En dag fylld av äventyr

Jens har alltid varit den fega inom ridningen i familjen, han är väldigt rädd för att bli skadad och avslängd. men efter dagar av pepp från Chanel kände han för att faktiskt ta tag i det och trotsa rädslan, han hade ju faktiskt sett många andra göra läskiga saker med hästar utan att bli skadad.

Han gick direkt ut till hagarna och plockade in Cece Q och började borsta, det var väldigt nervöst och han drog ut tiden på borstningen och var nära på att fega ur, men icke sa nicke. Han skulle bestämt krossa sin rädsla och en bra början skulle vara att äntligen rida barbacka. Barbacka tycker han verkar väldigt läskigt efter en upplevelse när han var barn, hans mamma hade ridit barbacka när hästen blev skrämd av en hjort. Hans mamma hade då helt tappat balansen och fallit av och hästen trampade på hennes ben. Jens visste att det är riskabelt att rida barbacka eftersom att man inte har något riktigt stöd och det är lättare att ramla av.

Väl uppe på Cece's rygg bar dom sig iväg, modigare än någonsin.
Jens hade precis innan detta fått en ny bil av Chanel, det var en årspresent eftersom att de varit förlovade i ett år nu. Han hade själv helt glömt bort det eftersom att han haft så mycket att tänka på med flytten och allt. Chanel är dock väldigt omtänksam och förstående så för henne gjorde det inte någonting, hon skulle ju också få njuta av den nya bilen som hon köpte till Jens.

Det var en svart Volvo V70 med sollucka, den är helt ny och oanvänd. Just den bilen som dom alltid har velat ha och pratat om. Deras gamla bil börjar gå sönder så därför var det en behövlig present. Vad skulle kunna vara dåligt med det.
En ny bil, och en trotsad rädsla hade redan hunnit hända under dagen, det fanns bara en sak till som Chanel skulle vilja. Hon vill se Molly's första steg. Hon påbörjade processen att lära molly gå och kände att hon inte tänkte ge upp förens hon kan gå själv. Det behöver bara vara ett 1-3 steg men hon vill se henne gå själv.

Smart som Molly är så gick träningen på en timme, hon är väldigt snabblärd och förstår snabbt vad folk menar. Trots att hon inte riktigt kan svara dom så förstår hon. Hon gjorde många tappra försök att gå men det sa för de mesta PLADASK ner på golvet. Men när gången satt så fanns det inget stopp för henne.
 

Postat av: Alice

har aldrig spelat det, kanske man borde prova!

2014-01-19 @ 21:12:08
Din bloggadress: http://alix.vionno.se
Postat av: Nova bluebell

Vilken gräsmatta och vilken stad byggde du i tacksam för svar

2014-01-19 @ 21:27:11
Din bloggadress: http://princessnova.bloggo.nu
Postat av: Emily Snowlund

Mera inlägg om sims!! Du e bäääst...!

2014-01-20 @ 07:40:04
Din bloggadress: http://emilysstarhorses.blogg.se
Postat av: Linn Queendaugther

Skulle du kunna tipsa om någon bra sida att ladda ner häst saker till sims 3?

2014-01-20 @ 14:05:02
Din bloggadress: http://Linnsso.bloggplatsen.se
Postat av: Thea Northknight

''Jens visste att det är riskabelt att rida barbacka eftersom att man inte har något riktigt stöd och det är lättare att ramla av.''
Hahahah no shit dude! xD

2014-01-20 @ 20:05:28
Postat av: Anonym

Ojoj. Du har spelat Sims kortare än jag och har kommit braaaaa mycket längre. Jag vet i princip hur man köper mat, sover, skaffar jobb och pratar med folk och så. Jag kan inte göra nya familjer, inte rida bra, inte skaffa bil m.m. Inte särskilt mycket alls faktiskt.

2014-01-21 @ 22:23:58
Postat av: Hanna Riverson

Hey:) Såg denna blogg och undrar en sak. Hur kan man rida barbacka:) :) Ska nämligen ladda ned The Sims och husdjur,årstider nu:D

2014-03-20 @ 14:51:50
Din bloggadress: http://ssodream.blogg.se
Postat av: Molly

Vart eller på vilken sida laddar du ner alla dina saker och kläder?

2014-04-25 @ 06:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Hej och välkommen till min blogg, mitt namn är Amanda och jag är en tjej på strax 18 år fyllda. Spelar dagligen star stable och driver även den underbara klubben Shady pearls. Började spela Star Stable sommaren 2012 och bloggat om spelet sedan Januari 2013.

Vill ni kontakta mig?
Då får ni självklart göra det. ↓

Mail:
[email protected]
Instagram:
Amandalightfield



• 
Klubbens hemsida

Shady Pearls är enligt mig en av jorviks bästa klubbar.
I SP satsar jag och medlemmarna på en god gemenskap. En miljö där alla ska trivas. Vi är en full klubb och för att få gå med i klubben får man gå in på klubbens hemsida ↑ och ansöka. För att behålla gemenskapen är vi väldigt noga med vilka som kommer in i klubben.



• Alvas • Esmes • Alicias • Janes
• Veronicas • Fionas

RSS 2.0