Snygga outfits gör mycket!

Jag är en sådan person som inte klarar av att bära en outfit allt förlänge utan jag försöker hela tiden förnya med nya stilar och färger. Eftersom att kläder kommer sällan så kan det ibland kännas svårt att komma på något nytt men ibland så händer det.

Jag tycker inte man ska ge upp direkt när man försöker komma på en snygg outfit, använd dig av starstable database (länk) och kolla på olika plagg som kan matcha. Det är lite knep o knåp men det går. Det viktigaste tycker jag är att försöka ha färg på färg så lite som möjligt, och använd minst två färger i en outfit - mycket snyggare!

Denna outfiten gjorde jag idag, jag vill ha en ny färg och upptäckte filten och lindorna i garderoben - slutresultatet blev riktigt snyggt!
Jag har blivit kär i hattarna *-*

Postat av: Romina Sunbell

Manda, du har förvandlats till Lily! ♥

2014-04-22 @ 20:59:06
Din bloggadress: http://romina.bloggo.nu
Postat av: Bella

Åh! Jag är precis lika dan haha. Men det kan bli ett problem med att växla outfits, när man gör månadsfavoriterna på sin blogg :3 Haha^^.

Men fin outfit *-* Ska genast sätta mig och trixa ihop en outfit som ska vara lite udda... :D

Kram!

2014-04-23 @ 08:18:54
Din bloggadress: http://starstableryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0