Tack till er, mina underbara läsare

Nu är det bara några få timmar kvar tills klockan är tolv och vi går in på ett helt nytt år, det är helt otroligt vad tiden har gått snabbt. Detta betyder att det bara är 12 dagar tills bloggen blir ett år!

Under år 2013 har jag träffat nya vänner, helt underbara fantastiska vänner. Tänk att för snart ett år sedan så blev jag ledare i SP och allt startade på riktigt, ett helt ÅR?! Det känns helt otroligt och denna tiden har gått så himla snabbt. Mina vänner har verkligen funnits för mig under hela året och stöttat mig, vi har stöttat varandra och hjälpt varandra och bara kommit varandra närmare för varje dag. Visst har det varit tufft i vissa situationer och vissa har varit rent ut falska men det är sådana saker man inte ska bry sig om, det är bara och gå vidare och kolla på allt bra man har, det är då man mår bra!

Sedan så har jag ju självklart er läsare att tacka också, ni har funnits där för mig sedan den 12 Januari 2013 och aldrig svikit mig, fler och fler har hittat hit och ni har kommenterat så fina saker till mig och även hjälpt många genom att svara på deras frågor åt mig. Jag hinner inte prata eller svara alla men ni ska veta att jag läser allt och ni gör mitt hjärta så varmt med era ord, det är verkligen ni som får mig att fortsätta blogga och orka kämpa för att lyckas med allt. Ni är världens underbara och jag ser så himla fram emot hur 2014 kommer att se ut för oss, jag tror bara det kan bli bättre. Även ett stort tack för alla era mail och brev, jag försöker svara på alla där med, men har du inte fått svar så ska du få ett tack, TACK för dina fina ord!

Tack för ALLT ni gett mig, och allt ni hjälpt mig med. Ni är helt fantastiska och fortsätt sprida glädje och kärlek på instagram, bloggar och viktigaste av allt I SPELET ^w^

Jag älskar er♥

Postat av: Aixa Shynight

Fina ord c: ♥ Du är alltid välkommen att visa dina känslor och åsikter. ♥

2013-12-31 @ 20:40:02
Din bloggadress: http://jorvikon.blogg.se
Postat av: Ida Silverrock

Vad fint sagt! <3

2014-01-01 @ 00:29:20
Din bloggadress: http://horseheart.bloggo.nu
Postat av: Diana

Du förkännar det du har alltid perfekta outfits hittar på brahistorier om hästarna du har du är aktiv och kämpar för det du vill <3. Men den 12 januari fyller jag 11 vill gärna ha en shopping runda med dig runt hela jorvik :)

2014-01-01 @ 02:15:04
Postat av: Anna Westbaker

Det var fint sagt<3

2014-01-03 @ 08:40:23
Din bloggadress: http://annawsso.blogg.se
Postat av: Vanessa bunydawn

<3

2014-01-06 @ 13:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0