Norra Länkens Dal

Jag och Felix tog nu på morgonen en tur ner till NLD för att fota lite fina bilder. Men det dröjde inte länge innan vi fick sällskap av Vilda och Lisa som kände för att komma ner dit till oss, och det var superkul med lite sällskap.
Vi stod mest och tittade på utsikten och pratade massor. Sedan så kom Anna också ner till oss och vi hade det väldigt mysigt och roligt.

Felix fick massor av träning under passet där nere då han fick klättra väldigt mycket så han var helt slut när vi väl var uppe, jag tog dock med mig vatten till honom och lät honom vila så att han skulle orka rida tillbaka sedan. han har inte en superbra kondis men det ska ändras, han ska få träning varje dag, har pratat med en tjej som ska hjälpa mig de dagar jag inte hinner, så det känns skönt. 8'D
WTF u doing Anna?
Vilda, det är privata delar där.. :)
Om ni vill lära er att ta er ner här så kan ni kolla på denna videon jag gjorde i april ;)

Postat av: Vilda Skystorm

HAHA, menar du bilden när jag tittar åt sidan så värsta >.>
LoL hahaha

2013-09-28 @ 14:33:40
Din bloggadress: http://skystorm.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0