästar och fota och njuta av deras steg. Det är så himla underbart. Dock så finns det just nu bara stora öppna åkrar och ängar för det just nu. Jag skulle gärna vilja tävla i galopp också mot mina vänner, eller bara springa på en bana för skojs skull. Det skulle ju inte kunna vara så svårt?
Hoppas verkligen på att detta kan hända i framtiden. Vi spelare behöver variation! :D
Denna bilden tycker jag ser riktigt mysig ut, bortsett från säckarna.. ._.

Färjorna har kommit

Idag så kom färjorna till spelet, det hade väldigt många redan listat ut. Dock hoppades jag verkligen på fler hästar. Men uppdateringen var helt okej tycker jag, jag tycker dock att färjor är en onödig grej, men som kan komma till användning. Hoppas på det iallafall, superbra att det är gratis.

De nya kläderna som kom gillade jag skarpt, riktigt snygga. Teamet har blivit hur bra som helst på att designa kläder och utrustning nu. Hoppas dock på en benlindor-uppdatering ♥

Färjorna anläder ungefär hela tiden, vilket jag tycker är riktigt bra.
Åkte första och andra gången med Johanna Highwood från klubben. Jag hade hoppats på att man skulle få se åkturen, men man kan inte begära för mycket.
När man åker får man upp en bild som visar hur långt det är kvar
Dock om man kollar på kartan så får vi nog snart ett nytt område. "Jorvik City" :D

När man närmar sig land så får man se de sista av åkturen, bästa med att åka färjan tycker jag !:)
Vad tyckte ni om uppdateringen?

Heja dig Myra!

Myra är riktigt bra på att skriva sina åsikter och tankar. Detta inlägget är en av de bästa jag läst och ni kan även finna det HÄR

"Kändisskap, vad är det..? Finns det kändisar i SSO? 
Svar: Klart det gör. 
Vi har ett stort community och i varje community finns det framträdande personer, folk med status och så vidare. Vårat community är inte enormt, men det finns gott om plats för kändisar. 
Man ska inte förblinda sig på antalet människor som känner till personen, antalet beundrare eller dyligt utan först och främst se hur stort communityt är. Först då kan man bedöma mer rättvist om en person faktiskt är känd eller inte. 
Består ett community av 100 människor är det ganska rimligt att säga att om 50 människor känner till personen (50%) och låt säga 15 människor (15%) mer eller mindre beundrar denna människa, är personen känd inom communityt. 
Men om communityt består av 1 000 000 människor, så kan en person med 15 st beundrare och 50 personer som känner igen personen knappast räknas som känd. 
Det är därför irrationellt att jobba i antal, utan istället skala. 
 
Vissa säger "Nä, jag är inte känd! Jag är igenkänd!" Av vilken anledning då? Själv anser jag att det är folk som vill vara duktiga och märka ord, för det mesta. Utan att veta vad dem snackar om.
Man är inte bara igenkänd om man har fulla brevlådan med beundrarmejl, får flockar runt sig av beundrare när man stannar, får tiotals kommentarer på sin hemsida per vecka med folk som berättar hur mycket de gillar en och så vidare. Är man igenkänd så känner en viss andel som är tillräckligt stor till en. Varken på ett positivt eller negativt sätt, utan neutralt. Det handlar inte om kändisskap.  
 
Med kändisar kommer fans. Ingen kändis, inga fans. 
De kända människorna (gäller överallt) väljer att bemöta sina beundrare på olika sätt. Alla är olika inställda till vad de tycker om fans och att få beundrare.
Man kan huvudsakligen dela in dem i tre grupper. 
Kommer köra tre olika scenarion så ni förstår hur de huvudsakliga "typerna" beter sig, för det mesta. Jag vill påpeka att detta är grundat på faktiska observationer i spelet. Detta är alltså inga illusioner.
 
 
Kändis 1 scenariot:
 
Beundrare: OMG HEJ! Jag älskar din blogg. Den är fantastisk!!!!
Kändis 1: tack så mycket :)
Beundrare: Kan vi bli vänner, snälla??
Kändis 1: Tyvärr, lägger bara till dem jag känner :) 
* Konversationen avslutas på ett eller annat sätt med en neutral stämning *
 
 
 
Kändis 2 scenariot: 
 
Beundrare: OMG HEJ! Jag älskar din blogg. Den är fantastisk!!!! 
Kändis 2: Okej.. 
Beundrare: Kan vi bli vänner, snälla?? 
Kändis 2: Nej, varför skulle jag..?
 
* Konversationen avslutas på ett eller annat sätt med en negativ stämning *
 
 
 
Kändis 3 scenariot: 
 
Beundrare: OMG HEJ! Jag älskar din blogg. Den är fantastisk!!!!
Kändis 3: Oj, vad kul att höra! Tack så jättemycket :) 
Beundrare: Kan vi bli vänner, snälla??
Kändis 3: Lägger tyvärr som regel bara in dem jag lärt känna ordentligt, dessvärre! Hoppas du förstår, det är inget personligt :)
 
* Konversationen avslutas på ett eller annat sätt med en positiv stämning * 
 
 
Analys på samtliga konversationer:
1: Kändisen i fråga är ganska neutral till sina fans. Personen är aldrig otrevlig, men anstränger sig sällan extra för att fansen ska känna sig sedda som vanliga personer. 
 
2: Kändisen i fråga visar tydligt sin makt som person med hög status. Personen anser att h*n har rätt att avfärda sin beundrare som h*n vill på grund av detta. Kändisen har ingen intention av att låta beundraren känna sig sedd som en vanlig person. 
 
3: Kändisen visar att h*n ser sin beundrare likvärdig till sig själv. Kändisen visar tacksamhet för komplimangen och lägger vikt vid att ge beundraren respons. 
 
 
 Har man rätt som känd person att bemöta sina beundrare som man vill? 
 
Jag vet att vissa blir sura när beundraren använder stora versaler, hjärtan och så vidare. 
Personer som gör detta tillhör oftast den yngsta åldersgruppen, 8-11 år. När man befinner sig i den åldern är man fortfarande ett yngre barn. Man har nyligen lärt sig skriva och läsa. Man reflekterar troligen inte mycket över hur man skriver. 
När beundraren ser kändisen blir den antagligen utom sig. Beundraren ser upp till denna person, respekterar personen och gillar det den gör. När man är yngre händer det att man bara skriver sina första tankar. Som ibland kommer ut i stora versaler. 
Beundraren är som sagt helt utom sig och är ivrig över att få respons. Beundraren hoppas att kändisen kommer lägga märke till en, se en som en vanlig person. 
 
Hur kul är det då att totalt bli avfärdad och snäst åt? Hur tror ni det känns för personen att bli respektlöst behandlad? 
Har folk överhuvudtaget ett samvete? Vill vi inte att folk ska känna sig bra behandlade? 
Nä, sålänge man har sina coola polare med status kan alla andra med lägre status dra åt Pandoria. 
För det är så vissa resonerar (de flesta väldigt omedvetet om sitt beteende.)
 
Om bara folk hade någon aning om hur vissa personer skulle göra vad som helst för att ens få känna sig lite sedda. 
 
Sedan är det en annan sak om beundraren börjar säga otrevliga saker om man inte vill bli vän. Åldern rättfärdigar inte beteendet. 
Däremot så är det knappast konstigt att vissa reagerar och blir sura av det med tanke på hur vissa svarar beundraren. Vem blir inte sur av att bli behandlad nedlåtande och respektlöst? 
 
Är detta verkligen okej? 
Ska vi inte alla spelare, gamla som unga, behandla alla schysst och bidra till en god stämning i communityt? 
Det är dags att ta eget ansvar över sitt beteende. Att någon annan beter sig dumt betyder inte att man själv har rätt till att göra det.  Beter man sig dåligt som en reaktion till någon annans dåliga beteende, är man inte bättre själv. 
 
Ett bra bemötande är något jag alltid kommer jobba med att bidra till. För ibland känns det som att jag försöker kompensera upp för dem som behandlar sina beundrare som skräp. 
Det är inte okej. 
 
Nu anser jag att det är dags att sanningen grävs fram - hur smutsig den än är. 
 
Ett stort tack till er kända personer som känner igen er i Kändis 3. Hoppas ni fortsätter som ni gör att visa att alla är lika värda. Tack, tack, tack! "

Min kommentar på detta inlägget var:
Håller helt med dig Myra. jag har varit en av de som kallat mig "igenkänd" för att jag inte riktigt velat kalla mig själv "känd". Detta har mer varit pågrund av hur vissa i spelet beteer sig. Skulle jag gå ut och skriva " Ja jag är känd på SSO" så skulle ett flertal avundsjuka kommentera emot det. Därav har jag valt att använda mig utav en "lägre titel". Sedan för att kommentera detta med hur kändisar beteer sig, jag håller med. Det kan dock vara väldigt krävande att vara känd då man knappt får vara ifred, folk kommer hela tiden. Självklart ska man alltid vara trevlig och uppskatta sina beundrare, men det är inte alltid man ens hinner svara. Det hoppas jag att beundrarna förstår och accepterar. Som när jag levlar kan ett flertal komma fram till mig, men jag orkar och hinner inte lägga fokusen där då utan vill bara bli klar. Det beror inte på att man inte vill prata med dom och tacka dom för deras snälla ord, utan på att vi också har saker att göra. 

Tack för en riktigt bra text, tänker sprida den vidare och hoppas det är okej! :)

Jag hoppas verkligen att ni som läser min blogg tycker att jag behandlar er rättvist när ni kommer fram. Jag försöker även prata med er alla men jag tror ni förstår att ibland är det inte rätt tid att komma fram, hinner inte alltid svara men jag försöker. Älskar er väldigt mycket ♥

Star Stable Online Ifokus

Nyligen skrev Melissa Eveningcamp i SP chatten om att det ska komma ett Star Stable Online forum på ifokus.se. Jag gick in och läste lite i på tråden Mel berättade om och helt rätt så skrevs det att ett forum för sso är påväg, Spännande! :D
Forum är riktigt bra eftersom man lätt kan kommunicera med folk samt hjälpa varandra lätt. Tror det skulle underlätta massor för vissa spelare. Vad tycker ni? skulle ni hänga där? :D

Läget just nu

Just nu är Santos den hästen som levlas, han är i level 10 och borde bli level 12 idag. När han är klar så ligger tankarna på att skicka iväg honom till hästön. Dock så känns det bra att ha en Svart häst hemma. Så vi får se. Sedan kommer musse eller alba att få levlas, när de är klara får Danne även komma hem och levlas. 
Sedan vet jag inte hur jag ska göra med melody, ska nog försöka levla henne lite varje dag under de tider då de bara finns henne att levla, tillslut kommer hon också nå maxlevel.

Jag älskar mina araber för mycket för att skicka iväg dem :(
P.s Skicka gärna in lite fler historier till Veckans Insändare, det är så himla kul att läsa! det mesta som kommit in är redigeringar :)

Min senaste redigering

Inte helt nöjd med denna, men eftersom salso hjälpte till lite så blev den bättre. Jag måste hitta hur jag ska göra. Men det går inte riktigt. Lyckas ibland (som igår) men idag ville det sig inte.. suck. tur man har bra vänner ♥

Ny outfit ~ Beige n black


Var tvungen att köpa något eftersom att jag var riktigt nära max JS. SÅ köpte denna snygga ridjackan som matchar med min beiga filt. Dock så är jackan ganska mörk med ljusa detaljer, så det är bara detaljerna som matchar, men jag tycker det är riktigt snyggt! :)

Snabbare levling

Jag har läst mycket runt omkring på bloggar angående att det går snabbare att levla nu, vissa tycker det är bra och vissa tycker det är dåligt. jag själv tycker det är riktigt bra och jag är riktigt nöjd över det.

Varför skulle det vara en negativ grej? Vissa har inte tiden till att levla varje dag och vissa hinner bara levla lite varje dag. för de skulle levlingen ta flera veckor sammanlagt. Alla har olika förutsättningar men alla vill uppleva att ha ett stall som är klarlevlat. Det jag har läst är att folk inte skulle ha något att göra när alla hästar är i level 15, men självklart finns det de, man kan ju levla utan att ha en häst att levla. Det gjorde jag alltid med mina vänner innan hästfunktionen kom. Det finns alltid saker att göra även om alla hästar är färdiglevlade.

Jag själv började på att levla santos lite i fredags när mimmi var klar och redan idag blev han level 10. Det är så mycket roligare att levla nu när det går så fort. jag tror många tycker som jag och har fått tillbaka orken att levla.

Tycker du det var bra eller dåligt att teamet ökade XP:n?

Veckans InsändareEftersom att min förra "veckans.." tävling inte riktigt funkade för mig så inför jag nu en ny chans för er att få synas på baraamandas.se. Detta går ut på att ni 24/7 kommer att kunna skicka in ett mail till mig (läs längre ner). Sedan så kommer jag personligen välja den jag tycker mest om och publicera det här på bloggen, har du en blogg får du självklart en länk.

Förslag på saker man kan skicka in:
• Läskiga/roliga saker man varit med om på SSO
• Redigerad bild med text till
• En liten påhittad historia
• Tips till alla spelare

Allt är godkänt. Detta är inte riktigt en tävling utan bara en rolig grej åt er som läser. 

Jag kommer publicera den jag gillar mest här varje fredag. Ni kan börja skicka in direkt, ni får högst skicka in 2 bidrag per vecka. 

Skriv hela ditt namn i brevet och även blogg om du har det och skicka det till Kontakt@baraamandas.se.

Hoppas ni gillar det, ska bli riktigt kul att få läsa allt ni skickar in!

Trickträning ~ Stegring

Jag och Alba har tricktränat lite, det första vi har jobbat på är att lära henne stegra på kommando. Vi har kommit en bit på vägen och idag gjorde jag det första gången när jag satt på ryggen. Hon vart lite slö på att förstå i början men vi lyckades göra det några gånger.

Fick några riktigt fina bilder, dock blev de flesta suddiga. Denna bilden under blev dock perfekt och jag är helt kär i hennes steg. Underbara Alba ♥

Stegrar hon inte helt underbart? *-*

Glöm inte att det är JAG som gjort bilden och äger rättigheterna till den. det är stor © på den och stölder anmäls. Den tog hela 6-7 timmar att få till .-.

Fick lite tips och hjälp med svansens form av under bara Salso, besök hennes blogg och se hennes underbara redigeringar HÄR

Ny mail till bloggen

Nu har bloggen fått en ny mail som tillhör de nya domänet. Så vill ni nu höra av er till mig så finns jag på:

Information om Alba

Alba är ett skimmel färgat arabsto på 146 cm hög. Hon är född 2001 och är 13 år gammal. Alba har varit en ridskolehäst i ett stall längre upp i jorvik men såldes sedan vidare till mig. På ridskolan har hon ridits i både hoppning och i dressyr och även blivit tävlad i de båda grenarna. Hon har tävlat upp till 1 m. 

Alba betyder vit eller gryning, den vita, den ljusa

Alba har ett par riktigt otroliga steg vilket många förundras över. Hon älskar uppmärksamhet och älskar att bli fotograferad. Är hon i rampljuset så är hon nöjd. Alba älskar även att galoppera i skogen, hon är riktigt pigg att rida. Hoppningen är väldigt mycket en favorit för henne också, hon tar sig lätt igenom en bana. Man ska dock inte komma för nära henne bakifrån med en annan häst eftersom hon kan sparkas. 

Annars så är Alba en av de roligaste och snällaste hästarna i stallet. Hon kan dock bli väldigt tjurig när man är med de andra hästarna medans hon inte får någon uppmärksamhet. Men de brukar ordna sig om hon får lite godis som äpple eller morot. Knäckebröd går också bra. 

That face

hihi, är supernöjd med min karaktär, hoppas ni också är det! (med era)

Santos ツ


Jag älskar att fota fina bilder på mina hästar, men har dock slut på idéer på platser där man kan fota, vart brukar ni fota? :D

Mimmi ~ Check ✔

Min sista levlingsrunda på Mimmi gjordes tidigt idag.
Det har tagit lång tid men sedan uppdateringen har det gått riktigt fort. Mimmi nådde äntligen level 15 vilket betyder att jag bara har 5 hästar kvar att levla. Dock är en av de en ponny så kan kan nästan säga 4 *blink*.
Det är riktigt skönt att de går så mycket fortare nu, tack teamet!

Nu blir det Alba, Musse eller Santos som ska levlas.. hum. Vem tycker ni? :3

Välkomna till Baraamandas.se

Varför baraamandas.se på en sso blogg?
Eftersom att man köper ett domän för ett år och vad som helst kan hända under de året så valde jag att ta ett neutralt namn. Skulle jag få för mig att sluta SSO så finns domänet ifall jag börjar IRL blogga istället. Jag hade gärna haft ett SSO relaterat namn, men jag tar inte risken. 

Hoppas ni är lika nöjda som mig. 

Nu kommer inte bloggen längre symbolisera Snow, utan nu kommer den symbolisera MIG och ALLA mina underbara hästar. Nytt namn nya tag, NU KÖR VI!


R.I.P Snowgaze.blogg.se, Welcome Baraamandas.se

Domännamn

Sitter och funderar på att skaffa domän till Snowgaze.blogg.se. Det jag funderade på var Lightfield.se, men det känns ganska tråkigt och osäkert. En dag kan jag ju helt plötsligt bestämma mig för att byta gubbe, eller så kanske jag tar in någon som kan blogga med mig. 

Under ett år som jag äger domänen kan vad som helst hända, så därför vill jag ha något stilrent och snyggt som kan passa allt. T.ex som lilys "starstableworld" passar allt, om hon byter gubbe, tar in någon som bloggar med henne eller så. ge tips mina fina vänner !:D 

**********.se ?

Domän köpt och kommer snart vara på plats!

~Redigerad bild~


Alla klubbnamn

Sökte runt lite på google och hittade DENNA sidan som är tysk. En jätte bra sida där alla namn som går att ha på en klubb finns. Mycket lättare att se och hitta än i spelet. Superpraktisk! 

Alla namnen som finns där just nu är:

Sektion 1

Air  Alpha  Alternative  Amazing  Angry  Autumn
Average  Awesome  Bad  Blonde  Blue  Brave
Bronze  Brunette  Bunny  Cat  Chinchilla  Circus
Clay  Clever  Cloud  Clown  Comet  Confused
Cool  Crystal  Curious  Cute  Cyborg  Dangerous
Dark  Day  Demascus  Diamond  Different  Dizzy
Doom  Doyle's  Dragon  Earth  East  Eastern
Emerald  Emo  Enchanted  Enigma  Equestrian  Everwind
Evil  Fairy  Fall  Fantastic  Field  Fire
Firgrove  Fish  Flash  Flower  Forest  Fox
Frost  Frosty  Funny Garden  Glade  Glamorous
Glorious  Glitter  Gold  Golden  Good  Great
Green  Guard  Guneapig  Happy  Heavy  Helpful
Heroic  Ice  Impossible  Jarl's  Jolly  Jorvik
Jumping  Jupiter  Lame  Laughing  Leaping  Light
Lightning  Lucky  Magic  Meadow  Metal  Misty
Money  Moon  Moorland  Nice  Night  Nilmer's
North  Northern  Nutty  Ocean  Om nom nom  Omega
Opal  Panther  Perfect  Pink  Pixel  Planet
Platinum  Pluto  Prime  Princess  Queen  Rain
Rainbow  Red  Reindeer  Rich  Riding  Sad
Saturn  Sea  Seal  Shadow  Shady  Silent
Silly  Silver  Silverglade  Silversong  Singing  Sky
Slow  Smiling  Sneaky  Snow  Snowflake  South
Southern  Sparkle  Spice  Spring  Star  Stone
Storm  Strong  Summer  Sun  Sunshine  Sweet
Sword  Tame  Terrific  The  T-Rex  Trotting
Turbo  Valedale  Whale  Walking  Water  West
Western  Whistle  Wicked  Winery  Winter  Witch
Zany          

Sektion 2

Aces  Ants  Arrows  Bears  Bees  Birds
Bombs  Brothers  Bubbles  Bullets  Butterflies  Castles
Cats  Champions  Chariots  Circus  Cobras  Comets
Crows  Dancers  Dandelions  Dogs  Dolphins  Donkeys
Doves  Dragonflies  Dragons  Dreamers  Eagles  Earthquakes
Enigmas  Fathers  Feathers  Fighters  Flowers  Foals
Forest  Foxes  Friends  Frogs  Gamers  Gazelles
Ghosts  Giants  Girls  Gorillas  Grasshoppers  Guards
Hawks  Hearts  Hedgehogs  Heroes  Hooves  Horses
Hunters  Hurricanes  Jokers  Judges  Kings  Kittens
Knights  Ladies  Leopards  Lions  Lizards  Magpies
Mammoths  Manes  Mermaids  Mice  Mothers  Mountain
Mules  Mustangs  Mystery  Nightingales  Owls  Pandas
Panthers  Pearls  Penguins  Ponies  Presidents  Professors
Protectors  Puppies  Queens  Rabbits  Racers  Rainbows
Riders  Robots  Roses  Runners  Saddles  Scientists
Seahorses  Seals  Singers  Sisters  Snails  Snakes
Snowflakes  Stars  Steeds  Sunrays  Supernovas  Swallows
Swans  Tails  Tigers  Tornados  Town  Trackers
Trees  Troopers  Trucks  Turtles  Vampires  Village
Volcanoes  Walruses  Warriors  Water  Weasels  Werewolves
Whisperers  Witches  Wings  Winners  Wolves  Woods
Workers  Zebras        

Sektion 3

Army  Band  Circle  Circus  Club  Community
Company  Disciples  Family  Fellowship  Friends  Gang
Girls  Guild  Legacy  Legion  Lodge  Nation
Order  Patrol  Riders  Society  Squad  Students
Trainers  Travellers  Tribe  Unit

Denna sida kommer jag verkligen använda i framtiden om jag någon gång skulle vara dum och upplösa SP och sedan göra ny klubb. 0,0000000001 % chans till det dock. :)

Lunch med Salsolo


Jag och salsolo tog en lunch på den nya resturangen som ägs av min underbart fina Karl, eller snart min. Vi har smidit onda planer på hur vi ska bli av med C och hoppas verkligen dom funkar. Han är min. Jag har en smak för stiliga gentlemen, precis så som chuck bass blev i Gossip girl.. åh så underbart♥

Karl kom och tog våran beställning så jag fångade hans blick och försökte få han och se mig men hela tiden höll han ögonen på C, inte okej :(
Salso och jag beställde en varsing hamburgertallrik, hon en vegetarisk och jag en vanlig. Antagligen var maten dock förgiftad eftersom att C såg hur jag försökte förföra Karl, inte bra. Så hamnar jag på sjukhus så vet ni varför.

Underbart väder och underbar utsikt vart det iallafall ♥
 

Mer XP vid levling

Det senaste har man märkt väldigt bra att SSO lyssnat på sina spelare, dom har bland annat sänkt vissa priser och även nu idag höjt XP:n så att det ska gå snabbare att levla. Det är nog de bästa som hänt på länge, förutom araberna då. Hihi.

Nu tar det ungefär 6 och en halv dag att levla upp hästar från level ett till level 15. Förut tog det ungefär 18 dagar. Väldigt mycket skillnad. En hel runda levling ger nu 5270 xp vilket Jenny som räknat ihop detta glömt bort att göra. :D

Mimmi gick från precis i början av level 12 till nästan halva level 13, I like it! :)

Ny profilbild!

Jag älskar verkligen att redigera hår, tycker att jag bara blir bättre och bättre och sedan utforskar jag nya tekniker. På den gamla profilbilden hade jag alldeles för mörkt hår så tog och fixade det. Super snyggt!
Har en till redigerad bild att lägga upp från min och Musses photoshoot igår, men har alldeles för mycket badbilder nu så jag tar och dröjer lite med den ;)

Vi kommer få färjor

Nu är det till 99,9% säkert att vi kommer att få färjor till Star Stable. I dagens uppdatering har det hänt massor av nytt nere vid fort pintas hamn, bland annat så har det kommit text på skylten samt att det har kommit en tom butik med namnet "färjebutiken", riktigt skoj.

Det har även kommit liknande grejer vid Stable Bucks utanför Jarlaheim, så antagligen är det en av stationerna man kommer kunna åka till. Får utforska om det kommit på flera ställen också. 

Men gud vad roligt! :D

Photoshoot

Under gårdagens spontana aktivitet bestämde jag mig för att ha en mini photoshoot med Musse. Han var väldigt busig och glad nere vid vattnet. Min fina Hingst är så himla fin och har den perfekta kroppen.

Musse har en alldeles perfekt brun färg med svart lång samt lockig man. Hans svarta strumpor och hans svarta nos gör det bara mer perfekt. Jag är så himla nöjd med honom ♥
 
Min vackra prins♥

Spontan aktivitet♥


Mer benlindor till folket

Här om dagen så läste jag på Emlans blogg om gbg horse show precis som jag tipsade er om igår. Där hade hon bland annat skrivit dethär.

"Benlindor - Snälla gör fler!
Jag la in lite snyggt att de ligger efter lite med benlindorna ;) Att de kommer lindor som kanske passar till en sak men ingenting annat. Att det behövs mer basfärger i olika nyanser. Jag nämnde gröna, rosa och framför allt VITA och SVARTA. Heather nickade igenkännande och sa: Lindor är jätte lätta att göra. Tekniskt sätt skulle vi kunna göra en uppdatering med bara 100 nya färger på lindor, det är inga problem. MEN HALLÅ DRÖMMEN? Så jag hoppas på i alla fall lite fler färger i fratiden :D"

Vi kom in på detta i SP idag och kom fram till att VI skulle vilja ha en sådan uppdatering med bara benlindor. Då ska de vara gjorda efter filtarnas olika nyanser så att de verkligen matchar de, sedan så vill vi ha kolsvarta och helt vita. 

I dagsläget är det väldigt svårt att få ihop filtarna med ett par matchande benlindor, och eftersom att många är som mig och inte kan rida utan så blir det att filten inte kommer till användning. Om man då är som mig och vill matcha benlindor och filt. I vissa fall funkar det dock att använda Svarta eller vita benlindor. 

Här är ett exempel på hur det ser ut i dagsläget:
Inte riktigt matchande. Sedan finns det ju tillexempel inga mörkrosa, HALLÅ?! Så en uppdatering med bara massa benlindor som matchar filtar skulle vara som Emlan skrev, en dröm. Dock så kanske de inte ska vara så dyrt som i dagsläget eftersom att man kommer köpa många olika istället för bara "ett par gröna". Benlindorna borde även vara samlade i en enda shop liknande The Fashion Barn fast för hästar så man kan jämnföra i olika vinklar till schabraken. ÅH *-*

Eftersom de säger att de är så lätta att göra så tycker jag detta borde uppfyllas. Vad tycker ni? :D
 

Jag har varit bortskämd

Det senaste har jag bara använt stallflicka om och om igen, istället för att spara pengar och utföra något som går på 10 minuter högst så har jag hyrt en stallflicka för star coins. Men nu är det stopp för det, Nu ska jag tänka ekonomiskt och sköta hästarna själv, därav har jag bara sex stycken hemma. 

Stallflicka är verkligen billigt och bra, dock så förlorar man massor i längden pga att man väljer att vara lat och hyr någon att sköta hästarna. Vill man vara ekonomisk så ha bara stallflicka om du ska iväg på semester ;)

Hur ofta hyr ni en stallflicka och hur många dagar brukar ni köpa för?

Sims inlägg?

Fick önskemål om att lägga upp fler sims "historier" och inlägg, tänkte kolla med resten av er om ni också är intresserade av det? Isåfall sätter jag mig nog och spelar i Helgen igen och fixar lite roliga inlägg. Har ju en familj och en gård redan som jag knappt hann spela på innan lusten försvann igen :D

Vill ni ha sims inlägg, Ja/Nej?

Stilren design

Kände för en lite mer Stilren design, inte för mycket färger eller för avancerade saker. Vad tycker ni om den? Ska ha den i några dagar för att se om jag behåller! :)


White beauty


Ugh jag har fått bloggtorka, hjälp mig. Vad vill ni läsa? :D

Göteborgs horse show

Eftersom att jag inte kunde vara på plats under GBG horse show men min underbara vän Emelie Siverhaven var där och frågade ut Game masters så tycker jag ni ska gå in och läsa på hennes blogg där hon har besvarat massor av våra frågor, och hon har mer att skriva.

Beröm även hennes nya design 

Besök bloggen HÄR eller HÄR, eller om du hellre vill det så HÄR

Musse pigg, eller?

Ni har inte fått se så mycket av musse sedan han köptes, har faktiskt inte riktigt hunnit rida honom. Har hela 5 araber som jag älskar så de är ju svårt att välja, vissa hamnar utanför.

Hursomhelst så är han ju riktigt fin och självklart ska han också få komma ut, även visas upp här i bloggen så vacker som han är.
Idag fick han äran att kläs i röd, precis som Musse Pigg. Dom har ju faktiskt lite likheter de två, vad passar inte då bättre än att matcha dom? :D 

Sex av Fjorton

Sex utav fjorton hästar finns nu hemma i mitt stall. Idag fick Collin, Snow och Danne lämna oss och åka till hästön. Detta för att jag ska börja sköta mina hästar själv och jag inte orkar ha så många hemma.

Jag älskar goliat och valde därför att Snow fick åka, vi kan behöva lite tid ifrån varandra eftersom att vi vart med varandra från start. Men hon kommer nog hem snart igen!

Mina fina pärlor♥

Jag vet att jag sagt det många gånger, men jag menar det verkligen. SP är nog den enda klubben där allt varit och känts rätt från början. WR fick göras om några gånger för att verkligen bli som jag vill. Men när SP skapades och Jenny ville leda klubben med mig så pratade vi om ALLT och planerade ALLT in i detalj. Det känns riktigt skönt. 

Även något jag fick höra igår är att det ska vara så himla lätt för mig att ha klubb eftersom alla vill gå med eftersom jag är "känd", men det kan jag säga att det inte är. det är ingen räkmacka man kan glida runt på och allt blir som man vill. Många kanske vill gå med, men man ska få de att stanna med. Och sedan vill vi inte ha in vilka som helst, så då tas kanske hälften bort. Det är mycket tid och arbete som formar en klubb. Men jag kan säga att det är lättare för mig eftersom jag äger sp med två underbara människor som vill det lika mycket som mig. Utan dom hade jag inte pallat. ♥ 

SP har iallafall känts rätt från början och jag älskar människorna i den. I början var de stökigt, men det har börjat lugna sig när vi sagt till. Eftersom jag kan bli sträng på möten och säga till dom på skärpen så de förstår att de måste bli ändring, då tar dom de på allvar och gör det. 

Jag skulle beskriva oss som en klubb där man är väldigt seriös på de flesta aktiviteterna men ändå kan bara vara sig själv annars och ha kul. Det är en perfekt blandning av allt. 

Shady Pearls är i mina ögon den perfekta klubben, sedan så passar inte alla klubbar alla personer. Vissa trivs, vissa inte. ♥

I believe we can fly

Jag, Ess, Jen och Lily upptäckte en liten bugg. Nämligen så man hamnar baklänges på hästen, väldigt rolig!

Såklart kommer jag inte utnyttja buggen i fortsättningen! :)

Skyltar flyttade

Var ute och levlade när jag och Esther upptäckte att skyltarna vid jaspers har blivit flyttade. Innan så har de stått framför muren man hoppar över vilket gjorde det lätt att man failade. Kom man för närqa skyltarna så hoppade inte hästen. Så jätte bra att de har blivit flyttade!

Kanske varit såhär länge menmen ;)

Level 10


noooooees


WHY DID I BUY THIS SHIT. (strumporna förstör..)

Ponnytjuv och Ponnypolis

Idag har vi haft en av de roligaste aktiviteterna som jag varit med på och även hållt i hittills. Nämligen tjuv och polis på ponny!

Vi samlades
vid värdshuset där vi tog närvaro innan vi red bort till slottet där jag förklarade hur det skulle gå till.
"Slottet är ett fängelse där poliserna stänger in sina fångar. Det finns inget som kan stoppa dom. Tjuvarna springer runt i staden (I silvergladebyn och runt slottet) och är kriminella, vilket poliserna måste stoppa. Det poliserna inte anar är att så fort de är ute på jakt står tjuvarna redo för att rädda sina vänner. Nu är det upp till poliserna att rädda staden"

Vi hade 2 poliser åt gången, dessa skulle ha blåa tröjor medans tjuvarna skulle ha svarta. Självklart såg vi till så att alla fick chansen att testa vara polis. Poliserna kämpade för att hålla sina fångar i slottet medans fångerna lyckades rädda varandra oftare och oftare. Mot slutet hade vi hela 3 poliser för att öka svårigheten och det blev genast svårare för fångarna att ta sig ut och bli räddade av sina kompisar utanför fängelset.

Alla uppskattade leken så den kommer absolut att komma flera gånger. 

Bilder säger mer än 1000 ord, så here we go.

Just at this moment


Shopaholic

Jag har verkligen blivit en slösa med mina Star coins. Senast igår köpte jag en ny sadel och ett dyrt svart western träns och ett linne. Jag har aldrig slösat så som jag gör nu. Har en budget på endast 820 star coins kvar.

Min fråga till mig själv är när ska det ta slut? det känns som att jag bara slösar och slösar, fast egentligen är det nog hästarna som jag köper som får mig att känna att jag slösar. Eftersom de är de som kostar. Jag köper ju inte direkt saker jag inte tror jag kommer använda, så det är ju bra saker. Men det är jobbigt, jag har alltid hållt min budget över 2000 sc och nu är den nere på 820, det svider. Det är ju teamet som gör alla fina saker så, inte bara mitt fel (a'

Har ni också blivit riktiga slösare det senaste?

Kvällens look


Fel i uppdateringen

Under dagens uppdatering kom bland annat detta sminket till spelet, dock så var det nog inte riktigt meningen att det skulle komma. Vissa i klubben samt Emlan hade inte sminket inne hos frisören utan de hade istället ett annat smink som inte jag hade (som tur var inget snyggt). Tyckte det var konstigt och skrev till Heather som var inloggad. Så bra som teamet är så kollade hon upp vad de kunde vara direkt och hittade ett fel. Så det ska dom åtgärda. Dom lovade även att se över om det är möjligt att jag får behålla mitt smink, dock är det inte helt säkert. 

Mer info skulle komma upp någonstans, deras hemsida, fb eller kanske instagram. 

Vad tror ni?

Är min önskan uppfylld och mina converse har kommit? :D
Riktigt coola kläder!

Välkommen hem Alba - Angeleye


Valet blev lätt när jag kom att tänka på andledningen till att jag velat ha denna hästen förut, förutom sötheten då.
Den är väldigt lik den första hästen jag Hoppade och tävlade Clear Round med på min förra ridskola. Så Namnet är inspirerat därifrån och hon kommer nog vara ganska lik Alba i ålder osv med. 

Den bilden jag kunde hitta på Alba från min ridskola var ifrån Dayviews, tänke visa er den. Ser ni lite likhet i hästarna?
 

woops ♥


ahhh behov av att köpa häst

En vit, beslutsångest. KAN INTE VÄNTA LÄNGRE *-*

Vilken kära läsare, VILKEN!!

Dagens look


Ofta så kommer det riktigt snygga kläder som typ inte matchar någonting alls. Precis som dessa byxorna som kom i onsdags. Dock så finns det alltid någon lösning för att få ihop en snygg outfit.
När jag rotade igenom min garderob så hittade jag filten man får när man börjar spela. Perfekt brun för att matcha det mörka bruna på den nya filten. Även benlindorna som liknar benskydd har lite brunt i sig matchar perfekt till matchingen. 

Det man ska tänka på är att behålla alla kläder man får i uppdrag och i början. För tillslut kanske det kommer till användning!

Guess what I do

För er som inte följer mig på instagram @Amandalightfield så blev jag sjuk igår, så därav dålig bloggning

Snälla underbara SSO

Snälla rara underbara bästa SSO team. Detta är en hälsning från mig till er.

Ser ni hur underbart bra och söt ni har gjort denna hästen? men tyvärr har ni på senaste tiden glömt bort texturen på benen. Det är det enda jag kan se hos hästarna och jag klarar inte av att störa mig på det. Därför måste jag välja bort hästar med detta problem. jag uppskattar om vi får förklaring om varför, har det med rörelserna att göra? eller att ni fixar detta. KRAM FRÅN EN GLAD SPELARE SOM VILL HA DENNA HÄSTEN MEN MED FINA BEN :DDD

Aj löv yu


Sometimes you just need to open your eyes

Jag kommer ihåg den dagen, just precis den dagen när Appaloosorna kom till jorvik. Jag befann mig just i den stunden på en Camping i Helsingborg och loggade ivrigt in på SSO från laptopen jag hade tagit med mig. Jag pratade med Anna och klubben och spanade in de nya hästarna. 

Jag som inte var så bra från att hålla mig från att köpa fina hästar på den tiden köpte Collin direkt. Jag gjorde ett väldigt dumt val som inte väntade tills jag kommit hem. Men jag älskade honom i någon vecka kanske mer innan han mer och mer fick börja stå i stallet. På den tiden fanns inte heller hästön.

Jag var väldigt nära flera gånger att sälja Collin, men jag gjorde de aldrig, vilket jag är så glad över. Idag så kan jag inte vara mer nöjd över mitt köp. Han är så himla vacker ♥ 

Fotografering av headerbild

Idag var det äntligen dags för att fotografera till en riktig header åt SP. Det dök upp runt 20 st som glatt ville vara med. Riktigt roligt.

Vi bestämde oss för att ha några utan häst och några med häst på bilden, för att det inte skulle bli en för lång rad. Och medlemmarna skötte sig riktigt proffessionellt och duktigt så det kändes väldigt lyckat.
Men som med de flesta aktiviteterna så blir det kaos i slutet, inte på ett negativt sätt. När bilden var tagen så såg vi i SP till att Lily tappade några kilon och jagade henne runt i äppellunden. Man kunde se hennes svett droppa ner på marken och tillslut försökte hon gömma sig i en buske, dock så såg hon till att det blev en klump på väggen. 

Alla medlemmar vill ha hem Lilz brainstorm, det är upp till henne hur hon gör. Men vi hoppas på att hon kommer bli en Pärla i framtiden ♥
 
Jag får många frågor kring SP i kommentarsfältet, och dessa frågor kommer inte att besvaras. Alla svar går att hitta på www.shadypearls.blogg.se så jag skickar er dit istället. Tack så mycket för förståelse! :D

Jag vill ha Converse

Jag är en riktig Converse människa och jag tycker det är URSNYGGT och stilrent. Det är de skorna jag helst bär på somrarna. Allt i ett spel är inte heller verklighets troget, och jag tycker inte de skulle sitta fel att rida runt barbacka med ett par converse på sso, precis som min redigering igår där jag gjorde liknande converse. Det är bara sååå sjukt snyggt *-* 

Jag skulle även vilja ha de i lite olika stilar och färger, ett STOORT utbud. tänk att ha ett par "rymd" converse, eller något annat riktigt snyggt, åh jag dör redan av tanken. Nej sso, jag vill ha mina converse *-*

ge mig gärna de med döskallar på bilden, har dom IRL och de är så snygga *-*

Rosa kan vara manligt!

Något jag tänkt på är hur mycket jag klär alla mina hästar i rött och rosa, ska jag sätta på någon random outfit så blir det direkt rött eller rosa. Det är färgerna jag trivs i bäst, faktiskt :3

Men det känns inte rätt att rida runt på hingstarna och ha rosa och rött. Eftersom att folk har bestämt "kilL" och "tjej" färger. Men dom är riktigt fina i det trots allt, so let's break the rules. Brukar ni också ha "tjej" färger på era hingstar?
Liksom, hur gulligt är det inte :DHej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas