Vet dina vänner att du spelar?

Jag vet att många som spelar Star Stable vill vara helt anonyma om vilka personerna bakom skärmarna är och därför ger dom ut väldigt lite information. 
Även om dom kanske är lite rädda för att de skulle kunna vara en 50årig gammal gubbe som sitter bakom den andra skärmen så tror jag många med vill vara försiktiga så det inte kommer ut bland hens vänner att hen sitter och spelar ett hästspel online då dagens ungdomar har lätt för att trycka ner folk.
Jag väljer själv att inte berätta för mina vänner då dom kanske anser att det är ett töntigt spel och skrattar åt mig istället för att tycka det verkar kul och lixom tycker det är okej på något sätt (ni förstår hur jag menar va?)
Det är lite tråkigt att världen blivit som den har och man inte alltid kan vara helt öppen om saker då det finns folk som lätt öppnar sin mun och spottar ur sig massor av onödiga saker.

Jag har berättat för två vänner om att jag spelar, men dom är mer som jag och också gillar hästar o datorer. Justine har ni ju träffat - hon spelar också och är en nära vän till mig IRL. Sedan så har jag en kompis "S" som också vet om det, hon har själv testat star stable och tycker det är jättekul! Dock så kan hon inte spela hemma av olika andledningar.

Har ni berättat för era vänner IRL om att ni spelar SSO?

Postat av: Abbie ponystar

Jag har berättat fas dom tycker att det är barnspel ._.

2013-11-07 @ 15:24:09
Din bloggadress: http://lifeinjorvikonline.bloggo.nu
Postat av: Andrea blueborn

Jag har inte berättat ;( för att jag vill inte tappa mina vänner :) men jag tycker att man ska vara stark och säga det! OCH? om dom säger att det är töntigt ? jag älskar det och ingen kan ta mig det ifrån mig.. de säger att de också har spelat sos .. för länge sen.. då var de ju inte lika kul som nu ;) haha :) men jag älskar det och om dom skulle få reda på det ? så skulle jag nog bara vara stark! Som du amanda du är jättestark! jag skulle inte kunnat gå igenom allt du har gått igenom :) du är en jättebra förebild till alla som spelar sos <3 tack för att du finns och hjälper <3 <3<3

2013-11-07 @ 15:31:19
Postat av: clara oldhaven

har inte berättat för någon av mina vänner som jag inte vet spelar sso:)

2013-11-07 @ 16:04:03
Din bloggadress: http://clarastarstable.blogg.se
Postat av: Esmeralda Silverforce

Tror att alla mina nära vänner vet om det, har försökt tvinga ett par stycken att testa också. Några säger att de inte vågar spela för att de lär bli beroende och de vill satsa på skolan istället. Två av dem har fastnat, men har för mycket skola för att kunna spela just nu. (Eftersom de går år två och tre på gymnasiet få de dispans, annars hade jag lätt tvingat dem att hålla sig kvar) De tycker väl typ allihop att jag är en total nörd, men det är det bästa med att ha riktiga vänner - de vet att man är dum i huvudet och de älskar en ändå.

2013-11-07 @ 16:15:41
Din bloggadress: http://monokerus.se/
Postat av: Filippa Goldforest

Samma som Esme ;3 Mina nära vänner vet om det, några av de har velat testa frivilligt. Andra har jag fått tjata på utan resultat.

2013-11-07 @ 16:24:07
Postat av: Malin

Ja, men inte till många, inga i klassen i alla fall. Tråkigt att det är så egentligen, att man kan gilla något jätte mycket och lägger ner ganska mycket tid på det och så kanske inte ens sina närmaste vänner vet om det. Undrar vad mycket saker sina vänner faktiskt gör utan att man har någon aning om det! Fin bild förresten :)
Vad gör du när du inte spelar starstable eller är i skolan? :)

Svar: Jag är med mina vänner, med min familj och sådant som de flesta gör! :D
Amanda ~

2013-11-07 @ 16:47:56
Postat av: Izabella Youngcamp

Aa,men en gång råkade jag sägs det till en kille i klassen. Han spred det vidare och de började reta mig osv.

2013-11-07 @ 16:52:28
Postat av: Jennifer Winterstar

Jag har berättat för några utav mina vänner och de tycker också att det verkar kul men de har Mac datorer så de kan inte spela men mina andra vänner vet inte x)

2013-11-07 @ 17:13:43
Din bloggadress: http://winterstarstable.blogspot.se
Postat av: Courtney Mooncamp

Jag har berättat och dom tycker faktiskt att det är häftigt! Jag är glad över att jag sa det :)

2013-11-07 @ 17:41:43
Din bloggadress: http://fattagaloppen.blogspot.se
Postat av: Klara Diamondrock

För några, jag har berättat för 10 st två av dem spelar dagligen 3 andra spelar nån gång i bland, och dom andra kan inte spela men dom tkr det låter kul

2013-11-07 @ 18:06:04
Din bloggadress: http://silverglade.blogg.se
Postat av: Lily Moonnight

Jag har inte sagt till någon, men en morgon frågade en kompis vad jag skulle göra när jag kom hem och då svarade jag spela dator. När jag sa att jag inte skulle spela något speciell så frågade hon ändå om det var starstable jag skulle spela, och då var jag ju tvungen att svara! Så sa lite lågt ja, och då sa hon att hon också spelade:) Det var kul då hon är den ända som jag känner irl på sso. Denn underbara människa heter Sofie Northbard och bloggar på snorthbard.blogg.se
/Lily Moonnight

2013-11-07 @ 18:14:54
Din bloggadress: http://lilymoonnight.bloggo.nu
Postat av: Alicia Starnight

Jag skäms inte, fast det är väl för att min klass är väldigt nära vänner och vår skola har typ inga mobbare eller något heller så. Den är väldigt liten också. Jag går ju inte runt och berättar "JAG SPELAR STARSTABLE WIHOO" utan om dem frågar har jag inget emot att berätta. Och typ hela klassen vet redan, och många tycker det är coolt att jag har kommit så långt haha.

2013-11-07 @ 18:21:27
Din bloggadress: http://aliciastarstable.blogg.se/
Postat av: Bella Eastfield

försöker unvika att berätta, skulle nog anses som en tönt om någon av mina irl vänner visste, de är mer typ som "smink, snygga kläder, victoria's seecret, osv"
är ju självklart lite så själv, men skulle de veta skulle jag vara rökt xD
endast Min irl bästis vet, man delar ju allt med henne :D plus min ene kusin och en kompis jag hittade via starstable, vi bodde tydligen i samma stad, och har träffats massor :)

2013-11-07 @ 19:06:56
Din bloggadress: http://jorviklife.blogg.se
Postat av: Emma Lightfall

Minst tre vänner till mig vet två av dem spelar själv men alla tre älskar hästar! Min IRL BFF är en av dem som spelar men hon får ej bli SR och hon kan ej chatta så ja. Ibland frågar hon mig när vi kan vara och om hon kan få logga i ngn gång, men min andra vän som också spelar har jag lovat att hon ska få vara inne på min någon gång. :3

2013-11-07 @ 19:17:38
Din bloggadress: http://emmalightfallsblogg.bloggo.nu
Postat av: Tindra Silverheart

Mina vänner vet om det, alla i min nya klass känner till det(började i en ny klass efter sommarlovet), eftersom jag skrek "SPELAR NÅN HÄR STAR STABLE!???" första dagen. hehehe. Kan säga att jag blev en av klassens clown efter det ... :s
Jag skäms inte, men det klart, jag går inte till främlingar o bara "Spelar du Star Stable? Inte? Börja dåh!"(skrikandet i klassrummet räknas inte ok?). Jag övertalade några i min förra klass att börja spela men bara en loggar i regelbundet... x)
BTW. Jag vill se den där dansande kossan ;_; OOOOOCH. En fråga. Har kossan Hula-Hula-kjol på sig? (dancing kossa with hulahulakjol and kokosnötter!) Ehehehe x)

2013-11-07 @ 19:22:39
Din bloggadress: http://tinnisostars.bloggo.nu
Postat av: Elsa Starborn

Har också berättat för bara två vänner, och vill inte komma ut med det nu när jag hunnit så långt och spelat länge, haha... så när någon far hem som inte vet det, rusar jag till datorn. c:

2013-11-07 @ 20:22:13
Postat av: Sally westforce

Har berättat för nästan alla, har sagt att jag ska visa dem en rolig sak och jag sätter på SSO. Dem tycker det är tråkigt men gillar mig lika mycket ändå så länge jag inte spelar dem med dem ;)

2013-11-07 @ 20:23:56
Postat av: Claudia Winternight

Berättat för mina 3 närmsta vänner, men annars har du helt rätt i att man väljer att ligga lågt, tyvärr...

2013-11-07 @ 21:06:57
Din bloggadress: http://jorvikjokers.blogg.se
Postat av: Michelle Ponystreet

Jag har inte berättat för någon att jag spelar sso förutom familjen och 1 annan. Rädd att någon ska tycka jag är töntig eller så för att jag spelar ett hästspel så mycket som jag gör. Tror inte att dom i klassen skulle bry sig så mycket, men jag väljer att ligga lågt om att berätta irl om sso :)

2013-11-07 @ 21:19:01
Postat av: Siri

Mina vänner "vet" att jag spelar SSO, men jag skulle ALDRIGALDRIGALDRIG säga att jag bloggade om det. Inte ens familj vet om det x)

2013-11-07 @ 21:59:58
Din bloggadress: http://moonbear.blogg.se
Postat av: Lily

YUS hela klassen vet
Jag menar what can happen, IM A PROUD STARSTABLER

2013-11-08 @ 07:51:17
Postat av: Aria Starfall

Ja de vet, men dem dömmer det inte innan de har provat, en kompis jag sa till var inte ens hästintresserad innan hon började, men nu älskar hon det!

2013-11-08 @ 07:51:28
Din bloggadress: http://nattstad.se/ariastarfall
Postat av: lisa eagleside

jag har berättat för de flästa, 3 av de har sso men de andra brukar inte bry sig så mycket, de vet sedan innan att jag är en "data nörd"...

2013-11-08 @ 15:59:20
Din bloggadress: http://jorvikstall.bloggo.nu
Postat av: Alice Silverberg

Dom flesta av mina vänner vet det,men fast några gillar hästar så tycker dom det är löjligt men jag fick en i min klass att skaffa det!

2013-11-09 @ 10:23:32
Din bloggadress: http://pallaskrivaden.se
Postat av: Daniella Goldstreet

Ja, för det var min kompis som hittade spelet och berättade för mig och en till tjej, för vi alla 3 brukar sitta vid datorn mycket, men vi försöker hålla det hemligt för resten av våra vänner för de tycker redan att vi sitter vid datorn för mycket och några av dom tycker att hästar är töntiga! Så vi vill inte berätta för dom att vi har spelet!!!

2013-11-14 @ 11:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0