Shady Pearls 3/4 2014

Idag har det varit full fart i Shady Pearls, det började med att vi skulle fota en snygg bild till våran blogg eftersom att jag upplevde våran gamla som rörig då det var för mkt i bakgrunden. Vi red till en strand vid hedarna där vi skulle fota den nya bilden i vatten och klar himmel. Menimngen var att vi skulle fånga en mer stilren känsla men ändå få en somrig bild. Tycker att vi lyckades.

Det var många som dök upp så det var riktigt kul! :D

Sedan bara nån timme senare var det dags för dressyrlektion med Anna Waterdawn, under dagens lektion fick vi jobba på Serpentiner - och det var faktiskt riktigt skoj. Jag själv kan tycka dressyr kan bli tråkigt, men med något att träna ovh bra musik är det riktigt skoj. Man ska aldrig behöva rida runt sådär 30 varv utan träna på moment ! :D
Jag och några andra ifrån klubben avslutade aktiviteten med en avskrittningsuteritt eftersom att det var en fri avskrittning. 

Det var riktigt skoj att äntligen få rida Rivala igen, hon är så himla fin och jag är supernöjd med henne. Att ta hem henne var ett underbart val ♥  Dock får vi se hur länge hon stannar hemma eftersom jag inte vill ha 9(?) hästar i stallet.

Postat av: Anonym

Hur stor får headern vara? alltså utan att man använder imageshack?

Svar: 1000 px bred
Amanda ~

2014-04-04 @ 01:18:09
Postat av: Devora Dawnheart

Hej Amanda!:) Jag undrar om jag kunde gå med i sp! eller stå i kö ;)

MVH: Devora Dawnheart

2014-04-05 @ 09:43:17
Postat av: Tilda Moonnight

Heej! Jag skulle jätte gärna vilja vara med i din klubb ;)
Inne varje dag och kommer på alla event som klubben jag är med i har ;)
Så söker du medlem så finns jag vettu! :)

2014-04-05 @ 12:39:59
Postat av: Johanna Puppyheart

Blev super rädd när du skrev datumet i rubriken trodde typ shady pearls var upplöst haha. Det hade varit tråkigt , men tur att den fortfarande är vid liv! :D Längtar supermycket tills jag kommer in. Inte långt kvar nu!

2014-04-06 @ 19:49:22
Din bloggadress: http://puppyhearts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0