En uppdatering på Sowy

Sowy fick sig en ny man inatt. Tycker verkligen att dem nya manarna är hur fina som helst och det finns verkligen något som passar alla. Även att fjordingarna kan ha samma man som starthästarna. 

Jag är helt kär i fjordhästarna och funderar starkt på att köpa den som är mer brun också, dock så är det tråkigt att behöva skicka iväg hästar till hästön. Får hoppas på att siffran på hästar att ha hemma ändras snart, tror det är många som är i behov av det.

Tänk er henne med rosa outfit och sedan hjärtanen i manen - hur sött?!

Postat av: frida longlake

köpte du henna i lvl 10 eller 1? :D stort fan älskar din blogg manda :D

Svar: level 1! ger inte över 600 sc för 2 - 3 dagars levling :D
Amanda ~

2014-12-11 @ 12:03:27
Din bloggadress: http://flonglake.blogg.se
Postat av: Lovisa Kittendawn

Nu kommer du säkert tänka nej inte sant! Menjag blev jätte glad när jag såg detta blogg inlägg! 😀 För det var så att innan fjordingarna kom så skrev jag ett önske mål till sso om just såna frissor.. (Sorgkant, Draktaggas osv ) Och nu vet jag ju om dom gjorde så 🌟

2014-12-18 @ 18:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0