~ I can hear the wind in my ear ~

Lineart från http://siyenae.deviantart.com/ och bakgrund HÄRIFRÅN

Var kom hon ifrån, varför hennes namn?

För längesedan ungefär 15 år sedan var det två ryttare ute på en ridtur, precis som alla andra. Dem hade ridit från Firgrove och kommit till Gyllene åsarnas dal. Dem hade hört att skogen var perfekt för terräng, och eftersom dem ville testa mer än Firgroves ridspår så red dem så långt bort som gåd - kanske ödet säger många, för det som hände. 

Dem hade kommit in i skogen och pratade med Emma som stod alldeles intill vägen, hon sa själv att hon tyckte skogen såg ovanligt "magisk" ut och det var något som inte var som förut. Vad det var kunde ingen sätta ordet på. Tjejerna fick lite förklaring på vägarna för att inte tappa bort sig och sedan gav dem sig av, inte långt in i skogen såg dem något blankt, dem tyckte att det såg ut som en pärla fram tills att dem såg att det reste sig. Det var ingen pärla, det var något annat. Den red närmare och tillslut fick dem se huvudet, det var något mycket finare som nu stod med ögonen på dem, ett litet föl.

Dem red sakta närmare och fölet började röra sig mot dem, det hade blivit lämnad där och ingen mamma fanns i närheten. Det var otroligt, Fölet spred en sådan känsla i skogen. En av tjejerna begav sig till stallet i Gyllene åsarnas dal för att hämta grimma och grimskaft för att kunna leda fölet där ifrån.

Pärlan, det var fölets nya namn, fick ett nytt hem i Gyllene åsarnas dal. Hon tränades varje dag, lekte med andra föl och fick en väldigt bra uppväxt. Hon behandlades som alla andra hästarna men det var fortfrande något magiskt runt henne.. vad det är har ingen än idag fått reda på..

Lineart av whiteligtning.deviantart.com och Bakgrund från HÄR

Från SSO's Facebooksida

Använd aldrig nedladdningsbara verktyg som påstås kunna hacka SSO!

I morse fick Star Stable-gänget en del rapporter om att några spelare kommit in på fel konto när de loggat in i spelet. Vi har också fått många rapporter rörande ett falskt 'hack-verktyg' som släppts och som sägs kunna ge spelare oändligt med Star Coins.

På grånd av dessa rapporter har vi av naturliga skäl tagit ner våra servrar för att kunna undersöka detta närmare. Vi ser mycket allvarligt på problem som dessa och att ta ner servrarna för att göra en fullstäng undersökning var det säkraste vi kunde göra för att bibehålla säkerheten för våra spelares konton.

'Hack-verktyget' är i själva verket en bit mjukvara som skapats för att äventyra säkerheten på dina konton och din dator. Om du har använt ett sådant verktyg så radera det genast och var noga med att byta lösenord direkt för att skydda ditt konto.

Hela Star Stable arbetar så fort de kan med att få kunna få upp servrarna igen så att ni kan spela. Vår kundtjänst finns tillgänglig om ni har några ytterligare frågor.

Tack för ert tålamod, 
Star Stable-gänget


Ett rykte, eller en sanning?

Ìgår var det många som blev utsatta för intrång på sina konton. Ibland är det snällt folk som direkt loggar ut igen, och ibland så är det folk som säljer folks saker och utnyttjar att vara inne på andras konton. 

Denna buggen kom för längesedan och jag har själv hamnat på en annans konto, dock endast typ 1 eller 2 gånger. Jag har haft tur. Men dem senaste dagarna har den blivit värre än vanligt, vad som orsakar detta vet varken vi eller supporten. Väldigt många mailade in igår men fick svaret att dem inte vet om det bara är rykten.

Jag kan säga, att det är INTE rykte. Sedan vet jag inte om folk överdrivit om saken efter händelsen med Michelle, men finns gör den. Efter en egen upplevelse med att en i min klubb blev utsatt. Detta var en av dem där om utnyttjar situationen och stannar inloggad. Tjejen hade köpt en häst och red runt och chattade med folk. Vi var nog över 30 personer som letade efter henne och följde efter henne - och det var inte bara från SP utan även från andra klubbar.
Vi sprang efter henne väldigt länge och skrek att hon skulle logga ut. Hon bad bara oss gå och försökte springa av oss, vilket misslyckades. Vi alla hade panik över att hon var hackad - men ännumer panik fick alla när jag frågade hur hon kom in. "jag skrev in min email och lösenord och kom in på denna". Man kan väl inte riktigt säga Hackare - men att hon utnyttjade situationen och slösade SC. 
Fick tyvärr inte med svaret :c

Efter denna händelse spred sig texter på IG med storm, och det förstår jag. Under kvällen så var det många som sa att dem blivit hackade - vilka som är ärliga vet jag inte. Men det är säkert fler utsatta då detta är så lätt hänt så det är läskigt. 

Jag tycker som många andra att SSO ska stänga ner servrarna tills detta är fixat, folk förlorar tusentals kronor. Jag kan själv säga att utsätts jag - då ska jag ha tillbaka mina 4100 + kr och upplöser personen i fråga SP så slutar jag SSO. That's it.

Har du råkat ut för buggen - kontakta support och kontakta dem nu. Så dem förstår att detta är ALLVAR. Tack :)

Ally - med brun man :')

Det är sååå kul att redigera, verkligen.

Satt inatt med en tredje bild, en lite svårare. Det var en helt annan vinkel än dem andra. slutresultat: Helt okej. Dock fick Ally brun man, tycker vit är så svårt och få till lika bra och klockan var typ 4 på morgonen, så det fick bli det enklaste. Hade varit finare med vit men äsch.

Vad tycker ni?

Lineart från http://eduscia.deviantart.com

Redigering - Collin

Redigeringstekniken jag använder kan ni hitta HÄR

Det var faktiskt riktigt roligt att redigera igen, nu när jag förstår lite mer än första försöket jag gjorde med denna tekniken för några veckor sedan (den blev aldrig klar).

Gjorde collin ikväll, och tycker han blev superfin - det går framåt. Det ända jag ogillar är man och svans - jag kan inte göra det, det går inte. Har ni tips, eller kanske någon bra guide.. då får ni gärna kommentera detta inlägget.


Redigering

Mitt första försök med Esmeralda Silverforce teknik, super svårt att få till rätt men övning ger färdighet. Är nöjd för att vara den första. :D

©opyright by me

Gammal bild ♥

är inte hemma men kommer hem ikväll, så vi hörs då eller imorgon. 

We all need that someone

.. that really understands us and supports us.

Jag har det, jag har SP. Min virutuella familj som alltid finns där för mig, glädjer mig, retas för ett gott skratt OCH alltid lyssnar och ställer upp. Jag älskar dem, och jag säger det så himla ofta till dem. Men det räcker aldrig för min kärlek är oändlig. Visst ibland kan dem även få mig att skrika och skälla på dem, men det kan ju alla. Man behöver nedgångar för att ta sig uppåt. Och tar oss uppåt det gör vi VARJE dag ♥

Jag älskar er, inte bara för att ni är med i SP, utan för att ni GÖR SP och ni är så sjukt underbara. NI verkligen lyssnar, och lär er. Ni tar hand om varandra och allt jag sagt ovanför. För er ska jag kämpa så länge jag kan♥

GIlla mitt bidrag vecka 2

Det är en ny vecka, och jag har skickat in bild nummer 2 i tävlingen. Skulle bli sjukt glad om ni kunde vara snälla att lägga en liten gillning. Vinner jag kommer jag nog hålla i SC tävling i framtiden då jag inte kommer behöva köpa SC till mig själv ♥

Gilla genom att klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR eller på bilden

Outfits i min ryggsäck

Sedan dem gjorde ryggsäcken större har jag bärt med mig 2 outfits i väskan, för att lätt kunna byta. 
 
Idag bestämde jag mig dock för att göra en ny outfit, i ljusbrun, och 2 st nästan likadana som är blandat med svart och en varsin färg. Den orangea har ni ungefär sett innan. För att lätt kunna byta outfit utan att slippa rota runt i garderoben. Så dessa 5 outfits bär jag nu med mig i mitt spelande:


Överraskning?

Jag tror bloggen hamnar lite åt sidan idag, vill veta vad denna överraskning är - ska man leta i SSO eller på deras sociala medier?! 

Kommentera gärna om ni vet. 

BRB

Stallet just nu


Uppdaterad outfit


Folk röstade, jag lyssnade

Singing oaaah i love you mooaaaa, nä skoja bara. Fast den låten är faktiskt bra och videon är rolig, så har ni inte hört den så kan ni lyssna på den HÄR

Bestämde mig för att skicka iväg äpplet idag, älskar äpplet men lite för maffig för min smak. Men kanske plockar hem henne i framtiden, iallafall om dem ger oss fler platser i stallet.

Istället fick en annan häst komma hem, jag lät er rösta på instagram mellan Snowgaze, Wilda, Rivala och Suzie. Det var ett så himla jobbigt val och jag hade sådan beslutsångest. Tillslut lär jag Lillbabs Rainstorm ta den slutgiltiga rösten och hon röstade på SUZIE som jag även tror fick flest röster på Instagram. Så nu är Suzie tillbaka i stallet.

Det första hon fick på sig var denna fina rosa outfit som jag gjorde i onsdags, dock lite omgjord för att slippa det svarta. tycker den känns väldigt rosa och mandig, håller ni inte med? :')

 
Psst, följ Amandalightfield på instagram, där uppdateras det oftare än här!

Vägen mot level 15

har faktiskt blivit lite duktig nu det senaste och börjat levla, eller ja, jag har gjort det 2 gånger. Loggar jag in och klubben är död pga att folk är i skolan så böejar jag leva istället. Har upptävckt att det är ganska roligt ifall man inte har något annat att göra, hur kul är det att bara stå still och glo lixom.

Idag blev lilla Zeus i level 12 och en tredjedel typ, härligt. I vanligafall när jag inte levlat så levlar snälla Tiffany Bluewood åt mig, så himla snäll är hon :)

35 - 40 lopp om dagen, inte så farligt.. eller? ;)


Fullt upp!

Ursäktar för oaktivitet, har haft fullt upp OCH har ganska fullt upp. Idag är det SP's dag också så nu går resten av dagen åt att fixa med SP. Men imorgon ska jag nog komma upp med något roligt SSO inlägg :')

Detta beskriver vad jag gjorde till 3 inatt.. ja min familj gillar sena kvällar.

Perfektion ♥


Mimmi är hemma, såklart!

Grattis JÅAN mannen, du gissade rätt. Besök JÅANS BLOGG HÄÄÄÄRRR

Såklart är det Mimmi som också fick komma hem tillsammans med Pärlan. Det var endast Jåan som gissade på detta. Många gissade collin, men han kom ju hem för bara några dagar sedan? ;) *osmart*

med det sagt, kan jag äntligen visa upp min korv, ♥

Välkommen hem pärlan + ny outfit

Har verkligen fått en riktigt fin ny vän på SSO, lilla Nancy Mountainstone. Hon har IDAG spelat SSO i 2 veckor och ansökte till SP för några dagar sedan, vi blev helt tagna av hennes ansökan, hur bra den var och hon lätsom en perfekt person för SP. Därför släppte vi in henne redan dagen efter att jag läst ansökan. Jag är så himla glad att hon hittade sso, och oss. För hon är verkligen en amazing person och perfekt för SP. DET var dock inte det jag skulle prata om. Vi kollade iallafall på alla hästar på hela jorvik inatt och det slutade med att jag hämtade hem två hästar från hästön. 

EN av dem var pärlan, jag gillar inte stora hästar så mycket men jag kände att jag måste ha en hemma-och vad passar inte bättre än den vita sagohästen?
Hon fick även en ny snygg outfit, tränset och sadeln kom i dagens uppdatering och finns i gåd stallet.Blev helt förälskad när jag såg dem och slog till direkt.Den svåra delen var att få ihop en fin outfit, men det slutade med att jag fick blanda den med svart trots att jag egentligen inte ville ha med det. Vad tycker ni? :')
 
Vi kör även en liten gissning, Vem var den andra hästen som fick komma hem? Vinnaren får en länk. ;)

Server 2 på ingång

Igår upptäcktes det, tror jag, att man kan byta mellan servrar just nu. Det funkar dock icke att byta från air star men tillexemper Server 2 kan byta till Server 1, air star. Dock funkar det endast för Life Time medlemmar enligt support (dock verkar det inte helt stämma?), min käre vän skickade nämnligen in och frågade angående funktionen och fick detta som svar:

"Hej!

Just nu låter vi Lifetime-medlemmar testa serverfunktionen. Om den fungerar felfritt så kommer vi senare öppna upp för alla användare.

Vänliga hälsningar

Sandra - Star Stable Support"

Så det är väl roligt, och det har märkts VÄLDIGT mycket att den är igång för shit vad folk har skrikit ovanligt mycket efter mig idag, många på server 1 är ju vana vid oss "kända" men server 2 har ju aldrig sett oss förut, så ja det har varit lite kaos idag, väldigt kul samtidigt som det varit lite jobbigt ibland. Men äsch det kommer ju lugna sig :')

Vad tycker ni om funktionen? kommer ni byta server? :)


Btw, sp har fått in 27 nya ansökningar sedan klockan 13:00 .. så ja man märker att nytt folk kommit, allt på en gång ;)

Shady Pearls

Jag får ständigt frågor angående SP i sägchatt, folk som kommer fram och frågar om dem får gå med, frågar om deras ansökningar är godkända, frågar varför dem inte skrivits upp och så vidare.

För det första, jag undrar hur många inlägg som dessa jag behövt göra hittills? haha. 

Nä men helt ärligt, Om folk kommer fram till mig och frågar om dem får gå med i min klubb måste dem på något sett hittat att det är jag som äger klubben. Då borde ju personen antagligen via instagram, min blogg eller så kunnat hitta länk till hemsidan eller sett att det krävs en ansökan. Kanske har dem frågat en medlem, men oftast hänvisar dem till bloggen när folk frågar om SP, all information finns där.

Tycker det känns riktigt jobbigt att folk verkligen inte läser utan istället ska komma fram till mig och fråga hela tiden, jag ger inte ett bättre svar än att länkar till våran hemsida ändå, så why? Gäller det andra frågor som ni inte hittar svar på så självklart får ni fråga mig i spelet. Jag är ingen elak person som inte vill att ni pratar med mig, men jag vill hellre ha en rolig konversation än att svara på den frågar jag får flera gånger om dagen.

Jag tänkte även berätta att HITTILLS har vi godkänt 158 ansökningar och NEKAT 699 ST. Bara där kan ni se att det är väldigt många som nekas och det är inte personligt. Vi har höga krav på personer och det är av en anledning, inte för att vara elaka. Vi vill hellre ha den gemenskapen vi har nu i chatt, där alla skrattar och är glada tillsammans. Än att folk kommer in som bara skriver med mig eller lily. SÅ har vi upplevt det i våra andra klubbar. Sedan försöker vi hitta personer som hör ihop, så att man lättare kan förstå varandra och komma in i gruppen och trivas. Skulle vi nu ta in världens seriösaste spelare skulle personen inte alls känna sig välkomnad eller trivas, för i SP är personer väldigt flummiga från och till. Skulle vi ta in världens mest oseriösa så skulle personen inte heller trivas, inte på våra aktiviteter. Där försöker vi hålla en god och seriös stämning, vi vill att folk visar respekt när ledaren pratar, inte tramsar bort sig och att man lyssnar och följer instruktioner och prata med varandra på en bra nivå. VI försöker även hitta personer som är väldigt lika i personligheter - och det är därför vi har detta systemet. Vi har inget emot dig bara för du nekas, utan vi tror inte platsen i SP skulle vara något för dig. 

Hoppas ni förstår.
Första bilden med SP, tänk vad vi utvecklats sen detta.

Allt är bättre när man kämpat

Igår var det dagen med stort D, äntligen blev jag populär med sunfield och fick mina efterlängtade byxor. Det kändes faktiskt riktigt roligt när man kämpat för det själv - förutom en dag då underbara Tiff var inne och levlade och gjorde dem dagliga åt mig när jag glömt, tack ♥

Satte ihop denna snygga outfit, inte helt nöjd så den kommer säkert förbättras i framtiden, vad tycker ni?

Mail från SSO

Skickade in önskemålet om flera boxplatser och länkade inlägget till SSO och bad dem även läsa era kommentarer. Här är svaret jag fick:

 

"Hej Amanda!

Det var ett bra inlägg du gjort på din blogg.

Tyvärr kan vi inte svara på om det kommer bli möjligt att ha fler stallplatser framöver. Men vi ser att det är många som önskar detta så vi tar önskemålet till oss och så får vi se framöver om det är möjligt att ordnat eller ej.

Vänliga hälsningar

Sandra - Star Stable Support"

Jag är glada att dem läste, och tar det till sig. Nu är det bara att hålla tummarna! :)


Collin är tillbaka

Han tog semester länge men fick komma hem idag och blev uppfräschad och fixad. Redo för att arbeta :D

 
Poker åkte iväg på semester för att lämna plats, vi kommer sakna honom ♥

Vilken är...

Din favorit ponny på SSO? :')

Min är såklart Ally, tycker om hennes vita färg och hennes fina prickar. Tycker även hennes ansikte är så fiiint och lite unikt. 

Men jag får ju inte glömma bort Melody bara för att hon står på hästön, henne tycker jag också mycket om. Men Ally är min favvo. Kanske borde skicka iväg ally och ta hem Melody ett litet tag, hum. Får tänka på det. :)

Shady Pearls ♥

Family ~ Friends ~ Everything

Event tips - Ponnytjuv & Ponnypolis

Detta eventet har jag bloggat om förut, men jag tänkte ta och göra det igen. Förklara lite mer och tipsa er om att prova på den i er klubb. Ponnyaktiviteter är riktigt bra och ha då man får ta ut dem så dem får röra på sig också, annars står dem oftast bara i våra stall.

Ponnytjuv och Ponnypolis går ut på att alla ska rida ponny och ha på sig tävlingskläder men även ha med sig två olika färger på tröjor, i SP kör vi på Blå och svart då de mest symbolisesar Tjuv och Polis. 2 stycken ska utses som poliser och resten ska vara tjuvar. Dessa tjuvar får hålla sig inom ett visst område som ledaren bestämt. I SP kör vi på runt slottet och i Silvergladebyn. Sedan ska Poliserna lyckas stänga in ALLA tjuvar i fängelset (slottet), vilket låter enkelt. MEN tjuvarna kan rädda sina kompisar från fängelset genom att ta sig osedd till slottet, springa in och skriva "RÄDDAR". Då frias alla fängslade och poliserna får börja om. 

Poliserna fångar tjuvarna genom att gruppa.

Man kan köra med tid, att poliserna har 10 minuter på sig att fånga in alla annars vinner tjuvarna. Annars kör man tills poliserna lyckats fånga alla.

REGLER:
- Man måste röra sig runt och inte vara kvar på samma ställe
- INGEN får vakta
- Lämna inte sagda områden

Ha så kul! :D

Fler stallplatser åt folket

Godkväll på dig, har du det bra? Sitter du bekvämt med datorn/mobilen/surfplattan eller vad du nu användet för att klicka in dig just här, på baraamandas.se. 

haha igga den inledningen, jag försökte bara testa något nytt :')

Idag tänkte jag prata om.. STALLPLATSER.

Det är på tiden att teamet bygger ut stallen nu, på riktigt. Dem behöver inte förändra stallen på utsidan, men HEMSTALLEN kan dom iallafall ändra, för jag börjar få grov beslutsångest nu. 

Det kommer väldigt ofta nya hästar till spelet, ungefär 1 gång i månaden tror jag. Det blir RIKTIGT många hästar tillslut och folk köper och köper och köper. Jag själv äger nu 24 hästar, och 14!!!!!! är på hästön. Jag vill kunna ha flera av mina hästar hemma i stallet, lixom jag har köpt hästar jag gillar väldigt mycket, då vill jag kunna rida dem men SAMTIDIGT vill jag kunna köpa nya hästar som kommer, om dem faller mig i smaken. Jag är en person, och säkert inte ensam, som får ett band med mina hästar. Jag tycker det är svårt att skicka iväg dem och samtidigt finns det hästar jag vill ha hem. Det är nog inte bara jag som lider utav detta. 

Sedan finns det folk som tycker 10 hästar i stallet är mycket, och dem vill inte ha mer. Men man behöver inte utnyttja alla platser ifall man inte vill? Dem kan väl utöka antalet trots att det är "mycket" för vissa VILL och BEHÖVER ha mer.

Jag skulle även kunna gå med på att betala en summa, inte allt för hög, för att kunna köpa extra boxar/boxplatser och kunna ta hem de hästar som behövs. Att alla får 10 gratis, sedan får man köpa fler om det behövs. Låter ju rimligt och bra. Men utöka så vi kan ha fler hästar hemma, jag saknar ju mina små hästar på hästön.

Vad tycker ni?

Superponnyn Ally

Min ponny måste verkligen vara en superponny, lite bättre än alla andras sådär. Kolla lixom hoppet på bilden under, Rekord i ponnyhopp!! Skämtåsido.

Men sjukt söt var hon i outfiten, tror jag börjar bli ponnykär :'3

Vill ni ha lite bilder från lektionen med Shady pearls? Försöker att inte skriva för mycket om SP då jag inte vill att ni ska tröttna haha, trots allt handlar mitt spelande bara om dem så :')
 

Ojojoj

Inte längre tant, ville byta under hela dagen eftersom att alla bara skrattade åt mig. Vilket sårade mig :c
Men jag höll mig fram tills att ost, i hemlighet, hade bytt hår. Så då fick mitt gamla hår komma tillbaka. Det stod mellan detta och blond, men det fick bli gamla, jag menar.. orange är ju mycket mer unikt och har blivit en del utav mig :')

Men jag måste erkänna, att förutom att det blonda blev grönt i vissa ljus, så är inte tanthåret speciellt hemskt. Det är faktiskt ganska fint om man har rätt kläder till. :')

Vi är så fab

Inatt bytte jag och min lilla tantliga frisyrer, visst blev vi snygga? Nya SSO trenden, följ med vettja! :D


Musbus med Lilz

Right here, Right now.. huehue :3


Spännande dag idag.

Måste först bara berätta att idag blir min systers bebis 1 månad, iih.

Känner mig helt förberedd inför dagens aktivitet, eller aktiviteter. Ska försöka gå på båda men ett måste är ju att gå på capus aktivitet som är Yoga, vi ska alla sitta framför skärmen irl och göra YOGA eftersom att det inte går på SSO. Ska bli så himla kul. Jag, och och fil pratade om det igår/inatt. Om alla sitter i Raidcall så kommer man bara höra hur folk svär och allt när dom försöker göra olika saker. Dem kanske fastnar i olika ställningar. Vet inte hur länge vi grubblade över alla tankar och skrattade så vi borde väckte hela områdena. 

Poker fick även en ny frisyr igår, visst blev han söt? Jåan hade kort man på sin och jag kunde inte stå emot att byta själv. :')

På norska servern :')

Lånar Moa Eagleforce's norska konto Melanie Eagleforce. Nu ska jag bli FLINK på norska :')

Emotes

FÅR PANIK PÅ EMOTES NÄR DE GÄLLER KLUBBCHATT. Herregud går knappt hålla event -sur-.

SSO FIXAAA GAD. folk utanför klubben spammar ju i VÅR klubbchatt under VÅRA event. Tack och hej

Dagens outfit + new in

Kom ny utrustning till hästarna idag bland annat denna filten och benlindorna, dem finns att köpa i Jarlaheim. ÄNTLIGEN något som matchar pikén och hur snyggt är det inte *-*


Den nya chatten & Emotes

Såhär ser den nya chatten i spelet ut, väldigt fin och mycket enklare om ni frågar mig. Man kan frånskilja text mycket bättre och i vänchatten så är det lättare att kommunicera med flera personer samtidigt.


I vächatt är det endast en sak jag kan klaga på, och det är att man även i vän ser när andra gör emotes, vilket kan vara hur störande som helst. Frågade Heather om detta och det är tydligen så "för att man ska kunna få uppmärksamhet av folk omkring en" - citerat av Heather. Så vi får väl ge det en chans. :)

De nya Emotes då? Vad är det man kan göra?
 
Min favorit emotes är att buga sig, helt klart. Tycker den är så charmig plus att den kommer vara så användbar inom dressyren!
 
Vilken är din favorit?

Min favorit i alla lägen

~ Är Goliat. 

Han är typ världens finaste SSO häst, och helt perfekt i mina ögon. Han glänser så fint, hans färger matchar t.ex man och mule. Och han är den häst som jag ALDRIG tröttnat på, ibland har jag inte ridit honom pga att jag bär en outfit han inte passar i, förutom det så är han nog den som rids mest och den nya "Manda" hästen. Jag tror folk känner igen mig från avstånd med honom :')


Denna bilden gjorde även Saga Goldfall på honom igår, så himla underbart vacker, Tack igen! *-*Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas