Spökvandring i Shady pearls

Igårkväll var det spökvandring i Shady Pearls och alla skulle vara utklädda. Under kvällen väntade en lång mysig men läskig ridtur och även många läskiga spökhistorier och uppskrämda medlemmar.

Vi samlades i den lilla Paddocken på jorvikstallet där man fick se vad alla var utklädda till och Närvaro togs.

Sedan red vi vidare ned mot sunfieldgården PÅ LED. Det kändes som början av en mysig uteritt men det kom att ändras snabbt. Vi stannade till för att sätta igång Läskig musik som jag spelade upp i Raidcall och det la en annan stämning över hela uteritten när det var läskiga läten.

Resan fortsatte mot de glömda hedarna. Jag hade klätt ut mig till en docka som skulle vara besatt av demon eller liknande, Söt i ansiktet men kläderna skulle kännas onda och på insidan var jag ond. Jag älskar skräck sedan jag började kolla på serien Supernatural. 
Vem har sagt att SP inte kan rida på led? pfft vi är ju bäst ;)

Vi tog oss upp till Bedrövade Dews Farm för att invänta några som tappat bort sig när vi for genom gröndal. 
Sedan var stunden kommen, SPÖKHISTORIER. 

Vi fick höra många läskiga - men Fionas var nog värst då den var baserad på en RIKTIG händelse och den skrämde livet ur många. Samtidigt som den läskiga musiken spelades. Riktigt roligt hade vi det iallafall och vi fick exakt det vi ville och behövde - en läskig kväll :D
Ikväll kör vi Supernatural - woop

Fe och Häxa

Missa inte spökkartan i inlägget under detta inlägg

I gårdagens uppdatering kom som mycket väntat halloween till Spelet. Det kom Äppelhinkar, spöken, spökrace och nya dekorationer och högtidsbutik samt olika smink i skönhetssalongerna, Precis som förra året. För dem som inte spelade för 1 år sedan var detta alldeles nytt och för oss "Gamla" spelare så var detta en upprepning kan man väl säga. 

Ur hinkarna kan man få olika godsaker till hästen samt utrustning som tillhör seten nedan. Dessa Set får man genom att hitta alla spöken som är runt om i hela jorvik. Till detta kan ni även använda min spökkarta som hjälp.  

Även sminket under och grönasminket var nytt för i år.
Direkt när jag fick tränset och sedan fick mer och mer grönrosa saker så visste jag att det var en outfit för mig. Älskar det verkligen och tycker teamet lyckats så bra med både Fe outfiten och Häxoutfiten. Ni som följt min blogg länge minns väl även min Godisdesign som var Grön och Rosa.  Det är en färgkombination jag verkligen älskar. 

På pärlan satt Fe outfiten som en smäck. 

Vad tycker ni om årets halloween?

Spökkarta

Här kommer hjälpen ni alla väntat på. Jag har nu med hjälp av Saga och Nancy lyckats hitta 29 spöken, om det är alla det vet jag inte. 

KARTAN är inte exakt. Jag har skrivit ned vart alla är hittade och försökt sätta ut på ett ungefär på kartan. JAG är dock inte bra på kartor och navigering. Men spökena bör befinna sig i området runt pricken. 

För att göra det lättare för er kommer även en lista med ungefärlig plats för alla spöken.

Moorland:
GED 
MRS Holdsworth

Fort Pinta:
Tornet

Firgrove:
Gravstenen
Gruvan nära andy 
Skogen nära grävmaskinen längs med eldsvägen.

Valedale:
Hollow woods nära Birdie
Hos Fripp 
Inuti observatoriumet

Norra Länken:
Vid Arbetsledaren 
längst med skogen och fältet bredvid. 

Silverglade:
Slottet
Runt byn
Nära väderkvarnen (denna åker dock runt ett stort område nära vg osv)
Inuti Cirkusen

Vingården:
Källaren
Paddocken

GÅD:
Jaspers
Skogen
Smugglargrottan
Bryggan i FB
Fiskebyn
Brygga på stranden vid stallet

Skördebygden:
hedarna, ganska nära urträdet (cirkulerar tydligen runt hela hedarna)
I ett torn i jarlaheim
Vid ett hus på Paddockön
Bakom MRS Pike's hus
"ovanför" Gröndal loppen
Trädkojan

Har ni hittat någon annanstans? kommentera!

Tankar kring SSO

Sommaren 2012, Juni eller Juli så började jag spela SSO. Spelet var väldigt nytt då - inte ens ett år fyllda. Och sedan dess har spelet utvecklats något enormt och blivit så mycket större.

Tillexempel så var det inte alls lika många spelare under den perioden. Folk som spelat längre hjälpte mer än gärna till, svarade på frågor vart dem köpt saker och hjälpte med uppdrag. Idag ser jag sällan denna hjälpen vilket är tråkigt. Folk tycker det är jobbigt och bli tillfrågade och ingen vill hjälpa en såkallad "newbie". Spelet idag har fått grupperingar, folk ser sig som bättre ju högre level och dem som nyss börjat spela är inget värda för dem. Tycker detta är något vi måste säga ifrån med. För alla är exakt lika mycket värda. 


Vissa av stallen på jorvik byggdes ut inför hästfunktionen. Förr i tiden såg tillexempel steves stall ut såhär:
Bild lånad från Starstableworld.se

Vilken skillnad, det ser riktigt tomt ut om man jämnför med dagens Steves. Dessa stallen ger mig otroliga minnen från förr i tiden - fast dem har utvecklats till bättre. Positivt med större stall.

Vad mer har skett sedan början, ja vi hade ju inte Skördebygden, husdjursfunktionen, hästfunktionen, Café och massa funktioner. Ska inte säga för mycket eftersom jag inte minns vilka som inte fanns när jag började - man blir lite tidsblind.

Men all stämning i spelet som fanns då är som bortblåst - INGEN respekt alls bland spelare. Jag kan rida förbi och se i säg att folk ber en annan spelare att ta sitt liv (????). Helt otroligt att folk kan hålla på så framför en datorskärm. Skulle jag få välja hade jag valt att ha spelet som det är nu, alla funktioner och byggnader. Men jag hade valt att ha spelet i spelarväg som 2012 med den stämningen. Det var så mycket roligare att spela. 

Hade SSO valt att ha moderatorer inne i spelet så skulle allt nog förbättras. Antingen hyra in folk eller ta spelare som VILL och kan ta ansvar, som t.ex Esmeralda Silverforce. Hon tycker jag har bra åsikter och verkar ha bra koll och ta saker som detta seriöst. 

Jag älskar att tänka tillbaka och jämnföra då och nu. Tänk på 2,5 år vad spelet utvecklats herregud :D

Typiskt :c

Idag var det dags för maskeradhoppning i SP, jag tänkte go all in så jag gjorde en fin outfit. Tänkte först vara en pumpa men eftersom jag inte äger så mycket orange så bestämde jag mig för att vara något annat. Kollade igenom alla masker jag har och hittade Baronessan och tänkte "varför inte?" Så jag satte ihop en fin outfit.
Jackan liknar baronessans klänning och Sadeln heter Baronessans sadel - därav valet.

Men sedan ungefär 5 minuter innan aktiviteten började så skriver Saga Goldfall och vill att jag följer med till stallet, så jag valde att göra det och missa eventet. Så typiskt när jag var så himla fin, eller vad säger ni ? ;)


Svart är snyggt!

Det senaste så har jag inte haft någon ork till att komma på och sätta på mig olika outfits, så jag har kört på den helsvarta som jag satte på mig en kväll med Nancy och Catalina. Tycker faktiskt det är ganska badass och snyggt. EN bra lösning om man inte har någon ork iallafall :)

Sedan så kanske de flesta av er vet att jag vunnit en "Star stable iphone" av SSO i deras Selfietävling. Den kommer hem till mig i veckan (kanske idag) och kommer nog visa upp den på min instagram @Amandalightfield först ifall ni vill se den. Annars kommer jag visa upp den här med. Allt jag vet är att det är en Iphone 5s med Star stable motiv *o*

Terränglektion med Mel ♥SP♥

I fredags var det dags för terräng i Shady pearls. Jag har inte deltagit i ridlektioner på länge så jag tyckte att det var dags - och terräng är ju så himla roligt!

Som vanligt klumpade vi ihop oss påvägen ner till stranden där vi skulle träna med vatten. Collin med sin energi ville dock hålla sig lite före alla andra.
Man märkte att hästarna trivdes på stranden - dock var vissa för rädda för att gå nära vattnet. SÅ ni kan ju tänka er när det var dags att rida I det.
Vi försökte oss på ett fint led - och för o vara SP är det riktigt bra gjort. Sedan red vi 1 och 1 över en liten inbuktning med vatten. Det var väl ungefär hälften som fick kämpa och resten behövde ungefär bara åka med när hästarna kutade ned i vattnet.
Sedan var det dags att träna backar och berg. Det gäller ju att man hjälper hästen och inte tynger ned hästen när man rider upp för så branta backer som vi gjorde. Vi fick bra tips av mel och ledet rullade på felfritt. Collin skötte sig fint hela tiden förutom att han hade lite mycket energi och försökte springa före alla andra.
men energin skulle vi ta kål på - efter alla övningar och hårda uppvärmningen släppte vi alla på tyglarna och lät hästarna springa av sig. 
Det var en riktigt bra lektion där man fick lära både sig själv och hästarna att rida i olika Miljöer och terränger. Lärorikt och riktigt roligt. :)

Vill ni ha fler inlägg som detta? :D

För ett år sedan - Oktober 2013

Jag tog och spolade tillbaka tiden ett år och tog en inblick i arkivet här på bloggen. Hur var det på SSO för ett år sedan, vad skrev jag om och vad gjorde vi?

Månaden började med firande av Star Stable som blev 2 år, Det som var bra detta år var att spelet inte var lika stort som det är idag och Game master Elise & Heather höll i en parad på Air star servern. Vi var väldigt många spelare samlade som deltog i denna fina parad - tråkigt nog kan man bara se 50 på en och samma plats.


Firandet fortsatte och jag och Mille smällde lite raketer och smällare - dem flesta red runt i födelsedagsoutfiten. Båda på våra guldiga vackra springare.
Jag själv ägde Water Roses fortfarande och vi stod ständigt vid vattnet och tittade över - här var inte skördebyggden öppen och alla försökte ta sig över utan resultat. Men bara den synen man hade över dessa dagar så nära öppningen var helt underbar - med en fantastisk klubb vid sin sida och fina vänner. 

Jag måste säga att jag saknar just denna tiden - när man hade något att längta efter. Det var en så stor del av spelet - jorvik stallet. Det var en sådan himla mäktig känsla. 
Bron var trasig - det känns som att den alltid varit hel.. hum.
Pärlan var en av mina favorithästar och vi hade oss för att rida lite i cirkustältet, skrev om att det hade blivit väldigt bortglömt och det håller jag med om än idag. - Dags att komma på ett cirkusevent!
Fullt kaos på bron när alla väntade på att bron skulle lagas. Kan fortfarande inte förstå att SB faktiskt varit stängt.
Det kom nya outfits väldigt ofta och jag spenderade mer tid på att redigera mina bilder. Saknar ni det? ;)
The day before the big day om jag minns rätt. Jag och anna stod parkerade och redo *-*
Skördebygden öppnades och nya kläder shoppades - jag vet inte hur mycket jag spenderade i SB första dagen haha. Grått är absolut inte min färg heller - onödiga inköp på bilden ;)
Jag anna och Emlan tog våran första uteritt i SB. Mysigt som tusan - vad har hänt idag med alla uteritter. Känns som att man inte orkar när man redan känner till ungefär vartenda grässtrå :c

Hur minns ni oktober 2013? Spelade ni då? :D

Dejting pågår

Vem har sagt att man inte kan dejta på Star Stable. ;)


Can you find what's new?

Kan ni se något nytt på bloggen? 

En ledtråd - rakt framför ögonen på er! 

EDIT: Ofc det är den nya headern - vad tycker ni? :D

Värdekod till alla spelare

"Snart är det Halloween! Det ser vi fram emot att fira tillsammans med våra fantastiska spelare! Få en GRATIS Halloween T-shirt och 200 Star Coins genom att använda värdekoden -> HALLOWEEN2014" - Citerat från Star Stable Facebooksida

SSO har verkligen börjat engagera sig mer och mer på att ge oss spelare saker vid högtider m.m. Det tackar vi för, vi förtjänar det verkligen.

Här har ni en bild på tröjan man får:

Aria - Bildbomb

Aria blev namnet på denna fina Nordsvensk. Eftersom att jag är ett så stort PLL fan så var det ingen tvekan om namnet ifall det skulle vara en tjej. 

Tycker hon passar så himla bra in i GÅD's natur - iiih.

Vad vill ni ha mer här på bloggen - mina idéer har försvunnit så help me :3

Lily Rainstorm - Where to begin

Idag är det en mycket speciell dag, nämnligen dagen då Lily Rainstorm fyller 14 år.

Jag minns så väl den dagen jag och Lily pratade för första gången på riktigt om man säger så, det var en sen kväll och hon var ute med sin vän och på något sätt började vi prata i vän chatt. Sedan dök hon och hennes vän upp i VD där jag stod helt forever alone och kvällen slutade med att vi la till varandra på skype för att hon behövde hjälp med design. Jag tror det var med att få till en animerad header.

Redan dagen efter eller två dagar efter så skypade vi för första gången, och sedan dess har vårat band bara vuxit starkare och starkare. Lily ägde fortfarande OP och jag ägde nog Water Roses redan då. 

Detta var iallafall början på en kommande mycket lång vänskap med riktigt roliga minnen. Under våran tid har vi hunnit vara uppe långa nätter, skypa, skratta så vi får ont, gråtit, kämpat, bråkat och allt bästa vänner gör. Men tillsammans bildar vi ett så starkt band som ingen kan krossa. Vi tänker väldigt lika kring saker vi gör - även om lily har lite bättre IQ än mig. Jag tror lily öppnade nya dörrar i mitt liv, hon förändrade mig på ett positivt sätt. Hon fick mig att insé vad en äkta vän är. 

Hur ska jag ens kunna få ner vad du betyder för mig i text lily, jag tror inte det går. Du betyder så enormt mycket för mig. Våra kodkvällar, Vårat kämp och slit som klubbägare, vår mc server. Bara att vi lyckats så bra med allt vi gör måste ju bevisa något, att vi verkligen är ett bra team. Du är världens smartaste 14 åring - är nästan säker på det. Du tänker och skriver som att du vore äldre än mig. Du är mycket visare än mig. DU har fått mig att tänka om och inte begå misstag. Du har gjort mig till en bättre människa helt seriöst - och lite mer än pajälskare. 

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, för jag kan inte få ned din betydelse i text. Det är omöjligt - men huvudsaken är att du vet att du är speciell för mig och du betyder massor♥

Grattis på födelsedagen bästa vän!

Airstar

Detta är Airstar, en ny liten medlem i familjen Lightfield. Eller liten kanske man inte kan säga då h*n är ganska kraftig av sig. 

Den första Nordsvensken i familjen och troligen den sista. Familjen Lightfield har länge känt en längtan efter nordsvensk då det är en riktigt fin ras - men likheterna med Tinkrarna har satt stopp. Under dagens uppdatering när det avslöjades massvis om dinodalen var det klart - En nordsvensk skulle hem till familjen. 
Airstar var inte ett självklart val för mig, i GÅDs ljuset var det en väldigt gul häst och tveksamheterna satte in. Tillslut så blev det att valet hamnade på denna vackra häst iallafall och efter lite hjälp på instagram var köpet gjort, och hästen var inte alls gul när man såg den i vanligt ljus. Airstar <- var ett namn jag fick genom instagram och jag tyckte det var så himla klockrent. "Jag rider Airstar på Air star servern". Så enkelt val blev det. 

Dock har jag fortfarande inte känt efter ett kön eller smeknamn - kanske är det dags för en valack i stallet? Får klura vidare lite på det. :)

Var det flera som köpte sig en nordsvensk efter uppdateringens information kring dinodalen? ;)

Chille JR.

Åh måste bara visa er denna mysiga bilden jag fick på min Chinchilla. Vem skulle inte bara vilja lyfta upp honom och goooosaaaaaa. Så himla mysig.
Jag vill även - fast jag inte tror dem läser detta - berömma Djurrättsalliansen för att ha lyckats stänga Sveriges sista Chinchillapälsfarm och räddat 243 chinchillor - bra jobbat. Dessa 243 chinchillor har nu fått ett varsit kärleksfullt hem. Jag hade gärna tagit emot en kompis till min lilla chille men pappa vägrade :c

Det finns säkert någon Chinchilla expert här som vet att Chinchillor ska leva i par och som förstått att jag bara har 1. Och ja så är det faktiskt. Min Chinchilla bor med 2 degusar som han växt upp med och dem har alltid bott tillsammans. Dem skänktes bort på Blocket och jag tog emot dem med öppna armar. Redan när dem kom så bodde dem helt fel - dem bodde i en liten fågelbur där dem satt dit en liten träbit som övervåning. Trångt för dem 3 kan jag säga. Så trots att jag inte kan ge honom en kompis så bor han jäkligt bra och trivs med sina degusvänner och dem ligger ofta och gosar. Jag ser faktiskt att jag gett dem alla tre ett bättre liv ♥

jag är en teddybjörn

och jag älskar att kramas. ♥

♥Shady Pearls♥

Nu kommer ett sådant inlägg igen, om Shady Pearls. Men det är klart - Shady Pearls är anledningen till att jag ens spelar. Det senaste har jag märkt själv att jag hade LÄTT kunnat leva utan dator ifall inte SP fanns. 

Vart ska jag ens börja detta inlägg, jag har den senaste timmen bara suttit och tänkt och tänkt. Hur började denna resan egentligen, hur har jag kommit hit. Jag ser många klubbar som verkar bra överallt på sociala medier - känner att jag borde göra sp bättre. Men vet ni va? SP är redan perfekt.

Vad är det folk tycker är perfekt med en klubb, är det att den ska vara full, många ska komma på aktiviteter, alla ska vara med alla eller kanske räcker det för dem att man har några bästa vänner. För mig handlar det inte om att vara störst och bäst. För mig handlar det om så mycket mer.

Med Silver Ponies, Frost Rainbows, Golden Mules och Water Roses visste jag inte vad jag ville ha. Dem hjälpte mig lista ut det. Water Roses var nog klubben som funkade bäst - vi fick en bra gemenskap och vi hade alltid kul. Men samtidigt insåg man att utan krav så håller inte klubben igång sig på samma sätt, vilket är tråkigt. Egentligen ska man ju gå med i klubbar MED aktiviteter för att man tycker om aktiviteter och vill gå på dem. Annars får man hitta en klubb där ingen är intresserad av det.Men folk gör inte det tyvärr, man måste krav på sin klubb för att hålla igång den. Jag hade så gärna sluppit men efter att ha testat så märker man att klubben dör ut mer och mer. Folk tröttnar och folk lämnar SSO. Kör man utan krav blir dessa personer kvar och tar upp platser och tillslut kanske det bara är 10 av alla som fortfarande spelar SSO. Krav finns inte för att vara elaka - krav finns för att hela tiden kunna hålla igång klubben. Jag vet inte hur man ska formulera sig rätt. Men felet med WR blev att jag försökte göra en drastisk förändring, jag gjorde fel val som ledde till kaos.

Jag har sedan någon månad efter att min blogg skapades eller något blivit sedd som känd. Visst jag vet att jag är känd på detta spel för annars hade ni inte kommit fram till mig, gjort fanpages, velat ta bilder och allt sådant. 

Vissa tar detta som en anledning att jag lyckats med klubb, för folk vill gå med. Men jag kan säga att det varit svårare än ni tror. JAG satsar på jämnlikhet och närhet mellan alla. Det påbörjades i WR och sedan har de fortsatt in i SP. Där alla är värda lika mycket, inte folk som vill vara med för att jag och lilz anses kända. Vi vill ha folk som gillar aktiviteter och som är sociala och umgås med alla. Inte folk som direkt hoppar på och bara vill prata med dem som anses ha högre status i spelet. Allt kämpande med detta, att verkligen ta in dem vi tycker verkar passa. Att verkligen BYGGA upp klubben från samma grund och rätt från början. Jag lägger ner FLERA timmar varje dag på att se till att alla har det bra. Verkligen lyssnar på mina medlemmar. Är det något som händer så FIXAR jag det så gott jag kan.

Jag har både varit väldigt berömmande och väldigt sträng i sp. Men mina medlemmar vet att jag inte menar något illa när jag skäller. Dem vet att jag bara vill klubbens bästa.

Jag har format en klubb, med hjälp av Jenny Goldbridge och Lily Rainstorm. 
Jag är så jävla glad för stegen jag tagit - upplösa WR var nog det bästa jag kunde gjort. Jag var förvirrad och behövde få bygga upp allt på nytt. 

Ni mina medlemmar - ni är så otroligt starka, underbara och mest fantastiska. Jag har verkligen hittat dem perfekta pärlorna OCH ni kämpar verkligen lika mycket som mig för att bibehålla SP till det bästa. Utan er hade inte Amanda Lightfield längre funnits. Ni betyder så jäkla otroligt mycket för mig. 

Jag kan verkligen inte förklara hur glad ni gör mig. Som ni tar hand om varandra - som VI tar hand om varanda. Det är speciellt och jag trodde aldrig jag kunde uppleva den mäktiga känslan.

Jag bryr mig inte om att vara störst och bäst - jag bryr mig bara om att ha er runt mig. ♥

SHIT vilket rörigt inlägg - jag skulle skriva ett fint inlägg till mina medlemmar men det slutade någon annanstans. Jag hoppas ni förstod något utav det. Godnatt♥

Känslomässig återförening

När jag idag fick höra att jag skulle springa bort till GED praktikanten av rådsmannen så vattnades mina ögon och alla känslor kom fram på en och samma gång. Det var ju han, min stora kärlek. Jag minns att jag lämnade honom för Nicole Seaknight men nu, nu kan han bli min en gång för alla. Direkt när jag mötte honom märkte jag att alla känslor fann kvar - det kunde jag se i hans ögon.

Åh min lilla praktikant Conny ♥
 
Jag vet inte om det är någon som följt min blogg ungefär sedan början, men jag tror bara att det är dem som förstår inlägget! :D

Hur spenderade du din onsdagskväll?

~ En bild säger mer än tusen ord ~


Älskar att folk tror jag ljuger ♥♥♥


jag kan inte ens

gå utan din luft i mina lungor .. ♥


No more red head


The dream *-*

Äntligen äntligen äntligen, nu har vi fått bekräftat de som många önskat. Vi ska få ett eget klubbrum - där bara klubben har tillgång. Alla klubbar får ett varsin.

Såhär skriver SSO:

Ridklubbsskoj!
Ridklubbar. Vi tycker redan att de är himla roliga och väldigt många av våra spelare är ägare av egna klubbar eller stolta medlemmar i andras klubbar tillsammans med vännerna. Men hur häfftigt vore det inte om klubbarna hade stora vackra mötesrum där alla klubbmedlemmarna kan mötas, och dit ingen annan kan komma in? Tänk dig att detta mötesrum har jättefina stolar, fantastiska dekorationer och extra sagolikt vackra stolar för klubbledaren och hennes närmsta klubbmedlemmar. Vore det inte otroligt bra ifall din klubb hade en särskild sida där man kan skriva ner klubbens helt egna regler? Vad sägs om en veckoplanerare som kan användas för att planera och organisera särskilda klubbhändelser? 

Här nedan ser ni en liten tjuvkik på vårt arbete med denna idé. Vi kommer meddela er så fort vi vet när den kommer släppas och hur det ser ut just nu kanske inte är exakt hur det kommer se ut när allt är klart – men längtar inte ni lika mycket efter detta som vi gör? Vi tror att det kommer bli så himla coolt! 
 
Jag är så himla fruktansvärt glad - här kommer jag hålla till MYCKET av den tiden jag spelar, det kan jag lova. Det kommer vara skönt att även få lite frihet och inte göra folk besvikna för att man inte svarar dem då man är brb eller upptagen med klubben. Även perfekt ställe för att inte bli störd på T.ex möte. Det är bara så perfekt - vill ha det NUNUNUNUUUU!

Och en veckoplanerare låter såå bra - kanske kan man göra scheman i spelet då. Precis som många önskat - dock tror jag att jag kommer stanna på hemsidan då man även som offline ska kunna hitta schemat. Vi får se! :D

Vad tycker ni om den kommande funktionen?

Födelsedagsloppen

Det var perfekt timing att köpa Aragon när jag gjorde, idag blev han level 9 och detta på bara födelsedagsloppen. Tror jag? Tiff kan ha varit inne och levlat nån dag men annars så. Bästa med födelsedagen måste jag säga!

Snart är 3års firandet över, så passa på att föreviga detta, det sker endast 1 gång om året. Jag ska dra ut på picknick med SP alldeles strax och sedan drar jag nog med dem och käkar tårta en sista gång innan det försvinner imorgon. Hur ska ni spendera den?

Redo för aktivitet!

Årets födelsedagsoutfit

Hittills ser outfiten ut såhär - gissar på att man får lila svansrosett och benlindor imorgon. Vad tycker ni om den? :')


Dagens Outfits


Träns: Fort Pinta // Hatt: Marleys // Sadel: Firgrove // Jacka: Jarlaheim // Filt: Silverglade byn // Byxor: Fiskebyn // Lindor: Fiskebyn // Skor: Lifetime  //  Svansrosett: Fiskebyn // Handskar: The Fashion Barn


Träns: Fort Pinta // Hatt: Marleys // Sadel: Firgrove // Jacka: Valedale // Filt: Valedale // Byxor: Fiskebyn // Lindor: Fiskebyn // Skor: Lifetime  //  Svansrosett: Fiskebyn // Handskar: The Fashion Barn

SP POWER

Shady Pearls ♥

Ah maj gad

Pust, äntligen kan man pusta ut lite och vila. Har varit hos min syster sedan i torsdags och därmed inte bloggat - fast ska inte behöva ursäkta mig mwihihi

Loggade in ikväll för att umgås med klubben och passa på och dansa på discot, tycket det är superskoj faktiskt. Jag rider inte runt så mycket i SSO utan står hellre still och chattar. Så discot = perfekt. Förutom alla Emotes-spam.

Fick även en överraskning - en kär gammal vän var nämnligen inloggad och kom och mötte upp mig. Finaste Anna Waterdawn. Hon är aldrig inne så min reaktion när jag såg att hon skrivit i vän var ungefär såhär: "DKASOA=#QFAP=#DNALS WHAAAAT" så ja, ni förstår.

GRATTIS STAR STABLE

Ni får samma bild som förra året då jag inte orkar göra en ny ;)

Välkommen hem Aragon!

På natten har dem flesta mer viljestyrka än på dagarna, eller kanske inte. Men inatt kändes det så. Jag vet inte varför men jag ställde mig och typ dreglade över en Frisik Sporthäst med inställningen att jag inte ska köpa. Sedan börjar alla be mig köpa och köpa - men jag höll i min styrka, tills ost sa - Köper du om jag köper häst? Dum som jag var så sa jag ja. Hon köpte sin Cinnamonboy och jag fick köpa hem min Amethystrain - Aragon. Med 24 hästar är det svårt att hitta namn men det blev helt okej. Häst nummer 25 nu alltså. 

Men vi ska nog komma bra överens, jag har ju börjat gilla pärlan igen och blev så sugen på en mörk storhäst. Hoppas det håller i sig bara :)

Let's eat some cake


Från Facebook!

Hejsan!

Idag har servrarna varit nere lite längre än vi hoppats på, vi ber om ursäkt för detta! Vi håller på att få iordning allt inför födelsedagsfirandet och vi vill att det ska bli perfekt! Vi hoppas kunna öppna upp servrarna snart 

Tack för ert tålamod! Vi ser mycket fram emot denna uppdatering!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gängetHej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas