Halloween aktivitet

Haft en väldigt mysig halloween aktivitet med min familj, slutade med lite kaos i global för att vi ville skoja litegranna och skriva samma sak i global när vi kom in i jarlaheim, men sånt kan uppstå då inte alla tycker om samma saker, jag förstår de som klagade men samtidigt så skrev alla en gång sen var de inget mer så - det är bara att gå vidare ;)

berättar mer imorgon och lägger upp bilder - har så ont i axeln så orkar inte. Godnatt på er!

Tuggummibyxorna

I Water Roses hittas de alltid på något nytt, varje dag. Det kan bara vara små saker som händer som betyder så mycket för alla och vi har så kul. Idag så var det med hjälp av melissa som vi fick väldigt roligt.

Melissa letade efter ett par rosa byxor till sin klubboutfit, så när jag skulle förklara för henne så sa jag "Jeans finns i GÅD och de fina tuggummibyxorna finns i FG" och där var de nya ordet skapat. Dessa byxor pratade vi om:

Och varför jag beskrev dom som Tuggummibyxor är för att dom är så babyrosa och fina PRECIS SOM HUBBA BUBBA, åh vad jag älskade de när jag var mindre! :DNu älskar alla i hela klubben sina tuggummibyxor! :D

Ny outfit ~ Blue, Brown, black n white

Hjälm: Fiskebyn//Jacka: Jorvik stallet//Byxor: Fort Pinta//Stövlar: Lifetime present//Träns: GÅD Stallet//Sadel: Firgrove(?)//Filt: Fiskebyn//Benlindor: Jarlaheim

Ny header :D

Jag har sett att många har gjort lite såhär enklare headers som blir lättare när man köper o säljer hästar t.ex.. så jag bestämde mig för att hoppa på tåget och jag blev ganska nöjd. vad tycker ni? Hiss eller diss ?;)

psstt.. hissa så kan jag kanske lotta ut en fribiljett till WR.. men då får ni vara snälla ;)

Happy Halloween

WR GLÖM INTE KVÄLLENS AKTIVITET SOM KOM UPP IDAG♥

Spökkarta!

Kartan gjord av ALICIA STARNIGHT och är lånad med tillåtelse


 

Guld med pärlan

Vem har sagt att man måste ha en helt fulllevlad häst för att kunna vinna ett championat? det ligger mycket i ens skicklighet och hur lite man failar under loppet. Jag hade levlat klart i FG och såg att man kunde anmäla sig till FGC och sket i att pärlan bara var i level tretton. Jag glömde dock helt bort en sak - sänka grafiken och stänga av photoshop. Så det laggade väldigt mycket under loppets gång och jag trodde att jag var körd, låg för det mesta tvåa dock. Jag rev när vi kom till fårhagen och där började jag inse att det inte skulle funka riktigt men vi kämpade vidare - jag tog mig upp på en andra plats och precis innan mål failar ettan och vi vann. 

Så trots vilken level hästen är i så kan man vinna!  

Från Lightbell till Lightfield

Jag har ju berättat för er att jag spelade på en gubbe innan denna gubben som heter Amanda Lightbell, och ni vet ju också att jag är inne på den ibland. Men hade jag aldrug bytt konto hade jag aldrig blivit den jag är idag - vad skulle ha gjort mig unik som idag? 

Jag känner att jag ser ut som alla andra, jag känner mig verkligen inte unik förutom då mina röda ögon, hade jag då fortsatt spela på Lightbell så hade jag haft blåa ögon som de flesta andra spelare och ett vanligt ansikte, jag hade säker också haft ett vanligt hår som nu.. har ju platinablond som väldigt många andra.

Andledningen till att lightfield skapades var att jag såg så många gråskimmlar i Steves paddock och jag blev väldigt avundsjuk på dom som ägde en - hästarna var ju så jävla fina. Jah skaffade då Lightfield, Jag ville ha ett liknande namn men en helt ny häst. Jag tyckte dom röda ögonen var så himla coola så jag kunde inte stå emot att välja dom. Då skapades Lightbell och jag trodde inte att jag skulle fortsätta på det kontot men jo så blev det och jag är så himla stolt över det. 

jag tycker det är väldigt viktigt att skapa något unikt - något som inte alla andra har. Lily Rainstorm hade sitt orangea hår som kännetecknade henne väldigt mycket. Jag har mina röda ögon som är väldigt unikt och jag skulle inte vilja ändra dom för 1 mille star coins. Det är bara sååå mig. 

kapa något unikt för just dig - gör vad du gillar och var inte en i mängden. 

Rangordning på mina hästar

Den som önskade detta inlägget var Linnea moondotter som bloggar HÄR 


Detta var ett väldigt jobbigt inlägg att göra, jag hatar att bestämma vilken jag älskar mest och minst då jag älskar dom alla!

Men jag har gjort och tänkt och kämpat för er skull.

Snowgaze - hon är ju såklart etta då hon följt med mig genom alla uppdrag och alla strider och alltid ställt upp för mig, hon är och kommer alltid vara mitt allt även om jag har "finare" hästar så är hon speciell

Silverpearl - Jag har länge velat ha en vit häst och Pärlan är verkligen en favorit i mitt stall - hon passar i allt och hon är så vacker, hennes steg är amazing och hon är stor som en frieser men inte alls samma känsla som dom.

Goldeye - Alla vet att han länge varit en favorit hos mig, goliat syntes mycket i min blogg förut då jag ungefär alltid red honom - mitt allt. Det är en häst jag aldrig kommer att tröttna på!

Frostriver - Också legat mig varmt om hjärtat väldigt länge, jag har älskat denna tjejen sedan den dagen hon kom till jorvik och hon är så himla vacker. 

Southrain - Hon betyder mycket för mig då hon är döpt efter en underbar IRL häst som jag verkligen älskar. Hon är även så underbart vacker i mina ögon, love♥

Thundersmash - Jag älskar svarta hästar sedan jag såg filmen flicka och tellus är verkligen en dröm för mig, Dock så ligger han inte mig lika varmt om hjärtat som de föregående hästarna.

Coralwalker - Collin är en riktigt vacker häst men han var inte lika planerad som dom andra och inte lika mycket amanda häst . trots att jag älskar honom hamnar han längre ner tyvärr.

Foxchaser - Felix var ögongodis från den första början men han är den jag älskar minst då han är för vit för min smak och jag skulle hellre äga den andra svartvita som min felix. tyvärr. Jag gillar inte heller svansen längre. Så han blir den jag gillar minst - sorriii. 

Men jag älskar alla mina hästar och kommer alltid stå fast vid de. :D

Varför valde jag att köpa Suzie

När paint hästarna kom så visste jag exakt vad det var jag ville ha - en svart vacker skäck. Det var bara Felix som då tilltalade mig och han hamnade snabbt i mitt stall. Jag såg hur snabbt folk köpte alla förutom henne och jag började spana in henne väldigt mycket. Hon bara växte i mina ögon och när jag fick se henne i lång man då var jag fast - hon var en riktig Amanda häst.

Jag köpte aldrig Suzie då jag inte ville göra fel val.. jag ville inte köpa en häst jag skulle ångra mig för och sedan så gick mpånaderna. När jag var vid marleys ställdejag mig vid henna och suktade och längtade men jag vågade ändå inte köpa henne. Hon väckte många minnen inom mig från en häst som jag saknar - Suzie, hon var dock en brun skäck och jag har lagt upp bild på henne tidigare.. kan lägga upp den igen.

Dom är inte så lika - det enda är att dom båda är skäckfärgade. Men det är någon som får mig att sakna henne när jag ser min nya fina flicka. 

Den riktiga Suzie var en ridskolehäst som var en av mina favoriter precis som felix - det har jag dock berättat innan.
När jag såg Esmeralda Silverforce's bilder på Denna fina paint ifrån marleys så gick det inte att hålla mig länmgre - jag var helt fast. Dagen efter drog jag med mig Lucy till marley för att kolla på henne och det slutade med att hon följde med mig hem. Jag är idag gladare än någonsin och jag älskar min fina tjej♥ hoppas bara det håller i sig!

Att följa efter folk

Ingen har väl missat att det finns folk som anses vara kända i SSO. Detta för att dom gör något dom tycker om, kanske bloggar dom som jag eller kanske gör dom videos till youtube eller redigerar väldigt fint. Detta gör att folk känner snabbt igen dom om dom rider förbi eller om man hör någon prata om dom. 

Jag har sagt det innan att jag inte tycker att någon kan anses vara känd på ett spel, det låter fel i mina öron. Jag ser det som att folk vet vilka personerna är och kanske ser upp till de en person gör, att man är igenkänd. Men det är klart att folk ser en som vad dom vill och det är inget fel i det :)

Men det som inlägget ska handla om är inte om vad jag tycker om att använda ordet kändis utan vad jag tycker om dom som följer efter en. Hade jag inte drivit denna bloggen så hade jag nog varit en helt annan person och ingen hade vetat vem jag är, därav hade ingen brytt sig om mig och jag hade kunnat göra vad jag vill ifred. Men när man driver en blogg med runt 500 unika om dagen så kan man absolut inte räkna med att man kommer få vara ifred, jag själv får folk efter mig ungefär hela tiden - självklart förstår jag att dom kanske vill prata och säga hej. Men jag tycker det är väldigt jobbigt när folk följer efter mig när jag är med mina vänner eller med min klubb, det stör väldigt mycket. Jag ser hellre att ni kommer fram och pratar om jag står still och inte verkar upptagen. 

Det är nog många av de "igenkända" som känner att dom inte orkar ha folk efter en hela tiden, självklart vill man ju inte säga ifrån för hårt och vara elak mot den som följer efter då man vet att hen inte gör det för att vara elak, personen ser antagligen bara upp till oss. 

Det jag vill komma fram till är att ni måste tänka på att vi är helt vanliga människor, det är inte alltid vi orkar med att ha folk efter oss, utan vi vill vara lika mycket ifred som ni vill. Så tänk på det - hur hade det varit om du hade folk efter dig hela tiden, hade du orkat/velat det?
 

Dags att spela!

Såhär kan det se ut när jag ska spela sso, ska tvinga in min syster också ;) 
Spelar ni på stationär eller laptop? Jag föredrar statiönär lätt!Strömavbrott

Save me please.....

Jag är livrädd S;

 

Information om Suzie

Den första som gissade rätt var Chloe Silverpie och har fått en länk i menyn! (förlåt alli.. men du e med i WR <33)

Southrain aka Suzie är ett sto på 14 år av rasen Paint Horse av färgen overo. Suzie är 155 cm i mankhöjden. Hon föddes på en westernranch utanför Jorvik stallet och började som treåring att ridas in och utbildas till en western häst. Detta var inget som Suzie trivdes med trots att det var de hon föddes till så hon fick snabbt flytta till Herman på jorvik stallet för bättre inridning för att bli en häst på ridskolan. När suzie var sex år gick hon sin första lektion och har gått där i åtta år. När jag flyttade till Jorvik stallet lät herman mig provrida henne och vi blev helt fästa vid varandra. 

Suzie är väldigt snäll i den flesta hanteringen och även i lastning. Dock så tycker hon det är väldigt obehagligt att bli både sadlad och tränsad trots att hon blivit det så många gånger. Barnen på ridskolan fick alltid ta hjälp av en mer erfaren för att inte bli skadade. Hon är väldigt lydig och omtänksam av sig.

I ridningen så är Suzie väldigt säker och lugn och det krävs mycket för att hon ska bli rädd. Hon lyssnar bra på alla hjälper och är väldigt bra som en första häst. Hon är dock inte tillräckligt utbildad för att starta i tävlingar vilket är ett starkt behov för henne, därav fick hon flytta hem till mig. 

I bought a horsie

Kan ni gissa vilken? den första som gissar rätt får länk i menyn! (WR NI FÅR INTE DELTA ;) )
Ångrar jag mig är de ESME och WR's fel!!
 

Information om Pärlan

Silverpearl aka Pärlan är en stolt dam på 15 år. Hon är 165 cm i mankhöjd och av färgen skimmel.

Pärlan är en väldigt bestämd dam som alltid vill få det som hon vill, och testar alltid sin ryttare. Man måste vara väldigt erfaren om hästar för att klara av att henne.På ridturer är Pärlan väldigt lugn häst inom ridningen. Hon blir inte lätt skrämd men kan hoppa till då och då beroende på ryttare. Är de en nervös ryttare på ryggen kan Pärlan få för sig att skutta till av minsta lilla rörelse runt henne. 

Andalusier är kända för sin elegans och fina rörelser, vilket verkligen passar in på denna dam, och därför används hon mycket inom dressyr men hon andvänds även i mycket annat då hon är en allround häst. 

Förutom att hon testar sin ryttare väldigt mycket så är Pärlan väldigt lugn och fin i temperamentet men kan vara väldigt bestämd då hon har ett väldigt svängande humör beroende på ryttare. Hon är väldigt eländig när de gäller att kratsa hovarna då hon tycker att de är obehagligt men annars är hon snäll som en ängel.

I Stallet är denna dam rätt envis, lämnar man henne ensam är de risk att hon river hela stallet. Hon går bäst tillsammans med andra hästar då hon hatar att gå runt ensam.

Monsterhästar i SB


Ingen kan ju ha missat alla hagar som nu finns att hitta runt om på skördebygden, här man kan se hästar som står och vilar sig och även hästar som busar och springer runt. Precis så som många önskar man kan låta sina egna hästar göra - dock så blir det nog väldigt svårt att få en sådan funktion att funka.

Men att göra såhär många hästar verkar ha varit lite krångligt det med, något struligt måste det ju ha blivit och.. så sant som det är sagt så blev det någonting som inte blev som de skulle. Hästarnas ögon har blivit lite misslyckade och det ser ut som den har fyra olika ögon men bara två.. "platser" för ögonen eller vad man kallar det. How beautiful ;)
Älskar dock att denna hästen har typ rosa ögon annars *-*

Nytt i garderoben

Detta inhandlades igår under den lilla shoppingturen - Sadel, träns, t-shirt och ett par byxor. Jag är supernöjd! :D

PS. glömde fota leopardfilten.. men ni får överleva!

Tvillingoutfit med Anna

Inatt var jag ute på lite shopping då jag kände att jag behövde uppdatera min garderob lite. Jag hade länge spanat på 2 saker i gåd som jag aldrig köpt så de var de första jag bestämde mig för att köpa. När jag kollat flera gånger i alla affärer i GÅD och köpt de jag ville ha och gav med mig själv på att köpa så red jag, Anna och Nicho till Vingården där nicho drog. Jag kom till shoppen med "gubbbyxor" och kom på att typ ingen har dom. Därav bestämde jag och Anna oss för att köpa dom och göra en tvillingoutfit - och blev den inte snygg ;)

Vilken Amanda gillar ni bäst?

1.
2.
3.
4.
Vilken Amanda gillar du bäst? :'3 
Jag personligen gillar min nuvarande stil. Både smink och hår och hur jag klär mig! 

Vi jobbar och sliter

Springer och gör lite uppdrag inne på Lightbell innan det är dags för aktivitet med WR. Nyss träffas och hjälpt min underbara praktikant Conny, kommer ni ihåg honom? kan hjälpa er friska upp erat minne ;)

Hur hittade jag Star Stable

Inlägg önskat av Alessandra Kinglord som bloggar HÄR

En dag när slutet av sommaren närmade sig år 2012 så bestämde jag mig för att kolla in mitt gamla stall på Stallet.se, det var en sida jag spelade på mycket i mina yngre dagar men som jag tröttnade på. Men jag tyckte det skulle vara kul och se hur allt såg ut och så efter månader utan att jag varit inne.  jag skrev in "stallet.se" i sökrutan och kom in på deras hemsida där jag möttes av en reklam om Star Stable Online. 

Jag klickade på reklamen och kom in på SSO's hemsida och bestämde mig för att göra ett konto, dock visste jag ingenting om vad det var för spel. Jag trodde dock alla skulle heta deras IRL namn så jag gjorde det med, men upptäckte senare att det inte var så det la till. Jag mötte många fina vänner och spelet har hållt mig fast sedan den dagen.

Idag har jag spelat i exakt 461 dagar och jag är fortfarande kvar!

Sadelgjord på NPC

Sedan man kom in på norra Skördebygden så kan man se olika NPC rida runt - Det gör så hela stället livas upp och det känns mer verkligt på något sätt, älskar det. Om man tittar lite nogrannare på dom så kan man dock se att dom sitter lite konstigt och inte har några tyglar? (se bilden under), men allt kan inte vara perfekt.

Det som mest fångade mitt intresse när jag för första gången såg en var dethär:
Dom har Sadelgjord - Kanske är det påväg så vi kommer ha det med? Kanske så man får köpa en själv precis som en filt t.ex och sätta dit på hästen som all annan utrustning. Då får man själv välja färg och matcha till sin outfit. Skulle vara ganska grymt ändå. Jag tror det kommer att komma något liknande eftersom att dom verkar ha fått till det med NPC så borde dom få till det för oss spelare med - NPCerna rör ju sig ;)

Vi får väl se vad som händer - only the future knows

Bildbomb ~ Anna & Emlan

Mina ögonlock är så tunga och jag klarar knappt hålla dom öppna så ni får njuta av bilderna istället för text, men bilder talar bättre än text så.. det gör nog ingenting eller vad säger ni?

Btw. så kommer bloggningen bli bättre. Har haft det väldigt jobbigt och inte mått bra så har inte haft lust att blogga.

Collin goes Fotomodell

Alicia bad om hjälp idag när hon skulle fota en ny bild till sin nya header, såklart ställde jag upp med collin!
Vi skulle ställa våra häster lite längre bakom hennes på båda sidorna för att det skulle se ut som hennes hästar - det var lite krångligt att få till det rätt och det var många som kom och var ivägen hela tiden, jag tror att det blev väldigt många på allis ignorerar lista för att kunna ta denna bilden ;)

Ska bli spännande att se resultatet!
 

Mina första Svansrosetter

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har jag köpt mina första svansrosetter på Lightfield. När jag hade köpt den första på Lightbell så kände jag hur mycket skillnad det faktiskt gjorde i en outfit - men jag var fortfarande för snål för att köpa en. Sedan så öppnade Skördebygden och pengarna bara flög iväg, så då kände jag - varför inte bara köpa iallafall svart och vit. Sagt och gjort så köpte jag dom, men det tog inte slut där utan det slutade med att jag inhandlade tre till och jag älskar dom så himla mycket! 

I början var jag så emot dekorationer - kändes som att det bara var slöseri på SC men jag tar tillbaka det. Åk till första dekorationsshop och köp nuuu mina kära läsare♥
Jag byggde även över mig till Skördebygden med Lightbell tidigare idag, historical moment times 2. Det känns så bra. Jag fick köpa delar för att komma över direkt och det kostade 200 JS per sak, så att köpa alla 4 saker kostade 800 JS sedan kanske man behövde köpa det flera gånger. Så ni som inte är klara kan bli klara direkt genom att köpa byggmaterialet! :D

Outfit - Skördebygden

Nu när skördebygden öppnat så shoppade jag loss - minns dock inte allt jag köpt längre. Men allt jag tyckte var snyggt hamnade i min ryggsäck och togs med hem - gick in med 4145 SC och gick ut med runt 3200. Köpte även lite svansrosetter som jag kommer visa upp i ett senare inlägg!

Detta är min första riktigt nöjda outfit sen jag kom in i SB, gillar ni den? :D
 

Starshine

Igår när jag skulle genom Gröndal för andra gången så blev jag skrämd av en häst, dessutom så var den väldigt snabb så det var svårt att hinna ikapp för att få en riktigt bra titt. Senare när solen var påväg ner så visade jag lite vänner denna bushäst som befann sig i skogen, och jag fick även bra bilder.

Såklart var det Lisas Starshine som befann sig där - betyder det att vi snart kommer hitta lisa? Hoppas!
Surpuppa♥

Utforskar & utforskar

Kommer inte spoilervarna när jag är redo för att spamma med bilder osv! 

Bloggfridag

Hörs imorgon!

Oh yes

 

Välkommen till familjen ♥

Idag kom min nära och underbara väl Lily till min familj, jag hoppas verkligen hon ska trivas hos oss och att medlemmarna bemöter henne med samma underbara känsla som dom gör mot alla andra. Det brukar vara svårt att komma in som ny medlem i klubbar, men jag har aldrig sett det problemet i WR. Jag har bara hört nya säga att dom redan älskar klubben och allt sånt så jag tror att vi har lyckats tillsammans att få alla o känna sig välkomna. Jag tror mycket ligger bakom att man inte ska bjuda in nya hela tiden - bjud in lite ibland och låt dom nya komma in i gänget innan man bjuder in nästa.

Nu har jag alla mina närmaste vänner i WR, alla utom Emlan.. men jag vet vad jag har henne och det räcker♥

Tävlingsoutfit ala Lightbell

Igår köpte jag Star rider till Lightbell för att kunna slutföra alla uppdrag som är ogjorda på henne - Matilda Silverwater kommer att hjälpa mig med det då det är MASSOR. Och när jag spelar på henne så känner jag att jag vill delta i champ på henne med, dock är hon bara level 13 och hästen med men hamlar med lvl 14 så lätt att vinna blir det inte. Men man måste ju testa.  Jag inhandlade iallafall denna utrustningen så hon kan vara snabb hon med när det är champ, jag tycker den blev snygg! 

Hjälm - uppdrag // Jacka - The fashion barn // Handskar - Marleys // Byxor - Silvergladebyn // Stövlar - Marleys // Träns - uppdrag // Sadel - Fiskebyn // Filt - Fiskebyn // Svansrosett - Fort pinta // Benlindor Fiskebyn

Vad jag tycker om buggar

Detta inlägg önskades av Scarlett Silverwood som bloggar på silverwood.bloggplatsen.se


Star Stable Online är ett spel online, och eftersom att dom gör uppdateringar varje vecka så är det klart att det medkommer lite buggar då och då som medlemmarna hittar. Jag tror alla letar mycket beroende på att dom vet att dom kan få Star Coins om dom rapporterar in till SSO teamet, men har man otur så blir det inte så.

Jag tycker att buggar är väldigt kul och roliga samtidigt som jag tycker att det är dåligt. För det är något som inte borde utnyttjas egentligen trots att så många gör det. Men visst är det kul? Den buggen jag saknar mest är Longeringsbuggen. Men eftersom att den kunde användas till så mycket som t.ex bugga sig över till SB så förstod jag att den togs bort. :)

Det jag vill komma fram tid är att det finns vissa bra och roliga buggar dock som är väldigt dåliga på andra sätt och även buggar som är dåligt för spelet om man utnyttjar. Enligt min åsikt är det FEL att utnyttja dom flesta av buggarna men vissa är så vanligt som PRT SCN bugg och vildhäst, så det spelar knappt någon roll! 

Utnyttjar du nya buggar som hittas?

Vilka klubbar har jag ägt

Detta inlägg önskades av Esther Lightwater som bloggar på http://estherlw.blogg.se/


SILVER PONIES
SP är klubben som förändrade hela mig och min syn på SSO, jag fick erbjudandet att vara en klubbledare för klubben trots att jag knappt visste vad en klubb var och det var då lågan för star stable började brinna inom mig. Jag ville verkligen lyckas med klubben och hjälpa Nico så mycket som det bara gick. Jag träffade underbara vänner i denna klubben ~ vissa pratar jag inte med längre men dom är fortfarande en stor del av mig. 

FROST RAINBOWS
FR var den första klubben jag själv skapade. Jag kände i slutet av SP att jag tog för mycket ansvar precis som att det var jag som ägde klubben - så jag ville testa att få äga en egen. Jag lämnade min familj men jag träffade en ny. Jag älskade denna klubben enormt, men det blev aldrig samma känsla som i SP. När MW Skapades så började det skitsnackas i chatten och det kom ut till MW medlemmar så jag bestämde mig för att upplösa.

GOLDEN MULES
Namnet var något jag länge älskat och jag ville verkligen ha en klubb med det namnet - så när FR upplöstes så skapades GM. Men jag kände snabbt att jag behövde en paus med att äga klubb och jag upplöste snabbt igen.

OCEAN WARRIORS
Jag var återigen tillbaka som klubbledare, Jag och Daphne southwood skapade OW efter mycket planering. JAg trodde på klubben men jag kände att det inte riktigt var på samma nivå i klubben. Det var många som var i höga nivåer och flummade hela tiden och de som var som mig och mer blev lite flummiga mot nätterna blev lätt utanför. Jag bestämde mig för att jag inte passade in och jag lämnade klubben.

WATER ROSES
WR skapades som en vänskapsklubb - en klubb där mina vänner kunde få vara om dom var som jag och inte ville ha massor av ansvar men samtidigt inga klubbinbjudningar. Dock började jag sakna aktiviteten och ansvaret och öppnade upp water roses med ett krav - Inga som vill gå med för dom ser mig som "känd" får komma in då det skulle vara för jobbigt. Det blev exakt så och idag så är denna klubben allt för mig och jag har ingen tanke på att någonsin upplösa den♥ Home sweet home.

Berättar händelsen i video


Vill nå ut till fler och valde att göra en video där jag berättar om händelsen♥

Första svansrosetten

"Det första måste man ju inviga på det första" Så tänkte jag efter att denna svansrosetten köpts in till Amanda Lightbell. Lightbell var ju som jag sagt det första kontot jag hade på Star stable, kontot som började min resa till hit jag är idag.

Varken på henne eller på Lightfield har jag någonsin köpt en svansrosett - jag tror man fått i uppdrag men jag har aldrig betalat för en som jag verkligen vill ha.  Men när jag idag loggade in på Lightbell så hade jag fått 400 SC så jag köpte denna svarta helt underbara rosetten för 100 SC - I love it!♥

Amanda lightbell lögnare? nej

Jag tog och gick in på mitt första SSO konto och bestämde mig för att be Justine Southbell att gå in på mitt vanliga för att bjuda in mig till WR så jag får lite sällskap. Jag skrev även en länk till bloggen i global och blev lite påhoppad för folk undrade varför jag länkade Amanda Lightfields blogg, när jag sa att jag var hon så blev jag inte trodd. 
Så ni som inte trodde mig - nu vet ni jag har både kontot Amanda Lightfield och Amanda Lightbell. Peace out

Dagens fråga ~ Nattmänniska?


Snowgaze.blogg.se hoppar på tåget

Då jag har börjat tappa bort mina bloggidéer så har jag bestämt mig för att hoppa på tåget med att ni får bestämma rubriken. Personen som valt rubriken kommer att få en länk högst upp i inlägget.

Så spamma på med idéer!

jagklararintemer

Den där idioten som utsätter mig och min familj för detta.. det går inte beskriva min ilska.
Är så himla rädd, förbannad och ledsen så nu tänker jag inte vara hemma ensam mer, så bloggen kommer inte uppdateras mer ikväll. Hejdå

Voltige

Strax innan championatet idag så tänkte jag att det skulle passa att köra lite Voltige på Pärlan, så jag ställde mig på hennes rygg och gjorde olika övningar, hon var alldeles lugn och tyckte det var spännande.
Dock så var det inte riktigt så de gick till - jag ljög för er. Jag skötte om Rivala när spelet helt plötsligt minimerades och när jag öppnade igen så satt jag fast på Pärlans rygg med karlssons klister. Jag kämpade för att lyckat komma loss men det funkade inte riktigt förens jag satte mig på henne och sedan hoppade av. Jag kom på klistrets hemlighet! :D
 

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 (GMT) Fredagen den 18 oktober till 11.00 (GMT) Måndagen den 21 oktober.
Horse
Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Ny header för WR

Jag var väldigt trött på den gamla headern som fanns på WR's blogg, så jag bad mina medlemmar att komma till cirkustältet efter championatet för att ta en bild till en ny header. Superkul att det var såpass många som kom för att ställa upp och headern blev superfin med dom där, eller vad säger ni? ;)

~Dagens outfit~


Blev du väninbjuden?

Då måste jag göra dig besviken med att jag kommer att rensa bort sedan igen. Jag gjorde en undersökning av hur många vänner man kan ha och jag kom fram till att man nu kan ha 100 vänner, ohmy... tagga väninbjudningar nu! 
Dom hade tydligen inte lagt till detta med mening så dom kanske ändrar eller sänker lite iallafall. :D

Matchningstips ~ Utnyttja hästens färg

Ofta när man gör olika outfits så kan det bli svart på svart eller vitt på vitt, detta är något jag själv inte tycker om och försöker alltid hitta genvägar för att förhindra det. Jag har börjat utnyttja hästens färg om den har svart eller vit färg/manfärg så går det lätt att byta byxorna mot just den färgen - det ser inte dumt ut och man slipper att ha samma färg på varandra.
Denna outfiten som jag gjorde igår har svarta ridstövlar och svarta ridbyxor - hade dock vart värre om sadeln var svart med. Här använde jag den tekniken. När jag rider min cremello eller andalusier med denna outfiten så byter jag ut byxorna till vita ridbyxor då jag tycker det blir mycket finare
Vad tycker ni? ska det vara svart på svart eller vitt på vitt eller ser det bättre ut när man tar hjälp av hästens färg ? :)

Uppdragen för SB SPOIL

Läs på egen risk, du blir spoilad men du är varnad! :)


Visste ni att?

SSO har under uppdateringen ökat antalet vänner man kan ha. Superbra tycker jag ! :D
Dock så är det dåliga att jag nu får massa väninbjudningar hela tiden , damn it!

Dom har även gjort så att när man har börjat med uppdragen och rider nära bron så försvinner spelarna - så himla awesome ! TACK SSO :D

Brb uppdrag

Lång uppdatering ~ gör klart det sista?

Servern har varit nere ovanligt länge idag och jag tror det är många just nu som sitter och spammar på uppdatera knappen. Många blir irriterade på att servern inte öppnar medans andra är lugna och tänker istället på varför det tar längre tid. Jag tror dom gör klart det sista på SB för att det ska vara redo nästa vecka, som huset på andra sidan bron som syns i deras video har inte varit där innan - jag tror det är sådana detaljer som dom jobbar på och lägger in. Sedan kanske dom letar efter en lösning för att det inte ska bli kaos när man gör uppdragen? Vi får väl bara vänta och se :)

När man väntar på något gott väntar man aldrig för länge ♥

Min klubboutfit ~ Pink & White

I Water Roses så har vi ingen speciell outfit som man ska bära - vi har en klubbfärg samt lagjackor för dom olika lagen. Att ha en klubbfärg bestämde vi i söndags och färgen blev såklart Rosa, det var färgen jag helst ville ha då det var min favorit färg + WRs blogg är rosa, den beskriver oss också väldigt mycket i personlighet !

Jag satte på mig outfiten jag hade på läsarträffen men gjorde om den lite och jag ÄLSKAR den - detta blir min egna lilla Klubboutfit! :D
Vad tycker ni om den? 

Imorgon kommer ett matchningstips till er! :D

Ingenting är omöjligt idag

Jag tänkte ta och berätta hela historien för er om vad jag varit med om IRL sedan kvällen den 3 oktober - det är ingenting roligt men det måste komma ut, ni måste få varnas och veta att det kan hända alla. När man minst anar det.

Jag vaknade som vanligt på morgonen fredagen den 4 oktober, jag hade kvällen innan inte haft riktig koll på min mobil men på morgonen så pratar jag ju alltid med massor av folk - samtidigt som jag är påväg till skolan. Jag märker dock att inget stämde - jag hade ingen service på min mobil trots att min pappa hade full och vi båda har abonnemang från 3. Jag trodde det var min Iphone som strulade så flera gånger under dagen så startade jag om den och försökte med allt, men det stod fortfarande ingen service på den. Klart jag blev lite rädd - hur skulle jag kunna nå min pappa som skulle vara iväg länge? Det slutade med att jag använde skolans WIFI och skrev på imessage till min syster att be min pappa hämta mig efter skolan så han får köra hem mig iallafall innan han drar iväg med min syster. 

Pappa kom och jag hoppade in i bilen, vi ställde oss och parkerade bilen utanför willys och pappa ringde till 3, där sa dom att jag ska testa ta ut simkortet när jag kommer hem. Visst tänkte jag och vi började köra hem. Men pappa sa att han skulle köpa Mcdonalds till mig eftersom jag inte ätit - jag kunde ju inte säga nej till det. När vi nästan var framme så ringer pappas mobil, det står att det var jag som ringde. Klockan var ungefär 15:00 och jag hade fortfarande ingen service på min mobil. Jag svarar och sitter o säger "hallå? hallå?" och väntade på respons. HELT plötsligt hör jag en killes röst som säger "hallå" och jag lägger på telefonen i FULL panik och tårarna började rinna, vad var detta? hur kunde personen ringa från mitt nummer?.  Killen i telefonen skickade iväg SMS och blev nästan sur på de jag inte svarade. Han SMSade från MITT nummer och han låtsades vara medlemmar i min familj. Det som fångade intresset mest var att han när han skulle låtsas vara min syster skrev han ett namn som hon kallades för FLERA år sedan, det var någon som kände till mig och min familj väldigt bra.

Vi ringde såklart direkt till 3 och dom var lika chockade som vi, detta skulle ju vara helt omöjligt. Vi pratade och försökte komma på hur det hänt och deras tekniker blandades in - enligt dom skulle det vara en app men nej, det tror jag verkligen inte eftersom att den tog över mitt abonnemang. Det var precis som att jag fått ett nytt sim och aktiverar det då försvinner abonnemanget från mitt gamla sim. Men Lillemor från 3s kundtjänst hjälpte oss enormt - vi spärrade mitt gamla nummer och jag fick ett helt nytt nummer och ett nytt simkort. Tack♥ Var allt jag kände och trodde nu allt var över. Vi polisanmälde hela händelsen och sedan trodde vi det bara var att vänta o se om polisen hittade något - nu skulle ju allt vara över. Men jag hade fel..

Jag loggade in på MITT3 där jag kunde se alla loggar på vad han gjort - det syntes massa olika nummer som han har ringt och SMSat. och han hade även köpt ett betal SMS och ringt till GREKLAND?!. Han hade ringt massor av banker och konstiga nummer och oron började byggas inom mig, vi ringde 3 och polisen direkt - dessa 70 kr slipper vi betala och polisen får alla nummer personen hört av sig till under hackningen. Alla poliser är chockade över vad som hänt och de tar tag i utredningen ganska snabbt.

Vi kollade upp vissa av dessa nummerna och hittade ett intressant som personen smsat mycket med - han hade samma namn som en stalker som varit efter min syster och massor sedan de träffades för flera år sedan - och dom träffades 1 gång. Han har sökt upp hennes nummer, ringt olika familjemedlemmar för o få reda på vilket som är hennes. Han bröt sig även in hos grannen en gång och sov på deras soffa - då hade han även skrivit på ett brev som la i vår brevlåda. Han har skickat brev till henne och sökt upp henne på massa hemsidor. och nu visste vi att detta har en koppling till honom.

Den 14 oktober får pappa hem 2 olika papper - Ett var för ett SMSlån och det andra var från kreditupplysningen. Oron växte och blev enorm inom mig - jag började gråta. Vad har han hunnit göra ? ge oss en massa skulder och sådant. Vi kontaktade polisen direkt och medans pappa var i telefon med dom så ringde jag min syster. Hon berättade för mig att pappa fått 2 röstmeddelanden från stalkern som vi kallar honom. Detta var inget pappa berättade för mig. Det första hade varit att han bara satt och andades och i det andra så hade han sagt "Det är snart dags att komma till ***********" och rabblat upp massa namn som han ska ha med sig hem till oss. 

Polisen fick veta allt och just nu är det vi varit med om olaga hot, bedrägeri och dator intrång så personen som gjort detta får nog ett ganska hårt straff. 

Det blev väldigt mycket text nu, om ni orkade läsa allt är det ett under. Varför skriver jag ut detta här? Jo för att varna er att allt är möjligt och kan hända, detta är som en varning till er att ni ska vara väldigt försiktiga med vad ni gör och ni måste verkligen hålla koll på era mobiler och tänka på vem som får erat nummer. Försök även hålla det borta från internetsidor - folk kan lätt söka upp numret. Jag vill det bästa för er och jag vill slippa att ni hamnar i denna positionen. 

Jag just nu mår så himla dåligt och har inte ens varit och jobbat idag, jag är orolig/rädd/besviken/arg. Det går inte att beskriva. 

Sprid gärna orden vidare - just för att varna och få folk att bli uppmärksamma.
 
 

Välkommen lilla prins!

Inatt så blev det att jag fastnade vid SSO till väldigt sent, jag träffade nämligen på Regina, vi red och kollade på den vita andalusiern då hon funderat länge på att köpa den, jag kunde inget annat än att tjata på henne att hon MÅSTE göra det för jag är totalt beroende av min, Pärlan är ju så vacker!

Vi bytte senare konton då regpeg skulle provrida min och då träffade jag på Emma Southlord i hennes klubbchatt, vi pratade massor och sedan kom hon och joinade oss och vi hade väldigt kul tillsammans, Att jag inte umgått med som såhär tidigare! 8'D

Vi lyckades övertala Regpeg om att köpa hästen och ni kan ju gå in och kolla vad det blev för namn på Regpegs blogg HÄÄÄR och ni borde även kolla Emmas blogg HÄÄÄÄR
Bytte även man på Pärlan till det långa, *vill nog byta tillbaka till kort*

Okej,
om REGINA och EMMA får över 100 unika styck, så ordnar jag fram någon tävling innan månaden är slut! Besök HÄR och HÄR 8'D

Bloggläsarträffen ~ Kim & Manda

Idag så var det som ni redan vet bloggläsar träff med mig och Kim, till vår hjälp hade vi Claudia Winternight och även Justine Southbell som hade tid och befann sig på plats. Vi alla samlades vid moorlands strand och det blev många fler än vi förväntade oss, folk kom och kom. Det var över 50 personer då man endast kan se de antalet personer på en o samma plats och jag såg olika personer än dom andra.

Kim filmade allt och det första avsnittet kommer att släppas på tisdag ungefär, så då börjar er resa att få följa med oss under denna spännande dag!

Vi började med att samlas och vänta in kim - han var lite seg som han alltid är. Sedan så satte vi igång med att folket skulle få ta bilder med oss, det slutade i ren kaos då alla inte kunde se oss och det var svårt att få in ett bra system. Men vi kämpade oss igenom de tills vi gav upp. Där startade en Tipsrunda som Claudia Winternight höll i (därav de tidigare inlägget), hon ställde ungefär 6 frågor om mig och kim som dom skulle svara på och kommentera i ett inlägg här på bloggen. Det var inte så jättemånga av läsarna som deltog i detta.
Efter det så var det dags att rida jorvik runt - vi skippade dock GÅD, FG och FP. Vi red i olika gångarter runt och hade det väldigt mysigt. Hela läsarträffen avslutade vi med mat hos barney och även lite flera bilder efter det.

Trots lite kaos eftersom vi var så många så funkade det bra och jag hade det väldigt skojigt!

 

Bildbomb på PärlanBloggläsarträffen

Skriv dina svar i kommentarsfältet här!

Det går uppåt!

Denna helgen har jag varit så duktig, jag har levlat 2,5 dagar. Mille gjorde en halv så ;)
Nu är lille Pärlan i level 7, dock kommer jag inte hinna levla igen förens ungefär torsdag, så nu får hon vila :D

Funderingar såhär kvällen innan

Klockan är 01:00 och jag är nyss hemkommen från en ridtur ute med Snow. Snow är hästen som följt med mig på min resa och även är "maskoten" för denna bloggen, vad hade bloggen hetat om inte hon fanns? Jag är väldigt nöjd över att ha namngett bloggen efter henne - hästen som följt mig hela vägen. 

Vi slängde på oss morgondagens outfit och red ut en liten kort runda för att fundera lite kring morgondagen - det är mycket som händer och mycket att tänka på. Jag hoppas det dyker upp många och att det blir en lyckad dag. Bloggningen kommer ju dock att bli väldigt låg - men ska göra mitt bästa.

Först ska vi ha möte med klubben klockan 13:00, sedan är det läsarträff klockan 16:00 och sedan ska schema göras för klubben till vecka 42. 
Jag vill även passa på att i detta inlägget tacka er för att ni följt med min resa såhär långt - det är otroligt hur unika besökarna ökar för varje vecka som går och att vi strax är uppe i 500. Bloggen skapades i januari och sen dess har det bara gått uppåt. Jag tänker kämpa för att behålla det så och det är bara ni som gör det möjligt♥

Det börjar bli dags att tänka ihop en tävling till er läsare. , det tycker jag ni är värda efter allt ni gjort för mig♥

Frieserbugg ^-^

Idag råkade Lucy Westlake ut för en bugg med sin frieser - den fick Andalusier man. Jag själv tycker att det var sjukt gulligt på en Frieser och det passade Nora perfekt ;)

En bortglömd älskad plats

När saker kommer till SSO så är dom så himla roliga i ungefär en vecka sedan har alla glömt bort det - det kommer ju nya saker som blir roligare. Ett av dessa ställen är Cirkusen, minns ni när man fick bygga upp den? Det kom till jorvik den 8 maj, alltså 5 månader sedan och jag hör ungefär aldrig att någon är där längre. Men det är ju fortfarande helt underbart och mysigt där inne. 
Man kan hoppa genom eldringar, sätta igång confetti och ha en helt underbar kameravinkel. Jag hoppas denna kameran kommer till flera ridbanor i SB för att rida med den igång är så himla ... det går inte att beskriva, jag älskar den.
Varför glömmer vi bort allt så snabbt - SSO la ner mycket tid på något som användes första månaden ungefär och sedan så brydde sig ingen om den längre. Jag var en av dom som helt glömde bort den, men idag fick Alicia mig o rida dit då hon skulle dit och jag red runt som en galning och började fundera på varför man aldrig är där längre.

Tänk vad många uppdateringar det varit sedan Star Stable öppnade sina portar, och hur många av dom minns ni? ;)
Vilken av alla uppdateringar som varit är din favorit? Förutom Hästar o husdjur ;)

Undersökning av SB bron


Tagga :D


Byta man på Andalusierna

När Andalusierna kom hoppades jag på att dom skulle komma med lita unika kroppsformer och kanske eget unik man - istället kom dom och såg ut precis som friesarna dock utan hovskägg och i helt fel färger. Det gjorde mig ganska besviken men man får inte alltid som man vill. När jag sedan fick veta att det gick att byta man - då blev jag så himla överlycklig. Jag såg folk som hade bytt och jag smälte inombords♥

Orginal man (frieserns man) vs kort man
Jag tycker helt klart att den korta manen är den bästa - från frieser till en helt unik häst. Jag själv skulle aldrig kunna äga en andalusier som har frieser man, just för att det då inte längre är en andalusier i mina ögon - de är en annorlunda frieser. 

Tack SSO teamet för byta man funktionen *-*

Intervju inför Skördebygdens öppnande

Inför den stundande releasen av Skördebygden har vi intervjuat Marcus Thorell, Game Director på Pixel Tales som utvecklar Star Stable som svarar på lite frågor om det nya området!

Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!
Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden


Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....
Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus! 

Outfit ~ Red, white and black


Dags för bloggläsarträff

Det senaste har jag fått många frågot om att hålla i en läsarträff, så jag har bestämt mig för att göra det nu.

Söndagen den 13 oktober kommer denna läsarträffen att äga rum, Jag, Brigitta Underhand och Esther Lightwater kommer att vara på plats.

Klockan 16:00 så samlas vi nere vid Moorlands strand där fiskaren Mr. cod har sin brygga. Där kommer ni få ta bilder och samtidigt så kommer Esther att hålla i lekar för er. När de som vill ta bilder har fått göra det kommer ni ha chansen att ställa frågor till oss. Ni får ställa ungefär vilka frågor ni vill och vi ska försöka hinna svara på alla!

Efter detta kommer vi att rida en tur runt i Jorvik tillsammans, vi kommer dock skippa gåd då inte alla kommer in dit. Så ni som inte är SR kommer TYVÄRR inte kunna följa med på denna rundan. 

Vi avslutar med mat hos barney där vi kommer att prata och umgås lite innan vi skiljs åt.

Hoppas vi ses 8'D

The white beauty

Igår när jag var inne så stod jag bara vid VG stallet och beundrade denna skönheten - varför var den inte min. 
Jag blev väldigt ledsen över att jag inte kunde köpa den - det kommer ju komma både araber och lipizzaner som antagligen är vita, jag kommer ångra mig. Men jag insåg rätt snabbt att om den hästen inte hade känts så rätt för mig så hade jag inte stått där som jag gjorde, det var meningen att jag skulle köpa den. 
Vi kommer trots allt att kunna ha obegränsat med hästar - vem säger att man inte kan ha 2 vita? sagt och gjort så började jag att kolla på namn och kallade dit WR och lilz till hjälp, vi funderade länge "Silverchief" var ett namn som var nära att bli hennes namn, men det kändes inte helt rätt.

Länge stod vi och tänkte och jag fegade nästan ur köpet flera gånger - men det gjorde jag inte. 
Namnet blev Silverpearl och hon kommer att kallas för Pärlan.
Hon köptes och togs direkt till frisören, hennes man var så himla sliten så den gick inte att behålla längden på, så jag klippte av den men kommer nog låta den växa ut. Info och bild i headern kommer ;)
 
Vera westgren
- mörda mig inte ;_;

Lagad SB bro

Såg denna bilden på Star Stables facebook som Mira Darkfall har lagt upp. Hon fotar precis när kameran åker under marken och där lyckas hon få en bild på bron över till Sködebygden (Södra jorvik) fast den är lagad. Så dom har alltså nu lagt in den i spelet men dolt den under marken! :D
Så nu vet vi att bron e klar, nu hoppas vi bara dom byter ut den snart, jag orkar inte vänta längre! :D


tappa inte kontrollen

Varför ska det vara så svårt att hålla sig när det kommer nya hästar. Jag har totalt förälskat mig i andalusierna och jag vill verkligen haaaaa. Men den som tilltalar mig mest är den vita skönheten. Den bruna är superfin men det svarta benen stör mig litegranna, på bilder tycker jag inte den blir så jättebra, men det är min åsikt.

Jag fick provrida Annas andalusier igår, kände bara FRIESER när jag red den och kände att jag inte behöver köpa någon, har ju trots allt haft en frieser och tröttnat o denna var ungefär likadan. Men så fick jag testa att rida Tais vita andalusier idag och jag tappade nästan kontrollen över mig själv.
Stegen, färgen, kroppen - allt är perfekt. Jag kände inte tanken av Frieser en enda gång och jag tycker den är så himla fin utan frieserns man, det blir en helt egen häst och ingen frieser i fel färg utan hovskägg.  Denna vill jag ha, VILLVILLVILL. 

Två saker får mig att tveka är att jag kommer förlora 1009 star coins - och snart öppnar SB. Sedan så är den vanligaste färgen på lipizzaner vit - och dessa hästar står på listan att komma. Tänk om jag ångrar mig när dom kommer? åååh.. hjälp mig - ni vet bäst. ♥

Andalusier

Idag kom dom underbara Andalusierna till spelet, dessa vackra varelser är väldigt lika Friesarna fast dom har andra färger och dom har inget hovskägg. Det har varit panik runtom på jorvik då alla varit galna och förälskade i dessa nya springare. Jag är själv en av dom som fått upp ögonen lite extra - samtidigt som jag inte vill ha en så vill jag verkligen ha en. Varför? Jo för jag älskar färgerna, totalt! dock ville jag ha rosa mule på den vita. Varför vill jag inte ha en då? Jo för att dom känns precis som Frieserhästarna. Det känns inte som en helt ny häst så jag vet inte.

De flesta fastnade för gråskimmeln men dock inte jag, det var något som inte tilltalade mig bara. Mitt val om jag köper någon är mellan dessa:
Den bruna - Jag älskar den bruna färgen och hur dom fått ihop den med det svarta. Den bruna nyansen är helt perfekt och den är inte överdrivet realistisk eller orealistisk.
Den vita - Helt amazing och perfekt, lite för svarta hovar och skulle sett annorlunda ut på mulen då den liknar starthästen väldigt mycket, men älskar den ändå♥

Funderar dock på att vänta med vit tills lipizzaner hästen kommer !
Jag är även en riktig snåljåp och har svårt för att köpa saker för mina star coins, woopsie. Har blivit likadan IRL pga SSO ;)

Har ni köpt någon eller kommer ni att köpa? skulle ni vilja se Amanda på en Andalusier och vilken isåfall? 
 

Give mee

Sitter på jobbet o dör av bilden här nedan *-*

Youtube - Kimpzore


Sanna vänner har man kvar

"Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått" det är så himla sant. Den låten som Carola har gjort var en av mina favoriter som yngre. Det var även den låten jag använde på Nicole Seaknights video för hon var och är verkligen en sann vän för mig. 

Jag har under min tid på SSO fått veta vilka som är sanna vänner och vilka som inte är det, vilka jag kan lita på och vilka som jag inte kan lita på. Jag har förlorat många - men jag har träffat MINST lika många. Att äga en klubb är något av de bästa jag vet, man träffar nya hela tiden och man kan själv välja vilka man vill ha in i klubben.

Dom som har svikit mig, det är deras förlust om dom vill dra. Jag står inte alltid med porten öppen för att låta dom komma tillbaka, den stängs tidvis. Jag har förstått att de som lämnar mig för att de inte får ut vad de vill av mig inte är värda mig - man kan finnas till mycket men inte till allt och det får man ta hänsyn till. 

I Water roses har jag 48 vänner, vänner som jag verkligen tycker om och älska. Dom ställer upp för mig, jag ställer upp för dom och vi är så himla gosiga. Jag har även vänner utanför klubben som betyder mycket för mig. Jag har vänner som berättar saker för mig, som stöttar mig och älskar mig för den jag är. dom tar hänsyn till vad jag kan säga och göra och vad jag inte kan säga eller göra. Dom lämnar mig inte såfort det uppstår en liten konflikt utan vi löser den tillsammans. 
 
Tack för att ni är dom ni är, jag älskar er så himla mycket - ni vet vilka ni är♥


 

Skördebygden

Vad är era förväntningar på SB?
Jag har väldigt höga förväntningar när det kommer till Skördebygden. Dom har hållt på med området i över ett år och de kommer säkert MASSOR av coola saker. Jag hoppas på att det ska vara väldigt vacker med massor av detaljer, det ser ut som att dom lyckats väldigt bra med detta när man ser videon. Jag hoppas även på att de kommer nya saker som man kan köpa där, kanske täcken till hästarna? Reflexer till när man rider på kvällen eller något sånt häftigt.  Jag hoppas även att det kommer många nya funktioner dit, kanske hagar till hästarna då man såg hästar som gick i spelet. Detta skulle kräva massor av kodning men tänk på hur länge dom hållt på.. man vet ju aldrig men kanske, inget är omöjligt!

Vad är det första ni ska göra när det öppnas?
Jag tror det första jag kommer göra är att möta upp de jag ska rida över med och sedan springa runt och kolla in alla ställen som Jorvikstallet, paddockön, jarlaheim osv innan jag börjar rida rutn och kolla mer på naturen, kommer även ta en bloggfri dag då och när jag känner mig klar kommer BLOGGEN spammas med bilder och jag kommer inte spoilervarna så ni går in på egen risk. De första dagarna ska jag bara njuta och jag kommer nog inte kunna sitta still. Så späänd!

Just nu har jag 2999 star coins, kommer köpa när det är dubbla och sen kommer nog allt ta slut i SB ;)

Jag kommer nog inte orka lägga ut bilder på allt, men det görs nog av andra bloggare ändå!

Jag och WR tog en tur och spanade in SB idag och vi längtar som fasen tills vi får komma in, bilderna talar 8'D

3 Saker jag blivit dålig på

1. Levla
Levla gjorde jag varje dag förut men när skolan började och jag träffade nya människor så bestämde jag mig för att lägga mer tid på mitt IRL liv än på mitt datorliv och har blivit lväldigt lat med att levla pågrund av det, jag fokuserar på att vara med klubben o vänner den tiden jag hinner att vara inloggad, vilket gör att de nya hästarna kommer ta TID o levla upp. Får hyra in någon som kan levla åt mig >.<
2. Göra dagliga för att få rykte. T.ex Sprickor.
Jag hatar att göra samma saker om och om igen varje dag, och tröttnar snabbt på att göra dagliga uppdrag som är samma sak. Har typ slutat med att stänga sprickor för jag orkar inte, men detta kanske sabbar för mig i längden när det kommer uppdrag. Så det är inget bra, måste börja skärpa mig. Fiska gör jag bara för att man får så mycket JS annars hade jag inte pallat det heller. Så bygga rykten är icke min grej det. :)
3. Kolla min post & Svara
Detta är något som jag tröttnat på otroligt den senaste tiden. Jag vet att 95% av breven som är nya handlar om WR och de flesta är folk som skriver "Jag vill stå på WRS väntlista" och jag har tröttnat rejält. Så brev jag inte har ork för att svara på raderar jag direkt, det är inte för att jag vill vara elak utan för att jag helt tappat orken för att skriva samma sak om o om igen. Är de något viktigt från medlemmar eller vänner, eller om det är någon som skrivit ett långt o intressant brev för att göra ett gott intryck o vill hamna på listan - då svarar jag. Dock brukar jag inte svara så långt, har verkligen blivit så himla dålig på det. Ta det inte personligt om jag inte svarar eller så bara! 
 

OMG OMG

SSO HAR LAGT UT DENNA VIDEON PÅ YT OCH DÄR ÄVEN AVSLÖJAT ATT SÖDRA JOVIK ÖPPNAS I SLUTET AV OKTOBER, JAG SMÄLLER AV ÅÅH DET BÄSTA SOM HÄNT PÅ HELA DENNA SKITDAGEN♥

bloggfri dag

Har massor att göra angående min telefon IRL idag, och polisen ska ringas så bloggen kommer stå död ikväll♥

Mitt mobilnummer/abbonemang IRL är hackat, orkar inte gå in på mer detaljer men de håller på att lösa sig tack vare en superbra kundtjänst idag. No needs to ask what happend. :3

Video från paraden

Min dator har blivit så himla dålig att filma med, hela skärmen fryser när jag startar filmning och det blir så dålig kvalité så jag gör inte videos längre, tyvärr. Ska försöka tjata till mig en ny dator ;)

Filmade iallafall på paraden idag, det är ju ett minne för livet och något minnesvärt ~ dagen då SSO funnits i 2 år!

KOLLA I HD OCH HÄMTA POPCORN!!:D

Bildbomb ~ Dagen

 

Grattis på 2 års dagen Star Stable!

Imorgon så fyller Star Stable hela 2 år och det ska firas rejält, Raketer ska skjutas och massor av skoj ska det bli. Här har ni min bild till SSO teamet:
Första som gissade rätt på vad de var för bild när jag la ut den suddig var Amanda Goldheart

Nya Lifetime brillor

I dagens uppdatering så fick vi Lifetime medlemmar en present som gick att hitta i Lifetime shoppen i Moorland. Presenten var dessa solbrillor som vi har på oss på bilden över, riktigt smexiga. *host* förlåt fick något i halsen ! :D


Vilken tycker ni mest om?

Här ovanför ser ni ettårs dagens utrustning och tröja samt  tvåårsdagen. Dock är ettårsdagens benlindor och rosett från detta året men det hör till den gamla. Vilken av dom tycker ni mest om? Jag älskar båda och årets var sååå snygg *avlider*

Södra jorvik är snart här!

Nu har dom uppdaterat kartan så man ser Jorvik stallet och lite andra ställen ifrån södra jorvik, Nu känns det som att det är väldigt nära och jag längtar ihjäl mig så himla mycket OMG♥♥
Gröndal, de glömda hedarna, Jorvikstallet,paddockön, Jarlaheim och skördebygden är de som nu syns på kartan och har blivit färgat, och på bron så är det ett tecken att man inte kan komma över ännu, KANSKE NÄSTA VECKA? Eller nån gång denna månaden så kommer man över? SÅ HIMLA TAGGAD *panikar*Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas