Utvärdering av dagens championat

Eftersom att det var Rivalas första championat dag så tänkte jag ta och utvärdera varje lopp, FGC vet ni redan eftersom att jag skrev om det tidigare, men vi har även tävlat två championat till

Fort Pintas Championat klockan 18:00
Innan starten så kände Rivala sig lite spänd,  jag skrittade runt med henne i vattnet precis innan start och pratade lingt med henne. En minut innan så ropar dom in att vi måste kolla till startlinjen då det närmar sig start, vi ställer upp bredvid dom andra och det nästa jag hör är att starten går. Vi körde några meter och där blev hon stressad för att alla hästar och rev hindret. Jag satte fart på henne direkt igen och vi sprang snabbare och snabbare. När vi kom till höbalarna tog vi min superväg som går snabbare om man lyckas, men den är RISKFYLLD. Så där kom vi ikapp alla dom andra och red in i mål som vinnare.
Gylleneåsarnas dal championat klockan 20:00
Under detta championat kände sig Rivala väldigt mycket lugnare, hon andades lungt och stängde ute allt ljud runt omkring. Vi anmälde oss och fick våran grupp. Det blev en väldigt svår grupp och hårt motstånd men vi kämpade oss iväg när starten gick, det var ingen bra start men den dög. Under hela loppet kämpade Rivala för vinsten och hon vägrade ge upp trots alla motstånd som fanns ute på banan. Vi låg 4 fram tills fågelskrämmorna där vi åkte upp till en 3 plats, vi fortsatte mot mål och kämpade upp oss till en 2a plats vilket var den plats vi slutade på. 

Det var en lyckad första championat dag, stolt ägare till bästa hästen♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0