We are family♥

I love you♥

Degus och Chinchilla till SSO

Jag önskar ha fler små djur till SSO, trots att det är ett hästspel så skulle det vara väldigt roligt med lite andra små djur också. Just nu så finns Katt, Kanin och Hund men de enda som går att göra med dom är att ha dom med i en sadelväska när man rider.

Eftersom att jag själv äger Degus och Chinchilla IRL så tycker jag de skulle vara väldigt roligt att få in dom i spelet. Och att funktioner att trickträna och kanske utställningar för chinchillor skulle komma, sedan att man kan ha dom i en stor bur någonstans i stallet (dom får bygga ut) där dom sedan springer runt. Kanske om man i framtiden får hyra ett hus och har dom där!

En video på en chinchilla som gör tricks

Hooow cuuteee♥

Och kanske att man kan bygga hinderbanor åt Degusar också som man kan träna dom att kunna hoppa över samt lära den tricks. Här har ni ett exempel:

Drömfunktion, dock ligger det nog fööör mycket jobb bakom, men drömma kan man alltid! 8'D

Har nu någon speciell funktion till djuren som du vill ha eller något speciellt djur du önskar kommer? tell me

Funderingar kring hästköp

Av alla hästyar som just nu finns på jorvik så finns det nog bara en häst jag skulle vilja ha. Jag älskar Wilda hästen men den är inte den hästen jag vill ha. 

Under flera år har jag varit svag för skäckar, så jag blev så himla lycklig när painhästarna kom och jag ville ha de flesta, men man kan ju inte bara köpa för man tycker dom är söta utan man får verkligen vara SÄKER: det är så många fler hästar som kommer och det finns endast 8 platser i ens stall, man får hoppas att de utökas någon dag.
Hästen som jag tycker om väldigt mycket och har gjort sen dag 1 är detta fina paint sto
Dock så kommer jag inte att köpa henne på länge om jag nu skulle köpa henne. Jag måste spara upp mina starcoins länge innan och sedan måste vi få utökat stall isåfall. Men hon är väldigt vacker, tur att man kan rida och kolla på henne när man vill♥

Gissa vad detta ska bli

Hållt på med denna sedan jag vaknade och är äntligen klar, ska bli kul o se vad ni tycker när jag lägger upp den!
Vad tror du det ska bli/är? :D
Den som gissar rätt först får en länk när bilden läggs upp ;)

Put your wings on

Let's all fly together to this wonderful place

Fin bild på Snowgaze

Denna bilden hade trillat in i min mail såg jag när jag kollade den precis, Tack så mycket Julia Starknock♥
 

Gröna blad

Inlägg önskat av Jennifer Northwood
På Star Stable så finns det många typer av blad, det finns massor av olika färger på dom och även olika former. På min lilla tur rund om Hollow woods så stötte jag på ett litet blad som såg så oskyldigt ut så jag kunde inte låta bli att ta fram mobilkameran och fota. På den öppna delen av jorvik så finns det nog några miljoner löv som SSO teamet har skapat, kan ni tänka er det? sitta och designa så många löv. På södra jorvik som inte ens är öppet ännu finns det nog minst lika många och annorlunda löv.  

Vi ser allt, men vi tänker inte på alla små detaljer som SSO teamet faktiskt suttit och gjort. Vem bryr sig om alla bladen på träden och tänker på jobbet som lagts ner på det. Ingen ;)

Jag älskar detaljer, trots att jag inte riktigt har ögon för att se dom. :)

Jag är inne i en period där jag inte vet vad jag ska skriva om, så jag ger er nu chansen att vara med o bestämma. Kommentera detta inlägget och berätta vad DU vill läsa om. :D

Norra Länkens Dal

Jag och Felix tog nu på morgonen en tur ner till NLD för att fota lite fina bilder. Men det dröjde inte länge innan vi fick sällskap av Vilda och Lisa som kände för att komma ner dit till oss, och det var superkul med lite sällskap.
Vi stod mest och tittade på utsikten och pratade massor. Sedan så kom Anna också ner till oss och vi hade det väldigt mysigt och roligt.

Felix fick massor av träning under passet där nere då han fick klättra väldigt mycket så han var helt slut när vi väl var uppe, jag tog dock med mig vatten till honom och lät honom vila så att han skulle orka rida tillbaka sedan. han har inte en superbra kondis men det ska ändras, han ska få träning varje dag, har pratat med en tjej som ska hjälpa mig de dagar jag inte hinner, så det känns skönt. 8'D
WTF u doing Anna?
Vilda, det är privata delar där.. :)
Om ni vill lära er att ta er ner här så kan ni kolla på denna videon jag gjorde i april ;)

Ridtur på Goliat

Jag har inte hunnit vara hos mina hästar på hela dagen, så nu när jag fick en chans att ta en liten kort mysig ridtur nu så tog jag den. Goliat var den som fick följa med och vi red till fältet vid Landon. Han skötte sig väldigt bra och jag la inga speciella krav på honom utan ville mer bara låta han få springa av sig. 

Imorgon tänkte jag ta och rida ett riktigt pass med Goliat, jag vet dock inte hur intresserade ni är av att läsa långa ridpass inlägg. så, ska jag publicera det här? 8'D
Update: Sitter hemma hos min syster och ska åka hem efter idol, det tar ungefär 30 min hem. Ska försöka slänga upp något mer inlägg om jag orkar spela. Har även varit iväg för att färga håret. så.. därav dålig uppdatering under dagen ;)

Clas ohlsson är hemligheten

Under min tid på SSO så har jag fått många frågor kring hur jag kan ha röda ögon, så idag tänkte jag gå ut med hemligheten. En dag för 1 år sedan så bestämde jag mig för att köpa ett par röda ögon från Clas Ohlsson. Jag stod inte ut med att ha de blå ögonen längre och jag ville göra något åt det. Dom kostade endast 1000 Star Coins så jag slog till direkt när jag såg dom. ♥

Idag så är priset på dessa höjt till 2000 SC då dom är så himla eftertraktade, men dom finns kvar. Fråga i kassan om du letar efter dom, något som är värt så mycket kan man inte ha ute vid de andra varorna!!

Träning inför söndag

Idag på morgonen så tog jag med mig Rivala ner till marley och lånade hans paddock. Vi byggde upp banan och sedan började jag träna inför när vi möter RD på söndag. Jag behöver också träna lite så att jag kan ge de bästa tipsen till mina elever under träningen på söndag innan tävlingen. Jag tror det kommer gå väldigt bra för oss, men det gäller att träna nu för RD tränar som galningar och om vi ska ha en chans måste vi träna lika mycket om inte MER ;)

Rivala skötte sig väldigt bra och det var ändå såpass höga hinder, hon är ju egentligen en terränghäst så hon är ju inte så insatt i hoppning men hon klarade det superbra. Har sugit in massa tips till mina elever så nu taggar vi ;)

Steves gård

Eftersom att alla andra just nu bloggar om södra jorvik så tänkte jag ta och gå emot strömmen och skriva om Steves gård, man måste vara lite udda eller vad säger ni ;)

Steves gård är en väldigt vacker plats belängen i centrum av jorvik. Man har nära till alla byarna som ligger runt om och det är stort och mysigt. Det känns verkligen som den perfekta platsen för att ha sina hästar. Perfekta miljön. Dock så kan det vara lite för mycket folk här, men vad gör de när det mesta är perfekt annars!
Stallet är i lagom storlek och har plats för de mesta som man skulle behöva i ett stall. Spiltorna är stora och ger hästen bra plats att vara på medans den står inne. Här finns det även hästar man kan hjälpa till att ta hand om!

Bredvid stallet står de tre vackra Frieserhästar som är tillsalu, dom är väldigt snälla och lugna och stör ingenting i miljön utan gör den bara bättre för ögat. Det är ögongodis. Det är tillåtet att klappa dom och provridning. Jag hoppas att steve aldrig får sålt dom *mohaha*. dom gör verkligen detdär lilla extra och speciella vid stallet!
Stallet har även en paddock precis framför där alla har tillgång till att motionera och rida sina hästar. Denna paddock är dock lite mindre än de flesta andra men den duger till det mesta man skulle behöva. Annars så är det inte för långt till att rida till ridhuset.

Stallet har även fina åkrar och ängar runt om som man får rida på. Detta gör så att man lätt kan låta hästen springa av sig utan att först behöva rida flera kilometer. (Y)

Det sämsta med Steves gård måste nog vara...
SKÖRDETRÖSKAN
Denna skördetröska kör bakom stallet 24/7 och har alltid något att skörda. Den låter otroligt mycket och lättskrämda hästar måste hålla sig borde från steves gård pågrund av allt oväsen som denna för, jättetråkigt att det är så. 

Mina tankar om Steves Gård. Har ni något inlägg att önska så kan ni gärna göra det i kommentarsfältet till detta inlägg ;)

Supertrött månd - onsd

Jag har berättat det innan men tänkte ta att skriva ut detta igen innan jag går till sängs. 

Det är så att jag jobbar på en förskola måndag - onsdag varje vecka och därav blir det superdålig uppdatering de dagarna varje vecka förutom om jag är sjuk eller ledig. Jobbet gör så att jag är väldigt trött på kvällarna och jag går o lägger mig väldigt tidigt. Jag hinner ungefär bara med att sköta mina hästar om ens det, annars gör Annis de åt mig för hon är så supersnäll♥ tack :'] 

Så bloggen går inte under, lovar er. och kom ihåg.. Jag bloggar på mina villkor. Och jag meddelar om jag inte pallar med bloggen mer (vilket aldrig kommer hända) ;)

Sneak peak på södra jorvik!

Sitter på bussen påväg hem, så kan tyvärr inte spoilerskydda inlägget.
 
Star Stable la upp 4 sneak peak bilder på södra jorvik på sin facebook sida, helt gudomligt vad vackert det är! 
 
Lägger upp de 4 bilderna här för er som kanske inte har facebook

Kaos i steves paddock

Igår så pratade Jag och Kim (Brigitta Underhand) massor i global, och man kan ju inte säga mer än att det blev KAOS. De var många som kom till Steves lilla paddock för att träffa oss och vi fick aldrig någon lugn och ro. Jag förstår egentligen inte varför de blev så, vi är vanliga personer precis som er ;)
Och tack för era fina ord, ni är guldvärda♥

HAHA ALLI♥♥

Så vacker häst du har, hans kropp alltså, slående vacker ♥♥

Bild av Alicia starnight. länk till inlägget HÄR


Bildkälla

Bildkälla

Dressyr lektion ala Anna

Idag så var jag och Jennifer ifrån klubben väldigt uttråkade så vi bestämde oss för o göra någonting. Jag frågade Anna i skype om inte hon skulle kunna hålla en lektion för oss då jag kände för att träna Tellus. Hon sa självklart ja och skrev i chatten att hon kunde hålla en spontan lektion som vi kallar de. Sagt och gjort så var lektionen igång.

Vi fick göra lite olika övningar och hade en riktigt rolig lektion!

Tellus kom även ner i form en gång men det höll inte så länge, så de är något vi ska jobba på!

Vacker♥

Ridit Tor

Jag har sen de nya ponnyerna kom suttit och grubblat över denna hästens fina färg. Den är ju så himla vacker och perfekt i färgen var mina tankar och jag köpte den nästan TROTS att de var en ponny och jag inte vill ha en sådan. Dock fick jag testa rida Annas och jag kan med glädje säga att den inte är en Amanda häst alls, den såg i mina ögon VÄLDIGT knubbig ut, den var seg och det såg ut som att den hade en böld på halsen.. ;__;

Dock så har jag inget emot ponnyn och inget emot att se folk rida omkring på den för jag älskar fortfarande färgen. so no hate please! *-*

Thundersmash ~ Tellus

Tellus även kallad Thundersmash är en Hingst på 10 år (Född 2003). Han är en svart vacker springare som verkligen öppnar upp ens blick med sina fina vita tecken. Han har en bred vit bläs och 2 vita strumpor. Han föddes upp av James far. Hans pappa var en stor dressyrstjärna på 160 i manken, dock hamnade Tellus bara på 153 i mankhöjd men han har väldigt stor kapacitet inom dressyren.

I Temperamentet så är han väldigt Nyfiken och snäll, Han vill nosa på allting så de gäller att vara sträng mot honom så han står still eller följer sin ryttare. Annars så är han en väldigt snäll och glad kille!
På Ridturer så är han nog min lugnaste och säkraste häst, han blir inte rädd för någonting och han tar ridturer väldigt seriöst så han busar aldrig till det heller :)
I Stallet är han väldigt snäll, dock som förut så är han väldigt nyfiken och rör på sig hela tiden för att försöka gå fram och lukta på saker och ting, så det är mycket kämpande för att få han och stå still.

Championaten har spårat ut

I onsdags efter uppdateringen verkade det ha blivit mycket strul i spelet, servern var nere längre än vanligt då de flyttat sina servrar som verkade leda till strul och det har dykt upp mystiska saker. Men en av sakerna som jag märkt av själv är att championaten går ovanligt sent. Igår så kom det upp att det skulle vara ett championat vid 24:00 och så har det aldrig varit innan. Folk har även inte fått sina priser som de vunnit i championaten. 

Det har även blivit strul med att natten inte dyker upp förens sent, det är fortfarande ljust för mig inne i spelet när detta inlägget skrivs, så jag undrar om de inte råkat flytta fram tiden eller så, då har championaten kanske också flyttats fram så de är senare, fast jag vet inte om de har varit 18:00 och 20:00 som normalt.

Tror iallafall att detta kommer att fixas på onsdag, så vi får stå ut tills dess ;)

Äppellunden

Äppellunden är det mysiga stället som för det mesta står tomt. Perfekta hagen för hästar då den har massa goda äpplen och även grönt saftigt gräs att beta i sig. Även så är det väldigt vackert att fota just i detta området, det känns väldigt mycket som sommar med äpplena på träden och en strand bredvid.

Jag älskar att rida hit efter en ridtur för att låta hästen springa av sig och äta lite äpplen som har fallit ner för träden, det blir ett sätt att berömma hästen på om den skött sig bra under ridturen.  Bilden ovan fotade jag tidigare idag när jag hade släppt Goliat i hagen. Vi var på en mysig ridtur i Firgroves skogar och utforskade lite tillsammans. När vi började bli trötta red jag och släppte honom här, direkt sprang han och åt lite fallna äpplen och sedan ställde han sig och sov i solen. Så himla gullig♥

Äppellunden är en av mina favoritplatser att vara på med mina hästar när vi vill vara ensamma, både jag och hästen mår bra här. Har ni någon speciell plats dit ni rider för lite avkoppling?

Spontan aktivitet

Direkt när jag loggade in på SSO idag så kallades jag till steves paddock av Jaquelin goldbell, hon tänkte hålla i en liten aktivitet då Anna inte dök upp på sin lektion, Tack Jaqi♥ 

Jag hann bara rida med dom ner från steves till Moorland dock innan jag var tvungen att dra mig för att äta och skriva detta inlägget, men den lilla stunden var himla härlig den med. Eftersom dom just idag inte var så jätte duktiga på led så tog de ju en stund och vi hann chatta massor. Att ha riktiga vänner i en klubb som älskar den man är och inte älskar en för vad man gör är så himla skönt, de är absolut min familj på sso♥


vart iväg hela dagen

Inlägg kommer när jag kommer hem senare, hoppas på att de blir snart. så håll utkik!

Söt bild i mailen

Har inte hunnit att spela alls idag så ska bara in och sköta hästarna innan jag ska dra mig för att sova. 
Innan detta var jag ju tvungen att kolla de mail jag fått in så jag kunde uppdatera er lite iallafall och där hittar jag denna söta bilden. Moa bluegirl är tjejen som skickat in denna och hon har ritat bilden på sin ipad!

Älskar den, tack fina du♥

Era Favoritoutfits

Det verkade inte vara så super populärt att dela med sig av sina favorit outfits, kanske för man vill ha den för sig själv? Här är iallafall de som jag fick inskickade, tack till er!♥

EDIT: märkte att länkarna inte funkade, men det är fixat nu så besök deras bloggar! :D

Emmy Lightlord som bloggar HÄR 
Lova Starstar som bloggar HÄR
Sara Darkhill som bloggar HÄR
Sasha starforce som tyvärr slutat bloggat men bloggade HÄR
Sofie Northbard som bloggar HÄR
Jätte fina!

Det närmar sig

Veckorna går fortare och fortare känns det som. Har ni tänkt att efter varje uppdatering så är vi faktiskt EN uppdatering närmare att få rida in på det alla väntar på... Södra jorvik. Vecka efter vecka hoppas vi på att det är Södra jorvik, men vi tänker inte på att för varje dag och för varje uppdatering så är det ju faktiskt 1 dag/vecka närmare. Jag tröttnar aldrig på synen av den vackra ön där vi ännu inte kan rida på. Träden, staketen, vägarna, stenarna.. allt verkar så himla perfekt och jag tror SSO teamet jobbar som galningar med det.

När dagen är här och södra jorvik öppnar ska jag rida in dit med Anna Waterdawn och Esther Lightwater (som bjöd in sig själv <3<3<3), och det kommer att bli perfekt. Jag tror även att jag den dagen kommer att ta en bloggpaus för att utforska ;)

Har du planerat att rida in dit tillsammans med någon eller något annat för den dagen? berätta! :)
Just nu är det bara drömmar och man får nöja sig att rida längs strandens kant och bara njuta över synen♥

Välkommen till familjen tjurig

jag har blivit så himla sämst på att komma ihåg o mata hästarna. Igår var en sådan dag och idag loggade jag in till detta:
Ni får ta och börja att påminna mig ;)

PS: glöm inte att skicka in en bild på din absoluta favoritoutfit till amandastarstable@hotmail.com för att få den att synas + din blogg länkad här. Vill du inte ta din favorit så ta en annan som du tycker mycket om! ;)

de blir nog inget mer spelande

Händer alla hela tiden, suck ;<

De nya ponnysarna och uppdragen

Idag så kom dessa vackra ponnysarna till oss här på jorvik. Jag tycker att dom är supersöta verkligen och hade gärna velat ha den till höger. Dock så är inte ponnys på SSO min grej då jag redan tycker orginalhästarna är sega och sen passar jag inte i den storleken till häst. 

Dessa skönheter fyllde upp 2 tomma platser på båten med alla ponnys och det återstår nu 4 stycken. Frågan är om de kommer att komma ponnys nästa gång det kommer hästar med? då blir jag faktiskt lite besviken eftersom jag inte vill ha en ;)

Det var inte bara ponnysarna som kom utan de kom även ett ponnyrace, för att göra detta race och uppdragen så MÅSTE man äga en ponny, detta tycker jag är så himla dåligt då uppdragen ger en spelare XP och det är inte alla som vill ha en ponny i sitt stall. Jag tycker att SSO går för långt. Visst att dom vill ha in pengar och att man ska köpa SC för att köpa en ponny, men de finns BARN som spelar och jag tycker inte det är okej. 
Hade jag varit en av utvecklarna till spelet så hade jag låtit folket göra klart uppdragen men sedan att inte racet går att köra om man inte har en ponny. :)
Jag tänker INTE köpa en ponny för att kunna göra uppdragen, glöm. och tack, där förlorar jag XP för att jag sparar mina Star coins till saker jag vill ha ;)

Min favoritoutfit♥

Efter att ha ridit omkring i denna outfit väldigt mycket så kan jag lätt säga att denna är min favorit♥ 
Den passar på alla hästarna, är väldigt ljus och fin och så himla.. perfekt. Filten är nog den snyggaste på hela SSO *-*
I'm totally inlove, hur ser din favoritoutfit ut? Dela gärna med dig av den och skicka den till Amandastarstable@hotmail.com så tar jag och lägger upp dom här med länk till din blogg(skriv den i mailet) om jag får in några. heja heja!

För söta vänner *-*

När man inte haft tillgång till att spela under en hel dag förutom ungefär vid klockan 20:00 på kvällen så är ens brevlåda ganska full och det är mycket att gå igenom. Då jag får så himla mycket brev varje dag så slänger jag vissa direkt som jag inte har orken att svara på, mest om det är folk som tjatat om WR eller som mer verkar vilja vara med för att de tycker om mig/alli eller anna då vi räknas som mer kända. 

Men när man kommit en bit på vägen så läser man ett brev som detta..

Då får man verkligen sig ett leénde på läpparna, knäppa men underbart härliga vänner är vad jag har och jag är så himla lyckligt lottad över att ha träffat dom

WR har fått en väntlista

varje dag får jag brev från solk som skriver "hej jag vill vara med i din klubb" så nu har jag gjort något åt det. För er som läser min blogg vet ni nu att sådana brev kommer att raderas. Hur kommer man in i WR då?  läs inlägget HÄR eller klicka på bilden under för att komma dit.
 

Let the picture talk♥


Hey i just met you

And this is crazy, but here's my number. So call me maybe? ;)
Älskar dig annlurk ♥

Hästflygning

Resultatet kan dock bli såhär..
 

Ny häst & Ridtur

I lördags så köpte Esther en ny häst, en cremello akhal-teke från Vingården. Vi stod länge och tittade på Dreameye innan hon bestämde sig för att köpa. Dreameye även kallad Meya kommer ifrån samma uppfödare som Tellus så dom kände varandra sen dom var små och dom kände fortfarande igen varandra så vi tog en liten ridtur med dom i lördags kväll. 

Esset och Meya passar som handen i handsken och hon sa detsamma om mig och Tellus så det kändes så himla skönt, att man köpt en häst som passar en så bra ♥

Vi hade även dragit med oss James för att vi ville ha lite bilder plåtade, och James är en kille som alltid ställer upp.

Enjoy

Dagens fråga


Fiskebyn & PI challenge

Det känns som att vi bara blir tightare och tightare i WR, är så himla stolt över min fina klubb som idag är allt för mig. Jag skulle aldrig kunna lämna dessa fina personer♥

Idag startade Alicia en stor challenge i klubben och vi körde igång redan vid 16:00 efter FPC. Vi fick inte lämna Fiskebyn en endaste liten millisekund för då hade vi förlorat tävlingen, och det var något ingen ville göra.
Vi körde fram tills 17:50 då vi fick röra oss fritt i GÅD för att delta i championatet. Och efter det förflyttade vi oss till PI's näste eftersom att vi behövde få ett slut och endast 2 stycken hade lyckats förlora.

Första som förlorade fick vinnaren byta både hår och smink på. Tyvärr var det Anna som drog sig ur först då hon skulle till stallet. (stackarn). Hennes makeover kommer att ske ikväll.

Andra som förlorade skulle få en ny frisyr. Det blev tyvärr Ellie Greennight som åkte ut här och hon fick sig en vacker frisyr av Alicia. 

Tredje som förlorade fick ett nytt smink, detta var de jaquelin goldbell som råkade ut för och jag fick äran att byta hennes smink. Hon fick de sminket som är fulast i mina ögon och de finns i gåd.

Fjärde som förlorade fick ta på sig sina fulaste kläder och rida till moorland och skrika ut i global att hon är snyggast på SSO. Detta blev Claudia Winternight.

Femte som förlorade råkade inte ut för något, och detta blev jag eftersom min dator bestämde sig för att skjuta iväg mig.

Vinnaren av challengen blev därför Alicia Starnight, GRATTIS ! 8'D

Bildbomb!

Bloggfri dag!

kanske ploppar upp något litet inlägg ikväll, men idag vill jag bara ha en dag för mig själv och kolla på serier/filmer osv. Vi hörs ikväll eller imon! :D

Här har ni 2 ovisade bilder som Justine har gjort

Anna Waterdawn's häst Storm

Min fina häst Felix! :D

Outfit ~ Sailor blue


Ny Header uppe

Nu är headern uppdaterad, jag är väldigt nöjd och jag hoppas ni tycker om den ni med! :D

Hejdå Sasha♥


En bra dag med bra folk!

Igår så var det verkligen en sådan bra dag för WR, alla var sociala och himla glada, trots allt var det Fredag!
Det började med att flera dök upp vid törne klipporna eftersom att jag bara skulle dit och bjuda in Alicia, men sedan så blev det att vi badade och busade
Sedan drog vi vidare till discot och dansade, like a boss you know!

Sedan var det ju Fredag den 13, såklart något mer skulle hända! Ja Sia fastnade i väggen *lolz*
Jag ville inte låta henne vara ensam så jag joinade henne lite grann! :D
Vi löste de och kom loss (vi ringde inte hem, HOST) och sprang runt o busade i FP innan vi skiljdes åt.. ♥

Say hi to Tellus

Mer info kommer att dyka upp i helgen, men här har ni iallafall en bild ifrån vår första ridtur tillsammans♥

SSO paus tills detta är löst

Det är löööst, tack vendela♥

JEWLA FKNG BUGG HELWETE

DEN KÖPTE DEN GRÅ HÄSTEN ISTÄLLET FÖR SVARTA FAST JAG KLICKADE PÅ DEN SVARTA.. SKA ALDRIG MER KÖPA HÄST.


hatar fredag den 13.

Hjälp ~ Brun VS svart

Eller ingen, vänta tills någon finare kommer..

Igga snow på bilden ~ Tänk på att svarta hästen är sötare i manen hen kommer att få

Ni behöver inte rösta, esset fick mig att köpa en av dom genom att ingå i ett avtal ;)


 

Magic, is everywhere


Södra jorvik ~ förväntningar

I flera månader nu har längtan efter södra jorvik bara blivit större och större, förväntningarna är stora och många. 
Jag hoppas på att detta kommer att vara ett väldigt stort område med MÅNGA affärer och nya funktioner. Kanske finns det en stor och vacker galoppbana, åh vad mysigt det skulle vara. Jag skulle väldigt gärna också vilja ha ett badställe, ett ställe där inte simmätaren kommer upp, som en liten sjö. Dock tror jag inte att detta kommer att hända. Jag är så himla spänd på vad som är där på andra sidan, vad tror ni och vad hoppas ni på?

Den dagen man kommer över till Södra jorvik hoppas jag på att all denna väntan har varit värt det, för den har varit så himla lång. 

Man kan se en bit av södra jorvik genom att följa vattnets kant, där kan man bland annat se lite vägar, svamp, stenar osv.. och nytt kommer det ju hela tiden!
åh dessa träd♥♥♥

Hösten är påväg

Nu kan man verkligen börja känna i luften att hösten är påväg, träden börjar gulna till och det blir sämre väder. Det börjar bli dags att plocka fram sina värma kläder, väldigt deprimerande. Denna outfiten kommer snart att läggas in för ett bra tag då jag kommer plocka på mig värma kläder så jag inte fryser i höst. Hur har ni planerat inför hösten? :D

Water roses ~ tjata INTE

Hejsan, då jag får ungefär 15 brev om dagen MINST om WR så tänkte jag ta och skriva ut ett inlägg här. Det är många som kommer fram och fangirlar mig i spelet, självklart är det kul att ni ser upp till mig, i längden blir det dock så himla uttjatat när samma person kommer fram såfort hen ser mig. Sedan så börjar mitt "fan" då att tjata om att få vara med i WR, och börjar posta mig och tjata. Men nej, jag har själv skrivit det både här och på klubbens blogg förut, JAG KOMMER INTE SLÄPPA IN FANS. Jag är inte den elaka personen som vill såra folk, jag kan inte säga nej fast jag vill för jag inte vill såra en person. Men detta är något jag vill att ni ska tänka på. Jag VILL inte ha med folk som älskar de jag gör & inte mig för den jag är och kommer att tjata på mig o skriva till mig hela tiden i klubbens chatt, JAG VILL INTE.  Så svarar jag inte på erat brev så är det av denna andledningen, sluta tjata så är jag dig evigt tacksam. ♥

Arkivbild

(Sol)glasögonen

Dagens uppdatering var väldigt liten, den innehöll bara några glasögon, väldigt liten men de betyder bara att de snart blir något stoooort *-*

Detta var något jag längtat efter hela sommaren, men det var inte förens nu mot hösten det kom, det var nog det enda jag tycker var dåligt med det. Glasögonen var alla helt okej fina men dock inte något jag skulle vilja ha, eller jo ett par

Dessa LT brillorna gav mig ett gott skratt, jag tycker dom var väldigt mycket för ljusa o roliga, men inte fula. Dom är bara INTE min smak 8'D

Jag begav mig till FP och kollade in resten, och där fanns de, MINA älskade pilotbrillor.. åh jag älskar dom♥ även IRL. Jag är 69 sc fattigare men det får det vara värt. Jag plockade på min somrigaste outfit och stack ut o fotade
Vad tyckte ni om brillorna och uppdateringen?

Förklarar läget

Att jobba 8,5 h om dagen med barn tar slut på ens energi, därav den usla uppdateringen dessa dagar. 

Idag var de sista jobbdagen för denna veckan och jag ska försöka ge er den uppdatering ni vill ha. Kram!

Sluta följa min IRL insta.

Jag vill bara skriva en sak här innan jag somnar, uppdateringen får bli på 0 idag.

Sluta följa min IRL insta om ni hittar den, jag kommer inte acceptera eran förfrågan då min insta är privat, tack o hej! :D

påväg hem

Jag vill bara berätta att jag slutar klockan 16:20 måndag-onsdag och kommer hem runt 17:30, sedan så kommer jag inte ha så mycket tid att hinna spela, så de dagarna kan ni räkna med dålig uppdatering.:3
Bjuder på denna gulliga bild på en av mina degusar!:D

Amanda häst?

Jag har börjat öppna ögonen för denna svarta och vackra springare från Fort pinta, en häst som jag tyckte om i början men sedan bara la bakom mig i nått fack eller så. Nu har jag börjat känna saknad efter att ha en svart häst i stallet, och denna är så himla otroligt fin♥

Ser ni den som en häst som skulle passa mig? eller ska jag bara ta och vänta i nån månad och se vilka hästar som kommer? jag har ju ganska mycket SC så jag kommer ju fortfarande ha råd om de kommer nya raser. Det jag vill ha är nog en vit häst med svart man, annars så har jag inga planer på fler hästar. 

Jag har ju tröttnat på alla svarta hästar jag haft, därav är jag så osäker haha :(

Snööggggt *w*


*död* Copyright by Justine Southbell som bloggar på Southbell.blo.gg

Bakfull, bläääe

Jag mår inte 100% bra just nu, så ska ligga och vila ett tag så inlägg kommer ikväll om jag orkar, ;D

When the sun goes down

Just den stunden när solen är påväg ner, det är just då som man vill befinna sig på stall gyllenbladets strand. Att se solen gå ner så tydligt och i det speciella gula ljuset är så himla vackert, man vet att en ny dag väntar. En av mina favoritplatser är absolut denna stranden, big love *-*

I torsdags så befann jag mig där med Rivala, vi kollade på solen och sprang i vattnet och bara var tillsammans, jag ställde inga krav på henne och lät henne springa på lång tygel och gav henne min tillit, hon skötte sig super! :D

Till Anna Waterdawn

huehuehue, mobba inte :*♥
 

Låt ingen annan kontrollera dig

Det känns som att ingen vågar att vara sig själv nuförtiden, man ska inte låta sig kontrolleras av andra eller vara rädd för vad dom ska tycka om en, just.. be who you really are♥
 

Ska ut och fiska med COD

Cod ska ta med mig ut med hans fiskebåt för att lära mig hans bästa tricks, så när jag kommer hem så kommer jag nog vara bäst på detta med att fiska ;)

Live your dreams~

Fick en attack ikväll när jag inte kände för att spela, men jag hade så himla dundertråkigt så jag tog mig till datorn, ringde upp Pelle och började redigera. Det är ett bra sätt att fördriva tiden, och det är ju kul också ;)

Här har ni resultatet, hiss eller diss? ;)
BTW, sket i hans man den är så himla svår o redigera ;)

brigitta chillar

påväg hem från en marknad just nu, tidigare var jag hemma hos brigitta så, bjuder på en bild när han sitter o vägrar att byta häst på sin sso karaktär. FUUUU kim om du ser detta ;)


Ingen spellust alls

Idag har jag inte haft någon lust alls att varken sitta vid datorn eller spela. Det känns som att jag börjar låte mitt IRL liv ta över lite mer nu och jag VILL inte sitta framför en skärm. Jag har fått nya underbara vänner och de tänker jag ta vara på nu, f*** datorn♥

Dagens fiske och sprickor är nu gjorda och jag kan ta det lugnt resten av kvällen
Jag har även lyckats att fastna i steves staket och blivit mobbad, men äsch.. jag är ju bara pro som lyckades ;)

Jag är fäst vid mina hästar

Hela kvällen igår så satt jag och tänkte på en sak. "Tänk om jag kommer behöva sälja någon av mina hästar?" var tanken som bara flög runt. Jag har blivit så otroligt fäst i mina underbara dator hästar, och sasha är den enda jag SKULLE kunna sälja. Jag vet hur många hästar som är planerade att komma och det är sorgligt att jag kanske kommer att bli tvungen o välja bort någon av mina nuvarande. I LÖVE THEM ALL♥

Jag hoppas innerligt att de kanske ökar så man iallafall kan ha 10 hästar, ja det är mycket jobb att ha det men man är ju inte tvungen isåfall. ♥

Terrängledare ~ CHECK✔

Under den senaste timmen har jag varit på en testlektion som Juliette Stardawn har hållt, den var verkligen superbra, och den var ju helt oplanerad så tänk sedan när hon planerat, wooaaw!

Jag gav henne platsen som terrängledare trots att fler ville testa, för hon var så otroligt duktig och tänkte på allt!

Stjärnorna är tydligare efter uppdatering

Efter förra veckans uppdatering så skrev SSO på sin facebook sida att i dagens uppdatering skulle dom förtydliga stjärnorna och göra dom lättare att fånga. Detta har dom hållt och nu så är stjärnorna nästan för tydliga enligt mig, men hastigheten på dom är mycket bättre nu. HISS till det ♥

Bensträckning

Goliat har varit lite öm i sitt ena ben så han har fått stå o vila i några dagar. Idag var dock vetrinären på återbesök och kollade benet och hon tyckte att det har lagt sig fint och friskförklarade honom, hon sa att det nog skulle vara bra att han fick komma ut lite så jag sadlade och satte upp försiktigt och skrittade mot fältat bakom silvergladebyn. Han kändes precis som förut så jag började trava lite och sedan satte jag igång i full fart och galopperade runt där på fältet. Han hade verkligen massor av energi att göra av med. ;)

MEDDELANDE TILL WR

Hejsan alla våra fina medlemmar där ute. 
Jag och Anna har suttit och pratat en del ikväll, vi kom in på Water Roses och jag kom på en idé som både jag och Anna älskar. Vad jag vet skulle vi vara den första klubben som kommer att vara denna typen av klubb.

Läs här under för att få reda på mer:
Jag vill få igång WR lite mer, det är något som skulle stå högt upp på min lista, men ändå så vill jag inte ha krav på er medlemmar eller sådant. Men nu har jag och Anna kommit på en både bra men rolig idé, hur skulle det se ut om WR skulle vara en klubb inriktat på Terräng, Hoppning och Dressyr? Vi hade tänk oss att det ska vara jag och Anna samt en Klubbledare till, jag kommer då att vara ledaren för Hoppning och Anna för dressyren. Därför behöver vi en i Terräng också. Sedan så kommer klubbens medlemmar få välja vilket "lag" de vill tillhöra, Elev är hoppning, Medlem är Dressyr och stallflicka är Terräng. Detta har inte så mycket stor betydelse, för ni får självklart komma på alla lektionerna trots att ni är i ett annat lag. Vad ska då lagen vara till för? Jo jag tänkte att man skulle kunna prata med andra klubbar om att tävla mot dom i just den grenen i lagtävlingar, när detta inträffar är de då bara laget som får vara med, t.ex om det är Dressyr så får bara de som är med i Dressyrens lag vara med och tävla mot den andra klubben. 

Det skulle hållas minst 1 lektion i varje gren varje vecka, och därför har ledarna ett litet ansvar.
Sedan skulle självklart ni medlemmar fortfarande få hålla aktiviteter, men helst så ska det vara en träning eller så, men ni får gärna hålla i t.ex en uteritt också för lite variation. :D

Jag kommer att rensa klubben ungefär varannan månad på medlemmar som jag knappt sett alls, jag kommer dock ta hjälp av ledarna med detta.  Annars så kan ni inte kickas förutom om ni inte bryter regler dvs.

Det är ni som bestämmer om ni vill ha WR så som den är eller göra WR såhär.

Rösta genom att gå in på våran klubb blogg www.waterroses.blogg.se

Dags att göra lite nytta

Tävlingskläderna är på, nu blir det levling! 

ibland måste man glömma

Vissa dagar så sitter jag och funderar, på alla misstag jag gjort i mitt liv. Ingen är felfri, det är omöjligt.
Men ibland så måste bara acceptera vad man gjort och tänka framåt istället, och man ska inte kämpa för något som inte kämpar tillbaka. man ska alltid tänka framåt, det får oss att fungera. Man har lärt sig av sina misstag och det räcker, man behöver inte tänka tillbaka på dom ;)

Nu ska jag bara tänka framåt, och sluta kämpa för de jag vet att det inte är värt att kämpa för. Gör de ni också ;)

Felix första championat

Felix har en inriktning för western, han är väldigt smidig och ganska så snabb. Dock trodde jag inte han skulle vara bra på championat men jag ville se hur långt han kunde komma. Vi fick en väldigt dålig start men vi red ikapp oss efter höbalarna och la tvåa efter Lily. I slutet skrämdes han dock av en fågel och tvärstannade framför en sten så vi slutade på en tredjeplats, supernöjd! :D

Jag kan inte, I just can't.

Jag kan inte lämna 8,5 månader bakom mig sådär, det går inte. 

Bloggen tar för mycket av min tid, det gör det.. men varför lägga ner den pågrund av det? Jag tänker ge den en chans att leva fast att jag måste prioritera mitt IRL liv, vad menar jag med det? 

Jag kommer att börja blogga igen, men jag tänker blogga på mina egna villkor och inte känna mig tvingad. Förut så var det ofta så att jag kände mig tvungen att åka hem och BLOGGA, att vara hemma och BLOGGA så jag åkte aldrig hem till mina vänner eller så, men det finns ju ingen som tvingar mig. Visst är det tråkigt för läsarna att läsa en blogg som uppdaterar dåligt, jag förstår. Men denna bloggen kommer bli en dåligt uppdaterad blogg nu :)

Det kommer att komma upp varierat många inlägg varje dag, ibland inga alls och ibland kanske hela 6+ stycken!

Välkomna till nya Snowgaze.blogg.se!Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas