Star Stable reklam

Sedan några månader tillbaka har man börjat se Star Stable på massa olika medier. TV-reklam, annonser på hemsidan och även i Appar på mobilen. 

Igårkväll var jag hemma hos min syster och vi låg i sängen och spelade "Amazing brick" När hon får upp Star Stable reklam, flera gånger. Jag bad henne ta en print på det just för att jag tycker det är väldigt kul.

Spelet växer riktigt fort nu och det blir bara fler och fler spelare. Det är inte omöjligt att stöta på deras reklamer på diverse saker. Det är väldigt kul att se och samtidigt blir man väldigt glad för deras skull, att dem verkligen lyckas driva spelet som dem gör!


Postat av: :)

Vad heter fonten du har på din header på ''Amanda Lightfield''? :)

2014-12-30 @ 18:24:48
Postat av: Alva Pandawood

Hej! Bara undrar om du har slutat med TS3, på bloggen? :3

//Alva Pandawood :D

2014-12-30 @ 18:50:26
Din bloggadress: http://pandawood.se
Postat av: Sofia Diamondnight

Såg jättemånga annonser på thesimsresource.com (stav) :P

2015-01-03 @ 20:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0