Första date #Thesims3

Det är en väldigt varm sommar här på isla paradiso och solen steker på. På sätt och vis är det ju bra att man har pool hemma men ibland vill man åka iväg. Wilma bestämde seig för att åka ner till stranden och träffa nya människor. Det var inte många där när Wilma dök upp men hon kunde direkt få syn på en snygg man som var påväg upp från vattnet. Hon skyndade sig fram och hälsade vänligt och frågade om det var kallt nere i vattnet. Devin som han hette vred på huvudet och svarade att det var helt perfekt temperatur, 

Devin gick bort till sin son som låg en bit bort på stranden medans wilma mumlade för sig själv. Det dröjde dock inte lång tid tills hon kom och började prata igen. Wilma och devin stod och pratade länge innan wilma helt plötsligt kastar en vattenballong på honom.

De krigade en bra stund innan de började garva och båda gav upp. De fortsatte prata och märkte hur mycket de hade gemensamt. Devin var tydligen också väldigt atletisk, även väldigt vänlig. De pratade om allt mellan himmel och jord.

Devin berättade hur mycket han älskar djur för Wilma och hon började direkt berätta om twinki, hennes busiga katt som hon har där hemma, tydligen så var katter hans favorit och de stod länge och pratade om det. Wilma hade aldrig varit en riktigt djurälskare, hon tycker om dom och ville ha en katt som sällskap men mer än så var de inte. Men nu när hon träffat Devin så skulle allt förändras. 

Devin berättade om sin fru, det blev en väldigt konstig stämning och de båda såg ledsna ut. Han som verkade så rätt - så är han upptagen. 
Devin höll om Wilma och berättade att hon är den mest underbara tjejen han har träffat, och att han önskade att han träffat henne före sin fru Persephone. Hon tittade underligt på honom sakta som hon frågade om han inte bara kan skita i Persephone, gör slut. Wilma ville ju inte förlora den rätta mannen. Han tittade snabbt ner i marken men sedan up och mötte hennes blick, de var klart han skulle göra det. Han älskade ju inte Persephone längre utan hade bara varit med henne för deras son skull. Men nu vill han ha riktig kärlek igen.
Devin följde med Wilma hem där de åt mat och dansade tryckare tillsammans. De var uppe länge och bara pratade och umgicks. De båda var glada och känslorna blev bara starkare och starkare.
Devin sov över men var tvungen att dra direkt när han vaknat. Wilma hoppas på att få träffa honom igen - men att bli sviken har hon blivit förut. 

Postat av: Simsing - EN BLOGG OM THE SIMS 3

Så gulliga! :) Gillar dina simsinlägg.

Svar: Åh tack! :) Gillar dina med - keep it up (Y)
Amanda ~

2014-03-25 @ 15:06:41
Din bloggadress: http://simsing.blogg.se
Postat av: Viktoria Catpaw

Jag undrar från vilken sida installerar du hår? Gillar verkligen det som Wilma har :)

2014-03-25 @ 17:26:04
Din bloggadress: http://viktoriacatpaw.blogg.se
Postat av: Esmeralda Eastdotter

Ska bli spännande att se vad som händer i fortsättningen! ♥

2014-03-25 @ 17:43:34
Din bloggadress: http://esmeraldastarstable.bloggplatsen.se
Postat av: Rebecca

Meeeera Sims! :D

2014-03-25 @ 20:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0