Från SSO's Facebook

Update 1:

Hej!
En liten uppdatering från oss; Vi har jobbat hela natten och hoppas och tror att vi har närmast oss en lösning. Det är väldigt svårt att säga när spelet kommer vara uppe igen men som sagt så jobbar vi så snabbt vi bara kan!

Vi kommer hålla er uppdaterade under dagen!

Update 2:


Vi är oerhört glada att kunna berätta att vi nästan är redo att öppna upp spelet igen. Vi har haft stora tekniska problem det senaste dygnet men inom kort kommer ni kunna komma in på vår hemsida så att ni kan läsa den senaste informationen på vår nyhetssida.

Ni kommer inte kunna logga in på spelet än, men ni kommer kunna läsa de senaste uppdateringarna från vårt håll.

Tack än en gång för ert stöd och tålamod, vad vore vi utan er?! 


Update 3:

De som loggar in via launchern bör nu kunna komma in i spelet. Dock är det fortfarande inte helt stabilt att komma åt varken hemsidan eller spelet. Vi gör fortfarande vårt bästa för att få tillbaka allt till 100%.

Betalningar och värdekoder fungerar INTE just nu. 

Som ni nog kan lista ut är det otroligt många spelare som försöker logga in just nu, så ha ytterligare lite tålamod!

Update 4:

Som ni har märkt så är inte Star Stables hemsida så stadig som vi hade hoppats på.

Tidigare ikväll så försökte vi få upp vår hemsida och spelet så ni kunde komma in och spela igen, men vi är ledsna att behöva meddela att det inte gick så bra som vi trodde då fler problem uppstod.

Detta betyder tyvärr att vi var tvungna att ta ner spelet och hemsidan igen. 

Vi läser alla era meddelanden och vi förstår hur frustrerande det måste vara för er. Medans vi jobbar på att få upp spelet så sitter vi också självklart och funderar på hur vi ska kunna kompensera er för förlorad speltid. 

Tack för alla era fina och stöttande meddelanden! Vi lovar att vi gör vårt absolut bästa för att lösa detta. 

Postat av: Vanessa

Kommer inte ens in på launchern. Kan fortfarande inte fatta att de har jobbat under hela natten sso teamet förtjänar verkligen att få vila ❤️

2014-12-04 @ 18:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0