Vackert med snö!

I onsdags kom snön till jorvik och lyste upp dem mörka kvällarna. Den snön som föll är mycket mer täckande än föregående år och har även lagt sig på flera ställen än andra år. 

Varje år förbättras snön litegranna. Jag själc var ingen person som såg fram emot snön nu när dino finns, jag gillar när man kan välja. Men nu när snön kommit och den faktiskt är mycket finare i år så är jag nöjd!

Under dagens överrasknings aktivitet då jag helt ovetande letade efter skattar som sedan visade sig leda till en överraskningsfest så red jag förbi Valedalesjön som jag tycker såg så otroligt vackert ut nu täckt i snö så jag får ta och rida rdit och kolla in lite närmare imorgon när det är ljust! 

Postat av: Fiona Underland

Eller hur! Snön är mycket bättre i år. :D
Undrar hur bra och fin den kommer att vara Julen 2015! :O
Btw, jag ska köpa Fjording i morgon. ;) Eller i natt om jag inte orkar vänta till i morgon. HA ha. :P

2014-12-21 @ 04:14:56
Din bloggadress: http://braverunner.blogg.se/
Postat av: Naomi Diamondwood

Jag ser inte snö bara i gåd och på paddockön (om man har grafiken nere)... Det känns dumt tycker jag :( Jag har väntat sååå länge på snön!

Min kompis har meilat supporten.. Hoppas att snart få svar.

2014-12-22 @ 15:32:02
Din bloggadress: http://diamondwoods.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
Amandastarstable@hotmail.com
Instagram:
Amandalightfield• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0