Veckans drömuppdatering

Ursäkta att detta läggs upp en dag sen, men det har sina andledningar

Nu är veckans område avslutad och en vinnare är korad. Det gick ut på att man skulle beskriva sitt favoritområde och ge en så bra inblick i varför som möjligt. Det kom in väldigt många bra bidrag men den som tilltalade mig mest var faktiskt Josefine Skyside's, jag fick en bra känsla av att läsa den och jag förstod hur hon menade och kände igen mig. 


Hennes beskrivning:
Man skulle kunna säga att hela StarStable är som en tillflykt för mig, en plats där man kan få vara vem man vill och inte behöva påverkas av hur man är irl. Det finns många ställen på sso som jag gillar, men mitt absolut favoritställe är Bedrövade Dews Farm. Det är ett ställe där allt är lugnt och stilla, man får vara ifred utan att någon stör. Det händer då och då att man bara inte orkar med tjatet från alla eller råkar ut för något allmänt jobbigt i spelet och känner sig less, då är det som att jag dras till sådana ställen där ingen annan gillar att vara, som Bedrövade Dews Farm. Där är det som om allt släpper. Man står och tittar ut på utsikten, helt ensam. 

Grattis Josefine, du har fått en länk under "Bloggar jag läser"
Hälsa henne grattis i en kommentar på hennes blogg http://jorvikworld.blo.gg



Nu har 2 tävlingar varit igång här på Snowgaze.blogg.se och vi hoppas ni tycker om dom.

Denna veckan så handlar det om Veckans drömuppdatering där ni får komma på eran egna uppdatering som skulle göra spelet komplett för just er. Unikast och bästa kommentaren är den som kommer att vinna och få en länk under "Bloggar jag läser"

Det ni ska göra är att välja 3 saker ni gärna vill ska komma i en uppdatering, det måste vara något realistiskt som faktiskt kan ta och komma, sedan ska ni beskriva dessa tre olika sakerna så bra ni bara kan och få de som läser att förstå vad den innebär :)

Tänk noga och kom de det bästa och unikaste som DU vill ska komma i en uppdatering, men kom ihåg det kan bara komma 3 saker samtidigt!

Lycka till, tävlingen avslutas på Fredag och resultatet kommer upp på Lördag.

Postat av: Madelyn Flowerwright

Jag skulle vilja att: 1. Det finns dressyrtävlingar som man kan tävla i. 2. Man kan rykta hästen själv, asså man håller inne ryktborsten och drar den över hästen, också att det ibland bildas fläckar på hästen när den är smutsig så man kan rykta bort dem själv. 3. Man kan bada på hästen och det finns pooler för ryttaren och man kan köpa badkläder till :) Det var det jag kom på men vill massa andra saker också

2013-12-29 @ 17:35:46
Din bloggadress: http://loverssohorses.devote.se
Postat av: Anna Rainforce

Jag tycker att man ska kunna göra följande:

1: Hästarna borde kunna rymma. Det gör det hela lite mer realistiskt och du kommer kunna känna hästen bättre. Vissa raser är busigare än andra och rymmer oftare. Då får hästen en starkare personlighet.
2: En bra funktion vore om man kunde sälja, byta eller ge bort saker. Alltså inte bara kläder utan också hästar. Då skulle man kunna variera sig och få tag på t:ex kläder som man inte fick hos tomten. Alla har ju olika smak och då kan man byta till sig så att man får något i sin egna smak.
3: Om man kunde avla hästar så kunde man få blandraser! Det skulle vara riktigt kul att få en ras med ett utseende som amn inte kan köpa.

2013-12-29 @ 17:37:16
Din bloggadress: http://starstablegalaxy.blogg.se
Postat av: wilma weststone

Önskning 1
Jag önskade att det skulle gå snabbare att levla. När hästen är i lvl 1 så tar det typ bara 3 tävlingar tills den är i lvl 2. Om det skulle gå så snabbt hela tiden skulle det bara ta några dar att levla upp sin häst. i våras fick jag sån press på mig för att jag skulle hem och levla varje dag efter skolan. Jag kunde ju skippa det men då kollade jag på alla bloggar som det stod "Levlat klart för idag" eller "färdiglevlat". Fattar du hur pressad man blev då? Jag blev det iallafall. Jag tror att sso-teamet skulle tjäna på det för när man vill köpa en häst så tvekar man lite för man orkar inte levla. Men om det går snabbt så är det inte så jobbigt och då vill man köpa hästar oftare. Detta leder till att fler köper sc oftare och sso-teamet tjänar mer pengar! Hoppas du fattar!
önskning 2
ååååå vad jag länktar efter fjordingar! Om det kom fjordingar så skulle jag köpa alla! Det är min favvo ras och min favvo häst på ridskolan är en fjording. Det borde komma minsst två färger.De vanligaste om man säger så. Musblack och ljusbrunblack. Men gärna Brunblack, rödblack, vitblack och isabellblack också! Jag skiter i om de är dåligt gjorda(sso-teamet lyckas nog). Det viktigaste är att det är en fjording.
önskning 3
Att man skulle kunna ha ett eget hus. Tänk dig att i varje by finns det en mäklare. Om man pratar med han/hon så får man kolla på de husen som är till salu. Inte alla husen i byn. Bara några. Och så köper man ett för sc. Det kanske skulle kosta 200-400 sc beroende på hur stort och fint huset är. Jag tänker mig att det finns ett blått glitter id dörren. När man klickar på det kommer man in i huset precis som Hermans hus. Där inne finns det olika rum som man kan göra saker i. T ex i köket kan man laga mat. Sova i sovrummet. Se på tv i vardagsrummet. Osv. I de dyraste husen kan det till och med finnas två våningar med en massa rum. Garderoben i stallet kan då flyttas till sovrummet. Hoppas du fattar vad jag menar!

Jag vet att allt detta kan inte komma samtidigt men det är iaf vad jag vill ska komma! Visste inte riktigt om du menade önskningar eller en uppdatering.

2013-12-29 @ 17:47:23
Din bloggadress: http://jorvikhorses.bloggplatsen.se
Postat av: Simone Liondaughter

Jag önska….
1.Att man kan få göra sin egen familj och bestämma vart man ska bo.Liksom t.ex om jag vil bo på padock ön så kan jag köpa det och göra som i sims en egen familj.Och så kan man få välja hur sitt eget rum ska se ut och de andra rummen slumpas.
2.Jag önskar att man kan liksom ändra hästarnas personlighet.Som t.ex rummet ofta,arg,barnvänlig.
3.Jag önska r att man kan göra relationer med varje karaktär i spelet.T.ex kärleksrelation.Hade varit kul:)

2013-12-29 @ 17:48:22
Din bloggadress: http://thebesthorsestable.blogg.se/
Postat av: Alva Moonfall

* Sadelgjordar. Det skulle vara en väldigt trevlig detalj som jag tror att många skulle uppskatta. Vore roligt om man också kunde köpa speciella till och matcha dem till outfits :)
* En knapp där man kan dölja ryttaren. Då skulle folk slippa behöva göra vildhästbuggen, och det skulle underlätta enormt för folk som inte kan eller vill göra den så slipper de att redigera bort!! :DD (kanske bara jag som är för lat för att orka göra det, men ._.)
* Att kunna leda sin häst i grimskaft. Det skulle ge en mer realistisk inblick av t.ex stallplanen, eller om man helt enkelt inte känner för att rida kan man ta en mysig promenad med sin häst, och kanske ta med en kompis? Skulle säkert också kunna ge fina bilder till bloggen :)

2013-12-29 @ 17:58:51
Din bloggadress: http://emoon.blogg.se
Postat av: Isabella silverstorm

Jag önskar att hästen skulle ha fri vilja, t.ex ifall man vill träna en lite bråkig häst (typ en unghäst) då kanske de bockar skenar, vägrar att gå och så, ifall den rymmer får den fri vilja och sticker iväg, blir rädd för saker ovs. Skulle vara coolt ifall man kunde leda hästen med grimma som man kan köpa i olika färger t.ex grön, blå, svart och röd ovs, grimsakft i samma färg skulle medfölja också, det skulle kosta kanske 100-300 js eller vad vet jag? min tredje önskan är att man kunde släppa ut hästen/hästarna i en hage så springer de runt, busar ja, man kan ha lite stockar där inne så de får hoppa kanske. Det var mina absolut längtade uppdateringar (har självklart fler)

Ha en bra dag önskar Isabella, Iceriver, Winterlove, Spacerocket och det kommande fölet! see you later!!

2013-12-29 @ 18:01:37
Din bloggadress: http://starstablefriendslife.blogg.se
Postat av: Molly

1. Islandshästar som kan tölta och har bättre uthållighet och styrka. Isisarna ska ha superlångman och ha färgerna skimmel, skäck och silversvart.
2. Som Isabella Silverstorm skrev, skulle vara grymt kul med unghästar!
3. Att man kan avla med sina hästar. Färgen på fölet blir en blandning av sina föräldrars färger ex. grå om mamman är skimmel och pappan svart.

Allt detta skulle vara så otroligt gryyyyymt!

2013-12-29 @ 18:47:16
Din bloggadress: http://Mynorthbell.blogg.se
Postat av: Sasha Rainnight

1. Leda hästen
Funktionen där du kan leda hästen. Det skulle kunna gå till så att man först köpte en fin grimskaft(och kanske en grimma också). Därefter gick man in i karaktärsbladet och ersatte tyglarna med ett grimskaft. När det är gjort kan man inte sitta upp utan "gubben" står näst intill hästen med grimskaftet handen. Sedan styr man karaktären som vanligt. Och om du sedan dubbelklickar på "framåtpilen" så börjar karaktären springa och hästen travar, det blir då max hastigheten.

2. Levlingen går snabbare.
Det är enormt jobbigt att hålla på och springa runt Jorvik och levla och ibland känna att man inte kommer någon vart. Tycker(ganska simpelt, men men) då att man kanske skulle få mer XP vid varje runda. Skulle underlätta väldigt mycket.

3. Longera hästen
Det skulle kunna funka ungefär som leda hästen bara att repet är mycket längre och att du bara kan göra det vid vissa platser. När du börjar longera hästen försvinner alla andra spelare ur din sikt. Därefter styr du hästen som vanligt, men att "kameran" följer hästens rörelse. Sedan kan du därefter rida in unghästar också eller helt enkelt bara ha en vanlig lektion med din häst.

Ha en bra dag!:)
Kram, Sasha Rainnight och hästarna

2013-12-29 @ 18:49:19
Din bloggadress: http://sasharainnight.blogg.se
Postat av: Madison Skystar

Hmm.. Asså jag vill inte att SSO ska bli likt något annat spek utan att det ska vara unikt lixom. Om du fattar ;D Men det finns några saker som jag gjärna skulle vilja komma till spelet:
Nr 1. HAGAR. Det hade varit kul om det fanns hagar där man skulle kunna släppa ut sin häst. Jag vet ju att hästön kommer men jag tror att det mer kommer vara som att gå till veterinären så att hästen blir glad lixom. Jag menar mer att det bara finns en hage där hästen springer omkring som alla andra hästar. Då kan man ju ta finare bilder och ja, du fattar! Och i hagen tycker jag att hästen ska kunna ha täcke och grimma om man vill.
Nr 2. DRESSYRTÄVLIGAR. Hade varit kul om det kom dressyrtävlingar då man ibland kan vara trött på att hoppa eller bara galoppera runt en bana som man gjort tusen gånger innan lixom. Det borde då finnas ett program som man kan träna på i en begränsad tid (kanske en vecka eller nåt?) och efter den tiden ska man rida den och så får de som klarat den bäst den veckan någon belöning men de som deltagit kanske får något mindre. ;D
Nr 3. KUNNA RAMLA AV. Ibland om det händer en olycka eller något sånt så tycker jag att man kanske borde ramla av. Jag menar att man kan ju inte alltid hålla sig på hästryggen xD Det gör också spelet mer värklighetstroende och det blir kanske roligare då. Inte vet jag men jag skulle tycka att det var kul!
Vet att fler skrivit ungefär samma sak men jag kan ju inte riktigt ändra på det så jag får väl bara hoppas helt enkelt xD
Ha det bra!

2013-12-29 @ 19:07:36
Postat av: Madison Skystar

Juste jag har ingen blogg.. Men aja ;D

2013-12-29 @ 19:08:17
Postat av: Sophia Puppyheart

1. Det skulle vara kul om man kunde rida dressyr med hästen och man lär sig fler o fler övningar genom att göra dagliga uppdrag tex. När man hade lärt sig en övning kunde det komma upp en knapp som det gör när man dansar på vissa speciella ställen tex. I ridhus A elr arenan. Man kanske lär sig framdelsvändning först sen skänkelvikning osv.
2.Skulle vara kul om man kunde leda hästen:) Då skulle man typ först sätta på grimma på hästens karaktärsblad och att man satt grimskaft på ryttarens elr nått sånt. Sen när man gjort de ställer man sig nära hästen och då kmr de upp en knapp (som det gör när man dansar elr förvandlar hästen till en ren) och när man trycker på den håller man hästen i ett grimskaft o när man går följer hästen efter. I den funktionen vill jag också att man kan långskera (stav) hästen. Då byter man bara ut grimskaftet mot en lina.
3. Att.... Tog slut på mina kreativa idéer nu...:( Men jag vill att Det ska komma islandshästar till SS!!!!!! Och då töltar hästen istället för att trava (jag vet att islandshästarna oftast kan både och o att vissa kan passgång också men det skulle nog bli väldigt svårt att fixa)
Sen har jag måååååååååååånga fler idéer men det får räcka så här..

2013-12-29 @ 19:11:56
Din bloggadress: http://starstablecuntry.blogg.se
Postat av: Addison Swiftnight

Vill bara säga först om du undrar vrf ja o Sophia Puppyheart har samma blogg är det för att vi bloggar tsm
1. Det skulle vara kul om man kunde släppa ut hästar i hagar o så. Då skulle det va som med människornas picknick ungefär, att hagarna står tomma när ingen har släppt ut hästar och när man släpper ut hästar ser man typ dom/den springa i hagen och när man ska hämta dom (nu kmr de visst en funktion till, ledning!) sätter man på dom grimma o grimskaft o leder hem dom till stallet.
2. Skulle vara kul om man kunde köra häst o vagn, på vintern när det är snö, häst o släde;) Då köper man en släde/vagn i nån butik, vet faktist inte vilken... Men de fiskar SS!:D O då sätter man släden/vagn på kanske ett nytt karaktärsblad? O selen där tränset sitter. Sen går man nära släden/vagnen o då kmr de upp en knapp som det gör när man tex dansar o när man trycker på den sätter gubben sej i vagnen/släden. Sen kanske man kan köpa dekorationer till släden/vagnen. Typ julsakerna på julen, midsommar saker på midsommar osv.
3.Att man kan simma obegränsat långt me hästen men kanske bara i sjöar så man inte kmr in i oöppnade ställen ,o ryttaren med för den delen;) Då skulle man kunna köpa badkläder. Sen på vintern kunde man åka skridskor, hur coolt hade inte de varit!? Då hade man ju kunnat köpa skridskor o så.
Det var allt från mig, Musse o Vispen!

2013-12-29 @ 19:53:03
Din bloggadress: http://starstablecuntry.blogg.se
Postat av: Addison Swiftnight

Vill bara tilägga på nr 1: Man kan ha flera hästar i hagen samtidigt, asså inte egna hästar utan andra kan också släppa ut deras hästar i samma hage. Då hade man ju kunnat tagit skithäftiga bilder!<3

2013-12-29 @ 19:59:01
Din bloggadress: http://starstablecuntry.blogg.se
Postat av: Hilda Highberg

mina saker jag önskar:

1. Att man kan leda hästen. (som många andra skrev)att man tex sätter grimmskaftet (som kan kanske KAN KÖPA DÅ ) på en ny fyrkantig ruta i karaktärsbladet och då får man ett grimmskaft i handen och som leder till hastens träns , om man klickade på uppåt-pilen så skrittade man och gubben går , om man tryckte ännu en gång på uppåt-pilen så travade hästen och gubben sprang.

2. Att man kunde longera med hästen tex att man fick den fyrkantiga rutan som man kanske kan ha till grimmskaftet så sätter man longerings sakerna där och då så är man i en longerings bana där man kan longera , man kan tex: skritta , trava och kort galoppera + att man kanske kan gör det över 1-4 bommar på volten inne i på banan.

3. dinodalen! den som dom har pratat om i ett halv år nästan, där så kan det ju finnas en regnskog , öken m.m som fanns då , och dinosaurier förstås! men dom är farliga så man kan inte gå nära då blir man jagad xD nemen nästan så :D och så kanske man har en dino kompis som hjälper än till ett skyddat område som man kan mata hästen m.m.Man kan köpa/få en dräkt till hästen ungefär en filt typ(som är över hela hästen) som ser ut som en dinosaurie och den är grön säger vi och så köper/får man gröna kläder , ja typ så <3

2013-12-29 @ 20:33:23
Postat av: Lily Rainstorm

Aldrig finns det klädesplagg och utrustning som alla gillar. Men så är det ju, alla människor är olika och det är väl tur det! Alla har olika klädsmak. Men hur coolt vore det inte att kunna göra sina egna personliga kläder? Då skulle man kunna designa dem precis så som man vill ha dem men framför allt skulle man ha något personligt, som ingen annan skulle ha. Bara det skulle ju vara extra härligt att rida runt i. :) Det skulle jag önskat att det kom, både så att man kunde designa ryttarkläder men hästutrustning vore kul det med!

2. Sen skulle jag tycka det var coolt om världen kunde vara större... (vem vill inte det). Men liksom större på innehållet också, inte bara yta. Hur trevligt vore det inte med tropiska skogar längs långa vita sandstränder och exotiska frukter i tropiska träd? Kanske ett ökenklimat med kaktusar och vilda kameler? Eller varför inte ett område hundratals meter över marken med skidbackar och fantastiska snöiga ridstigar längst bergen? För att åka till dessa platser som ligger långt långt bort ifrån varandra (mest realistiskt) så skulle man kanske kunna betala en slant för att åka dit via flyg eller båt, och färdas till dessa unika klimaten...

3. ..Om man kan fiska i ett hästspel, varför kan man inte då köpa hus? Jorviks Officiella Mäklarbyrå skulle kunna starta upp på Jorvik och sälja hus i t.ex. Jarlaheim. Husen får kosta mycket SC och innuti ska det vara ett fint hem som man kan bjuda hem vänner i! (Man väljer själv vem man vill bjuda in). Och utanför borde finnas en klickbar skylt med en lång skrollista med alla SSO-personer som köpt huset/bor där.

Där var mina idéer från Lily (B)rainstorm :)

2013-12-29 @ 21:03:10
Din bloggadress: http://starstableworld.se
Postat av: Chloe Seacake

1. Jag vill verkligen att man skulle kunna ha ett eget hem, hus helt enkelt! :D Det gör det er roligare och intressant! Kanske man vill bjuda hem en vän eller något liknande. Då skulle det finnas flera möbelshoppar där man kan köpa soffor, sängar, vaser med mera. Det skulle dock inte fått plats om husen bara stod där, men om man t.ex hade en knapp som man klickade på då man kommer hem! HELT AWESOME! :D

2. Att hästen ska kunna rida själv. På SSO så kan man bara rida själv om man håller på i datorns bibliotek osv. Det är svår att förklara, men om hästarna kunde springa runt själva så skulle det vart fantastiskt! Man kanske inte alltid vill ha en ryttare på hästens rygg utan se ut som en vanlig häst som springer utan ryttare. Jag har skickat mail till SSO om man verkligen får göra sådär och hålla på med datorns bibliotek. Det jag fick tillbaka var att det kan bi en krasch på datorn. Men istället för att förstöra datorn tycker jag att man ska kunna släppa sin häst så att den kan rida fritt själv.

3. Om hästar skulle kosta Jorvik Shillings. Man skulle ha behövt 990.000 Jorik Shillings för en Andalusier, men om priset sänktes till typ 10.000-15.000 Jorvik Shillings så skulle det varit så bra! :D Man skulle samlat i jättelång tid, men det är bättre än att betala med riktiga pengar i alla fall. ;)

Jag har flera önskemål om uppdateringar men man ska ju bara skriva tre. ;D

2013-12-29 @ 21:38:07
Din bloggadress: http://seacakechloe.blogg.se
Postat av: Sally Bluestar

Följande vill jag ska komma : ps, jag bloggar inte på silverbelle.blogg.se, det är min bästis :)

1: Att leda hästen, lixom att bara göra så att karaktären går brevid hästen med ett fint rosa grimmskaft är väl inte så svårt att lägga till starstable? :D

2: Att det skulle komma t.e.x renar, björnar, vargar e.t.c i alla skogar, och när man var i ett djurreservat så kom det typ upp en skylt: VARNING FÖR BJÖRNAR! Och om man kom för nära en björn så blev hästen skadad och fick gul smaily! Och en sak till, att renar och vargar mm gick i flockar osv :D Skulle vara fett coolt :D

3: Att det skulle kunna regna och storma, eller strålande sol i sso! Och när det snöade så blev det is på haven och floderna, och då kunde man gå en bit ut på isen till isen var för tunn. Och när det var soligt och varmt så skulle man kunna bada med hästen! Eller ja, man skulle kunna gå en bit ut i vattnet i alla fall! Det skulle kunna vara en skylt under kartan om vilket väder det var tex: SOLIGT,DU KAN NU BADA MED HÄSTEN! Eller något sådant :D Jag menar, det regnar ju på FGC? Och snöar på vintern på sso? Och en grej till, det skulle kunna va dimmigt ibland , och då fick man inte gå så långt in i skogar och sådant, för då kunde man tappa bort sig!

Det var mina 3 önske funktioner! Jag säger det igen, jag tävlar med min kompis Annie Bluestar's blogg. Ha en bra dag/ kväll :DD

2013-12-29 @ 21:49:47
Din bloggadress: http://silverbelle.blogg.se
Postat av: liv mountainberg

1. att man ska kunna köpa täcken till hästarna.
2. att alla hästar rör på sig ( även start häst )
3. man ska kunna köpa borstar med olika färger,rotborstar ( stav ) o hovkratsar o andra borstar.

2013-12-29 @ 23:35:12
Postat av: Lova was here

Jag tycker att hästarna ska ha mer personlighet. Jag menar, våra hästar protesterar inte mot något. De rymmer inte om man bara kliver av och sticker, de reagerar inte på om man tar av och på en sadel gång på gång. De är ju som mopeder!!

2. Den kan stå stilla hur länge som helst utan att röra sig ur fläcken (förutom frisrarna andalusierna och ponnyerna)
det känns ju lite tråkigt. I boxarna i hemstallet rör de sig inte heller. De bara står liksom. Och de kan springa hur länge som helst utan att vila. Lite mer realistigt borde det vara. De borde kunna bli trötta och röra sig omkring.

3. Det ska gå och stänga av global. Detta är en sak jag velat väldigt länge. Jag brukar stänga chatten, och den blinkar ju när nån skriver, så det vore asbra om man kunde stänga av, då ser man om nån vän skrivit till en även om man har chatten nere + att man slipper allt spam i globala! :D

2013-12-30 @ 00:43:17
Din bloggadress: http://lovastarstar.blogg.se/
Postat av: Jenny Skydawn

1. Hästarna som finns och kommer till Jorvik är helt stillastående och så i köpstallen, när man köper de så kan man välja inriktning, personlighet och humör?..
2. Sadelgjordar! Det är något jag vet att de flesta önskar sig. Det blir mer verklighetstroget. Om man köpte eller fick en sadel skulle det sitta en sadelgjord till så att man inte behöver köpa sig till sadelgjord. >.>
3. Designa sin egen utrustning! Det vore häftigt, imed att alla spelare har olika smak så vore det kul att man kunde designa sin egen utrustning för ett x antal sc? :D Det vore som att gå in i TFB eller i en frisörsalong.

2013-12-30 @ 08:16:48
Din bloggadress: http://www.skydawnn.blogg.se
Postat av: Elvira Loudforce

En sak jag verkligen önskar är nog att det slutar bli bråk i global ( som det blir ofta ) med det menar jag att sso teamet tar bort global om alla ska bråka hela tiden -.-

Sen önskar jag att man ramlar av hästen när hästen typ stegrar, för det skulle väl kännas lite mer värkligt?!

Och till det sista ( som inte kmr komma men man får hoppas ;)
ENHÖRNINGAR, som man kan flyga på ( x'D ) men det skulle väl vara lite roligt om det kom Enhörningar? för liksom att man dubbel klickar på mellanslag om man vill flyga och sen om man vill flyga längre upp så kan man trycka på uppåt pilen, och när man inte vill flyga mer så dubbel klickar man på mellanslag igen! Låter ganska kul men kommer aldrig att hända x'D

2013-12-30 @ 09:33:30
Din bloggadress: http://elviraloudforcestarstableonline.bloggo.nu
Postat av: Elvira Moonbaker

1. Jag skulle vilja ha Islandshästar som kan tölta. Helst ska de vara en helt vit, en fuxig och en skäck.
2. Att man kunde ha ``Vagnar´´ som man kunde sätta på hästen och sen åka ut! Också att vagnen fanns i olika färger typ, svart, brun eller mörk lila.
3. Att södra Skörde byggden ska öppna! Det ser så mysigt ut och man ser ju inte hela och det kanske är ännu finare bortanför!

2013-12-30 @ 09:44:30
Din bloggadress: http://moonbaker.nicke.dk
Postat av: My Diamondson

1. Jag skulle vilja att Arbetshästar skulle komma till Jorvik. Dom ska va större än dom andra hästarna.

2.En vagn och utrustning till arbetshästarna. Så man kan åka efter dom i sin vagn och kanske bjuda in sina vänner att åka i den vagnen (att man kan åka fler i den)

3.Den sista saken är att man kan ha en piska så det blir lite som förr i tiden...

2013-12-30 @ 16:40:10
Din bloggadress: http://minihorse.bloggo.nu
Postat av: Carina Flowerlake

Detta skulle jag vilja:

1. Att man ska kunna släppa ut sin häst i egen hage, liksom när man går in i sitt hemstall, kan man gå ut genom en liten dörr också ( där vid tavlan som man sorterar hästarna m.m ). Och när man går ut - så ser man en stor hage, där alla hästar är! :-D Alla springer runt, har roligt, busar och betar! Och att man kan ta ut och in hästen med grimma och täcke. De busar så ibland måste man fånga in den ...
2. Hästarna ska få föl, då kan man t.ex gå till en veterinär och de får ut fölet! Och så sitter den inne i sin box och myser ... Men det kostar pengar, så inte man kan föda så många som helst... Kanske 100 sc, för det tar 3 månader för den att bli som vuxen!Så får man sköta om den .... Mysigt!
3. Att man ska kunna köra sin häst eller ponny på en travbana! Man rider någonstans och så är det en grusbana man travar på, så kan man köra tävlingar med vänner och kanske själv träna ... Wow! :-D

2013-12-30 @ 18:58:58
Din bloggadress: http://therider.bloggo.nu
Postat av: Tuva Westlord

Okej nu ska vi se här, förvarnar det kan bli en novell!

1. Dressyrtävling
Dressyr ska ju vara "fint" alltså kan det inte vara snabbaste bästa som det är på alla andra banor. Men varför inte sätta in ett poängsystem(typ 1-10) om hur bra men gör "rörelserna". Den kan ju vara uppbyggd som precisionsridningen och den som håller rätt hastighet och håller sig bäst på spåret får mest poäng och den får då "dagens bästa" osv! Det skulle ju vara hur roligt som helst att klara av det då jag tror att det här skulle bli lite svårare än att köra på räcer och hoppa. Så det är något jag verkligen vill att dom ska sätta in.

2. Ändring på hemstall.
Eller ja mer än bara hemstallet blir det ju. Jag vill att det ska bli större, med boxdörr till varje box och fler boxar, inget skräp i nån och ljust! Sen den där tjäran till vatten som våra hästar får skulle jag inte ha nått emot om det blir blått. Jag vill ungefär där tavlan för stalltjänsten är nu ha en dörr, där man kan släppa ut hästarna och även gå ut själv. Där hästarna springer runt, äter och dricker och ja ser ut som hästar så man inte får en sån jädrans ångest över att dom står hela tiden.

3. "Minimasters"
Det är verkligen en dröm, att sso-teamet sätter in någon form av moderatorer. Minimaster låter gulligt med tanke på att deras heter Game Master. Dessa ska ju självklart inte få betalt, vara vuxna och "jobba" frivilligt för en bättre stämning i globala.
Jag vill att dom ska kunna välja när dom loggar in om dom vill gå in som Minimaster eller som sig själva. Så de också har en chans att kunna spela "gömt" utan att folk går på dom som de gör med GM. Det här är även mitt nyårslöfte, få teamet att sätta in någon form av dessa personer, som kan vara inne på vilken tid som helst på dygnet för att alla ska kunna få det trevligt i globala. För att kanske få slippa bråket, alla taskiga ord och all skit som dom kastar på varandra. Det gör ont i mitt hjärta att se hur dom behandlar varandra och eftersom GM inte alltid är inne så hoppas jag att dom sätter in kanske 5 st som kan hjälpa dom med det här - återigen Gratis&Frivilligt såklart!

Ih min drömuppdatering c: Även om det sista kanske inte ens kan räknas som en uppdatering men ändå! ;)

2013-12-30 @ 19:14:03
Din bloggadress: http://fluffyfighter.blogg.se
Postat av: Denise Mountaingirl

En sak som jag alltid önskat att de ska komma till StarStable e helt klart att kunna leda hästen.
Jag tror att de skulle göra så mycket på spelet, man får liksom känna en harmoni med sin häst och att leda skulle vara så mysigt också, dels för att de gör de verkligare också.

En annan sak som jag önskar är att man ska kunna köpa grimmor, grimskaft och täcke. De skulle se så mycke verkligare ut om hästarna stog med sina fina grimmor och täcken i sina boxar.

Jag önskar även att de skulle komma boxar/spiltor till ens eget stall, där man kan skjuta igen dörrarna till hästen eller bara binda fast den i en spilta där den får stå och vila.
Jag tror att även de skulle göra så himla mycket i spelet.

Om dom här tre sakerna skulle komma till StarStable så tror jag att de skulle göra spelet mer verkligt. För mig skulle de seriöst vara en dröm, att kunna leda sina hästar, att kunna sätta på dom täcket eller bara låta dom stå i sina egna boxar!

2013-12-30 @ 22:25:18
Din bloggadress: http://denisemountaingirl.blogg.se
Postat av: lorena

1. Att alla stall såg olika ut. Och att man hade en ny utgång i stallet fast en hage där hästarna också kan stå.

2.Det skulle va awesome om man kunde leda hästen med grimskaft och t.ex släppa ut den i hagen :)

3. Att man ska kunna köpa ridspö eller som vissa kallar det piska men de heter ridspö

2013-12-31 @ 08:40:49
Din bloggadress: http://www.lorenastarwood.blogg.se
Postat av: Lovisa underlee

Mina dröm uppdateringar:

1. Det första är nog att man ska kunna leda hästen, samt släppa den i hagen.
2. att kunna åka häst och vagn! (fast det skulle bara funka med en frieser eller andalusier) och kunna bjuda upp vänner för att åka geno hela jorvik. I en vagn! Toppen skule det vara!

3. Lippizaner! Lippizaner, vill jag ska komma till jorvik. Dom har unika steg, unikt när dom galopperar (precis som araberna, fast på ett annat sätt) och unikt när dom stegrar!

Det var mina dröm uppdateringar! MVH Lollo underlee

2013-12-31 @ 08:58:19
Din bloggadress: http://lovisaunderlee.blogg.se
Postat av: lorena

Asså hemstall mena ja på förra kommentaren

2013-12-31 @ 09:46:52
Din bloggadress: http://www.lorenastarwood.blogg.se
Postat av: Maja Starside

1. Leda hästen funktionen! Jag har strävat efter den länge och det skulle vara så himla kul! Man kunde köpt ett grimskaft och grimma och sen kunde det finnas någon knapp som man kunde sätta på den på, då kan man gå, eller springa med hästen :D Min Ponny tycker jag är så himla trög men den är jättegullig, så då kanske man kunde springa lite med den en runda istället för att rida den!

2. Att man ska få välja om man ska ha starcoins eller Jorvik Shillings när man säljer en häst..Man köper ju ändå hästen för starcoins och då vill man ju få tillbaka lite, right? Jag tycker att man skulle kunna välja om man vill ha starcoins kanske man får lite mindre om man skulle valt Jorvik Shillings..Och om man väljer Jorvik shillings så kunde man fått som man får nu (2500) c;

3. Provrida hästen funktionen! Att man skulle kunna provrida hästen innan man köper den. Man kanske skulle fått 5 min på sig att rida runt i ett område och på så vis skulle det vara MYCKET lättare att bestämma sig om man vill ha den hästen eller inte!


/Maja Stjärnsida :D

2013-12-31 @ 17:29:35
Din bloggadress: http://majastarside.blogg.se
Postat av: Savannah kittenforest

Har massa idéer. 1. Man ska kunna leds hästen .. Altså att knappen man trycker för att gå av hästen borde det finnas en knapp med en hand som håller i tyglarna.. Och man kan bara trycka på knappen när man stigit av och står nära.. 2. Det.borde finnas hagar... Så man inte har dåligt samvete när dom bara står där... 3. Mer städer ;D

2013-12-31 @ 19:40:24
Postat av: Liv Ponyborn

Jag vet nt så många saker, men kanske
1.att man ska kunna ge presenter till varandra, typ kläder osv.
2.att man kan göra så att hästen kan gå i en hage elr nåt.
3.att man skulle kunna ramla av hästen.

Det var allt;D

2014-01-01 @ 20:08:00
Postat av: Fanni Queenfall

1. Jag skulle vela att det kom uppdrag på att rusta upp Bedrövade Dews Farm. Att det kan ha varit så att staden en gång i tiden brunnit ned, och de inte hade pengar till att bygga upp det igen. Men att man nu skulle hjälpa en byggarbetare (som när man byggde bron till skördebygden). Man skulle kunna börja med att leta efter en nyckel som går till stalldörrarna runt om i området. Och när man sedan öppnat dörrarna, få ta bort aska m.m. Och liksom hjälpa till att bygga upp allt. Kanske dock inte allt, det skulle vara lite mycket jobb men ändå ganska mycket. Och sedan skulle man kunna få ha det som ett hemstall!

2. Min andra önskning är att kunna släppa ut hästen i hagen. Det är väldigt jobbigt att behöva ta bort filer osv. bara för att få hästen att kunna springa fritt. Och att man där skulle fylla på vatten, hö och mocka. Precis som i stallet. Fast i hagen, haha. Sen skulle man också kunna köpa täcken och grimmor till hästen som hen kan ha i hagen, men inget måste att ha i hagen. De skulle kunna finnas en liten knapp som den i Fort Printa's café när man dansar eller sitter på en stol. Den skulle man kunna klicka på sen så sprang hästen iväg.
Och sedan skulle man få fånga in hästen igen, och leda den ut.

3. Min sista grej i min dröm uppdatering är att kunna longera.. Det hade varit så roligt. Att man köpte utrustning och sedan gick till den där lilla delen utanför ridhuset och att det sedan fanns blå glitter vid väggen. När man klickade där startade de, och det var som en slags tävling. Men inte den som hade snabbast tid, utan den som lyckades få sin häst finast. Som ett slags poäng system.

Hoppas ni orkade läsa! ;)

2014-01-02 @ 22:07:29
Din bloggadress: http://midnightqueen.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

1. Största drömuppdateringen är att det kommer en affär där alla uppdragskläder man sålt finns och som man kan köpa tillbaka. Då jag säkert inte är ensam om att ha sålt en del kläder som man faktiskt ångrar att man sålt..

2. Att det ska komma flera chatter, t.ex som en reklamchatt där man kan reklamera sin blogg t.ex (läste ett inlägg på Anna W's blogg)

3. Att kallblod ska komma till starstable. Exempelvis ardenner eller fjording.

Tycker inte att dessa uppdateringar är helt omöjliga!

2014-01-03 @ 15:47:34
Postat av: Stazy

1. Sadelgjordar, skulle kunna göra vad som helst att denna detalj skulle komma. Ser konstigt ut då sadeln ej har sadelgjord.
2. Ridstrumpor!
3. Jag skulle gärna se fjording komma som ras, skulle vara så mysigt :3

2014-01-05 @ 17:59:43
Din bloggadress: http://skywhisper.blogg.se/
Postat av: Alicia Friendcake

Hej min drömuppdatering är....
1. Att man kan leda hästen och köpa olika grimmor i olika färger tex lila,svart,brun,röd osv.
2. Att man kan släppa ut hästen/hästarna i en hage så att dom kan springa runt där och busa med varandra. 3.och att hästarna kan rymma genom att stegra så att man ramlar av och att hästen kan bocka och så. 4. Att man kan köpa fjordingar och när man

byter man kan man köpa alla vanliga manar och svans frisyrer man också tuppkam alltså den speciella fjording manen!
5. Och att man kan ha ett hem/hus och en familj!
Tex om man väljer sgb eller nåt kan man prata med tex rådsmannen så att man kan köpa ett hus som är till salu,inte alla hus men några som är till salu. Och att man kan ha ett husdjur tex hund,katt eller kanin som springer runt i huset eller nåt!
Och att man kan välja vilket ställe som helst som är en gård alltså eller en by. Och så har man familjer. Man rider runt och bestämmer familj,hus/hem och husdjur!


Det är mina Drömuppdateringar!!!!❤️😘🐴Men jag tror inte att dom kommer bli som en uppdatering men jag hoppas iaf!😊

2014-05-16 @ 18:37:06
Din bloggadress: http://ddsso.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0