Ett hejdå

Hej på er fina människor som just nu sitter och läser detta. Jag ser att de fortfarande är strax över 200 människor som tittar in här varje dag och känner att ni är värda att få någon information av mig. Tack så sjukt mycket för att ni fortfarande är här och tittar in.

Jag tänker inte skriva ett långt hejdå brev som dem flesta, där dem går igenom deras resa och tackar. Utan jag tänker bara ge er ett besked - för jag har redan gått vidare från bloggen.

Förra sommaren tog jag paus men kom snabbt igång igen efter sommaren pga att jag bara gick hemma, hade varken jobb eller skola. Nu har jag börjat praktisera och läsa yrkesämnena så jag jobbar heltid på en förskola vilket jag har gjort i två veckor nu. Bara det har fått mig att inse att de är dags att ta tag i mitt liv nu - jag är hela 18 år och blir inte yngre precis. Jag har även massor att göra med SP, fast det känns som mer än det är eftersom jag tycker att det är jobbigt. Varför är det då jobbigt? Jo, för min spellust har gått ner till 0. Just nu spelar jag Minecraft för de mesta och lite SSO. Men för det mesta jobbar jag eller umgås med familj och vänner. Så tätt med tid och tappad spellust finns det ingen chans att jag skulle vilja eller orka blogga. Jag finns i spelet och jag finns på instagram @amandalightfield men det är endast där. 

Tack för denna tiden, på återseende <3

Bild från idag och den sista bilden här på baraamandas.se / snowgaze.blogg.seHej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas