Åsiktsinlägg ~ Klubbägare

Innan ni läser vidare så vill jag att ni ska veta att detta är inte riktat till någon speciell.

Just nu så finns det väldigt många klubbar på SSO där alla strävar på att bli såkallade "kända". Det många som är ägare av klubbar inte förstår är hur mycket ansvar man tar på sig, man kan inte längre gära vad man vill. 
Nästan alla vill ju att sina klubbar ska hålla ett bra rykte och vara älskad och populär.

Som klubbägare tar man då åt sig detta ansvar, se till så klubben sköter sig och hålla ett bra rykte, men ofta så kan det vara så att klubbägaren SJÄLV börjar tjaffsa med någon.
Man trycker ner personen och tänker inte alls på hur det drabbar din klubb.

Vi kan ta ett tillexempel. 

Jag äger Frost Rainbows en ganska stor o igenkänd klubb där många vill vara med, en dag så hamnar jag i bråk med Nicole Seaknight och jag får henne att må väldigt dåligt och bli ledsen, vad tror ni hon tänker? Jo att det går massa skitsnack om henne i klubben eftersom att ÄGAREN var den som gick på henne, hon börjar hata klubben och berättar för sina vänner vad som hänt och det blir samma sak där, dom går emot klubben. DÄR blir klubbens rykte förstört.

Det jag vill komma fram till är att som klubbägare har man ett avsvar att visa sig mogen och inte hamna i sånthär eftersom det drabbar klubben. Jag har sett flera klubbägare som bråkat med andra och därav så skriver jag detta inlägg, man förstör bara för sig själv och det man kämpat för.

Såklart så ska INGEN bråka egentligen. Inte bra inte bra ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har haft detta på hjärnan ett tag nu och menar absolut inget illa till någon, så ta inte åt er ♥

Postat av: wilms

Detta har hänt mig två gånger. Samma ägare också :|

2013-07-21 @ 22:49:55
Din bloggadress: http://wilma.blogg.se
Postat av: Emlan

Helt rätt, bra skrivet! Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är stolt över Rainbow Dragons då jag vet att vi aldrig skulle hamna i den situationen, det är otroligt skönt <3

2013-07-22 @ 00:08:47
Din bloggadress: http://silverhaven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0